ima onaj film... s antonijem hopkinsomFilter wrote:u pitanju je predratna engleska humoristicka serija mislim negdje 90/91. vrtila se u sklopu nekog nocnog programa.
engleski pokret otpora protiv okupacije rimljana![]()
![]()
Titus
podsjeti me na to
Moderator: _BataZiv_0809
ima onaj film... s antonijem hopkinsomFilter wrote:u pitanju je predratna engleska humoristicka serija mislim negdje 90/91. vrtila se u sklopu nekog nocnog programa.
engleski pokret otpora protiv okupacije rimljana![]()
![]()
House of 9 (100%)al_neri wrote:Davno gledaosjecam se samo da ima nekakva grupa ljudi u kuci i jedina osoba koja prezivi dobije kovceg pun para, na kraju nekakva koka dobije taj kovceg i udje u sobu gdje je jos ljudi i svi imaju kovceg
ako slucajno neko zna koji je film, super bi bilo, ne mogu nikako da ga nadjem
dobar filmSo What! wrote: House of 9 (100%)
To je taj, hvala punoSo What! wrote:House of 9 (100%)al_neri wrote:Davno gledaosjecam se samo da ima nekakva grupa ljudi u kuci i jedina osoba koja prezivi dobije kovceg pun para, na kraju nekakva koka dobije taj kovceg i udje u sobu gdje je jos ljudi i svi imaju kovceg
ako slucajno neko zna koji je film, super bi bilo, ne mogu nikako da ga nadjem
http://www.imdb.com/title/tt0103596/i_ja_na_forumu wrote:eh ovako.. film je stariji.. i djeciji.. gledala ga vako nekad 1997
uglavnom radi se o tri brata..koji treniraju karate.. i ljeti odlaze kod nekog kineza..na fazon karate kida
jedan nosi plavi kimono, on je najstariji i plav je. i najmladji je imao narandzasti kimono i bio smotan, volio da jede
Ellinor wrote:http://www.imdb.com/title/tt0103596/i_ja_na_forumu wrote:eh ovako.. film je stariji.. i djeciji.. gledala ga vako nekad 1997
uglavnom radi se o tri brata..koji treniraju karate.. i ljeti odlaze kod nekog kineza..na fazon karate kida
jedan nosi plavi kimono, on je najstariji i plav je. i najmladji je imao narandzasti kimono i bio smotan, volio da jede
ili nastavak
http://www.imdb.com/title/tt0109015/
Sjećam se kad sam ih k'o dijete podigao u videoteci. Bilo mi remek djelo![]()
Sad me strah pogledat, razočarat ću se
Poison Ivy (1992) ili jedan od nastavaka.burek_in_space wrote:Radi se o filmu sa pochetka '90-ih, bogata porodica, otac, majka i sin ( na pochetku dvadesetih ), primaju da li sluzhavku da im radi u kuci, ili shta je vec. I ona odluchuje da rasturi porodicu, iz nekih svojih lichnih motiva. Spava sa ocem i sinom, pojedinachno, okrece ih jedne protiv drugih. Jedino shto sam zapamtio jeste crveni ferrari valjda ispred kuce, a gledao sam film prije 10-ak godina.
Gledao sam ja nešto slično tvom opisu početkom devedesetih ali nisam zapamtio crveni ferari, samo plavu Šenon Tvidburek_in_space wrote:Radi se o filmu sa pochetka '90-ih, bogata porodica, otac, majka i sin ( na pochetku dvadesetih ), primaju da li sluzhavku da im radi u kuci, ili shta je vec. I ona odluchuje da rasturi porodicu, iz nekih svojih lichnih motiva. Spava sa ocem i sinom, pojedinachno, okrece ih jedne protiv drugih. Jedino shto sam zapamtio jeste crveni ferrari valjda ispred kuce, a gledao sam film prije 10-ak godina.
Taj je!Superhikk wrote:Gledao sam ja nešto slično tvom opisu početkom devedesetih ali nisam zapamtio crveni ferari, samo plavu Šenon Tvidburek_in_space wrote:Radi se o filmu sa pochetka '90-ih, bogata porodica, otac, majka i sin ( na pochetku dvadesetih ), primaju da li sluzhavku da im radi u kuci, ili shta je vec. I ona odluchuje da rasturi porodicu, iz nekih svojih lichnih motiva. Spava sa ocem i sinom, pojedinachno, okrece ih jedne protiv drugih. Jedino shto sam zapamtio jeste crveni ferrari valjda ispred kuce, a gledao sam film prije 10-ak godina.![]()
http://www.imdb.com/title/tt0111093/ ?
Nema na čemu, I tried my bestburek_in_space wrote:Hvala i @DancingKing-u na pokushaju.
pozdrav svima vama filmskim poznavaocima i onima koji se tako osjecaju
ja imam pitanje, naime, gledao sam nekad daaavno daaavno, sredina osamdesetih, film, evropski cini mi se da je, a radi se o sljedecem, tip je proveo neko vrijeme u zatvoru, nakon sto je pusten, ukrca se na svoju jahtu sam samcat, sa ogromnom kolicinom sampanjca, i nista nije pio osim toga, u medjuvremenu, neko iz aviona u okean izbaci neku hemikaliju, koja dospije u sve svjetske vode, i tako zagadjena uzrokuje impotenciju.
nakon izvjesnog vremena tipu dosadi ploviti, odluci da pristane i da nadje sebi neku prostitutku, udje u kafanu i tako pita a oni ga svi sa cudjenjem gledaju i ne vjeruju, obzirom da su svi impotentni...
to je ukratko to, ako neko ima informaciju kako se taj film zove bio bih zahvalan

evo ga celi:Referent za ONO i DSZ wrote:EX YU drama, nikako da se sjetim imena, zaglavi se direktor(Bora Todorovic) s nakom "hajtom"s autom u selu u naku kaljuzu...ludi traktorista ih prolazi i prska u prolazu...seljaci se za.ebava.u s njima.
Uzivam gledati ove neke stare zahebancije koje komotno mozes preslikati i na danasnje vrijeme.