MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
enisss

#426 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Cyrax wrote:Ubija Jones i Rashada sigurno...Onda dodje "ispijac urina" Machida i dobije Jonesa. Pazite sta vam kazem 8)
dobice on i Evansa i Machidu...kad ga Rampage nije dobio...i to u najboljem izdanju..onda tesko da ce i ova dvojica :)
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#427 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Najvise sansi ima Machida zbog specificnog stila borbe i to na bodove mada ce to biti veoma tesko jer decko ima najveci reach u diviziji.
Ne bih ja rekao da je bas ponizio Jacksona...mislim to se od njega i ocekivalo, da prima udarce i da onda pokusa da ga iznenadi i to je i pokusao. Cak je odlicno ukazao na jedinu slabost Jonesa koju Machida mozda bolje iskoristi jer Rashad nece 100% a to je tanke noge koje ne mogu izdrzati puno low kickova samo sto ih Rampage nije uputio dovoljnoail Machida hoce.

Ali Mark Hunt me odusevio koliko je napredovao u parteru...odlicno ako nastavi ovako, mogao bi postati sila.
Gomi razocarenje potpuno a Koscheck ocekivano dobar.
enisss

#428 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

UnscarD wrote:Najvise sansi ima Machida zbog specificnog stila borbe i to na bodove mada ce to biti veoma tesko jer decko ima najveci reach u diviziji.
Ne bih ja rekao da je bas ponizio Jacksona...mislim to se od njega i ocekivalo, da prima udarce i da onda pokusa da ga iznenadi i to je i pokusao. Cak je odlicno ukazao na jedinu slabost Jonesa koju Machida mozda bolje iskoristi jer Rashad nece 100% a to je tanke noge koje ne mogu izdrzati puno low kickova samo sto ih Rampage nije uputio dovoljnoail Machida hoce.

Ali Mark Hunt me odusevio koliko je napredovao u parteru...odlicno ako nastavi ovako, mogao bi postati sila.
Gomi razocarenje potpuno a Koscheck ocekivano dobar.
Pokusati pobijediti Jonesa sa low kickovima..hm..ne vjerujem da je dobar nacin :)....vjerujem da jeste da bi to Rampage sigurno vise koristio..ipak oni vise gledaju borbe jedan drugog..prije borbe..od nas :)...Svaki udarac nogom...pa i low kick nosi opasnost od rusenja..a znamo da je Jones tu jako jako opasan zbog svojih laktova..vidjelo se..samo jedan lakat je sjeo na pravo mjesto i odmah je napravio stetu..e sad zamisli da su proveli na parteru vise vremena :)
Jedini nacin da se Jones dobije je da se pojavi fizicki jaci protivnik od njega..koji ce ga uspjeti baciti na pod i zavrsiti gnp..u standupu...on ce sve vise i vise napredovati..sa ovim reachom..laktovima...ludim uglovima iz kojih udara...ovako nepredvidiv..hm...bice on sampion jos..dugo dugo :)
pirmin

#429 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by pirmin »

Ima li gdje snimak borbe? :)
UnscarD

#430 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

vinnie_jones

#431 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

Ima li kakav intervju Rampe sa Helvanijem :lol:

"mali" J.J. stvarno djeluje kao neki svemirac, bolji je od konkurencije za klasu u svim segmentima

Hant sa rušenjima, pokušajima poluge :shock: :mrgreen:
pirmin

#432 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by pirmin »

UnscarD wrote:Download citavog eventa - ok kvalitetet

http://www.megauploadforum.net/viewtopi ... 6&t=167232

Ili on line gledanje

http://www.mmalinker.com/videos/page/new_videos/
tnx :thumbup:
Strauss

#433 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

gomi razocarenje najvece. kako je los samo bio. sta osta od onakvog borca..
za jonesa nemam rijeci, ali neko od trojke evans, machida, henderson/shogun ga moze i mora dobiti. siguran sam..
vinnie_jones wrote:Ima li kakav intervju Rampe sa Helvanijem :lol:
http://www.mmafighting.com/2011/09/25/q ... -i-choked/ :D
vinnie_jones

#434 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

:mrgreen: :thumbup:

Nadao sam se simulaciji završnice protiv Arone :skoljka:

Mrs Helwani, my mother, she's very upset at you :lol:
Strauss

#435 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

http://mmajunkie.com/news/25399/once-ab ... -fight.mma hunt legenda

:lol: jest zajebancija, al ovo je brate zalosno sta mu rade :D
Image
vinnie_jones

#436 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

Šoubiz, lik je postao poularan na konto survival intervjua :mrgreen:
Super Samoan :thumbup:
amra67

#437 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

Image
juce bila u posjeti u jednom od najpopularnijih i najstarijih doja :) sa masterom Frits Wernerom, Fighters At Work tim.. oes !
UnscarD

#438 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

amra67 wrote:Image
juce bila u posjeti u jednom od najpopularnijih i najstarijih doja :) sa masterom Frits Wernerom, Fighters At Work tim.. oes !
:thumbup:

Za one koij mozda ne znaju ko je u pitanju, ispod je kratka istorija. Covijek je trenirao uglavnom sve Holandske borce ukljucujuci Badr Harija, Bonjaskog, Manhoefa ali i nesto starije kao sto je Ivan Hypolite koji inace trenira Mirka u rijetkim trenucima kada ovaj odluci da trenira negdje van kuce :
http://www.fightersatwork.nl/history4uk.html
amra67

#439 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

update:badr hari prelazi na boks i prestaje sa kickboxom.moje misljenje je da u boksu nema teskasa koji bi pokrili trziste i da je ocigledna potreba za tim jer i gokan saki najvjerovatnije prelazi na boks.prije toga je i adnan redzovic krenuo tim putem.u boksu ima vise novca nego u kickboksu da cak kao gubitnik zaradis vise nego sto ijedan k.bokser moze sanjati za cijelu karijeru.
Strauss

#440 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

shogun vs ???. ovaj drugi baca hk ko veliki :D
http://www.mmaforum.com/ufc/95315-young ... video.html

@amra :thumbup:
amra67

#441 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

http://www.youtube.com/watch?v=m13VeLcK ... re=related
dobar doc. o lucien carbinu lijepo je cuti od sensea kako razmislja i odnosu izmedju sensea prema sepa's i obratno.oes!!
amra67

#443 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

tom harinck nekad dok je trenirao badr harija pita: kako u skoli? badr kaze slabo: ok !!onda od sada treniras dva puta dnevno :) Tom Harinck je legenda. !!
enisss

#444 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

drugodtvogdruga wrote:Image

:D
Draga su mi oba borca....Barry moze pobijediti jedino ako bude radio dosta sa low kickovima...s druge strane...Struve sigurno ima bolji parter tako da mu je najpametnije da Barryja obori na zemlju i zavrsi nekom polugom....
Strauss

#445 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

enisss wrote:Barry moze pobijediti jedino ako bude radio dosta sa low kickovima...
:thumbup: primjeniti istu taktiku kao u borbi sa beltranom i ima ga..
drugodtvogdruga

#446 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

struve-barry uspavanka cista, struve uzeo via submission... cruz zadrzo belt i epitet najdosadnijeg sampiona u ufc-u
UnscarD

#447 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Veoma losa odluka o prekidu kojom je Charlie Brenneman ostecen.
Barrya mi je bas zao sto je opet izgubio ....decko zaista nema srece.
Strauss

#448 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Strauss »

slam je brutalan. steta za barrya. nije u nimalo ugodnoj situaciji trenutno.

Image

Image
UnscarD

#449 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

Struve je desnim laktom dobro ublazio udarac pa ga je valjda to spasilo ...ali svaka mu cast na hladno-krvnosti...ocigledno mu za razliku od mene nije Rampage - Arona mec prolazio kroz glavu u tim trenucima :)

A Brenneman ni izbliza nije bio out...decko je parteras (hrvac) i logicno je da hoce u parteru da se bori jer nema sansi u standupu. Mislim izgubio bi svakako ovaj mec ali je prekid los jer nije bio nokautiran...lijepo se vidi da mu glava ni u jednom momentu nije dodatkla pod nego da je ostao na laktovima sto znaci da je potpuno pri svijesti....cim je vidjeo da sudij prekida borbu u nevjerici je rasirio ruke u fazonu WTF!!! Zasto??
Post Reply