Tipicno za nasu zenu, sarkazmom se brani od tvrdnje koju sama sebi priznaje, al gdje ce pred ljudima...eeej*mima* wrote:kurajber wrote:Ma nase zene kad hoce da budu u "trendu" kao vole te feminizirane muskarce, a uvjerio se hiljadu puta da ih jedino mogu razbudit dlakava prsa, brada, malo mozda i stomacic kad ispadne, uglavnomu vole nase zene najvise kad ih pritisne tesko i dlakavo tijelo bosanskog muskarca sirokih ramena i guste bradejoly wrote:Da li žene više vole feminizirane muškarce?
Kakav je vaš ukus?
Depilirani, našminkani ili dlakavi?
Ja više volim muževnije...
http://porodicnilekar.net/index.php?opt ... &Itemid=81Bosnjo u dushi
Woooooow.........koje iskustvo......koliko si ti zena ..........svaka cast...............
Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kurajber
#426 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
-
Officer Crabtree
#427 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
jes, brate, u mene u selu sve na jednog vehabiju puhćuuglavnomu vole nase zene najvise kad ih pritisne tesko i dlakavo tijelo bosanskog muskarca sirokih ramena i guste brade
- B34R
#428 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Kroz brojna iskustva sam dosao do zakljucka da se pripadnice ljepseg spola loze na feminizirane muskarce u pubertetu u postpubertetu i sve dok ne sazriju....., dalje, ovo "dok sazriju" varira u sirokom spektru, cak do kasnih 20tih, doduse ima iznimki gdje i mladji pripadnici ovog spola "poloze" ispit zrelosti veoma rano.....
Sto se tice muskaraca u pravom smislu rijeci "muskarac" djevojka ili zena nauci da ga cijeni.
Pitanje je samo vremena......Eh sad kad uvidim da imam propusta u svojoj psiho analizi i promijenim misljenje (u sta sumnjam) javim se i popravim....
Edit: da umalo zaboravih, imaju i one starke koje su znale cijeniti "muskarce", pa od silnih muskaraca im dopizdi pa se hvate feminem muskaraca. to je neshto slicno kao sa freddy mercury-jem, lik je imao milione zena i dopizdi mu ode u pedere....
Sto se tice muskaraca u pravom smislu rijeci "muskarac" djevojka ili zena nauci da ga cijeni.
Pitanje je samo vremena......Eh sad kad uvidim da imam propusta u svojoj psiho analizi i promijenim misljenje (u sta sumnjam) javim se i popravim....
Edit: da umalo zaboravih, imaju i one starke koje su znale cijeniti "muskarce", pa od silnih muskaraca im dopizdi pa se hvate feminem muskaraca. to je neshto slicno kao sa freddy mercury-jem, lik je imao milione zena i dopizdi mu ode u pedere....
Last edited by B34R on 13/04/2010 13:56, edited 3 times in total.
-
*mima*
#429 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
kurajber wrote:
Tipicno za nasu zenu, sarkazmom se brani od tvrdnje koju sama sebi priznaje, al gdje ce pred ljudima...eeej![]()
A sta je tipicno? To sto sam impresionirana tvojim sexualnim umijecem?
-
Officer Crabtree
#430 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
sazrijevaj mima što prije
-
kurajber
#431 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
aaahahahahahaOfficer Crabtree wrote:jes, brate, u mene u selu sve na jednog vehabiju puhćuuglavnomu vole nase zene najvise kad ih pritisne tesko i dlakavo tijelo bosanskog muskarca sirokih ramena i guste brade
-
*mima*
#432 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Officer Crabtree wrote:sazrijevaj mima što prije
Kako?
-
kurajber
#433 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ne radi se ovdje o isticanju nicije "sexualne vjestine", niti kvantiteta, radi se samo o cinjenicnom stanju, znaci potvrdjenim, najdubljim i najiskrenijim zenskim porivima i zeljama...*mima* wrote:kurajber wrote:
Tipicno za nasu zenu, sarkazmom se brani od tvrdnje koju sama sebi priznaje, al gdje ce pred ljudima...eeej![]()
Zasto nam se ti ne izjaznis!?
-
*mima*
#434 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
kurajber wrote:Ne radi se ovdje o isticanju nicije "sexualne vjestine", niti kvantiteta, radi se samo o cinjenicnom stanju, znaci potvrdjenim, najdubljim i najiskrenijim zenskim porivima i zeljama...*mima* wrote:kurajber wrote:
Zasto nam se ti ne izjaznis!?
Cekaj......ja se ne hvalim ......ti si napisao da imas iskustvo....golemo iskustvo.....I ja izrazila svoje divljenje.....U cemu je problem? Nesto sam te uvrijedila?
-
Officer Crabtree
#435 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
pajdo, jebeš li ti šta? prvo to napiši pa ih onda propituj 
-
*mima*
#436 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Officer Crabtree wrote:pajdo, jebeš li ti šta? prvo to napiši pa ih onda propituj
Aaaaaaaaa..........jesam ti rekla da vjerujem u tebe....
- B34R
#437 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
e moram se i ja upetljati! Mimo ,iskustvo kao rijec nije uvijek vezano za sex. kada neko napise sexualno iskustvo ,onda to shvati kao takvo, a prije toga nemoj.....
za sve ostalo postoje pitanja, pa ako kome sta nije jasno, pita se
zahvaljujem...
za sve ostalo postoje pitanja, pa ako kome sta nije jasno, pita se
-
*mima*
#438 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
B34R wrote:e moram se i ja upetljati! Mimo ,iskustvo kao rijec nije uvijek vezano za sex. kada neko napise sexualno iskustvo ,onda to shvati kao takvo, a prije toga nemoj.....
za sve ostalo postoje pitanja, pa ako kome sta nije jasno, pita sezahvaljujem...
Procitaj sta je jebac napisao pa onda napadaj mimu.
- B34R
#439 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
*mima* wrote:B34R wrote:e moram se i ja upetljati! Mimo ,iskustvo kao rijec nije uvijek vezano za sex. kada neko napise sexualno iskustvo ,onda to shvati kao takvo, a prije toga nemoj.....
za sve ostalo postoje pitanja, pa ako kome sta nije jasno, pita sezahvaljujem...
Procitaj sta je jebac napisao pa onda napadaj mimu.
he he mimo ne napadam, ne zamjeri zivota ti
samo kazem, uzmes u obzir ima kolege odu na pivu i ljudi mu pricaju svoja iskustva on ih slusa, eventualno slozi se s njima i dodje do ovoga danas, napise svoje misljenje u skladu s temom, kao sto je to "jebac" napisao. ne branim ja nikoga, ali isto tako i ne napadam.
al u svakokm slucaju nemoj zamjeriti, hvala unaprijed...
-
Officer Crabtree
#440 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
e jest jest, to mi je ona prava kafanska
stari, ja kod nje u stanu, skino se ja, širok kakav jesam i rutav kakav jesam, triput je svršila samo dok sam se skid'o... a što sise ima, da ti ne pričam
stari, ja kod nje u stanu, skino se ja, širok kakav jesam i rutav kakav jesam, triput je svršila samo dok sam se skid'o... a što sise ima, da ti ne pričam
-
kurajber
#441 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
A sta je tipicno? To sto sam impresionirana tvojim sexualnim umijecem?[/quote]
Ne radi se ovdje o isticanju nicije "sexualne vjestine", niti kvantiteta, radi se samo o cinjenicnom stanju, znaci potvrdjenim, najdubljim i najiskrenijim zenskim porivima i zeljama...
Zasto nam se ti ne izjaznis!?[/quote]
Cekaj......ja se ne hvalim ......ti si napisao da imas iskustvo....golemo iskustvo.....I ja izrazila svoje divljenje.....U cemu je problem? Nesto sam te uvrijedila?[/quote]
Ja to nisam napisao, al eto kad vec iniciras, mogu se pohvaliti jednim prije svega kvalitetnim iskustvom, cifre su apsolutno nevazne, iskustvo ne dolazi s brojkama vec necim puno znacajnim i dubljim...uglavnom...zasto da se osjetim uvrijedjen!!
Samo sam reagovao na nesto sto mi se ucinilo kao sarkazam pogodjene zenske sujete, to je sve 
Ne radi se ovdje o isticanju nicije "sexualne vjestine", niti kvantiteta, radi se samo o cinjenicnom stanju, znaci potvrdjenim, najdubljim i najiskrenijim zenskim porivima i zeljama...
Zasto nam se ti ne izjaznis!?[/quote]
Cekaj......ja se ne hvalim ......ti si napisao da imas iskustvo....golemo iskustvo.....I ja izrazila svoje divljenje.....U cemu je problem? Nesto sam te uvrijedila?[/quote]
Ja to nisam napisao, al eto kad vec iniciras, mogu se pohvaliti jednim prije svega kvalitetnim iskustvom, cifre su apsolutno nevazne, iskustvo ne dolazi s brojkama vec necim puno znacajnim i dubljim...uglavnom...zasto da se osjetim uvrijedjen!!
-
*mima*
#442 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Officer Crabtree wrote:e jest jest, to mi je ona prava kafanska
- B34R
#443 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
to je bila poenta..... pa koliko god da je lovacka u to ne treba zalaziti.....
- Mis mekinjas
#444 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Aaaaa vid' ovog sexa....
-
Officer Crabtree
#445 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
jah takvi se i hvale, nećeš čut
druže, kad sam joj ušao u stan, vjeruj, cijeli ormar diorov, dok smo se skidali osjećao sam na njoj novu avonovu liniju proizvoda... ah, a da vidiš kako je pala na moja izdepilirana prsa, odmah smo poslije kratke ševe, koja druže nije ni bitna, seks je precijenjen... shvatili da koristimo iste britvice
druže, kad sam joj ušao u stan, vjeruj, cijeli ormar diorov, dok smo se skidali osjećao sam na njoj novu avonovu liniju proizvoda... ah, a da vidiš kako je pala na moja izdepilirana prsa, odmah smo poslije kratke ševe, koja druže nije ni bitna, seks je precijenjen... shvatili da koristimo iste britvice
-
kurajber
#446 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Drago nam je da mozemo cuti i iskustva ostalih clanovaOfficer Crabtree wrote:jah takvi se i hvale, nećeš čut
-
Njanjo
#447 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
hajd priznaj odakle prepisujes 
-
*mima*
#448 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Njanjo wrote:hajd priznaj odakle prepisujes
Ne prepisuje.
-
Officer Crabtree
#449 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
jok, ja sam, nažalost, od onihDrago nam je da mozemo cuti i iskustva ostalih clanova
stari, mog'o sam je ić jebavat kako sam tio, al jeb'o pičku kad Barca igra...
-
kurajber
#450 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Opisuje covjek!*mima* wrote:Njanjo wrote:hajd priznaj odakle prepisujes
Ne prepisuje.