Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Fangla
#426 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ako velika petica ode, onda bi Holandjani mogli postat prvaci

- felipe kajetano
#427 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ma utrpace nekako skijasima jedan gol i proci ce grupu, al' to im je plafon koliko vidim 
- sarajevski_mangupi
#428 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
pu mamu im oborise me na kladionici (englezi)...
uglavnom slabo nista capello ne zna vodit ekipu i nije za trenera repke ko sto je engleska, on je dobar za talijanske lige gdje je osvajao sve.ja bi volio da ispadnu.Alzir i Slovenija idu dalje...
uglavnom slabo nista capello ne zna vodit ekipu i nije za trenera repke ko sto je engleska, on je dobar za talijanske lige gdje je osvajao sve.ja bi volio da ispadnu.Alzir i Slovenija idu dalje...
- cyprus
#429 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Recte da sam lud, al finale je: Holandija - EngleskaFangla wrote:Ako velika petica ode, onda bi Holandjani mogli postat prvaci![]()
- Hunkar
#430 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
cyprus wrote:Recte da sam lud, al finale je: Holandija - Engleska![]()
- cyprus
#431 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Bumo videliHunkar wrote:cyprus wrote:Recte da sam lud, al finale je: Holandija - Engleska![]()
nema sanse
- sarajevski_mangupi
#432 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Uruguay-Holandijacyprus wrote:Recte da sam lud, al finale je: Holandija - EngleskaFangla wrote:Ako velika petica ode, onda bi Holandjani mogli postat prvaci![]()
![]()
- Dammme
#433 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Svaka čast Alžircima na požrtvovanoj i dobro organizovanoj igri.
Englezi
i na kraju 
Pa bolan Fabio je li uopšte znaš da si poveo Joe Cola na prvenstvo?!
Gerard na lijevoj strani?! Aha, kako da ne.
Čitav vezni red Engleske koji je igrao u ove 2 utakmice, ne vrijedi koliko onaj šminker Bekam. Opet ću ponoviti može biti šminker 100 puta, ali za ove je profesor fudbala.
Još uz to ne povede Walcota iz Arsenala, k'o biva ponašao se neprimjereno. A eto Caragher je etalon odanosti dresu reprezentacije?!
Pa vezni red nije uvezao 3 pasa da valjaju. A da ne govorim o centaršutevima tipa "nabij u kukuruze" (copyright za ovu rečenicu zadržava Sabahudin Saša Vugdalić).
Igraju mu Heskey i Rooney odbranu i vraćaju se po loptu, kao da u najmanju ruku igraju protiv Argentine i Španije zajedno!
Džaba, nema hajra od žabara. Taj kad nauči katanačo, vazda igra katanačo. Ne dao bog napasti protivnika.
Uh, što se iznervira bezveze!
P.S. Dosad najružnija utakmica drugog kola.
Englezi
Pa bolan Fabio je li uopšte znaš da si poveo Joe Cola na prvenstvo?!
Gerard na lijevoj strani?! Aha, kako da ne.
Čitav vezni red Engleske koji je igrao u ove 2 utakmice, ne vrijedi koliko onaj šminker Bekam. Opet ću ponoviti može biti šminker 100 puta, ali za ove je profesor fudbala.
Još uz to ne povede Walcota iz Arsenala, k'o biva ponašao se neprimjereno. A eto Caragher je etalon odanosti dresu reprezentacije?!
Pa vezni red nije uvezao 3 pasa da valjaju. A da ne govorim o centaršutevima tipa "nabij u kukuruze" (copyright za ovu rečenicu zadržava Sabahudin Saša Vugdalić).
Igraju mu Heskey i Rooney odbranu i vraćaju se po loptu, kao da u najmanju ruku igraju protiv Argentine i Španije zajedno!
Džaba, nema hajra od žabara. Taj kad nauči katanačo, vazda igra katanačo. Ne dao bog napasti protivnika.
Uh, što se iznervira bezveze!
P.S. Dosad najružnija utakmica drugog kola.
-
radostan dan
#434 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Joj Janezi, fulaše osminu finala
, od 2-0 do skoro pa poraz. Šta ti je mentalitet, vidi se da lapo repke nisu Slovenci, nego domaći izdajnici 
- USAblues
#435 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
kaze se -bum videl ne-cyprus wrote:Bumo videliHunkar wrote:cyprus wrote:Recte da sam lud, al finale je: Holandija - Engleska![]()
nema sanse
- Šibicar
#436 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Englezi pokazali kako se indoletno ponašati na SP,jedna od najskupljih,ako ne i najskuplja,reprezentacija,puna nekih ultra mega giga igračina,ne može stvoriti jednu,barem jednu 100% priliku,protiv prosječnog Alžira,koji večeras,pored onakvih Engleza,uopšte nije izgledao prosječno.Još uvijek sam mišljenja da za katastrofalne igre,ovih mega reprezentacija,nisu krivi treneri,već igrači,koji misle kad se pojave na terenu,svi će skinuti gaće od straha i oni će to sa lakoćom završiti,ali su se zajebali malo,u fudbalu sad svakog moraš respektovati,ili si donji,kao Englezi večeras...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#437 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Alzirci- tehnicki potkovani,sto bi se reklo "lopta im zaljepljena za nogu"
,vise puta engelske zvjezdice bas smijesnim napravili igrom od noge do noge i brzih pasova
,al' zato u zavrsnici KATASTROFAAA. Oni bi se dodavali,predriblavali,protrcavali sa nekim lucidnim forom izmedju dvojice,trojice protivnika..ALI TREBA GOL DATI
(treba im to neko objasniti)
Englezi-uzas teski. Pa nisu tri-cetri osmisljene akcije napravili. Sta je ono onako
. Rekao bih,totalna fudbalska impotencija,uzas,ja sam razocaran,moguce zato sto sam puno i ocekiva.
Je*beno ce biti zadnje kolo u ovoj grupi,bas ce se na noz ici

Englezi-uzas teski. Pa nisu tri-cetri osmisljene akcije napravili. Sta je ono onako
Je*beno ce biti zadnje kolo u ovoj grupi,bas ce se na noz ici
- limun_junior
#438 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
meni ovo sve lici na veliku namjestaljku i kladionicarsku mafiju... imam osjecaj da ce favoriti (osim francuske koja i nije favorit) proci grupe ovako na guzove i sa igrom bez igre, a poslije ce igrat skroz drugaciju igru...
jer ne mogu da vjerujem kako je slovenija pobijedila alzir a ovoliko "mocnih" engleza nije uspjelo napraviti ni jednu 100%tnu priliku za gol..nije mogla ili nije htjela..ne znam.. runija ovakvog u zivotu nisam gledao, ko mrtvac, heski se sam podapinje
a za ovo ostalo..ma ne znam.. sve mi mirise na jedno veliko namjestanje..
vidjecemo kako ce favoriti, ovi koji prodju, igrati u drugoj fazi:)
p.s. na utakmici njemacka srbija..pa onaj sudija ko' da je imao zacrtano na samom pocetku da mora svabama dat crveni karton...fakat je dijelio kartone ko u nasoj ligi jbt..
po meni, treba cekat zadnje kolo i slijedecu fazu za prave igre favorita
jer ne mogu da vjerujem kako je slovenija pobijedila alzir a ovoliko "mocnih" engleza nije uspjelo napraviti ni jednu 100%tnu priliku za gol..nije mogla ili nije htjela..ne znam.. runija ovakvog u zivotu nisam gledao, ko mrtvac, heski se sam podapinje
vidjecemo kako ce favoriti, ovi koji prodju, igrati u drugoj fazi:)
p.s. na utakmici njemacka srbija..pa onaj sudija ko' da je imao zacrtano na samom pocetku da mora svabama dat crveni karton...fakat je dijelio kartone ko u nasoj ligi jbt..
po meni, treba cekat zadnje kolo i slijedecu fazu za prave igre favorita
-
elSaik
#439 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Njemački komentator fino to sroči. Reče: "sve te reklame, više milionski ugovori, napuhali su igrače tipa Gerrard, Lampard, Rooney stvarajući od njih sliku nadljudi... a danas je sve to jednostavno - ispuhalo. Ispostavilo se da su i oni samo obični ljudi, obični igrači, igrači koji nisu u stanju stvoriti niti jednu ozbiljnu priliku za 90 minuta."Šibicar wrote:Englezi pokazali kako se indoletno ponašati na SP,jedna od najskupljih,ako ne i najskuplja,reprezentacija,puna nekih ultra mega giga igračina,ne može stvoriti jednu,barem jednu 100% priliku,protiv prosječnog Alžira,koji večeras,pored onakvih Engleza,uopšte nije izgledao prosječno.Još uvijek sam mišljenja da za katastrofalne igre,ovih mega reprezentacija,nisu krivi treneri,već igrači,koji misle kad se pojave na terenu,svi će skinuti gaće od straha i oni će to sa lakoćom završiti,ali su se zajebali malo,u fudbalu sad svakog moraš respektovati,ili si donji,kao Englezi večeras...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#440 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Ja bih to rekao,i ne samo za Engleze,za mnoge na ovome prvenstvu MLOHAVA CUNA.
- BSn
#441 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
-LIBERO- wrote:Ja bih to rekao,i ne samo za Engleze,za mnoge na ovome prvenstvu MLOHAVA CUNA.
"Toliko para i truda, a mlohava cuna..."
-
callmethebreeeze
#442 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
gledao sam samo drugo. uzas. englezi se s loptom nisu sastavili. cudo jedno. jos ako ih slovenci oderu, bice ludilo.
a cuo sam da su namstali kako su jedni od favorita..

hahaha
a cuo sam da su namstali kako su jedni od favorita..
hahaha
- Edin H.
#443 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Rooney nalijepio engleske navijace rekavsi poslije utakmice: "Lijepo je vidjeti da ti vlastiti navijaci zvizde, to se zove lojalna podrska!".
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 749232.stm
Sta reci osim, bravo majstore
Ionako su tamo vecinom otisli bogati, koji sjede na utakmici kao u pozoristu i ocekuju pobjedu
Sta reci osim, bravo majstore
Ionako su tamo vecinom otisli bogati, koji sjede na utakmici kao u pozoristu i ocekuju pobjedu
- burek_in_space
#444 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Chiki, da chujem komentar. 
-
LSD
#445 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Nemoj ga sad, gdje ce ti dušaburek_in_space wrote:Chiki, da chujem komentar.
- burek_in_space
#446 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Bash sad me interesuje, kada je pod nabojem, jer su oni nazovi igrachi izdali sveti dres Gordog Albiona.LSD wrote: Nemoj ga sad, gdje ce ti duša...pusti ga, nek ovo prenoci pa nek nam se onda obrati sa strucnom analizom
- 2407
#447 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Tri moguca razloga:burek_in_space wrote:Bash sad me interesuje, kada je pod nabojem, jer su oni nazovi igrachi izdali sveti dres Gordog Albiona.LSD wrote: Nemoj ga sad, gdje ce ti duša...pusti ga, nek ovo prenoci pa nek nam se onda obrati sa strucnom analizom
1. Capello
2. Nigdje nikog iz Arsenala
3. Totenhemovci
p.s.
Vala ne moze se sada pozaliti na sudjenje da jebe zec zeca
- Suicidal Siberian
#448 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
Gerrard, Lampard i Barry nikako ne mogu igrati zajedno. To je i budali jasno. Pored toga da su prenapuhani igraci ti prije pomenuti, sramota je da na klupi sjedi jedan Joe Cole koji jedini zna igrati fudbal. Ovo ostalo sve na snagu...ili jedan Defoe.
- BSn
#449 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
2407 wrote:Tri moguca razloga:burek_in_space wrote:Bash sad me interesuje, kada je pod nabojem, jer su oni nazovi igrachi izdali sveti dres Gordog Albiona.LSD wrote: Nemoj ga sad, gdje ce ti duša...pusti ga, nek ovo prenoci pa nek nam se onda obrati sa strucnom analizom
1. Capello
2. Nigdje nikog iz Arsenala
3. Totenhemovci
![]()
p.s.
Vala ne moze se sada pozaliti na sudjenje da jebe zec zeca
More jos jedan razlog - gubitnicki mentalitet engleske reprezentacije, koja je nula na svjetskim smotrama, ali to engleski narod i mediji ne kontaju. Jedino sto im valja od nogometa je Arsenal, a i tu je rijec o francuskom klubu, a ne engleskom.
Ja mislim da ce se ciki sloziti sa mnom, jer drzim da je on jedan vrlo realan i objektivan nogometni analiticar.
- Jack Be Nimble
#450 Re: Grupa C (ENG, ALG, USA, SLO)
neka igra onoliko koliko je placen pa ga niko nece pljuvati. trebao je dici ruku i kazati publici 'izvinite, nismo zasluzili ni ovaj bod ovakvom igrom'.Edin H. wrote:Rooney nalijepio engleske navijace rekavsi poslije utakmice: "Lijepo je vidjeti da ti vlastiti navijaci zvizde, to se zove lojalna podrska!".
Sta reci osim, bravo majstore![]()