Nije toliko.Eborg wrote:Sedam timova iz BiH?
Regionalna liga Ex-Yu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jutarnji
#426 Re: Regionalna liga SFRJ ??
-
nista novo
#427 Re: Regionalna liga SFRJ ??
jutarnji wrote:Nije rano, kvalitet fudbala bi se popravio, vise interesovanja, vise sponzora, vise love...
Liga bi mogla biti sastavljena od ovih timova,
1.Zeljeznicar BiH
2.Sarajevo BiH
3.Celik BiH
4.Sloboda BiH
5.Travnik BiH
6.Velez BiH
7.Borac BL BiH
8.Partizan sr
9.Zvezda sr
10.Dinamo hr
11.Hajduk hr
12.Vardar MK
13.Olimpija SL
14.Buducnost CG
15.Pristina Kosovo
16.Rudar Breza BiH
Ovo je nekako najrealnije, mozda poslije prvih par sezona ubaciti jos koji tim iz srbije ili hrvatske, ako poprave
kvalitet svojih timova.
Dva iz Hrvatske, dva iz Srbije, rest iz BiH; ne da si realan, vec nemas pojma o nogometu, pogledaj ko se nekad plasira u Evropu, a ko nikako
-
nista novo
#428 Re: Regionalna liga SFRJ ??
I sigurno si vatreni Bosnjak, mogao si jos staviti Bosnjacki klubova iz seoske lige, nije naódmet..
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#429 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Ma jah... 
-
ibizza
#430 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Od ovih 7 klubova iz BiH,realno bi bilo da budu Sarajevo,Zeljo i Borac.jutarnji wrote:Nije rano, kvalitet fudbala bi se popravio, vise interesovanja, vise sponzora, vise love...
Liga bi mogla biti sastavljena od ovih timova,
1.Zeljeznicar BiH
2.Sarajevo BiH
3.Celik BiH
4.Sloboda BiH
5.Travnik BiH
6.Velez BiH
7.Borac BL BiH
8.Partizan sr
9.Zvezda sr
10.Dinamo hr
11.Hajduk hr
12.Vardar MK
13.Olimpija SL
14.Buducnost CG
15.Pristina Kosovo
16.Rudar Breza BiH
Ovo je nekako najrealnije, mozda poslije prvih par sezona ubaciti jos koji tim iz srbije ili hrvatske, ako poprave
kvalitet svojih timova.
Nego,gdje nadje Travnik?
- jutarnji
#431 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Izvini momak, ovo je sportska tema i molim te da ne trolujes politikom. Ako ti se igra bujrum, ako neces ne moras.nista novo wrote:I sigurno si vatreni Bosnjak, mogao si jos staviti Bosnjacki klubova iz seoske lige, nije naódmet..
Gdje ti vidis 7 timova iz BiH? Travnik je prije Beograda imao fudbalski stadion.ibizza wrote:Od ovih 7 klubova iz BiH,realno bi bilo da budu Sarajevo,Zeljo i Borac.
Nego,gdje nadje Travnik?
Last edited by jutarnji on 09/01/2011 22:05, edited 1 time in total.
- travnik
#432 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Nemojte mi protiv Travnika, i regionalna liga je premala za giganta sa Pirote

- BSn
#433 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Izbaci Pristinu i Zvezdu i ubaci Zrinjski i Olimpik. Ako cemo po trenutnoj kvaliteti, a ne po nekim emocionalnim kriterijima, a ni za Hajduka tu bas nema mjesta - mozda prije Zagreb. 
- jutarnji
#434 Re: Regionalna liga SFRJ ??
E jbg sad, moras malo i timove iz drugih zemalja na ustrb kvalitete.BSn wrote:Izbaci Pristinu i Zvezdu i ubaci Zrinjski i Olimpik. Ako cemo po trenutnoj kvaliteti, a ne po nekim emocionalnim kriterijima, a ni za Hajduka tu bas nema mjesta - mozda prije Zagreb.
- travnik
#435 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Kada bi bilo 16 klubova, naša liga maksimum može dobiti tri mjesta. Odnosno, veziri plus još neka dva kluba. 
-
ibizza
#436 Re: Regionalna liga SFRJ ??
1.Zeljojutarnji wrote:Izvini momak, ovo je sportska tema i molim te da ne trolujes politikom. Ako ti se igra bujrum, ako neces ne moras.nista novo wrote:I sigurno si vatreni Bosnjak, mogao si jos staviti Bosnjacki klubova iz seoske lige, nije naódmet..Gdje ti vidis 7 timova iz BiH? Travnik je prije Beograda imao fudbalski stadion.ibizza wrote:Od ovih 7 klubova iz BiH,realno bi bilo da budu Sarajevo,Zeljo i Borac.
Nego,gdje nadje Travnik?
2.Sarajevo
3.Sloboda
4.Travnik
5.Velez
6.Celik
7.Borac
koliko je ovo klubova????
I kakve to veze ima,sto je Travnik imao stadion prije Bg-a?
-
nista novo
#437 Re: Regionalna liga SFRJ ??
jutarnji wrote:Izvini momak, ovo je sportska tema i molim te da ne trolujes politikom. Ako ti se igra bujrum, ako neces ne moras.nista novo wrote:I sigurno si vatreni Bosnjak, mogao si jos staviti Bosnjacki klubova iz seoske lige, nije naódmet..Gdje ti vidis 7 timova iz BiH? Travnik je prije Beograda imao fudbalski stadion.ibizza wrote:Od ovih 7 klubova iz BiH,realno bi bilo da budu Sarajevo,Zeljo i Borac.
Nego,gdje nadje Travnik?
- BSn
#438 Re: Regionalna liga SFRJ ??
jutarnji wrote:E jbg sad, moras malo i timove iz drugih zemalja na ustrb kvalitete.BSn wrote:Izbaci Pristinu i Zvezdu i ubaci Zrinjski i Olimpik. Ako cemo po trenutnoj kvaliteti, a ne po nekim emocionalnim kriterijima, a ni za Hajduka tu bas nema mjesta - mozda prije Zagreb.
Zato i nije moguca ta liga... Svi hoce da proguraju svoje i da budu "ravnopravni", a na kvalitet ne gledaju. Kad sam cuo Vlatka Markovica kako govori da bi Hrvati i Srbi trebali imati jednak broj klubova k'o mi, ja nisam sebi mog'o doc'.
Last edited by BSn on 09/01/2011 22:18, edited 1 time in total.
- jutarnji
#439 Re: Regionalna liga SFRJ ??
sedam, ali zaboravio si Rudar iz Breze, jbg, procitaj dobro prije nego sto zakuhas.ibizza wrote:1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Sloboda
4.Travnik
5.Velez
6.Celik
7.Borac
koliko je ovo klubova????
Cuj kakve to veze ima? Ima veze.ibizza wrote:I kakve to veze ima,sto je Travnik imao stadion prije Bg-a?
-
nista novo
#440 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Decko igraj se necim drugim mani se toga o cemu nemas pojma..
- BSn
#441 Re: Regionalna liga SFRJ ??
jutarnji wrote:sedam, ali zaboravio si Rudar iz Breze, jbg, procitaj dobro prije nego sto zakuhas.ibizza wrote:1.Zeljo
2.Sarajevo
3.Sloboda
4.Travnik
5.Velez
6.Celik
7.Borac
koliko je ovo klubova????Cuj kakve to veze ima? Ima veze.ibizza wrote:I kakve to veze ima,sto je Travnik imao stadion prije Bg-a?
Ma ja, a poslije nama tamo broje trofeje, a 'vamo nema veze...
Dupli arsini...
- jutarnji
#442 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Ma dobro, tebe ne zanima sport, ti insistiras na nekom nacionalnom balansu. Probleme je druze sto Evropanista novo wrote:Decko igraj se necim drugim mani se toga o cemu nemas pojma..
takve stvari ne benda, UEFA insistira na kvalitetu timova. Ako vec hoces, isti spisak timova je vidjen i kod
Platinia kad je nedavno boravio u CG.
-
nista novo
#443 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Recimo koji klubovi igraju u Evropi ponekad, i kad si zadnji put vidio da neki klub od ovi sto si ti nabrojao igrao u Evropi, pa onda pricaj o nogometu..kakav nacionalni balans, jel ti znas o cemu pricas, ti si naveo spisak klubova koji ne mogu da igraju u ligi federacije BiH, a kamoli negdje drugo,..Partizan se plasirao u Ligu prvaka, Hajduk i Dinamo u ligu Uefa, i kraj, ostali igraju seosku ligu, jel ti pratis uopce nogometjutarnji wrote:Ma dobro, tebe ne zanima sport, ti insistiras na nekom nacionalnom balansu. Probleme je druze sto Evropanista novo wrote:Decko igraj se necim drugim mani se toga o cemu nemas pojma..
takve stvari ne benda, UEFA insistira na kvalitetu timova. Ako vec hoces, isti spisak timova je vidjen i kod
Platinia kad je nedavno boravio u CG.
- jutarnji
#444 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Ja ne znam stvarno sta ti hoces? Jesu li timovi koje si nabrojao i na mojoj listi za regionalnu ligu? Jesu!nista novo wrote:Partizan se plasirao u Ligu prvaka, Hajduk i Dinamo u ligu Uefa
Sta je problem?
-
nista novo
#445 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Problem je sto od ostali mozda Samo Sarajevo i Zeljo, ostali mogu da i dalje igraju u tvojoj ligi...jutarnji wrote:Ja ne znam stvarno sta ti hoces? Jesu li timovi koje si nabrojao i na mojoj listi za regionalnu ligu? Jesu!nista novo wrote:Partizan se plasirao u Ligu prvaka, Hajduk i Dinamo u ligu Uefa
Sta je problem?
- Obuca9
#446 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Ne mogu da vjerujem da se neko fakat upecao na ovaj post i još pokušava da dokaže da nije realno da ima osam timova iz BiH

-
nista novo
#447 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Pa u pravu si , ja sam bas blesav, kad sam uopce dosao na ovu temu...napustam je,,,hz__semir wrote:Ne mogu da vjerujem da se neko fakat upecao na ovaj post i još pokušava da dokaže da nije realno da ima osam timova iz BiH![]()
- jutarnji
#448 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Pazi ovo, samo Sarajevo i Zeljo, a i oni mozda. I jos se usudjujes komentarisati? Nevjerovatno kakvi amaterinista novo wrote:Problem je sto od ostali mozda Samo Sarajevo i Zeljo, ostali mogu da i dalje igraju u tvojoj ligi...
pokusavaju razgovarati o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu.
Ma nisinista novo wrote:Pa u pravu si , ja sam bas blesav
- cyprus
#449 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Ja mislim da je našim klubovima malo 8 mjesta... Al ako ćemo već po toj kvoti, mislim da Borac, Široki, Zrinjski, Laktaši, GOŠK, Leotar, Slavija i Drina imaju prednost nad navedenim

-
extraordinary
#450 Re: Regionalna liga SFRJ ??
Ako niste skontali kako vas jutarnji zajebaje, jbg onda. Ja opet kažem, ta liga nikakvog smisla ne bi imala.