FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
B34R

#426 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

"Ako bih kojim slučajem išao u Bundesligu onda bi Bayern bio jedini klub za koji bih igrao jer se radi o svjetskoj instituciji. Međutim, sada me ne zanimaju nikakve ponude. Želim sa Lyonom doći do finala Lige prvaka, a onda je sve moguće." izjavio mladi Pjanke ;)
B34R

#427 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

Bavarci će biti aktivni u ljetnom prelaznom roku
Tymoschtschuk, Klose i 20 mil. eura
za Džeku

Piše: A. Beganović
Petak, 09.04.10. 11:12.

Iako je Bayern već sada u ovoj sezoni ostvario rezultate za svaki respekt, čelni ljudi bavarskog kluba počeli su razmišljati o igračkim pojačanjima za narednu sezonu, a njemački mediji uvjereni su da će naš reprezentativac Edin Džeko biti glavna meta trenutnog lidera Bundeslige u ljetnom prelaznom roku.

Prema pisanju njemačkih medija oko 50 miliona eura, koliko se procjenjuje da je Bayern zaradio nastupima u Ligi pvaka, biće odmah investriano u ekipu.
Smatra se da će taj novac biti namijenjen za novi ugovor Riberyja, te kupovinu niza novih igrača među kojima se spominje i ime Edina Džeke.

Njemački mediji špekulišu da su Bavarci za bh. "stroj za postizanje golova" Wolfsburgu spremni ponuditi Miroslava Klosea, Anatolya Tymoschtschuka i 20 miliona eura.

Iako nije htio izlaziti sa konkretnim imenima eventualnih pojhačanja Karl Heinz Rummenigge je potvrdio da će Bayern biti aktivan u ljetnom prelaznom roku.

"Naš cilj nije da popravimo stanje na bankovnom računu, već na terenu i želimo investirati u ekipu", rekao je za njemačke medije Karl Heinz Rummenigge.

IZVOR:sportsport.ba

NAPOKON VIJEST PO MOJOJ VOLJI ;) NADAM SE AKO BOG DA DA CE DOCI GDJE CE IMATI I JARE I PARE....
B34R

#428 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

31.03.2010 - 11:20 Uhr | News | Quelle: Transfermarkt.de
Dzeko schließt Wechsel innerhalb der Bundesliga nicht aus
[Dzeko schließt Wechsel innerhalb der Bundesliga nicht aus] VfL Wolfsburgs Top-Stürmer Edin Dzeko , um den sich seit Monaten diverse Wechselgerüchte drehen, schließt erstmals einen Wechsel innerhalb der Bundesliga nicht aus. Bisher galten der AC Mailand, Manchester United und der FC Chelsea als heißeste Anwärter auf die Dienste des 24-jährigen Bosniers. Im Gespräch mit „Sport Bild“ sagte Dzeko: „Ich habe nie gesagt, ich will unbedingt nach Italien. Es gibt viele Optionen. Spanien ist eine, England ist eine. Und auch Deutschland ist eine, ohne dass ich jetzt irgendeinen Club nennen möchte.“ Grundvoraussetzung für einen Wechsel, ist die regelmäßige Teilnahme an der Champions League seines künftigen Vereins.

EVO I VIJEST OD PRIJE 10 DANA GDJE SE OGRADIO DA PROMIJENA KLUBA U OKVIU BUNDESLIGE NIJE NEMOGUCA ;) A AKO DODJE DO TOGA ZNA SE KOJA JE JEDINA DESTINACIJA ;)
B34R

#429 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

Image

dobro mu stoji crveno nema sta...
amar007

#430 Re: FC Bayern Munchen

Post by amar007 »

Hajde ne pisite gluposti, Bayern da je kroz historiju dovodio raznorazne Đeke i pravio tako glupe poteze ne bi bio ni blizu klub kakav je danas. Vec imaju 3 napadaca bolja od đeke i treba jos za njega da daju 20mil eura. Hahaha. :lol:
B34R

#431 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

amar007 wrote:Hajde ne pisite gluposti, Bayern da je kroz historiju dovodio raznorazne Đeke i pravio tako glupe poteze ne bi bio ni blizu klub kakav je danas. Vec imaju 3 napadaca bolja od đeke i treba jos za njega da daju 20mil eura. Hahaha. :lol:
jel neko neshto rekao..???... :-) :-) :-)
Bleetzlol

#432 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bleetzlol »

olijali_vuk wrote:Dzeko je najkorisniji igrac bundeslige, i puno je bolji igrac od Olica. On bi trebao ici u Englesku, moze igrati i u Italiji, ali Engleska je prva zemlja za njega.

Mislim da je Bayern nezasluzeno prosao dalje., stalno su udarali Roonija i crveni karton za Rafalea nije bio zasluzen...

Objektivni bosanac.
winabike

#433 Re: FC Bayern Munchen

Post by winabike »

B34R wrote:Image

A jesi mu glavu nakalemio, nema šta :D Isto teletabis :D :lol:
B34R

#434 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

winabike wrote:
B34R wrote:Image

A jesi mu glavu nakalemio, nema šta :D Isto teletabis :D :lol:
vidis trebao sam mu kakvu antenu dodati lol ;) (jbga ipak je to bilo cisto svrsishodno ;) )
Last edited by B34R on 09/04/2010 13:51, edited 1 time in total.
winabike

#435 Re: FC Bayern Munchen

Post by winabike »

Bleetzlol wrote:
olijali_vuk wrote:Dzeko je najkorisniji igrac bundeslige, i puno je bolji igrac od Olica. On bi trebao ici u Englesku, moze igrati i u Italiji, ali Engleska je prva zemlja za njega.

Mislim da je Bayern nezasluzeno prosao dalje., stalno su udarali Roonija i crveni karton za Rafalea nije bio zasluzen...

Objektivni bosanac.
:zzzz:

Da, objektivni Bosanac.

A evo šta o tome kaže i objektivni Nijemac, koji čudo jedno voli statistiku i matematiku:
(izvor: kicker.de)

Image

Samo objektivno... što bi drug Ciki rekao, ja sam ovdje objekat. :lol:
B34R

#436 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

@winabike
nisi to trebao postati sad ce biti kako to treba dokazati kroz vise sezona,pravis sebi posla moraces i proslogodisnju statistiku postavljati da pokazes ovim "ljudima koji prate i komentarisu fudbal" da dzeki ovo nije prva sezona u bundesligi ;) lol
winabike

#437 Re: FC Bayern Munchen

Post by winabike »

B34R wrote:@winabike
nisi to trebao postati sad ce biti kako to treba dokazati kroz vise sezona,pravis sebi posla moraces i proslogodisnju statistiku postavljati da pokazes ovim "ljudima koji prate i komentarisu fudbal" da dzeki ovo nije prva sezona u bundesligi ;) lol
Dobro drug, kad si već navalio :D

Evo i prethodna sezona :D

Image
B34R

#438 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
B34R

#439 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

amar007

#440 Re: FC Bayern Munchen

Post by amar007 »

B34R wrote:http://transfermarkt.de/de/spieler/gold ... asics.html

evo cisto kao poslastica ;)
Sjo vid' Đekson vrijedi vise nego Torres ili Fabregas. :lol:
Hvala ti za ovo, ne znam kad sam se ovako fino nasmijao.
I prema transfermarketu Ibro Sehic vrijedi preko pola milijona ojra a u realnosti niko ga ne bi uzeo za porciju cevapa i jogurt.
Meshtar

#441 Re: FC Bayern Munchen

Post by Meshtar »

Što se tebi Edin nešto zamjerio...onako lično. Jelde prijatelju? :D Vidim gdje stigneš pljuješ ga. Te veze nema, te ovo, te ono. Možda ovo par miliona bosanaca koji ga gotive i griješe, možda su subjektivni. ALi sigurno ne griješe oni koji ga plaćaju, njima je samo interes važan. To što si ti malodušan i maliciozan...nema tu pomoći previše. Ti živiš s tim.
B34R

#442 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

amar007 wrote:

mozda si trebao pogledati link prije nego si komentarisao pa bi odmah znao da ondje nisu poredani igraci po vrijednosti nego prema ucinku....
vozdrica ....tuzno
B34R

#443 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

@amar007

da rezimiram i zavrsim s tim: u tvojih 29 postova napisanih si 100 puta pljunuo gdje niko normalan nebi ni pomislio to uraditi....
winabike

#444 Re: FC Bayern Munchen

Post by winabike »

amar007 wrote:

I prema transfermarketu Ibro Sehic vrijedi preko pola milijona ojra a u realnosti niko ga ne bi uzeo za porciju cevapa i jogurt.
Slabo tebi danas ide to sa mozgom jel'de... :D to čitanje, pisanje, razumijevanje... :D

Na primjer, čovjek ti pošalje link na trenutni poredak za zlatnu kopačku, a ti to pročitaš kao da Džeko ima veću cijenu od Fabregasa i Torresa? Kako do tog spektakularnog zaključka dođe, majke ti? :lol:

No dobro... svako ima svoje načine. I razloge. :mrgreen: Ne bih ja dalje o tome... :lol:

PS. Ako dobro pogledaš, ali moraš kliknuti i na jedan link tamo, nije baš jednostavno, Džeko prema TM vrijedi 25 mil Eur, Torres 50 mil Eur, a Fabregas 55 mil Eur.
Kumerle

#445 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kumerle »

Moze li mi neko reci koliko po toj stranici vrijedi Bendy? Odma cu vam reci da li je mjerodavna...
B34R

#446 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

Kumerle wrote:Moze li mi neko reci koliko po toj stranici vrijedi Bendy? Odma cu vam reci da li je mjerodavna...
8 mil eura- uzmi u obzir da nije trenutna vrijednost, uglavnom se u prelaznim rokovima azurira vrijednost...

http://transfermarkt.de/de/nicklas-bend ... 34557.html
Kumerle

#447 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kumerle »

B34R wrote:
Kumerle wrote:Moze li mi neko reci koliko po toj stranici vrijedi Bendy? Odma cu vam reci da li je mjerodavna...
8 mil eura- uzmi u obzir da nije trenutna vrijednost, uglavnom se u prelaznim rokovima azurira vrijednost...
Porazavajuca vrijednost ova stranica je nemjerodavna pretopstavljam da je lopata Gomez procijenjen na 30 miliona eura :lol: ako on vrijedi 30 Danski imperator vrijedi 60!
B34R

#448 Re: FC Bayern Munchen

Post by B34R »

Kumerle wrote:
B34R wrote:
Porazavajuca vrijednost ova stranica je nemjerodavna pretopstavljam da je lopata Gomez procijenjen na 30 miliona eura :lol: ako on vrijedi 30 Danski imperator vrijedi 60!
kao sto rekoh kad potpise azurirace mu vrijednost , gomez nij vrijedio 30 mil sve dok nije potpisao... pogledaj npr ronaldinha on vrijedi cini mi se 27 i po mil, jbga valja se dokazati ...
amar007

#449 Re: FC Bayern Munchen

Post by amar007 »

Kumerle wrote:Porazavajuca vrijednost ova stranica je nemjerodavna pretopstavljam da je lopata Gomez procijenjen na 30 miliona eura :lol: ako on vrijedi 30 Danski imperator vrijedi 60!
Porast ce Bendtneru cijena ako nekad potpise za neki veliki klub. Ali to je jako tesko jer je bandera korisnija na terenu od njega.
Kumerle

#450 Re: FC Bayern Munchen

Post by Kumerle »

amar007 wrote:
Kumerle wrote:Porazavajuca vrijednost ova stranica je nemjerodavna pretopstavljam da je lopata Gomez procijenjen na 30 miliona eura :lol: ako on vrijedi 30 Danski imperator vrijedi 60!
Porast ce Bendtneru cijena ako nekad potpise za neki veliki klub. Ali to je jako tesko jer je bandera korisnija na terenu od njega.
Novi dobavljac robe ha?
Post Reply