Do kraja 2012LDxxxxxx wrote:zao mi je samo sto je naziv ovog trgovackog centra importtane , jer ga mnogi kao i ja povezuju sa importtane zg , a ovo nije ni tackica od importtanea u zg , nego de vi meni recite kad smatraju da ce biti zavrseni radovi na sarajevo citiy centru, tj. kad da se nadamo tom trgovackom centru....
Importanne Centar Sarajevo.
-
sarajevsko_pivo
#426 Re: Importanne Centar Sarajevo.
- atko
#427 Re: Importanne Centar Sarajevo.
12.12.2012 ... svecano zatvaranje svegasarajevsko_pivo wrote:Do kraja 2012LDxxxxxx wrote:zao mi je samo sto je naziv ovog trgovackog centra importtane , jer ga mnogi kao i ja povezuju sa importtane zg , a ovo nije ni tackica od importtanea u zg , nego de vi meni recite kad smatraju da ce biti zavrseni radovi na sarajevo citiy centru, tj. kad da se nadamo tom trgovackom centru....
- luckylaka
#428 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Znal e u koliko sati,treba prije toga dobro zalitiatko wrote:12.12.2012 ... svecano zatvaranje svegasarajevsko_pivo wrote:Do kraja 2012LDxxxxxx wrote:zao mi je samo sto je naziv ovog trgovackog centra importtane , jer ga mnogi kao i ja povezuju sa importtane zg , a ovo nije ni tackica od importtanea u zg , nego de vi meni recite kad smatraju da ce biti zavrseni radovi na sarajevo citiy centru, tj. kad da se nadamo tom trgovackom centru....
-
TheDocToR
#429 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Bio sam sinoc na otvaranju, nisam impresioniran, jedino sto je vrijedno pomena je Konzum, ali procedura doci do njega ako lift otpisete....
Ostalo...nista...na prste mogu nabrojati koliko ima ostalih radnji, ma nista samo Konzum sto mogu s vremena na vrijeme otici ako mi je usput.
Ostalo...nista...na prste mogu nabrojati koliko ima ostalih radnji, ma nista samo Konzum sto mogu s vremena na vrijeme otici ako mi je usput.
- atko
#430 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Zna se ... u aksam ... zato se na aksamu prvo farzi klanjaju da se ujagmi sto se moraluckylaka wrote: Znal e u koliko sati,treba prije toga dobro zaliti
-
fixer
#431 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Kad sam bio ja u Londonu otvarao se ogroman šoping centar. Bilo puno raje, ali ogroman prostor, pa nije bilo guzve. To je vec nesto, ali sicusni Importane nikad mi ne moze privuci paznju. Jebote, kao da se neki stand na pijaci otvara. Premalo za moj ego.Better Man wrote:Nisu mi jasni određeni ljudi. ne znam kako možete ići na otvorenje nekog prosječnog šoping centra i u silnoj gužvi se naguravati s drugim osobama. Šta je tu toliko interesantno da se mora otići na otvorenje? Ako me šta bude interesovalo mogu otići kad sva ta gužva i halabuka prođe(a po onom što vidim da će tu biti, mislim da neću nikad otići). Zar nije bolje vozati se biciklom, otići u kino ili pozorište ili neka druga interesantna zanimacija.
-
MAN-lion's coach
#432 Re: Importanne Centar Sarajevo.
..........
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 01:01, edited 1 time in total.
- Cholina_Lokica
#433 Re: Importanne Centar Sarajevo.
a ja vjerujem ti imas sve dokaze da su ljudi ukrali... ha kupis stan ukrao si valjda... 
- Irm@
#434 Re: Importanne Centar Sarajevo.
bila sam danas..bezveze ali bas.. tri tri pa otvorena prodavnica..barem se BBI skroz izgradio i opremio pa otvorio.. ovo danas je grozno..sjedili smo u kaficu a iza nas gradiliste i hrpa smeca.. unutra radnici i dalje rade.. helem treslo se brdo rodio se mis..ne svidja mi se.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#435 Re: Importanne Centar Sarajevo.
samo da radi wc i ja zadovoljen
najbitnije je imati dostojanstvo kad te uhvati u tramvaju a ne ko prije krenem na fax i moram kod razvaljenog bristola obavljat
pa onda trči na trolu kako bih stigao na predavanje
samo gradite
samo gradite
- Lady Saray
#436 Re: Importanne Centar Sarajevo.
od svega meni najbolji onaj juice bar ili kako se vec zove s cijedjenim sokovima za ponijeti 
-
radijator
#437 Re: Importanne Centar Sarajevo.
ovaj forum je prepun takvihins wrote:Tipicna reakcija kod nas na socijalno raslojavanje.luckylaka wrote:Kad covjek procita postove unazad onda vidi da vecina ovih forumasa jedva ceka da ovakav objekat sto prije bankrotira pa da moze reci,,eto sta sam rekao,,To sto se otvaraju nova radna mjesta kao da nikog i ne interesuje.Svasta
Jbg, zivis 25 godina u uvjerenju da si pametan, lijep i sposoban, i onda preko noci skontas da neki ljudi kupuju stanove, grade objekte, imaju dobre zene sponzoruse i jos bolje svalerke, da X5 ima koliko hoces... a da tebe niko ne j*** ni pet posto... I sto je najgore, skontas da nisu ama bas svi lopovi i prevaranti, vec da imaju ozbiljan biznis?!![]()
Sta takvima preostaje: zelja da sve to nestane, i da sve ponovo bude kao 1996. kada smo svi bili siromasni i sretni![]()
-
drenmajster
#438 Re: Otvorenje za 16 dana:Importanne Centar Sarajevo.
crnac-malo razok bez zuba-procelav-rodjen sa govornom manom-bez jedne sake-motivisan je za rad u vasem renomiranom objektu-prilazem svoju fotografiju i nadam se pozitivnom odgovoruNeyDan wrote:Cuj CV sa fotografijom ... ja koja diskriminacija![]()
bdv------------za ime bozije koji q.... je importanne (pjevo halid opet-jadan covjek satra se pjevejuci po otvaranjima )
- le piaf
#439 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Evo jedno zapazanje za PR-a, pa nek prenese nadleznim:
NEMA NIJEDNE KANTE ZA SMECE NI PEPELJARE NA PLATOU ISPRED CENTRA.
Ona kanta pored ulaza nije dovoljna, bilo bi lijepo da ljudi imaju gdje baciti opusak, papiric i sl., kad je vec napravljen prostor sa sjedenje.
To je nikakvo ulaganje, a niko od ovih "investitora" ne razmislja o tome.
NEMA NIJEDNE KANTE ZA SMECE NI PEPELJARE NA PLATOU ISPRED CENTRA.
Ona kanta pored ulaza nije dovoljna, bilo bi lijepo da ljudi imaju gdje baciti opusak, papiric i sl., kad je vec napravljen prostor sa sjedenje.
To je nikakvo ulaganje, a niko od ovih "investitora" ne razmislja o tome.
- Truba
#440 Re: Importanne Centar Sarajevo.
lijepa 1996.
200 dinara kupiš 4 stripa na hepoku i na čitanje
kruh na točkice 30 dinara jedan
CD gledaš u izlogu i košta 50 maraka
piratski na hepoku 25 marona
toliko malo sadržaja nemoguće se izgubiti u moru ponuda
kao danas
baš me zanima kako je današnjoj djeci
200 dinara kupiš 4 stripa na hepoku i na čitanje
kruh na točkice 30 dinara jedan
CD gledaš u izlogu i košta 50 maraka
piratski na hepoku 25 marona
toliko malo sadržaja nemoguće se izgubiti u moru ponuda
baš me zanima kako je današnjoj djeci
- exliberal
#441 Re: Importanne Centar Sarajevo.
ja sam kontao da ce se ova tema zatvorit kad se centar otvori ....ali po starom obicaju krenulo se u druga prepucavanja 
- Truba
#443 Re: Importanne Centar Sarajevo.
exliberal wrote:ja sam kontao da ce se ova tema zatvorit kad se centar otvori ....ali po starom obicaju krenulo se u druga prepucavanja
evo jedno konkretno pitanje
usporedite mi WC iz BBIa i iz ovog novog čuda
-
Richard Peti
- HAVANA
#445 Re: Importanne Centar Sarajevo.
dzemmo wrote:ako ovi budu imali:
pobjedjuju
Ovo je opasno
- mayab
#446 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Niko da napise nesto o parkiralistu,cijena po satu, ima li "džabni sat" za musterije itd!
- Truba
#447 Re: Importanne Centar Sarajevo.
u kombinaciji s papirom sasvim solidnodzemmo wrote:ako ovi budu imali:
pobjedjuju
prvo malo pairom pa vodom pa onda navlazenim papirom
čistoća 100%
- zlaataan
#448 Re: Importanne Centar Sarajevo.
E nemaju takve.dzemmo wrote:ako ovi budu imali:
pobjedjuju
- Loulou
#449 Re: Importanne Centar Sarajevo.
Importanne k'o Importanne me ne zanima, još jedan TC u nizu istovjetnih (što bi megastar rekao - "beton do betona"), ali:

Edit: Da, svečano zatvaranje je ipak predviđeno za 21.12.2012.
atko wrote:12.12.2012 ... svecano zatvaranje svegasarajevsko_pivo wrote:Do kraja 2012LDxxxxxx wrote:...
kad smatraju da ce biti zavrseni radovi na sarajevo citiy centru, tj. kad da se nadamo tom trgovackom centru....
Edit: Da, svečano zatvaranje je ipak predviđeno za 21.12.2012.
- alica.k
#450 Re: Importanne Centar Sarajevo.
sad se ne naplacuje parking, pa zato niko i ne pise o tome. rampe su dignute dole... previse su uska ona parking mjesta, svako auto knap stane i mozes vrata samo s jedne strane otvorit.mayab wrote:Niko da napise nesto o parkiralistu,cijena po satu, ima li "džabni sat" za musterije itd!
teze ga je nacikomi wrote:![]()
![]()
![]()
evo jedno konkretno pitanje
usporedite mi WC iz BBIa i iz ovog novog čuda![]()
![]()
![]()