Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post Reply

Na izborima 2010 glasam za:

SDA
30
8%
SBiH
19
5%
SBB
37
10%
SDP
147
41%
NS
73
20%
HDZ
6
2%
HDZ90
0
No votes
HSP
1
0%
NSRZB
6
2%
neka druga opcija (navedite)
39
11%

Total votes: 358

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#426 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

Pera Trta wrote:Ah, još jedan od onih što bi sudio "u ime naroda" :roll:
Po tom pitanju je jedan od uzornih :-) . A kao začin napiše o sebi da je odličan pravnik :-)
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#427 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by Pera Trta »

KatarinaKosaca wrote:
Uvijek sam se jezio od ljudi,koji napadaju nekoga,pljuju po njemu..a nemaju hrabrosti otvoreno stati iza neke politicke opcije,ili barem nekih pojedinaca.
Zato što ti je sve crno-bijelo. Ja niti ginem za nekoga, niti mi na um pada da dajem svoju snagu braneći nekoga. Nekoliko sam puta napisala i kada nisam glasala i kada jesam i za koga i neki sam dan napisala post za koga ću glasati iduće izbore. A što se ježiš od mene, baš mi je drago :) . Malo se i dalje ježi...
Naravno da se ježe...drugačije mišljenje uvijek je za njih opasno...
A ko stoji iza drugačijih mišljenja? Zna se...ZNA SE :evil:
JThomas

#428 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by JThomas »

mogu misliti da jadni čovjek nema sna od stepnje hoće li biti deportovan ako esdepe pobijedi.

eto jel dosta senzibiliteta od mene?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#429 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by -LIBERO- »

Eto ga :D klasicna demagogija by:Katarina Kosaca :D

Hajde mi ponovi,molim te..ako ti je neprijatno ovako javno moze i na PM,za koga ce to Katarina glasati na slijedecim izborima. :D

Da ,da da ne vidis svijt crno bijelo,ali se duboko opsjednuta Zlatkom i od svih tvojih napisanih postova barem 70% je protiv njega :D
Meni je to nepojmivo,djeluje da dolazi od jedne krajnnje isfrustrirane osobe spram jednog covjeka ,i to na vrlo licnim relacijama :-)

Da nije razlog to sto si dobila nalog za povlacenje iz misije BiH iz Spanije,poslije dolaska na vlast SDP-a(doba vladavine koalicije) ili Zeljke Komsica? :D
KatarinaKosaca

#430 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

JThomas wrote:mogu misliti da jadni čovjek nema sna od stepnje hoće li biti deportovan ako esdepe pobijedi.

eto jel dosta senzibiliteta od mene?
Jeste, hvala. Od koga je i previše je. Vrli pozitivan pomak ;-) ;-)
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#431 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by Pera Trta »

KatarinaKosaca wrote:
Pera Trta wrote:Ah, još jedan od onih što bi sudio "u ime naroda" :roll:
Po tom pitanju je jedan od uzornih :-) . A kao začin napiše o sebi da je odličan pravnik :-)
:lol: :lol: :lol:
Sreća pa nemam vremena ni volje da čitam mnogo tema na ovom forumu. Na svašta bih još naletio :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#432 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by -LIBERO- »

Pera Trta wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Uvijek sam se jezio od ljudi,koji napadaju nekoga,pljuju po njemu..a nemaju hrabrosti otvoreno stati iza neke politicke opcije,ili barem nekih pojedinaca.
Zato što ti je sve crno-bijelo. Ja niti ginem za nekoga, niti mi na um pada da dajem svoju snagu braneći nekoga. Nekoliko sam puta napisala i kada nisam glasala i kada jesam i za koga i neki sam dan napisala post za koga ću glasati iduće izbore. A što se ježiš od mene, baš mi je drago :) . Malo se i dalje ježi...
Naravno da se ježe...drugačije mišljenje uvijek je za njih opasno...
A ko stoji iza drugačijih mišljenja? Zna se...ZNA SE :evil:
Oprosti,a ko ste to Vi ,a ko smo to Mi?

Zna se!!!! HDZ slogan na izborima....? :lol: :D
JThomas

#433 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by JThomas »

-LIBERO- wrote:Eto ga :D klasicna demagogija by:Katarina Kosaca :D

Hajde mi ponovi,molim te..ako ti je neprijatno ovako javno moze i na PM,za koga ce to Katarina glasati na slijedecim izborima. :D

Da ,da da ne vidis svijt crno bijelo,ali se duboko opsjednuta Zlatkom i od svih tvojih napisanih postova barem 70% je protiv njega :D
Meni je to nepojmivo,djeluje da dolazi od jedne krajnnje isfrustrirane osobe spram jednog covjeka ,i to na vrlo licnim relacijama :-)

Da nije razlog to sto si dobila nalog za povlacenje iz misije BiH iz Spanije,poslije dolaska na vlast SDP-a(doba vladavine koalicije) ili Zeljke Komsica? :D
imaj razumijevanja, budući da je MOGUĆE da će joj zlaja muža baciti lavovima ako pobijedi na izborima, ili ga pak lično pojesti, ko zna...
KatarinaKosaca

#434 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Eto ga :D klasicna demagogija by:Katarina Kosaca :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1. NIkad nisam radila u državnoj instituciji, pa ni u kakvoj misiji :-)
2. Za vrijeme vladavine alijanse nisam bila u zemlji
3. Ja sam isfrustrirana, duboko opsjednuta Zlatkom :D
4. 70% mojih postova nije o Zlatku, nego 100/ istih, greška u računici
5. Imam li pravo na sve to?
6. Ispade ovo sa ličnim relacijama vrlo čudno :lol: :lol:
7. Neka ti bude, sve što si napisao
8. Što se tiče mog glasa iduće godine, napisala sam... ukratko... Ko uvede javne natječaje u javna poduzeća, ko privatizira BIH Telecom, ko olakša formiranje malih i srednjih preduzeća i uvede jedinstven ekonomski prostor bar na razini Federacije. Bio desnica ili ljevica. Jer mislim, da ovdje i nema suštinske razlike između desnice i ljevice , nego samo ko je u prigodi da više krade i ko grize m..a, što nije u takvoj prigodi.
Pera Trta

#435 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by Pera Trta »

-LIBERO- wrote: Oprosti,a ko ste to Vi ,a ko smo to Mi?

Tako su drugovi nekada govorili, kad im se nečije mišljenje ne sviđa: "Zna se ko stoji iza tih tvrdnji..." :)
Kao da pojedinac nema pravo na vlastiti stav, već uvijek mora iznositi misli drugih.
KatarinaKosaca

#436 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

Fakat, kakva je to misija BIH bila u Španiji :?
Pera Trta

#437 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by Pera Trta »

KatarinaKosaca wrote:Fakat, kakva je to misija BIH bila u Španiji :?
Vjerujem da ćeš dobiti objašnjenje :D
KatarinaKosaca

#438 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

JThomas wrote:imaj razumijevanja, budući da je MOGUĆE da će joj zlaja muža baciti lavovima ako pobijedi na izborima, ili ga pak lično pojesti, ko zna...

a možda će mi i u stan useliti, kako je već učinio jednim ljudima :sad:
KatarinaKosaca

#439 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

Pera Trta wrote:
Ma, meni objašnjenje i ne vrijedi. Ja sam duboko isfrustrirana i opsjednuta Zlatkom i to na ličnim relacijama :-) :-)
Izgleda, @Pera da mi trebaš hitno preporučiti nekog kolegu na liječenje.
-LIBERO-
Čiča Gliša

#440 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by -LIBERO- »

Pera Trta wrote:

Tako su drugovi nekada govorili, kad im se nečije mišljenje ne sviđa: "Zna se ko stoji iza tih tvrdnji..." :)
Kao da pojedinac nema pravo na vlastiti stav, već uvijek mora iznositi misli drugih.
Da,da da...tako su prije drugovi govorili.
A danas "gospoda" govori da kada im se ne svidja necije misljenje ili stav,da su islamofobi i da su protiv svog naroda :lol:
Last edited by -LIBERO- on 22/12/2009 19:25, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#441 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

Pera Trta wrote:

Još čamim čekajući........ :roll:
Pera Trta

#442 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by Pera Trta »

-LIBERO- wrote:
Pera Trta wrote:

Da,da da...tako su prije drugovi govoril.
A danas "gospoda" govori da kada im se ne svidja necije misljenje ili stav,da su islamofobi i da su protiv svog naroda :lol:
Ali se zbog toga ne ide u zatvor.
KatarinaKosaca

#443 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

Pera Trta wrote:Ali se zbog toga ne ide u zatvor.
Uskoro ćeš i ti dobiti dijagnozu. Nadam se samo da neće biti Zlatko i lična relacija :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#444 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by -LIBERO- »

Znaci opravdavas takav stav,tipa..pa ipak je dobro,ne ide se u zatvor :D

Ok,al'se moze lako dobiti mjesto u nekoj javnoj ustanovi/preduzecu,da ne kazem u nekoj od slinih administracija :D

Nekada sankcija moze biti i bez direktnog kaznjavanja,tj. ako nisi dio naseg stada(nacije,stranke,il' jednostavno nisi pogodan,tj. ne sutis),mozes raditi ali u privatnom sektoru :D
Sve isto,samo se dresovi promijenili,oni crveni,ovim zelenim. :dance:
Pera Trta

#445 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by Pera Trta »

KatarinaKosaca wrote:
Uskoro ćeš i ti dobiti dijagnozu. Nadam se samo da neće biti Zlatko i lična relacija :lol:
Imam zadnji post na temi o političkim suđenjima, kako su drugovi koristili psihijatriju za progon politički nepodobnih.
Da im je i sad :)
KatarinaKosaca

#446 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Znaci opravdavas takav stav,tipa..pa ipak je dobro,ne ide se u zatvor :D

Ok,al'se moze lako dobiti mjesto u nekoj javnoj ustanovi/preduzecu,da ne kazem u nekoj od slinih administracija :D

Nekada sankcija moze biti i bez direktnog kaznjavanja,tj. ako nisi dio naseg stada(nacije,stranke,il' jednostavno nisi pogodan,tj. ne sutis),mozes raditi ali u privatnom sektoru :D
Ne reča ti meni, kakava je misija to BIh bila u Španiji?
-LIBERO-
Čiča Gliša

#447 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:
-LIBERO- wrote:Znaci opravdavas takav stav,tipa..pa ipak je dobro,ne ide se u zatvor :D

Ne reča ti meni, kakava je misija to BIh bila u Španiji?
Isto kao sto si ti rekla meni za koga ces glasati?

A da,to je iz one narodne gdje se pominju,zmija,noge ,skrivanje i tako to... :mrgreen: :skoljka: :lol:
KatarinaKosaca

#448 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Sve isto,samo se dresovi promijenili,oni crveni,ovim zelenim. :dance:
Sa vom se slažem. S tim da nema političkih suđenja i verbalnog delikta. Isto tako, puno javašluka oko pogodnosti je naslijeđeno iz prošlog sustava. I kako onda vjerovati da bi sljedbenici te ideje , poveli ovu zemlju ka boljitku
Napisala sam ti za koga ću glasati. Za onog ko to predloži u programu. Ne znam što hoćeš više.
Znači, nekakvu misiju si izmislio :roll: , samo da bi diskreditirao sugovornika. :roll:

btw--- Izgleda da u glavu jednoumlja i jednopartijskog sistema, ne može ući da postoje glasači koji nemaju vjeran glas, nego se opredjele po onome što čuju i što im se nudi i gdje ih najviše boli. Ja sam takav glasač.
Last edited by KatarinaKosaca on 22/12/2009 19:35, edited 1 time in total.
KadSeMrtviProbudimo

#449 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by KadSeMrtviProbudimo »

Pera Trta wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Imam zadnji post na temi o političkim suđenjima, kako su drugovi koristili psihijatriju za progon politički nepodobnih.
Da im je i sad :)

Što se vas dvoje ne nadjete negdje izvan ovog foruma pa se dijagnozirate, ovdje samo zachatavate, tema je: Izbori 2010.
Pera Trta

#450 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)

Post by Pera Trta »

KatarinaKosaca wrote:
-LIBERO- wrote:Sve isto,samo se dresovi promijenili,oni crveni,ovim zelenim. :dance:
Sa vom se slažem. S tim da nema političkih suđenja i verbalnog delikta. Isto tako, puno javašluka oko pogodnosti je naslijeđeno iz prošlog sustava. I kako onda vjerovati da bi sljedbenici te ideje , poveli ovu zemlju ka boljitku
Napisala sam ti za koga ću glasati. Za onog ko to predloži u programu. Ne znam što hoćeš više.
Znači, nekakvu misiju si izmislio :roll: , samo da bi diskreditirao sugovornika. :roll:

btw--- Izgleda da u glavu jednoumlja i jednopartijskog sistema, ne može ući da postoje glasači koji nemaju vjeran glas, nego se opredjele po onome što čuju i što im se nudi i gdje ih najviše boli. Ja sam takav glasač.
Takvi su najopasniji. Ne znaš za koga je, koje ideje zastupa, koga ima iza sebe, gdje mu je baza... :)
E, kad ne možeš da ga skontaš, onda mu jednostavno izmisliš političko opredijeljenje, ubaciš mu riječi i misli u usta, etiketiraš ga i gotov je.
Samo fale još lisice, istražni, tužilac, priznanje, pokajanje, presuda :roll:
Post Reply