SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
- kurty
#426 Re: SURVIVOR na Hayat TV
p.s. zao mi je nikole sto je izbacen...
- Skyfox
#427 Re: SURVIVOR na Hayat TV
@sofist
razumEm brate
ali fakat kad mi je neko gadan gadan je...
zar nisu veci outsideri Srle i Vesna? Hey nadivjeli Spartu, ba!
Ne kazem da nisu namazni svi ali bar su koliko toliko o sebi prisebi... A i Teja je postla... kao Dina Sory sto sam rekla da si najslabija ali imas krize
razumEm brate
ali fakat kad mi je neko gadan gadan je...
zar nisu veci outsideri Srle i Vesna? Hey nadivjeli Spartu, ba!
Ne kazem da nisu namazni svi ali bar su koliko toliko o sebi prisebi... A i Teja je postla... kao Dina Sory sto sam rekla da si najslabija ali imas krize
-
sofist
#428 Re: SURVIVOR na Hayat TV
I meni su Srle i Vesna bili simpa na pocetku, cak sam napisao kako mi je Baba Vesna draga jer se trudi i obavlja zadatke kako treba. Ali ne lezi vraze!
Baba se ne odvaja od Srdjana i skupa sa Dusanom i Dinom izbacuju konkurenciju.
Srdjan mi se zgadio kad su sjedili na plazi i prilazi im Luka a on pjeva "a sad adio".
To je znacilo da Luka slijedeci leti i tako je i bilo.
Srdjan mi se zgadio kad su sjedili na plazi i prilazi im Luka a on pjeva "a sad adio".
- cyprus
#429 Re: SURVIVOR na Hayat TV
E vala nek ga je našo i meni pravo drago
. Nadam se da će pametno s njim
Kakav god da je, naš je
Kakav god da je, naš je
-
lolo_lolo
#430 Re: SURVIVOR na Hayat TV
e vjerujes li mi,ja sve po kuci skacem i govorim "brateeeee,dublje kopaj brateeee"cyprus wrote:E vala nek ga je našo i meni pravo drago![]()
![]()
. Nadam se da će pametno s njim
![]()
Kakav god da je, naš je
- 11sumirp
#431 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ovo na kraju ispade big brother u kupacim kostimima...
S tim da se oni tamo redovno tusiraju cistom vodom,za razliku od ovih ...
Al ih na hinjaka,iduci je DUle
S tim da se oni tamo redovno tusiraju cistom vodom,za razliku od ovih ...
Al ih na hinjaka,iduci je DUle
-
Hasharijast
#432 Re: SURVIVOR na Hayat TV
.. ne pratim bas cesto, ali mi je interesantno kako najbolje ucesnike (pece i nikola) izbaci trac i zavist ostalih
Bas kao u pravim zivotnim situacijama, cim se malo istaknes, okolina te sreže i "uprosjeci" 
-
riko-ga
#433 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Svaka cast za Njegosa na pronalasku imuniteta.E sad je pitanje kako ce ga iskoristiti.Koliko sam uspijo vidjeti na kraju sinoc Njegos je rekao Aci da je pronaso imunitet.Mozda ide logikom da im da naznanje da je pronaso imunitet da nebi glasali za njega na prvome savjetu i tako da mu taj imunitet ostane za neko drugo izbacivanje.Ako mu to uspije mogo bi do finala a ako ga iskoristi odma veceras ......mozda sledeci put leti.Siguran sam dace veceras ispasti Visnja.Oko 90%.Sad zavisi i od onoga crnog glasa ili stace vec biti.
- shalla
#434 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Meni je drago iz jednog jedinog razloga a to je što inače u životu mrzim spletkarenje i klanove i sl. Njegoš jeste petljao ali samo sa jednim likom i momak se za razliku od velike većine tamo bar pokajao što je to uradio. Ono četvero su od početka u klanu i ni dan-danas se nisu pokajali zbog toga niti to smatraju kao nešto loše...
Bravo Njegoše, i supruga i ja smo navijali da nađe imunitet i za razliku od Duleta i Klemena on se baš i potrudio da ga nađe...
Mislim da će mu jedina greška biti ako ga ne iskoristi odmah večeras jer bar 5 ljudi ima namjeru da glasa za njega...
Bravo Njegoše, i supruga i ja smo navijali da nađe imunitet i za razliku od Duleta i Klemena on se baš i potrudio da ga nađe...
Mislim da će mu jedina greška biti ako ga ne iskoristi odmah večeras jer bar 5 ljudi ima namjeru da glasa za njega...
-
sofist
#435 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Bio bi fazon da Aca, koji svakako veceras nije ugrozen, da imunitet Njegosu pa da Ga Dangovci izbace nekog iz Manoba.
Istovremeno bi Njegos zadrzao tajni imunitet koji bi njima dvojici mogao pomoci u nekom od narednih izbacivanja. To bi se i moglo desiti jer je Njegos rekao Aci da je nasao imunitet. Ali sve zavisi od danasnje borbe i toga ko ce osvojiti dupli ili crni glas ili sta vec.

- cyprus
#436 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ma ja bih reko svima da sam našo imunitet, tako da onda glasaju za nekog drugog, a ja da sačuvam imunitet za neke kasnije prilike. Nema mi logike svima šutit i odmah ga potrošit. Ali eto, kako smo vidjeli, Njegoš je reko Aci, da li i još kome, vidjećemo večeras...
A stvarno je red da neka od onih ženskih leti. Što reče Aca, ovu igru za imunitet su mogle dić neka od njih, ali eto njima je draže bilo da žderu
. A kako vjerujem @I-Memeu držim da večeras izlazi Dina
PS Joj kako ona Višnja zvuči izvještačeno dok priča
, ali volio bih je gledat još koju epizodu, čisto da mi se izbor ženski za gledanje ne svede na onu babu 
A stvarno je red da neka od onih ženskih leti. Što reče Aca, ovu igru za imunitet su mogle dić neka od njih, ali eto njima je draže bilo da žderu
PS Joj kako ona Višnja zvuči izvještačeno dok priča
- kurty
#437 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ja sad ne znam...
Recimo veceras na tom plemenskom savjetu... Oni izglasaju recimo Njegosa, i on kaze,ja imam imunitet... Ili prije glasanja on mora reci, ja imam imunitet i onda nema za njega glasanja....
p.s. furka bi bila da ga izglasaju, on ima imunitet, i onda on kaze koga izbaciti... Kako bi Klemen sljedeci put pravio drustvo nikoli i nemanji
Recimo veceras na tom plemenskom savjetu... Oni izglasaju recimo Njegosa, i on kaze,ja imam imunitet... Ili prije glasanja on mora reci, ja imam imunitet i onda nema za njega glasanja....
p.s. furka bi bila da ga izglasaju, on ima imunitet, i onda on kaze koga izbaciti... Kako bi Klemen sljedeci put pravio drustvo nikoli i nemanji
-
lolo_lolo
#438 Re: SURVIVOR na Hayat TV
oni prvo glasaju,i onda on donese kutijukurty wrote:Ja sad ne znam...
prije nego pocne citati,pita "da li neko ima tajni imunitet,sad je pravo vrijeme da ga iskoristi"
ako se njegos javi,onda ce prilikom citanja,njegoseve nominacije diskvalifikovati i ispada onaj ko je drugi imao najvise glasova,ali mislim da on ne moze koristiti imunitet nakon sto ovaj procita sve glasove
misljenja sam da njegos veceras nece iskoristiti imunitet,i da nece biti izbacen
uglavnom,veceras je izbacivanje u jedan glas,dina ili visnja
- terra_incognita
#439 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nadam se da veceras ispada Visnja.
Samo joj one pletenice iz Tejinog pakasa vire....katastrofa lik..jos kako preartikulise svaku rijec koju izgovori, ne bih je mogla slusati 40 dana, nema sanse...
Samo joj one pletenice iz Tejinog pakasa vire....katastrofa lik..jos kako preartikulise svaku rijec koju izgovori, ne bih je mogla slusati 40 dana, nema sanse...
- shalla
#440 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Apsolutno istu stvar sam sinoć komentarisao sa ženom, Aco nije ugrožen ni najmanje a sudeći po njegovim izjavama sinoć da se Njegoš promijenio, da su se na pecanju baš dobro ispričali i sl mislim da bi se to i moglo desiti... E to bi baš bilo extra, samo da razyebe planove ostalih mutikaša koji su već odavno odlučili da leti Njegoš, yebale ih i Višnja i Vesnasofist wrote:Bio bi fazon da Aca, koji svakako veceras nije ugrozen, da imunitet Njegosu pa da Ga Dangovci izbace nekog iz Manoba.Istovremeno bi Njegos zadrzao tajni imunitet koji bi njima dvojici mogao pomoci u nekom od narednih izbacivanja. To bi se i moglo desiti jer je Njegos rekao Aci da je nasao imunitet. Ali sve zavisi od danasnje borbe i toga ko ce osvojiti dupli ili crni glas ili sta vec.
![]()
-
Nedim071
#441 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ja mislim da ce veceras ispasti Dina ili Visnja. Mada bih volio da ona babetina ispadne, al' tesko... bojim se da cemo je morati gledati do finala. 
-
Ripicipi
#442 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Dade Aca Njegosu imunitet 
-
lolo_lolo
#443 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ko je rekao da dina ispada,odmah ban 
-
Nedim071
#444 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nemoj tako, ja sam novi Milan Tarot.lolo_lolo wrote:ko je rekao da dina ispada,odmah ban
Pa bilo je ocekivano da ce Dina ili Visnja, jer je Njegos nasao imunitet i mislio sam da ce ga iskoristiti, ali evo Aca majstor mu dao svoj.
Al' kako mi je drago bilo vidjeti sjeebane face Srdjana, Dusana i Vesne.
- shalla
#445 Re: SURVIVOR na Hayat TV
A onaj što sviju nas koji gledamo ovo već mjesec dana sviju pravi idiotima a još nije banovan, bar sa ovog podforuma ako je moguće...lolo_lolo wrote:ko je rekao da dina ispada,odmah ban
-
lolo_lolo
#446 Re: SURVIVOR na Hayat TV
a nedimeshaqqa wrote:A onaj što sviju nas koji gledamo ovo već mjesec dana sviju pravi idiotima a još nije banovan, bar sa ovog podforuma ako je moguće...lolo_lolo wrote:ko je rekao da dina ispada,odmah ban
to sa dinom je receno prije nego je njegos nasao imunitet
shaqqa,mogu misliti kako ti je sad,i ja se isto tako osjecam
jos kad bih vam rekao ko je pobjednik,ne bi sebi dosli 10 dana
- shalla
#447 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Nemoj života ti, pa to mi je tako debilno, isto sad da ja odem na temu o filmovima ili knjigama i za svaku pomenutu knjigu ili film ispričam šta će biti...Jbt nismo djeca od 15 godina...lolo_lolo wrote:a nedimeshaqqa wrote:A onaj što sviju nas koji gledamo ovo već mjesec dana sviju pravi idiotima a još nije banovan, bar sa ovog podforuma ako je moguće...lolo_lolo wrote:ko je rekao da dina ispada,odmah ban
to sa dinom je receno prije nego je njegos nasao imunitet
shaqqa,mogu misliti kako ti je sad,i ja se isto tako osjecam
jos kad bih vam rekao ko je pobjednik,ne bi sebi dosli 10 dana
-
sofist
#448 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Aca i Njegos majstorski!
Zao mi je Dine jer je bila ok, ali mi je drago da su se izjalovili planovi dvojice kvarnjaka Srdjana i Duleta. Nasli naivnu Dinu i "mutavu" Babu da im budu glasacka masinerija dok treba a onda bi ih se lako rijesili jer, objektivno, nijedna ne predstavlja ozbiljnu konkurenciju. Srdjan samo sto nije zaplakao na kraju. 
- Skyfox
#449 Re: SURVIVOR na Hayat TV
jao ocaja...
izgleda mene jedino zivcira ovaj kloc od Njegosa, kladio bih se da su mu rekli gdje je imunitet da zakuhaju, jos mu Aca daje imunitet OMG...
E moj Clej ko ce za tebe predati prazan list...
izgleda mene jedino zivcira ovaj kloc od Njegosa, kladio bih se da su mu rekli gdje je imunitet da zakuhaju, jos mu Aca daje imunitet OMG...
E moj Clej ko ce za tebe predati prazan list...
- Kraljica_Suza
#450 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Opet se izvuce ona ________