Izgleda ovako (naći ću najsličniju sliku na google, jer nisam slikao).

Molim da se javi neko ako je zainteresovan da je udomi. Ja bih rado, al već imam dvojicu, i nažalost ću biti primoran da je vratim na ulicu...
Kontakt može na PM
Moderator: anex

Vraćena na ulicu nažalost...bordo_boy wrote:Danas na Baščaršiji, blizu sebilja sam pronašao malog crnog labrador retrivera. Čistokrvni je, ima oko 3 mjeseca i ženka je. Jako je umiljata, odmah je skočila prednjih šapama na mene i sakrila glavu u jaknu da se ugrije. Pošto nisam imao srca da je ostavim tu, dovezao sam je autom kući. Ima veoma mekanu i njegovanu dlaku, djeluje kao da je napuštena danas ili ovih dana. Veoma je umiljata i slatka, ali je ja nažalost ne mogu zadržati jer već imam dvojicu cuka, a moji kod kuće ne žele da čuju za novog...
Izgleda ovako (naći ću najsličniju sliku na google, jer nisam slikao).
Molim da se javi neko ako je zainteresovan da je udomi. Ja bih rado, al već imam dvojicu, i nažalost ću biti primoran da je vratim na ulicu...
Kontakt može na PM
DA LI SE JOŠ POKLANJA ?xxl.di wrote:xxl.di wrote:Poklanjam psa Koker Spaniel, zbog dolaska prinove u porodici.
Informacije na tel. 061/274-320

tog psa smo vec pokusavali udomiti, medjutim ljudi iz jedne zgrade u vogosci kazu da je to njihov pas, i da ga oni hrane i brinu se o njemu, i htjeli su zvati policiju kad smo ga htjeli udomiti :S pa sad... a i on je nekakav tvrdoglav, nece ni sa kim da ide :Sold_drummer wrote:Veceras sam u Vogosci na stanici, kod Aspeka vidjela jednog prelijepog psa. Potpuno bijel. Lutalica je, ali je nevjerovatno druzeljubiv, cist i cak nije ni neuhranjen koliko oni jadni inace buduNazalost, cekala sam autobus i nisam mogla uraditi nista vise od ovoga - staviti na forum i nadati se da ce neko ko zivi blizu otici i pogledati ga, i da ce ga eventualno neko i udomiti. S njim je tu jos 3-4 malih, on je isto mali, ali je veci od ostalih.
Meni je stvarno zao sto ga nisam mogla uzeti, ali nadam se da ce se naci nekoZao mi je sto nisam ni slikala, ali je bio mrak, a telefon mi nije za slikanja po mraku
![]()
Eh eto, javite ako uradite sta po ovom pitanju
mi smo nedavno, za vrijeme akcije besplatnih sterilizacija/kastracija na Stupu, sterilizirali jednu kujicu s ulice. nakon operacije ostala je jos par dana gore da se oporavi s tim da smo ju morali obilaziti 2x dnevno radi hranjenja i ciscenja boksa. ako ti se niko ne javi, mozda bi ti to bila najlaksa opcija? bilo bi dobro kad bi imala barem jos nekoga da ti u tome pomogne.alica.k wrote:ja imam jedno drugo pitanje, tu u vogosci ima jedan pas, nizeg je rasta, zuti, zenka, sad se tjera i muzjaci je bukvalno spopadaju ona jadna samo cvili i skici, to su nepojmljivi krici, ne mogu da slusam to koliko je tuzno. kontala sam je dovesti kuci i odvesti na sterilizaciju dok joj prodje to tjeranje, al mama naravno nece ni da cuje, a i ova moja dva indijanca ne bi sigurno dobro to podnijela.
ima li neko da bi je pripazio par dana poslije te sterilizacije, a ja cu da je odvedem veterinaru i platim sve, i hranu i operaciju i sve?
uradila bi ja to ranije al nikad mi nije palo na pamet da je mozda zensko, bila sam ubjedjena da je musko :S ne znam ni ja zasto.
mozes li ikako da organizujes da ostane 2-3 dana u pansionu?alica.k wrote:ma ako se niko ne javi, moracu sama nesto skontati...uzasno mi je zao te kujice, onako bas je fina i umiljata a sad je sva isprepadana i...ne znam ni ja.
nenad je primao pse poslije sterilizacije...alica.k wrote:evo sad sam s lokicom oko toga na pm pricala, ako budu oni pristali na to, onda super, samo ne znam ocel se htjet brinuti o psu koji je bio na operaciji :S
je li udomljena? jel bas mlada ili starija od oko 7, 8 mjeseci? meni treba cukica za stan, znaci malog rasta, mada nije ni ova prevelika, ako nece vise rasti....a prelijepa jeteAMICA wrote:i ovo bebche danas nađoh (jako umiljat, med medeni), ženka je u pitanju, mlada:

kolika im je mama? hoce li oni puno rasti?Poison_Ivy wrote:Evo jos jedne malene grudvice koja trazi dom. Trenutno je kod mene ona i jos njih troje (braco je onaj mali crni par postova prije nje), ali ja stvarno vise nemam mogucnosti da ih zadrzim (podstanar sam i gazda mi vec odbrojava dane). Ako iko zeli da je primi (ili bracu) ucinio bi nam svima ogromnu uslugu.
Evo malene ljepotice, ima 2 mjeseca i obozava se maziti.
mama nije velika, kaze vet da je mjesanac terijera tako da ne vjerujem da ce sad nesto previse rastitufahija18 wrote:kolika im je mama? hoce li oni puno rasti?Poison_Ivy wrote:Evo jos jedne malene grudvice koja trazi dom. Trenutno je kod mene ona i jos njih troje (braco je onaj mali crni par postova prije nje), ali ja stvarno vise nemam mogucnosti da ih zadrzim (podstanar sam i gazda mi vec odbrojava dane). Ako iko zeli da je primi (ili bracu) ucinio bi nam svima ogromnu uslugu.
Evo malene ljepotice, ima 2 mjeseca i obozava se maziti.
luna09 wrote:JE LI STVARNO MOGUĆE DA SE OVO DEŠAVA, OVI PSI NIKOGA NISU NAPALI NAPROTIV PITOMI SU DRUŽELJUBIVI A ONI HOĆE DA IH UBIJU.AKO IKO ZNA KAKO POPMOĆI POMOZITE
Ne znam koliko se isplati ići u policiju jer meni je kući policija dolazila jer se moja luda komšinca žalila što hranim leglo mačića pred zgradom,bilo kišno vrijeme i ja ih pustila u haustor i zamalo ne zaradi prijavu.alica.k wrote:luna09 wrote:JE LI STVARNO MOGUĆE DA SE OVO DEŠAVA, OVI PSI NIKOGA NISU NAPALI NAPROTIV PITOMI SU DRUŽELJUBIVI A ONI HOĆE DA IH UBIJU.AKO IKO ZNA KAKO POPMOĆI POMOZITE
ovaj svjetliji s prve slike je bolestan! jutros sam mu ja isla dati da jede i samo je lezao kod stanice i sav se tresao! jedva je ustao da jede.
btw, ko to ubija pse po vogosci? to je apsolutno protiv zakona, sintori vise ne postoje, ako treba ja cu ic u policiju (vec sam se svadjala s njima oko toga jednom) da to prijavim.
zakon je zakon i svi ga moraju postovati, oni su ti koji sprovode zakon i ne vidim razloga da ako neko prekrsi taj zakon zasto ne bi djelovali.luna09 wrote:Ne znam koliko se isplati ići u policiju jer meni je kući policija dolazila jer se moja luda komšinca žalila što hranim leglo mačića pred zgradom,bilo kišno vrijeme i ja ih pustila u haustor i zamalo ne zaradi prijavu.