Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bez sveske,olovke i cizijeve zbirke ne dolazite sutra na predavanje
Sto ovaj iznad rece pare za kafu poslije samo...bilo je nas sa sveskama pa se poslije smijao sam sebi xD xD
Bice uvodno predavanje najvjerovatnije nece biti profesor vec par asistenata i prodekan za nastavu...
A ja sam bio 9a grupa...jel vama ko i nama ponedeljak do 19 bez pauze?(osim one poslije treceg predavanja kad cizi pusti sve)
Memica_93 wrote:Znaci ipak cemo imati neka predavanja sutra ?
Ima li neko da malo prokomentarise literaturu koja ce nam trebati na fakultetu?
Nemoj biti luda (kao ja prošle godine pa baciti pare na to)
Jedino što ti možda neće biti loše da uzmeš "Fatkić-Dragičević" za Matematiku 2, al' to tek u 2. semestru.
Ja se prošle godine zaletih, pa fol neke 3 knjige/zbirke uzeh u 1. semestru i to ono kopirano, studentski pravo , kad krene fakultet, predavanja/vježbe/zadaće, nit' imaš kad , nit' ti je potrebno da gledaš sa strane pored onog što oni stave na internet i što daju asistenti...
Wub wrote:A kad je u pitanju objektivnost profesora, ima li potrebe oko toga da se brinemo?
Ma većinom su objetkivni, teško da ćeš se i dovesti u situaciju da im se nešto zamjeriš, a nikad ne znaš kad te mogu malo pripaziti...
Fatkić (matematika) ima strašnu memoriju, nemoj misliti neće se sjetiti nečega. Na IM1 bude ok sve, na IM 2 kako mu prahne.
I naravno famozna Pašićka u 2. semestru na sklopovima (imate još do toga polako) gdje noć prije usmenog učite šta znate da ustane na dobru nogu, i da je muž tu noć fino , bit' ćete mu zahvalni ako bude tako
Wub wrote:A kad je u pitanju objektivnost profesora, ima li potrebe oko toga da se brinemo?
Ma većinom su objetkivni, teško da ćeš se i dovesti u situaciju da im se nešto zamjeriš, a nikad ne znaš kad te mogu malo pripaziti...
Fatkić (matematika) ima strašnu memoriju, nemoj misliti neće se sjetiti nečega. Na IM1 bude ok sve, na IM 2 kako mu prahne.
I naravno famozna Pašićka u 2. semestru na sklopovima (imate još do toga polako) gdje noć prije usmenog učite šta znate da ustane na dobru nogu, i da je muž tu noć fino , bit' ćete mu zahvalni ako bude tako
I naravno, zahvaljujete se Bogu sto vas je majka rodila kao pripadnice ljepseg spola, dok mi muskarci psujemo sudbinu kletu Pasicka inace nije fan muske populacije. Jako je bitno i da lijepo obucene dodjete na usmeni
Ali do drugog semestra cete sve traceve vec cuti iz milion izvora
Preporucljivo je da na matematici "izgledate kao student"-torba na ledjima,sveska,zbirka,predavanje da ne biste dobili pitanje tipa:"Kakav ste vi student?"
I naravno, zahvaljujete se Bogu sto vas je majka rodila kao pripadnice ljepseg spola, dok mi muskarci psujemo sudbinu kletu Pasicka inace nije fan muske populacije. Jako je bitno i da lijepo obucene dodjete na usmeni
Ali do drugog semestra cete sve traceve vec cuti iz milion izvora
Brate, lagano ljubičasta ili roza šulja, tek obrijan, pa lagano kod nje na usmeni.
Ipak, nije to dovoljno, moraš pokazati znanje.
Last edited by zlaataan on 17/09/2012 17:36, edited 1 time in total.