Razveden/a

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
x0z0y0

#426 Re: Razveden/a

Post by x0z0y0 »

zelenashica wrote:
Panthera wrote:

:lol: :lol: ja sam cuo kad se prodje ispod duge promjeni se spol :-?
vala ja ga ne bi mijenjala....meni je lijepo ko običnoj ženi :-D ...al eto dobra ideja za one koje misle da je muško bit lakše :oops: ...bogami moj svaki put poslije noći kuka i veli a joooo jesi zahtjevna ženo draga :oops: :lol: ...
toliko o razumijevanju problematike i pitanja postavljene teme :-)
ako ste ovako povrsno citali i ovu onda nije ni cudo sto se ne razumijemo :D :skoljka:
mimiikimi

#427 Re: Razveden/a

Post by mimiikimi »

ko razmislja o receptu u braku bolan
sex je temelj braka
zelenashica

#428 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

Compos_Sui wrote:
zelenashica wrote:
Panthera wrote:

:lol: :lol: ja sam cuo kad se prodje ispod duge promjeni se spol :-?
vala ja ga ne bi mijenjala....meni je lijepo ko običnoj ženi :-D ...al eto dobra ideja za one koje misle da je muško bit lakše :oops: ...bogami moj svaki put poslije noći kuka i veli a joooo jesi zahtjevna ženo draga :oops: :lol: ...
toliko o razumijevanju problematike i pitanja postavljene teme :-)
ako ste ovako povrsno citali i ovu onda nije ni cudo sto se ne razumijemo :D :skoljka:
ja tvoju temu uopšte nisam člitala površno,naprotiv draga,površno je ono što ti diskutuješ na toj temi,....ja sam samo htjela da se malo nasmijem na račun otvaranja teme,jer očito pošto na ovoj imamo hajde da kažem diskusiju koja ti baš nije po volji,a tamo vidim za sad sve ide u prilog "površnom"razmišljanju braka i bračnih obaveza.....samo ti tamo pričaj ja vala nemam namjeru....

ps.da malo dublje zaviriš u moje postove na ovoj temu vidjela bi da ja površno gledajući nisam za razvopravnost koju ti zagovaraš,....ali u dubini problema jesam,ali ne na način na koji ti to i slične zagovarate,...

ne zaboravite koliko mi imamo svoj ponos,svoje principe imaju ih i muškarci,....niko ne "trpi"pravila ni mi ni oni,...ono što očito nećeš da vidiš a to je u kojoj bravi leži ključ ravnopravnosti....u razumu draga,u obostranom poštovanju ja " samo " to tražim,jer kad imam to dvoje imam i ravnopravnost ali ne iz sile nego iz ljubavi i pažnje tog muškarca :-D ..

ja svom muškarcu NIKAD neću poturati spiskove sa obavezama,na meni je da ocijenim da li me dovoljno poštuje i voli kad vidim njegov odnos prema meni,njegov odnos prema zajedničkim obavezama i braku... nisam ja zatucana balkanka da izigravam sluškinju....ali nisam ni toliko hajde da kažem "prabiciozna"da muškarca sa takvim zahtjevom ravnopravnosti tjeram od sebe,...
tiha voda brijege valja,a bujica nosi :-D :-) ja radije biram tihu vodu....a vi bujrum u bujice,ali ne zaboravi bujica poslije oluje ostavi veliki nered :D
zelenashica

#429 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

Bond_JaneBond wrote:zelenashice, hoces reci on je glava a ti vrat :D Dobar recept definitivno. :mrgreen:
ma draga sve je to po potrebi.....u tome je problem znati razgraničiti kad negog treba pustiti da bude glava a kad uzeti funkciju vrata..... :evil:
seln

#430 Re: Razveden/a

Post by seln »

Bond_JaneBond wrote:
seln wrote:Inace, malo smo se svi zajedno udaljili sa teme. tema je razvod, a ne kako mala Fata zamislja brak.
ne razumijem ovu kolicinu frustracije koja se prosipa ovdje, pogotovo od uglavnom neudatih zena.
Niko ne kaze da neudata zena ne moze imati misljenje o razvodu, ali, brate dragi...ubicu, kaznicu, bice mi otirac za noge...
sta vam je, bone?
I zasto, sto mu dabrova Salakovca, na odgovor i drugacije misljenje reagujete kao na uvredu? Stvarno ne zelim da insinuiram, ali jeste li vi ikad razgovarali sa nekim ko ima drugacije misljenje?
Po hiljaditi put: NEMA recepta za brak. Ako sadist ozeni mazohistkinju ( i vice versa), to je perfektan brak. I svako ko im pocne pametovati kako bi trebali zivjeti rusi im brak.
Vas je ocito bijes savladao pa niste u stanju sklopiti smislenu izjavnu recenicu..
NA temu nisam dosla nepozvana..Forum je otvoren za sve koji zele razgovarati o cemu god hoce.
Po hiljaditi put: ima recept za dobar brak, a ima i za los..Los otprilike izgleda kao ova konverzacija izmedju Vas i mene.
Vi trubite jedno i ne pokusavate razumijeti ono sto ja zelim reci. A ja jadna ponavljam dok en poplavim. :(
Vase skraceno neshvaceno a Boga mi i neshvatljivo prepricavanje mog komentara "ubicu, kaznicu, bice mi otirac za noge" je samo jedan izricaj bijesa gdje da smo ne daj Boze u istoj prostoriji vi lupate sakom o sto i govorite "ne, ne i ne, bice kako ja kazem!"
I za dobar brak postoji ne jedan vec mali milion dobrih recepata i ljudi koji zele ostati sa partnerom nadju za sebe onaj pravi i onda to ide..Neki, opet, nastoje naturiti svoje jedino moguce i tacno i propadnu kao i u prethodnim eksperimentima.
Ti bi, prije nego sto odgovoris, bar mogla procitati ono sto sam napisao. Na temu je bujrum svakome, ali ti si upala u diskusiju izmedju mene i druge forumasice. To sto si upala, ni po belaja, ali si (osim sto si pogresno razumjela) mene nazvala glupim balkancem i pozeljela mi nezaposlenost.
O tvojim pretpostavkama o braku se necu izjasnjavati, samo cu te upitati: imas li ti referencu od bar 10 godina uspjesnog braka, tako da s pravom mozes reci da si primjenila uspjesan recept za brak? Ili je to cisto iznosenje nicim opravdanih pretpostavki?
seln

#431 Re: Razveden/a

Post by seln »

zelenashica wrote:
Bond_JaneBond wrote:zelenashice, hoces reci on je glava a ti vrat :D Dobar recept definitivno. :mrgreen:
ma draga sve je to po potrebi.....u tome je problem znati razgraničiti kad negog treba pustiti da bude glava a kad uzeti funkciju vrata..... :evil:
Upravo tako. Funkcije u braku su temporarne, niti je neko stalno glava niti vrat.
semmy

#432 Re: Razveden/a

Post by semmy »

zelenashica wrote: ja svom muškarcu NIKAD neću poturati spiskove sa obavezama,na meni je da ocijenim da li me dovoljno poštuje i voli kad vidim njegov odnos prema meni,njegov odnos prema zajedničkim obavezama i braku... nisam ja zatucana balkanka da izigravam sluškinju....ali nisam ni toliko hajde da kažem "prabiciozna"da muškarca sa takvim zahtjevom ravnopravnosti tjeram od sebe,...
tiha voda brijege valja,a bujica nosi :-D :-) ja radije biram tihu vodu....a vi bujrum u bujice,ali ne zaboravi bujica poslije oluje ostavi veliki nered :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
seln

#433 Re: Razveden/a

Post by seln »

mimiikimi wrote:ko razmislja o receptu u braku bolan
sex je temelj braka
U najmanju ruku, doooobar dio temelja.
zelenashica

#434 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

semmy wrote:
zelenashica wrote: ja svom muškarcu NIKAD neću poturati spiskove sa obavezama,na meni je da ocijenim da li me dovoljno poštuje i voli kad vidim njegov odnos prema meni,njegov odnos prema zajedničkim obavezama i braku... nisam ja zatucana balkanka da izigravam sluškinju....ali nisam ni toliko hajde da kažem "prabiciozna"da muškarca sa takvim zahtjevom ravnopravnosti tjeram od sebe,...

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
joj draga napokon jedno žensko da me podrži pa makar i u jednoj rečenici :kiss: taman sam počela da mislim da sam dvopolno biće :P :D
semmy

#435 Re: Razveden/a

Post by semmy »

zelenashica wrote: joj draga napokon jedno žensko da me podrži pa makar i u jednoj rečenici :kiss: taman sam počela da mislim da sam dvopolno biće :P :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
mimiikimi

#436 Re: Razveden/a

Post by mimiikimi »

samo opusteno narode
spremite se, docekate voljenu osobu sa smijeskom i otresete ga :-) posteno i nema svadje zadovoljna ti zadovoljan on ma milina
a kad je problem u pitanju kakav samo sjesti z lagano uz kahvicu porazgovarati naci rjesenje i et ga mirna bosna
i opet tako ga otresti i opet i opet heheheh :D :D :D :D :D
seln

#437 Re: Razveden/a

Post by seln »

Bond_JaneBond wrote:Imam kao referencu brak mojih roditelja koji posmatram vec vise od 25 godina..
Plus brak bliskih clanova obitelji koji jednako dugo traje.
Nikad nisu pomislili na razvod ili razdvajanje..Nije bilo afera, varanja i slicnog.
A sto se tice toga da sam "upala" u diskusiju izmedju Vas i neke druge forumasice, mozda Vi toga niste svjesni al' je ovdje svaka tema kao okrugli sto pa ko god sjedne ima pravo da se javi, "upadne" takoreci...Zato se nemate pravo ljutiti..
Sto se tice onog o
Medjutim, jadna je buducnost u kojoj iskompleksirana djeca fizicku inferiornost u djetinjstvu nastoje kompenzirati tako sto ce "kaznjavati" muzeve.
ako ste tu mislili na mene, mislim da Vam moram reci da nije lijepo vrijedjati sugovornika/cu, narocito nekoga koga ne poznajete niti ste ga/nju u zivotu ikada vidjeli.
Sreca da sam od onih koji ne gledaju sta im kaze vec ko im kaze, a Vas sam nazalost "upoznala" kroz postove i vidim da ste laki na obaracu, ne birate rijeci i ne libite se vrijedjati potpuno nepoznate sugovornike/ce.
Stoga cu prekinuti bilo kakvu dalju diskusiju s Vama. Hvala.
I bolje je da prekines diskusiju, blamiras se bezze.
Sam pocetak...heeeej, misljenje o braku na osnovu braka roditelja...za krepati od smijeha.
Jer, upravo roditelji gledaju da sakriju svadje i sukobe od djece. Ja sam posmatrao hejbet brakova i opet ne bih mogao reci ni rijec o njima...sta ja znam kako oni zive u intimi spavace sobe.
Opet nisi procitala to sto sam napisao, pa cu te podsjetiti
To sto si upala, ni po belaja, ali si (osim sto si pogresno razumjela) mene nazvala glupim balkancem i pozeljela mi nezaposlenost.
Toliko o tvom upadu u diskusiju. Tvoje uvrede upucene drugima ne vidis ili se pretvaras da ne vidis, a svaku rijec upucenu tebi potenciras na desetu. To sto sam ja napisao o kaznjavanju nije bilo upuceno nikome licno, vec generalno sloju zena koje su izgleda prigrlile Mladicevu izreku o "osveti poslije 500 godina". Ko se u tome prepozna, sta mu ja mogu....
I nadam se da ces buduceg muza upoznati malo bolje prije nego sto o njemu doneses sud, a ne ovako brzobleto kao o meni.
Salsaon2

#438 Re: Razveden/a

Post by Salsaon2 »

Vidi njih dvoje, banovati ce vas :D...

Tko se tuche taj se voliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :P 8-)
pustopoljina

#439 Re: Razveden/a

Post by pustopoljina »

1.zar vi JOS pricate o ovome?
2. ko je uopste prvi spomenuo pravljenje spiska,tj.rasporeda duznosti-kojeg spominjete? prsti mu otpali dBd :D
3.kino
melb26sa

#440 Re: Razveden/a

Post by melb26sa »

Bond_JaneBond wrote:
seln wrote:
melb26sa wrote:
Po cemu je otirac za noge? Sto mu zena radi a on uziva?
Vidis, ima nekih stvari koje ni jedan muskarac sa imalo testosterona u krvi sebi nece dopustiti, npr. da on sjedi dok zena zaradjuje, osim ako ga bolest nije natjerala. Ali, kako vidim iz tvog pisanja, on i treba jaku zenu koja ce biti gazda u kuci. Zato sam napisao ono gore.
E ovo stvarno nije u redu....Nikad ne znas, niti mozes znati sta te samog ceka. Ako nisi skontao do sad melb26sa je u SAD-u..
Ljudi ostaju bez posla, kriza,recesija...SAd bi se njen muz trebao koknuti samo zato sto ga zena izdrzava..Tipicno balkansko razmisljanej...
Samo upamti gornju recenicu "nikad ne znas sta te ceka"..Mozes i sam vrlo brzo doci u situaciju da dobijes nogu i jednostavno ne mozes naci nista i da budes presretan sto imas zenu koja radi i hrani tebe i djecu..
Stvarno volim kako se zivot poigra s ljudima koji imaju precvrste principe i govore "ja ne bih nikad, ja necu nikad"...Ne kazhe se dzabe "nikad ne reci nikad".
@melb26sa, cuvaj muza i ne daj se..I ova kriza k'o i ona 1929. ce proci, a onda ce opet biti posla i svega...I ne dopustaj mu da padne u depru zbog toga sto nema posla...Remember, " in good times and in bad".
:D Hvala Jane!
On nije (jos) pao u depresiju i srecom ima opciju da mu drzava zbog vojnog iskustva daje besplatno skolovanje pa se evo upisuje na koledz da zavrsi BA. Sve mu je placeno plus jos dobiva povelik dzeparac. Samo se naravno treba zadati u ucenje sto mu nece biti lako jer je bio van skole 7 godina... Snaci ce se

Inace na poslu mozemo skoro otvoriti klub zena ciji muzevi su ostali na posla - ima nas barem 30tak gdje samo zene privredjuju zbog trenutne situacije... nece ni ovo dugo, bar se nadam!
zelenashica

#441 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

Salsaon2 wrote:Vidi njih dvoje, banovati ce vas :D...

Tko se tuche taj se voliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :P 8-)
upravu si mislim da bi seln i cure trebali povući ručnu,...ipak je ovo samo diskusija :-)
x0z0y0

#442 Re: Razveden/a

Post by x0z0y0 »

zelenashica wrote:
ja tvoju temu uopšte nisam člitala površno,naprotiv draga,površno je ono što ti diskutuješ na toj temi,....ja sam samo htjela da se malo nasmijem na račun otvaranja teme,jer očito pošto na ovoj imamo hajde da kažem diskusiju koja ti baš nije po volji,a tamo vidim za sad sve ide u prilog "površnom"razmišljanju braka i bračnih obaveza.....samo ti tamo pričaj ja vala nemam namjeru....

ps.da malo dublje zaviriš u moje postove na ovoj temu vidjela bi da ja površno gledajući nisam za razvopravnost koju ti zagovaraš,....ali u dubini problema jesam,ali ne na način na koji ti to i slične zagovarate,...

ne zaboravite koliko mi imamo svoj ponos,svoje principe imaju ih i muškarci,....niko ne "trpi"pravila ni mi ni oni,...ono što očito nećeš da vidiš a to je u kojoj bravi leži ključ ravnopravnosti....u razumu draga,u obostranom poštovanju ja " samo " to tražim,jer kad imam to dvoje imam i ravnopravnost ali ne iz sile nego iz ljubavi i pažnje tog muškarca :-D ..

ja svom muškarcu NIKAD neću poturati spiskove sa obavezama,na meni je da ocijenim da li me dovoljno poštuje i voli kad vidim njegov odnos prema meni,njegov odnos prema zajedničkim obavezama i braku... nisam ja zatucana balkanka da izigravam sluškinju....ali nisam ni toliko hajde da kažem "prabiciozna"da muškarca sa takvim zahtjevom ravnopravnosti tjeram od sebe,...
temu si tako detaljno iscitala i problematiku iste razumjela da ti je eto slucajno promaklo to da se tema uopce ne tice podjele poslova na musko zenske nit uopce kucanskih poslova :D :lol: znas nekima nisu kucanski poslovi cio svijet :D ;-)
evo da ti pojednostavim :D
postavila sam temu da cujem misljenje nasih muskih forumasa o tome zasto se njihova muskost zasniva na tako povrsnim stvarima i zasto uopce postaje upitna
ti imas svoj stav i ja ga postujem..ne prihvatam ga kao svoj niti mi je jasan...ali ga postujem
a toliko plitka nisam da otvorim temu gdje ce drugi podrzavati moje misljenje :D
na kraju krajeva...ljudi i forumasi cije misljenje cijenim dijele isti nacin razmisljanja
to sto se par sovinista i poneka khm :D ne slazu s mojim...pa draga...zaboli me :D
ti guraj tu tihu vodu...i okreci dragom vrat..i navodi ga da jadnik misli kako je to sve njegova volja i ideja ..sve sto ga opnako iz tiha natjeras da uradi
a ja cu svom dragom da sve sto me muci kazem u lice...da mu pomognem koliko mogu...da s njim dijelim sve..pa i podizanje kauca :D i uzivam u aBd ravnopravnom statusu u braku punom ljubavi gdje me maze paze i brinu se o meni i ne iskoristavaju me :D
nista mi ne ide vise na zivce od zena koje se predstavljaju kao savrsene domacice a hinjski muskarca okrecu onako kako je njima volja ..uz naravno majstorstvo da ga ubijede da je to sve po njegovom :D
svaka cast takvima na mudrosti...ali eto..ja nisam toliko pokvarena a vala i dragog volim svim srcem da bi mu mogla takvo nesto raditi
pozz i odjava sa teme koja ode u 3pm
zelenashica

#443 Re: Razveden/a

Post by zelenashica »

Compos_Sui wrote:
zelenashica wrote:

temu si tako detaljno iscitala i problematiku iste razumjela da ti je eto slucajno promaklo to da se tema uopce ne tice podjele poslova na musko zenske nit uopce kucanskih poslova :D :lol: znas nekima nisu kucanski poslovi cio svijet :D ;-)
postavila sam temu da cujem misljenje nasih muskih forumasa o tome zasto se njihova muskost zasniva na tako povrsnim stvarima i zasto uopce postaje upitna
ti imas svoj stav i ja ga postujem..ne prihvatam ga kao svoj niti mi je jasan...ali ga postujem
a toliko plitka nisam da otvorim temu gdje ce drugi podrzavati moje misljenje :D
na kraju krajeva...ljudi i forumasi cije misljenje cijenim dijele isti nacin razmisljanja
to sto se par sovinista i poneka khm :D ne slazu s mojim...pa draga...zaboli me :D
ti guraj tu tihu vodu...i okreci dragom vrat..i navodi ga da jadnik misli kako je to sve njegova volja i ideja ..sve sto ga opnako iz tiha natjeras da uradi
a ja cu svom dragom da sve sto me muci kazem u lice...da mu pomognem koliko mogu...da s njim dijelim sve..pa i podizanje kauca :D i uzivam u aBd ravnopravnom statusu u braku punom ljubavi gdje me maze paze i brinu se o meni i ne iskoristavaju me :D
nista mi ne ide vise na zivce od zena koje se predstavljaju kao savrsene domacice a hinjski muskarca okrecu onako kako je njima volja ..uz naravno majstorstvo da ga ubijede da je to sve po njegovom :D
svaka cast takvima na mudrosti...ali eto..ja nisam toliko pokvarena a vala i dragog volim svim srcem da bi mu mogla takvo nesto raditi
a da ti malo srežeš cinizam :D ,.......ja nisam ograničena kao khm neke :-) ....i savršeno dobro čitam i redove i između redova,.... :roll:

ne da mi se raspravljati na osnovi poput tvoje rasprave, samo bujrum meni moj status akademskog građana ne dozvoljava niti vrijeđanje,niti cinizam a još manje procjenjivanje nekoga drugog jer nema isto mišljenje kao ja :-)

ps.i nemaš ti meni šta da pojednostavljavaš moja je profesionalna deformacija da to radim :razz:
sretno......... :bih:
pustopoljina

#444 Re: Razveden/a

Post by pustopoljina »

uh-my big fat greek wedding :P
kad mama i tetka onu kcerku hoce da zaposle( tj.da moze upoznavati potencijalne muzeve)-ali mora izgledati kao da je to oceva ideja...
otac(tetki):kako firma
tetka:lose,otpustila sam knjigovodju...ne mogu nigdje naci postene radnike
mama(curikoja,kao,dolazi):gdje si ti bila,na kursu?
cura:da...
mama: kako je nasa (cura) pametna,ona se skoluje,bas je te neke kurseve polagala...
otac:jes'ti ono za knjigovodju isla?
cura: jesam
otac(tetki):pa evo ti radnika! najbolje je kad je u porodici!
tetka i mama (ocu):oh,kako si pametan,kako si se samo dobro sjetio! :D
svaka cast tim zenama...tihim vodama...to je igrati saha.
mimiikimi

#445 Re: Razveden/a

Post by mimiikimi »

hajte na burek ev ga vruc sad iz rerne namecan manite se prepirke :-D
Panthera

#446 Re: Razveden/a

Post by Panthera »

zelenashica wrote:
Compos_Sui wrote:
zelenashica wrote:

a da ti malo srežeš cinizam :D ,.......ja nisam ograničena kao khm neke :-) ....i savršeno dobro čitam i redove i između redova,.... :roll:

ne da mi se raspravljati na osnovi poput tvoje rasprave, samo bujrum meni moj status akademskog građana ne dozvoljava niti vrijeđanje,niti cinizam a još manje procjenjivanje nekoga drugog jer nema isto mišljenje kao ja :-)

ps.i nemaš ti meni šta da pojednostavljavaš moja je profesionalna deformacija da to radim :razz:
sretno......... :bih:

I kad ga sve to naucis..mislim kuhat peglat iznosit smece depilirat noge i sta ja znam sta vec..onda ce potrazit pravog rutavog arogantnog muskarca KOJI ZNA STA HOCE :D joj americkih filmova i shuplje...nije ba nikom problem skuhat..ko se zeni radi kuhanja i pranja radim to sam od kad znam za sebe..a i vecina raje koju znam..ako vec to cini skinut cu joj kapu do poda..al kad bi mi postavila ovakve ultimatume (sex i grad ovaj selo look alike) ja bi je poslo na psihijatriju..zelenasica spomenu RAZUM..ma ziva bila svaka ti cast.. a ove so dizu tegove repetiraju obrve i prosipaju silu..uh da mi je vidjet kome ba vi to radite! :-) :-) :-) takvim se obavezno u zivotu pojavi onaj sto im otvori tj.zatvori oci..pa onda pricaju o muskom nailju..bjez ba...
burek_in_space

#447 Re: Razveden/a

Post by burek_in_space »

mimiikimi wrote:hajte na burek ev ga vruc sad iz rerne namecan manite se prepirke :-D
Dje ce tol'ke zhene na mene?! :shock: :mrgreen:
pustopoljina

#448 Re: Razveden/a

Post by pustopoljina »

neka Fala :D
riesengarnelen in zitronen-dill-rahmsoße + spaghetti :D JA pravila i izmislila prema slici u nekim novinama . + napolitanke (milosta iz bosne) :D
Panthera

#449 Re: Razveden/a

Post by Panthera »

pustopoljina wrote:uh-my big fat greek wedding :P
kad mama i tetka onu kcerku hoce da zaposle( tj.da moze upoznavati potencijalne muzeve)-ali mora izgledati kao da je to oceva ideja...
otac(tetki):kako firma
tetka:lose,otpustila sam knjigovodju...ne mogu nigdje naci postene radnike
mama(curikoja,kao,dolazi):gdje si ti bila,na kursu?
cura:da...
mama: kako je nasa (cura) pametna,ona se skoluje,bas je te neke kurseve polagala...
otac:jes'ti ono za knjigovodju isla?
cura: jesam
otac(tetki):pa evo ti radnika! najbolje je kad je u porodici!
tetka i mama (ocu):oh,kako si pametan,kako si se samo dobro sjetio! :D
svaka cast tim zenama...tihim vodama...to je igrati saha.
:thumbup: :lol: :lol: nema dalje! on se pita one odlucuju :mrgreen: a kad dodje kakav nasilnik uzmat reket ili dostavljaci nece da rade ili kupci da placaju..onda mu kazu hajde ti si musko rijesi :lol: :lol: respect
mimiikimi

#450 Re: Razveden/a

Post by mimiikimi »

burek_in_space wrote:
mimiikimi wrote:hajte na burek ev ga vruc sad iz rerne namecan manite se prepirke :-D
Dje ce tol'ke zhene na mene?! :shock: :mrgreen:
haj vala snaces se ne sumnjam
Post Reply