Armenija-Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mahalac
-
Gerard
#428 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
O, ne izgleda tako onako kako je napisano posto si citirao momka koji je odgovorio Komebi. OK u tom slucaju, slazem se sa tobombelafonte wrote:Halo ba Gerard, otupio si malo kod Rafe izgleda, komebi 'strucnjaku za poljsku ligu' je upucen prvi dio posta
Ima na tve, prvi spanski kanal, ko ima kablovsku ima i taj kanal od 22:00, uvijek su prenosili repku, nema razloga da i sad to ne urade
-
dallton
#429 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ako ne nastave sa serijom vrlo brzo, mislim da ce biti neizvjesno do kraja, estonija dobro igra, iznenadjujuce dobroand wrote:ma odlično samo nek turci ganjaju i dobro se izmore.a kontali su lagana 3 bodadallton wrote:turci premocni u napadu, jak pritisak, ali izuzetno jaka odbrana estonije i prilicno zestoki kontranapadi...dobra utakmica
- bijelo_dugme
#430 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Nece bit lahko u Talinu...dallton wrote:ako ne nastave sa serijom vrlo brzo, mislim da ce biti neizvjesno do kraja, estonija dobro igra, iznenadjujuce dobroand wrote:ma odlično samo nek turci ganjaju i dobro se izmore.a kontali su lagana 3 bodadallton wrote:turci premocni u napadu, jak pritisak, ali izuzetno jaka odbrana estonije i prilicno zestoki kontranapadi...dobra utakmica
-
klixober
#431 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Sa ovakvim navijacima,koji svaku kritiku na menadzerske talove dozivljavaju kao atak na reprezentaciju...i zasluzujemo ovakav savez i korumpirane selektore kao sto je Branimir Tulic.potres_mozga wrote:
Eto ti znas najbolje kako i sta...
Da si ti veceras bio selektor, vjerujem da bi im dali najmanje 8 komada![]()
Nama ni evropski prvak nije uvalio 5 komada, ali eto, ti si strucnjak pa nam to prognoziras...
Najsmjesniji su mi ovi koji sjede ispred monitora i prave se selektori i neki strucnjaci jer dijele "zdrave" kritike...
Kako vas BA nije stid vise..
Samo su nas vile pronosale da nam Spanci i Turci(sa B sastavom) ne uvale 5 komada,a vile nas nece nosati vjecno ako nastavimo sa ovakvom taktikom.
-
Adi_vp
#432 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Moro samAdi_vp wrote:Ma taman krenula u 00:00 to nam je najmanje bitno,puni plijen je najbitniji u sto ne sumnjam sekunde jedne.Ako je neko za kladjenja kakvog...bujrumhamdija wrote:Na fifinoj stranici stoji da utakmica pocinje u 18:00 po nasem vremenu ?????????????a onda Turkie kuci...
Ja panicara ne mogu da vjerujem,sve navijac do navijaca,gdje je taj optimizam halooo?!Jel i na tribini kukate kao ovdje?!Ako je katkad i vidite ocima
Trening u Armeniji gotov,idemo dalje...
- jeza u ledja
#433 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
aaa, evo dosli smo i do onog klasicnog - "dobili smo tekmu, ali smo trebali dobiti sa jos 5 golova razlike"komeba wrote: Pjanic je dvije klase iznad 90% nasih igraca i mora igrati,kao sto Messi mora igrati za Argentinu,nebitno koliko bio los u defanzivi.
Jeste,pobijedili smo Armeniju 2-0,ali siguran sam da bismo sa ovim igracima,drugacijom postavom,dobili i vecim rezultatom,a takodje bismo izvukli i povoljniji rezultat protiv B reprezentacije Turske i sada bi se borili za direktan plasman.
Ste je s tobom majke ti?
-
klixober
#434 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ne..dobili smo tekmu,ali sa ovakvom igrom i taktikom ce nas svaka ozbiljna ekipa u barazu razvaliti.jeza u ledja wrote:aaa, evo dosli smo i do onog klasicnog - "dobili smo tekmu, ali smo trebali dobiti sa jos 5 golova razlike"komeba wrote: Pjanic je dvije klase iznad 90% nasih igraca i mora igrati,kao sto Messi mora igrati za Argentinu,nebitno koliko bio los u defanzivi.
Jeste,pobijedili smo Armeniju 2-0,ali siguran sam da bismo sa ovim igracima,drugacijom postavom,dobili i vecim rezultatom,a takodje bismo izvukli i povoljniji rezultat protiv B reprezentacije Turske i sada bi se borili za direktan plasman.
Ste je s tobom majke ti?
-
Ripicipi
#435 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Nego, reci ti nama guzi l' se sta??komeba wrote:Sa ovakvim navijacima,koji svaku kritiku na menadzerske talove dozivljavaju kao atak na reprezentaciju...i zasluzujemo ovakav savez i korumpirane selektore kao sto je Branimir Tulic.potres_mozga wrote:
Nama ni evropski prvak nije uvalio 5 komada, ali eto, ti si strucnjak pa nam to prognoziras...
Najsmjesniji su mi ovi koji sjede ispred monitora i prave se selektori i neki strucnjaci jer dijele "zdrave" kritike...
Samo su nas vile pronosale da nam Spanci i Turci(sa B sastavom) ne uvale 5 komada,a vile nas nece nosati vjecno ako nastavimo sa ovakvom taktikom.
Kakvih bolan 5 komada, jesi li ti uopste gledao te utakmice??
P.S. zaboravih te pitati, hoce li brzo ta A licence za trenera??
Last edited by Ripicipi on 05/09/2009 20:59, edited 1 time in total.
- and
#436 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
ima i ona,lijepi strah.u goste im dolazi ekipa koja im je spucala 7 komadabijelo_dugme
Nece bit lahko u Talinu...
- Deriguz
#437 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Super eto, svaka ozbiljnija ekipa ce nas uzeti. A hajd sad malo skontaj, ako vec idemo u baraz... koliko to ima prvoklasnih repki u evropi... jedva onoliko koliko ima grupa tj prvih mjesta, znaci da smo ravnopravni ako ne i bolji od SVAKE repke koja ce zavrsiti na drugom mjestu...
I to sto ovde serete i kukate... to vam ovde i moze proci... ali nazalost kad sve sabere, vas (strucnjake) niko ne *ebe ni 2%... i zato postoji selektor i zato postoje PRAVI strucnjaci
I to sto ovde serete i kukate... to vam ovde i moze proci... ali nazalost kad sve sabere, vas (strucnjake) niko ne *ebe ni 2%... i zato postoji selektor i zato postoje PRAVI strucnjaci
-
dallton
#438 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
nisam super strucnjak, ali sudeci po varijacijama u igri, promjenama i ostalom, ja bi rekao da taktika bila da se energija i neke nove fore cuvaju za utakmicu s turskom
-
elSaik
#439 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Deriguz wrote:Super eto, svaka ozbiljnija ekipa ce nas uzeti. A hajd sad malo skontaj, ako vec idemo u baraz... koliko to ima prvoklasnih repki u evropi... jedva onoliko koliko ima grupa tj prvih mjesta, znaci da smo ravnopravni ako ne i bolji od SVAKE repke koja ce zavrsiti na drugom mjestu...
-
Ripicipi
#440 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Svima je to jasno osim @komebi strucnjaku...dallton wrote:nisam super strucnjak, ali sudeci po varijacijama u igri, promjenama i ostalom, ja bi rekao da taktika bila da se energija i neke nove fore cuvaju za utakmicu s turskom
Ovakve utakmice NIKADA nismo ovako rutinski zavrsavali
-
Abacija
#441 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ja i ti se ne slazemo samo u politickim komentarima, nego i u sportskim...dallton wrote:nisam super strucnjak, ali sudeci po varijacijama u igri, promjenama i ostalom, ja bi rekao da taktika bila da se energija i neke nove fore cuvaju za utakmicu s turskom
-
elSaik
#442 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Samo ću reći: ovako igraju VELIKI.
Bez igre, bez ideje, bez trčanja, bez ičega mi smo Armencima uvalili dva gola na njihovom terenu i dobili susret. Pobjeda nijednog trenutka nije došla u pitanje i ovo je sigurno jedna od najopuštenijih utakmica koje sam gledao.
Bez igre, bez ideje, bez trčanja, bez ičega mi smo Armencima uvalili dva gola na njihovom terenu i dobili susret. Pobjeda nijednog trenutka nije došla u pitanje i ovo je sigurno jedna od najopuštenijih utakmica koje sam gledao.
- jeza u ledja
#443 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ko god da nam dodje u barazu tesko cemo ih uzeti.komeba wrote:Ne..dobili smo tekmu,ali sa ovakvom igrom i taktikom ce nas svaka ozbiljna ekipa u barazu razvaliti.jeza u ledja wrote:aaa, evo dosli smo i do onog klasicnog - "dobili smo tekmu, ali smo trebali dobiti sa jos 5 golova razlike"komeba wrote: Pjanic je dvije klase iznad 90% nasih igraca i mora igrati,kao sto Messi mora igrati za Argentinu,nebitno koliko bio los u defanzivi.
Ste je s tobom majke ti?
A ti ces onda biti u prvom planu, jer si nam sve unaprijed fino rekao. Pa kad bude ono "sta sam vam rekao" - ti ces ispast najpametniji, a mi cemo ti klicati. A tebi ce to toliko goditi, vise nego sto bi ti godilo da pobjedimo u barazu. Sto ti je mentalitet...
-
JEDRILICA
#444 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Svaka cast Komeba!
Najgori mi je onaj komentator sto velica igru BiH ili kada kaze da se BiH odlicno nosi sa pritiskom sa tribina!
Pa u svakoj normalnoj zemlji bi komentator kritikovao igru koja je bila na terenu. Setanje reprezentativaca ne dolikuje profesionalizmu.
Nadam se da je Ciro svjesno stavio Muratovica da igra i Salihovica na Beka kako bi zbunio turke!
Nadam se da ce protiv Turaka izaci u formaciji.
--------------------------------Supic----------------------------------
Jahic--------------Nadarevic------------Spahic----------Hrgovic
---------------------------------Rahimic----------------------------
Pjanic------------------------------------------------------Ibricic/Salihovic
-------------------Dzeko-------------------Muslimovic------------
-------------------Dzeko--------------------Muslimovic--------
Najgori mi je onaj komentator sto velica igru BiH ili kada kaze da se BiH odlicno nosi sa pritiskom sa tribina!
Pa u svakoj normalnoj zemlji bi komentator kritikovao igru koja je bila na terenu. Setanje reprezentativaca ne dolikuje profesionalizmu.
Nadam se da je Ciro svjesno stavio Muratovica da igra i Salihovica na Beka kako bi zbunio turke!
Nadam se da ce protiv Turaka izaci u formaciji.
--------------------------------Supic----------------------------------
Jahic--------------Nadarevic------------Spahic----------Hrgovic
---------------------------------Rahimic----------------------------
Pjanic------------------------------------------------------Ibricic/Salihovic
-------------------Dzeko-------------------Muslimovic------------
-------------------Dzeko--------------------Muslimovic--------
-
klixober
#445 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Turci su pogodili jedno 3 puta okvir ghola i imali 50 100% sansi i to sa B sastavom.Vile su nas pronosale da ne dozivimo debakl.potres_mozga wrote:Nego, reci ti nama guzi l' se sta??komeba wrote:Sa ovakvim navijacima,koji svaku kritiku na menadzerske talove dozivljavaju kao atak na reprezentaciju...i zasluzujemo ovakav savez i korumpirane selektore kao sto je Branimir Tulic.potres_mozga wrote:
Kakvih bolan 5 komada, jesi li ti uopste gledao te utakmice??![]()
P.S. zaboravih te pitati, jesi li dosao do A licence za trenera??
A sto neko rece,isti smo Tulic i ja..
E pa zahvaljujuci meni i slicnim navijacima,koji pisemo peticije,kontaktiramo igrace,predsjednike,danas nam igraju Pjanic i Begovic..
Dok je zahvaljujuci Ciri,bar 5 igraca iz BiH zaigralo za Hrvatsku.
A Tulicev doprinos afirmaciji bh igraca da ne spominjem...
Zato aferim,eto vam i Ciro i Tulic,zatvarajte oci nad menadzerskim talovima,sve je super dok dobro ide,sve do jednom..
- bijelo_dugme
#446 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ja sam zadovoljan samo da dojdemo do baraza, bio bi najveci uspjeh reprezentacije...
- pike
- jeza u ledja
#448 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Ti si nasoj repki vise doprinjeo nego Ciro. Svaka cast!E pa zahvaljujuci meni i slicnim navijacima,koji pisemo peticije,kontaktiramo igrace,predsjednike,danas nam igraju Pjanic i Begovic..
Dok je zahvaljujuci Ciri,bar 5 igraca iz BiH zaigralo za Hrvatsku.
-
Richard Peti
-
Gerard
#450 Re: Armenija-Bosna i Hercegovina
Hahaha...ma nadju ti oni ba nesto, cudo ne kaze da je greska sto je Ibricic puco glavom, a nije nogom...Spanci su nas pobjedili sa golom iz cistog ofsajda, najbolju priliku na utakmici je imao Edin Dzeko, Turcima je falilo igraca kao i nama (bar petorica), cak smo i poveli protiv reprezentacije koja je daleko bolje kotirana od nase, i koja je osvojila trece mjesto izgubivsi na guzove od Nijemaca...ostalo odradili kao masina. I umjesto da molimo Boga dragoga da tako nastavimo, mi seremo ko foke. U redu je normalna kritika, kao npr. u slucaju Sadovic ili "maltretiranje" Stilica, ali biti pesimista do te mjere da se npr. ozbilno izjavi kako Cirina dobra rijec za nekog fudbalera podize transver istome za 20% ili da bi igrac koji je dao JEDAN GOL morao igrati za reprezentaciju jer bi se trebao prodati u jaci klub....e pa drugovi proleteri to su bljuvotine, a ne normalne kritike. Da ne govorim o tome da covjek jos i SAD (posle ove utakmice) ozbiljno pise o "losem Ibricicu" koji dolazi iz 14 Hajduka...komeba wrote:Sa ovakvim navijacima,koji svaku kritiku na menadzerske talove dozivljavaju kao atak na reprezentaciju...i zasluzujemo ovakav savez i korumpirane selektore kao sto je Branimir Tulic.potres_mozga wrote:
Ma neka dolazi direktno iz PM, covjek je pokazao kako se bori za svoj grb, a kvalitet je ocigledan.