Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
maxell_sarajevo

#426 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by maxell_sarajevo »

Nenji_Avero wrote:Ne može policija tu ništa, previše su zauzeti besplatnim ćevapima.

Inače, još nisam primjetio da neko vozi Škodu Fabiu a da zna voziti -.- Uvijek pravi sranja, bez obzira da li se trka ili ne.

A sto se tice trkaca, ima njih hejbet. Ima nekih desetak Golf trica, 3-4 audi 80-ke, u posljednje vrijeme sve više i više seat ibiza.

Pokušavam naći onih tapetarskih eksera, da ih bacim na par lokacija :roll:
Evo me, znam ja voziti Fabiju :D Pet godina kako sam polozio, a platio samo jednom kaznu i to u Zivinicama jer sam vozio 62Km/h gdje je ogranicenje bilo 50Km/h, a presao sam nekih cca. 40000Km
respo

#427 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by respo »

maxell_sarajevo wrote:
Nenji_Avero wrote:Ne može policija tu ništa, previše su zauzeti besplatnim ćevapima.

Inače, još nisam primjetio da neko vozi Škodu Fabiu a da zna voziti -.- Uvijek pravi sranja, bez obzira da li se trka ili ne.

A sto se tice trkaca, ima njih hejbet. Ima nekih desetak Golf trica, 3-4 audi 80-ke, u posljednje vrijeme sve više i više seat ibiza.

Pokušavam naći onih tapetarskih eksera, da ih bacim na par lokacija :roll:
Evo me, znam ja voziti Fabiju :D Pet godina kako sam polozio, a platio samo jednom kaznu i to u Zivinicama jer sam vozio 62Km/h gdje je ogranicenje bilo 50Km/h, a presao sam nekih cca. 40000Km
sto volim ove samouvjerene
znam ja voziti samo jednom sam platio kaznu

pa zna i onaj kondo voziti bolje od tebe onda nikad nije platio kaznu :D
ps. jos samo 5 godina vozacku posjedujes :-)
nineinchnails

#428 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by nineinchnails »

kockica_kockica wrote:Malo prije lik u sivom golfu 3... Pegla 20 km/h ispred mene... svo vrijeme razmisljam mozda mu je pokvarena treca brzina pa ne moze brze... tamo negdje kod alipasina polja vidim dijete s njim jedno dvije godine cca u njegovom krilu pred semafor kod RTV doma stavlja ga pored sebe na suvazacevo mjesto... poslije RTV doma opet dijete stavlja kod sebe u krilo... lik se igra s malim djetetom u krilu i vozi :cry: .... zaobidjem ludaka kretena maloumnika i vise ne znam kako da ga nazovem.... ja obavila nesto na otoci i poslije vidim isti glavonja parkirao pred opcinu novo sarajevo pred vrata.... :x :x :x :x :skoljka: :skoljka:
Aha, znaci "opcinski pedofil"........
kockica_kockica

#429 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by kockica_kockica »

Gile Šampion wrote:Što nisi muriju zvala? Rekla da lik u sivom Golfu 3 narušava nacionalnu sigurnost,sigurnost svoga djeteta i ostalih učesnika u saobraćaju,pa nek ga patrola negdje presretne... :lol:

Tebi mozda nesto smijesno u tome sto je lik napravio 10 prekrsaja za samo jednu voznju od nedzarica do socijalnog???? :?
Molim te reci nam sta ti je smijesno ??? ili nas barem poskakiljaj da se i mi nasmijemo :oops:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#430 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by anjusha »

polako svima!
Gile Šampion

#431 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Gile Šampion »

kockica_kockica wrote:
Gile Šampion wrote:Što nisi muriju zvala? Rekla da lik u sivom Golfu 3 narušava nacionalnu sigurnost,sigurnost svoga djeteta i ostalih učesnika u saobraćaju,pa nek ga patrola negdje presretne... :lol:

Tebi mozda nesto smijesno u tome sto je lik napravio 10 prekrsaja za samo jednu voznju od nedzarica do socijalnog???? :?
Molim te reci nam sta ti je smijesno ??? ili nas barem poskakiljaj da se i mi nasmijemo :oops:
Nije mi ništa smiješno,samo ti kažem zašto nisi obavjestila policiju da ''manijaci krstare po gradu'' :)

Ili si i ti onda jedna od onih ''neodgovornih'' stanovnika ovoga grada...zapitaj se malo?

Kako je ono jedno vrijeme bila akcija,nešto tipa ''komšijski nadzor''. E tako si i ti trebala da postupiš u tom tvom slučaju:)

PS
Ja sam vazda nasmijan,pa neću valjda plakati? :-D
respo

#432 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by respo »

ne bi se iznenadio da u temi se nadju auti pomenute dvojice koji zagovaraju stazu u sarajevu
kockica_kockica

#433 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by kockica_kockica »

Gile Šampion wrote:
kockica_kockica wrote:

Nije mi ništa smiješno,samo ti kažem zašto nisi obavjestila policiju da ''manijaci krstare po gradu'' :)

Ili si i ti onda jedna od onih ''neodgovornih'' stanovnika ovoga grada...zapitaj se malo?

Kako je ono jedno vrijeme bila akcija,nešto tipa ''komšijski nadzor''. E tako si i ti trebala da postupiš u tom tvom slučaju:)

PS
Ja sam vazda nasmijan,pa neću valjda plakati? :-D

Pricanje za vrijeme voznje je prekrsaj koliko ja znam :oops:
Trazenje olovke i papira po tasni da zapisem tablice je potencijalna opasnost za sve ucesnike u saobracaju... :skoljka:

Mozda sam se trebala parkirati pored njega kod opcine ... samo se bojim da tada i ja sama vrsim prekrsaj pogresnog parkiranja... :oops:

Da je mozda neko bio sa mnom u autu natjerala bi suvozaca da nazove policiju koja vjerujem nebi prstom mrdnula jer je vruce, jer negdje piju kafu, jer ih to nije briga... u najboljem slucaju bi trazili sve moje podatke i podatke mog suvozaca i pitali me onu svoju extra sjajnu recenicu: "A kako vi to znate?" ( zvala sam ja dok su obijali auto, pa sam morala moronu s druge strane telefonske zice objasniti da znam da obijaju auto jer imam svoje i sigurno ne razbijam staklo da udjem u njega da bi izvadila kasetofon )
chuchumbamayumbe

#434 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by chuchumbamayumbe »

Mascherano wrote:
chuchumbamayumbe wrote:
nineinchnails wrote: Ovo je dokaz da policija ne radi nista i da se svi i dalje bahato ponasaju.
Gradjani treba da glume policiju jer je vama mrsko hodati oko zgrada i kaznjavati. Povrh svega, ispada da necete da kaznjavate jer im je bilo previse, a oni i dalje ostavljaju auta gdje ne treba.
Eto kakva nam je policija.........takva policija nam ne treba.
Pa mogli bi da napune budžet samo da prohodaju malo po Alipašinom i po Mojmilu i da rastjeraju delegate sa trotoara, a ne da iskaču iz žbunja i prepadaju raju hvatajući ih na besmislenim ograničenjima od 50km/h (može li mi neko objasniti zašto je od Mostara do Metkovića ograničenje 50km/h, pa i na potpuno nenaseljenim dionicama, kakvi su GLUPANI određivali gdje će se postavljati ograničenja i kolika)!?!?
SKLONITE KABADAHIJE SA TROTOARA U OLIMPIJSKOJ ULICI NA MOJMILU, POGOTOVU DELEGATA SA NOVOM LAGUNOM NA KOJOJ PIŠE MILKMAN!
Evo pogledajte slike, pa zar ja moram da zovem policiju da uradi svoj posao!? Da nisu i to delegati koji su se žalili da policija previše kažnjava?! Mojmilo ima mnogo ljudi u kolicima i invalida, a vi izlazite u susret ne njima nego papcima koji parkiraju po trotoarima.

A zasto ti ne mozes pozvati policiju da uradi svoj posao? Ponavljam, policija kod nepropisnog parkiranja u naseljima djeluje iskljucivo na poziv građana, jer da krene kaznjavati samoinicijativno, ne bi za citavu smjenu stigli pokaznjavati sve... Nije ti mrsko pisati po forumu i postati slike, a tesko ti okrenuti broj 474 000 i reci sta ti smeta... E stvarno ima teskih ljudi, ko bi vama udovoljio... :roll:
Ma niko nam ne bi udovoljio...eto ja treba da zovem i da kažem šta mi smeta, e da bi drotovi digli svoje debele guzice iz ovog ćumeza na trgu u B fazi, gdje po cijeli dan ispijaju kafe i tale se sa lokalnim dilerima i kriminalcima.
Šta ovi na biciklima rade? Vozaju se okolo, zaustavljaju raju zbog žmigavca (to im je krajnji domet), furaju se ko će imati skuplje sunčane i više gela na kosi, a ovamo orilo-gorilo, nikom ništa. Nego ja treba da zovem? Da trošim svoj telefon da bi neko radio svoj posao?
simbabimba

#435 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by simbabimba »

Samo da prijavim da oko 17h soferi (ovo me je pravo iznenadilo) koji razvoze likove iz kojekakvih institucija vole proci kroz crveno. Konkretno juce na semaforu na obali Octavia A5 srebrna metalik hladno kroz crveno uz prethodno lijevo desno po trakama da izbjegne sve koji koce jer tamo uredno zeleno blinka prije gasenja. Da je neko iz Radiceve krenuo malo brze na obalu :shock:

I ne pitajte me kako znam da sofer vozi kuci "lika" po duznosti 8-)
Mascherano

#436 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Mascherano »

nineinchnails wrote:
Mascherano wrote:nineinchnails@ prvo se zalis kako policija nece da kaznjava, jer im je mrsko, a onda se zalis da si se naplacao kazni... znaci kad si ti u pitanju policija je bezobrazna, a kad treba druge kaznjavati, tvoje komsije npr. tu onda nisu dovoljno azurni... bez uvrede, ali gade mi se ljudi takvog karaktera. :roll:
U pravu si..........i meni se gadi policija jer ne radi posao kako treba. Meni niko nikad nije progledao kroz prste a trudim se da budem maximalno korektan. Platio sam kaznu od 30KM jer nisam upalio svjetla u 8 ujutro izmedju ostalog (jeste, po zakonu sam duzan trositi vise goriva na svjetla po danu).
Samo jedan banalan primjer. Stojim na skretanju na semaforu na glavnoj cesti da skrenem ka Dobrinji kod Nedzarica. Red iza mene 15-ak auta ( a na semaforu prodje eventualno 5-6). Kriminalac u audiju ulijece "kroz crveno", preko pune trake i pjesackog, bez zmigavca, ispred mene i sacekao da ja krenem i da mu blicnem da se makne. Tvoj kolega stoji na drugoj strani i "boli ga briga", a sve vidi. A "da sam to ja uradio" dobio bih kaznu zar ne? I za prolazak kroz crveno, i za prestrojavanje preko pune linije i za sta sve ne?
Iste stvari su mi se desile 1000 puta........i nikom nista.

Ja cu placati kazne za sve za sta treba, ali vi treba da kaznjavate sve odreda bez iznimke.
Kazes da obilazite redovno? Pa ko mi je obio auto 3 puta i ukrao ratkape dva puta a sve u roku od 5 mjeseci?
Ono sto treba da vidite, vi ne vidite..........jer vas nema nigdje na mapi kad su u pitanju lopovi i kriminalci, ali ste redovno tu, kad obican i posten gradjanin zgrijesi nesto.
I neka ti se gadim........Gadim ti se jer ne furam 140kmh po gradu kao svaki posteni kriminalac, gadim ti se sto ne ostavim crnog golfa (sa pravo ruznim alu-felgama) na sred ceste ispred BBI-ja i iznesem svoju stomacinu i celavu glavu i odem popit' kafu. Gadim ti se sto vozim prosjecno auto a ne neko od 50.000KM ili vise.

Ti si bas dosadan sa svojim primjerima. Naravno da ces placati kazne, jer u ZOBS-u stoji da svjetla po danu moraju biti upaljena... :roll: Mozda bi ti policajac i oprostio da ga nisi odmah napao pitanjem: "A zasto ne ganjate kriminalce, vec maltretirate posten svijet..." :lol:
U Kantonu Sarajevo bi trebalo 10.000 policajaca da bi stigli obici sve parkinge u gradu. Taj koji ti je obio auto je vjerovatno vec 10-ak puta bio privođen, a mozda cak i zatecen dok je obijao tvoje auto, međutim odmah je pusten kuci, jer u zatvoru nema mjesta. I ja to ponavljam ovde ko papagaj, ali dzaba... Nekima jednostavno ni crtati ne vrijedi. :-)
Mascherano

#437 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Mascherano »

chuchumbamayumbe wrote:
Mascherano wrote:
chuchumbamayumbe wrote: Pa mogli bi da napune budžet samo da prohodaju malo po Alipašinom i po Mojmilu i da rastjeraju delegate sa trotoara, a ne da iskaču iz žbunja i prepadaju raju hvatajući ih na besmislenim ograničenjima od 50km/h (može li mi neko objasniti zašto je od Mostara do Metkovića ograničenje 50km/h, pa i na potpuno nenaseljenim dionicama, kakvi su GLUPANI određivali gdje će se postavljati ograničenja i kolika)!?!?
SKLONITE KABADAHIJE SA TROTOARA U OLIMPIJSKOJ ULICI NA MOJMILU, POGOTOVU DELEGATA SA NOVOM LAGUNOM NA KOJOJ PIŠE MILKMAN!
Evo pogledajte slike, pa zar ja moram da zovem policiju da uradi svoj posao!? Da nisu i to delegati koji su se žalili da policija previše kažnjava?! Mojmilo ima mnogo ljudi u kolicima i invalida, a vi izlazite u susret ne njima nego papcima koji parkiraju po trotoarima.

A zasto ti ne mozes pozvati policiju da uradi svoj posao? Ponavljam, policija kod nepropisnog parkiranja u naseljima djeluje iskljucivo na poziv građana, jer da krene kaznjavati samoinicijativno, ne bi za citavu smjenu stigli pokaznjavati sve... Nije ti mrsko pisati po forumu i postati slike, a tesko ti okrenuti broj 474 000 i reci sta ti smeta... E stvarno ima teskih ljudi, ko bi vama udovoljio... :roll:
Ma niko nam ne bi udovoljio...eto ja treba da zovem i da kažem šta mi smeta, e da bi drotovi digli svoje debele guzice iz ovog ćumeza na trgu u B fazi, gdje po cijeli dan ispijaju kafe i tale se sa lokalnim dilerima i kriminalcima.
Šta ovi na biciklima rade? Vozaju se okolo, zaustavljaju raju zbog žmigavca (to im je krajnji domet), furaju se ko će imati skuplje sunčane i više gela na kosi, a ovamo orilo-gorilo, nikom ništa. Nego ja treba da zovem? Da trošim svoj telefon da bi neko radio svoj posao?

Pa u pravu si, ti stedi svoj tel. i manje posla za nas. :D
Ne znam samo kome se zalis ovde na forumu... da ne mislis valjda da sef smjene cita ovo i kad vidi tvoje slike odmah ce poslati 5-6 patrola da ociste Olimpijsku od nepropisno parkiranih vozila. :lol:
nineinchnails

#438 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by nineinchnails »

Mascherino wrote:
nineinchnails wrote:

Ja cu placati kazne za sve za sta treba, ali vi treba da kaznjavate sve odreda bez iznimke.
Ti si bas dosadan sa svojim primjerima. Naravno da ces placati kazne, jer u ZOBS-u stoji da svjetla po danu moraju biti upaljena... :roll: Mozda bi ti policajac i oprostio da ga nisi odmah napao pitanjem: "A zasto ne ganjate kriminalce, vec maltretirate posten svijet..." :lol:
U Kantonu Sarajevo bi trebalo 10.000 policajaca da bi stigli obici sve parkinge u gradu. Taj koji ti je obio auto je vjerovatno vec 10-ak puta bio privođen, a mozda cak i zatecen dok je obijao tvoje auto, međutim odmah je pusten kuci, jer u zatvoru nema mjesta. I ja to ponavljam ovde ko papagaj, ali dzaba... Nekima jednostavno ni crtati ne vrijedi. :-)
Kao sto rekoh, "ako sam sta skrivio, platicu kaznu", ali trazim "jednaka prava za sve".
Ja nisam kriv "sto u zatvoru nema mjesta" i "sto se gradjanima otima parking da bi se gradile zgrade, pa ljudi nemaju gdje ostavljati auta".
Nego, reci ti meni "da li sam duzan da policiji GTRS-a placam kazne?".
popajic

#439 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by popajic »

@chuchumbamayumbe
:thumbup:
Super Hik

#440 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Super Hik »

Mascherano wrote:

Pa u pravu si, ti stedi svoj tel. i manje posla za nas. :D
Ne znam samo kome se zalis ovde na forumu... da ne mislis valjda da sef smjene cita ovo i kad vidi tvoje slike odmah ce poslati 5-6 patrola da ociste Olimpijsku od nepropisno parkiranih vozila. :lol:
u većini slučajeva za šefove smjena je uspjeh ako uspiju savladati tajne korištenja ms worda, a internet je misaona imenica. sa ovakvim tempom uvođenja obrazovanih u posao očekujem da se stanje promijeni za par svjetlosnih godina.
samo malo

#441 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by samo malo »

simbabimba wrote:Samo da prijavim da oko 17h soferi (ovo me je pravo iznenadilo) koji razvoze likove iz kojekakvih institucija vole proci kroz crveno. Konkretno juce na semaforu na obali Octavia A5 srebrna metalik hladno kroz crveno uz prethodno lijevo desno po trakama da izbjegne sve koji koce jer tamo uredno zeleno blinka prije gasenja. Da je neko iz Radiceve krenuo malo brze na obalu :shock:

Slicno vidjam na onom semaforu pored benzinske kod OHR-a, niz Ljubljansku pa kad izlazis dole na glavnu komunikaciju kod Vrbanja mosta.

Lole sa bijesnim autima, metalik plavo ili crno za zatamnjenim staklima, regularno idu kroz crveno bez osvrtanja. Moguce da su vozaci nekih guzonja iz OHR-a, nisam bas pratio ali pretpostavljam da silaze sa onog parkinga kod novog hotela iznad OHR-a, ubijte me ali nemam pojma kako se to zdanje zove.

Najsmjesnije kad oni prodju kroz crveno, onda "sitna buranija" za njima kroz crveno, ovi sto izlaze sa benzinske pa imaju slobodno do semafora.

Nigdje policije, a sto ce neko ko dolazi sa Grbavice glavu zijaniti jednom, nikom nista.
Super Hik

#442 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Super Hik »

samo malo wrote:
simbabimba wrote:Samo da prijavim da oko 17h soferi (ovo me je pravo iznenadilo) koji razvoze likove iz kojekakvih institucija vole proci kroz crveno. Konkretno juce na semaforu na obali Octavia A5 srebrna metalik hladno kroz crveno uz prethodno lijevo desno po trakama da izbjegne sve koji koce jer tamo uredno zeleno blinka prije gasenja. Da je neko iz Radiceve krenuo malo brze na obalu :shock:

Slicno vidjam na onom semaforu pored benzinske kod OHR-a, niz Ljubljansku pa kad izlazis dole na glavnu komunikaciju kod Vrbanja mosta.

Lole sa bijesnim autima, metalik plavo ili crno za zatamnjenim staklima, regularno idu kroz crveno bez osvrtanja. Moguce da su vozaci nekih guzonja iz OHR-a, nisam bas pratio ali pretpostavljam da silaze sa onog parkinga kod novog hotela iznad OHR-a, ubijte me ali nemam pojma kako se to zdanje zove.

Najsmjesnije kad oni prodju kroz crveno, onda "sitna buranija" za njima kroz crveno, ovi sto izlaze sa benzinske pa imaju slobodno do semafora.

Nigdje policije, a sto ce neko ko dolazi sa Grbavice glavu zijaniti jednom, nikom nista.
al bitno je da su meni kaznu zakačili na Grbavici jer sam tobože ometao ulazak vozila u podzemnu garažu. prilaz za garažu je širok 6m, a moj skromni golf sa retrovizorima je širok 1,80m i ko biva nije se moglo proći. užas.
Bellica

#443 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Bellica »

dimu wrote:
Bellica wrote: Pa kad se opustim,ne valja,uhvati me policajac,ispituje me,pegla,trazi greske na autu,nedavno mi je skoro 10 minuta samo gledao u prednja svjetla,nesto mu valjda bilo nejasno!Isprepadana jesam i to s pravom!Kad bih pocela pricati dogadjaje sa polaganja trebala bi mi cijela vjecnost!A zivot kao zivot nije toliko strasan,ali ga pojedinci takvim(strasnim)cine!!!I hvala na objasnjenju ovog zakona s kamerom,ipak se nadam da me nece uhvatiti,ne zelim da se peglam po policijskim stanicama,a Boga mi ne radim da bih placala kazne,imam i drugih troskova!

pa ima nesto posebno sa tobom ili sa tvojim autom cim si vec toliko interesantna policiji pa te stalno peglaju... :D
E to ne znam,imam najnormalnije auto,ja sam normalna,obicna djevojka,vozim po propisima,trudim se da ne pravim greske,ako i napravim onda da bar ne ugrozim neciji zivot,a zasto me zaustavljaju pojma nemam!Pa nikad me nije kamera uhvatila ili radar- sto pokazuje da nisam los vozac,ali me zaustavljaju ovi saobracajci koji se vozaju po gradu,najednom stanu i pocnu zaustavljati!
karanana

#444 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by karanana »

a jeli ti i naplate kazne?
mozda si slatka pa te samo peglaju da udju u konverzaciju s tobom da mozda probaju dobit broj telefona, ali te na kraju puste bez kazne
Super Hik

#445 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Super Hik »

karanana wrote:a jeli ti i naplate kazne?
mozda si slatka pa te samo peglaju da udju u konverzaciju s tobom da mozda probaju dobit broj telefona, ali te na kraju puste bez kazne
u ovakvom crnjaku od teme ti si se našao nabacivati. shame on you. :D
Bellica

#446 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Bellica »

Pa naplate neku,ali vecinom me zaustave radi "redovne kontrole"!Uredu i to,ali svaki dan ili svaki drugi dan redovna kontrola mi se cini previse! A ne znam ni kako bi im pasti na pamet da udju u konverzaciju samnom i jos broj telefona da dobiju kad su to uglavnom policajci koji su puno stariji od mene!A ako hoce broj pa da prodjem bez kazene,nema problema,neka kaze,bolje i broj nego 40KM kazne!Samo ne vjerujem da bi taj broj vise bio u funkciji!!!A da li sam slatka,to ne mogu ja pisati,to mora neko drugi,jer ne bi bilo posteno da pisem o sebi!!!
Super Hik

#447 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Super Hik »

Bellica wrote:
Pa naplate neku,ali vecinom me zaustave radi "redovne kontrole"!Uredu i to,ali svaki dan ili svaki drugi dan redovna kontrola mi se cini previse! A ne znam ni kako bi im pasti na pamet da udju u konverzaciju samnom i jos broj telefona da dobiju kad su to uglavnom policajci koji su puno stariji od mene!A ako hoce broj pa da prodjem bez kazene,nema problema,neka kaze,bolje i broj nego 40KM kazne!Samo ne vjerujem da bi taj broj vise bio u funkciji!!!A da li sam slatka,to ne mogu ja pisati,to mora neko drugi,jer ne bi bilo posteno da pisem o sebi!!!
sad će te pitati da izađete pa do on to ocijeni, ma čitam ga ko slikovnicu. :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#448 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Admir_1984 »

Mene za 4 godine koliko imam vozacku i vozim auto nikad policija nije zaustavila u kantonu Sarajevo, tako da mi je pravo cudno kad procitam da nekoga haman svaki dan zaustavljaju :D Samo jednom su me zaustavili i to u Vitezu, lafo neko ogranicenje 40, a ja vozio 65 :x :x
Mascherano

#449 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Mascherano »

nineinchnails wrote:
Mascherino wrote:
nineinchnails wrote:

Kao sto rekoh, "ako sam sta skrivio, platicu kaznu", ali trazim "jednaka prava za sve".
Ja nisam kriv "sto u zatvoru nema mjesta" i "sto se gradjanima otima parking da bi se gradile zgrade, pa ljudi nemaju gdje ostavljati auta".
Nego, reci ti meni "da li sam duzan da policiji GTRS-a placam kazne?".

Pa je l' policija kriva, cudni covjece? :-)
Bellica

#450 Re: Sarajevo grad divljaka (seljaka) za volanom

Post by Bellica »

Admir_1984 wrote:Mene za 4 godine koliko imam vozacku i vozim auto nikad policija nije zaustavila u kantonu Sarajevo, tako da mi je pravo cudno kad procitam da nekoga haman svaki dan zaustavljaju :D Samo jednom su me zaustavili i to u Vitezu, lafo neko ogranicenje 40, a ja vozio 65 :x :x
Onda si pravi sretnik!!!Blago tebi!
Locked