General_Jackson wrote: jer kako rekoh već 100 puta u stolu za 4 nema šta da se vidi.
Upravo tako, odavno bezveznije koncepcije emisije ne vidjeh.
Prvo sto je smijesno jeste nacin bodovanja, sami takmicari boduju svoje konkurente, gdje je tu logika, pa nece sami sebe pokopati, nigdje veze. Fakat ne kontam kome bi ja dao cistu 5-icu a u igri sam za ne znam koliko hiljada kaemova.
Drugo sama emisija je kulinarska, ili sam fulao poentu? i kao takva bi trebala imati sto vise sekvenci samog procesa kuhanja, a tamo Milica lupeta i kezi se u kameru, izbace spisak namirnica, drugi takmicari onda ocjenjuju svidja li im se spisak namirnica

i na kraju prelazimo za stol, jelo gotovo, niko nije vidio kako je onaj skuhao jelo, mogao je tamo pljunut u lonac, ili sta ja znam, donijeti iz restorana sve gotovo

dobro, Milica je tu nadzorni organ, ali ona je vise zauzeta oko kamere
Najsmjesnije mi je bilo ono kad su snimali u Capljini, pa onaj tip celavi (ima dobru kucu) doveo neku klapu, gitara ovo ono, odmah zatim svi poceli bodove skupljati na vizualnom dojmu, uskoro ocekujem da neko takmicare doceka sa vatrometom i slicno. Tipicni OBN kiceraj.
Jebote fakat se ta tv kuca srozala na dno, od nekad solidne tv kuce sa dobrim programom, spali su na sund prodaksn.