Ne uporedjujem, vec me gore pitase "cini mi se da je to verzija Mahir 2"Cholina_Lokica wrote:Meni cim neko uporedjuje pizzu sa mahirovom, kakva je bila prije ili kakva je sad, znam da zaobilazim to mjestoSve samo pizza nije
Najbolja pizza u SA?
- BHF_Manijak
#426 Re: Najbolja pizza u SA?
- MedenoSrce
#427 Re: Najbolja pizza u SA?
Cholina_Lokica wrote:Meni cim neko uporedjuje pizzu sa mahirovom, kakva je bila prije ili kakva je sad, znam da zaobilazim to mjestoSve samo pizza nije
pizza je najbolja u tratoriji kod 3. gimnazije
- VenomousV
#428 Re: Najbolja pizza u SA?
MedenoSrce wrote:Cholina_Lokica wrote:Meni cim neko uporedjuje pizzu sa mahirovom, kakva je bila prije ili kakva je sad, znam da zaobilazim to mjestoSve samo pizza nije
ma men
pizza je najbolja u tratoriji kod 3. gimnazije
meni je ta bila prosjecna, mozda cak i ispod prosjeka obzirom na cijenu...
- vicious
#429 Re: Najbolja pizza u SA?
Vidi se da sam gladan pa odgovaram na teme o buregdzinacama i picerijama 
Vala zadnjih godina nikako ne mogu da kazem da mi je neka pica bila bas dobra... u najboljem slucaju to je ono "moze proci".
Galija odavno nije ono sto je nekad bila, Dundee i Casper onako, Mahir zavisi kako potrefis. Bassta eto nije losa, mada nisam odavno narucivao od njih.
E nedavno sam probao picu iz Mutvaka, sa onim doner mesom, i bila mi je dobra, pravo ukusna a i tijesto bas kako treba biti.
Ove jeftine varijante tipa u2 i ago ne treba ni da spominjem, ne mogu ni valjati za te pare.
Vala zadnjih godina nikako ne mogu da kazem da mi je neka pica bila bas dobra... u najboljem slucaju to je ono "moze proci".
Galija odavno nije ono sto je nekad bila, Dundee i Casper onako, Mahir zavisi kako potrefis. Bassta eto nije losa, mada nisam odavno narucivao od njih.
E nedavno sam probao picu iz Mutvaka, sa onim doner mesom, i bila mi je dobra, pravo ukusna a i tijesto bas kako treba biti.
Ove jeftine varijante tipa u2 i ago ne treba ni da spominjem, ne mogu ni valjati za te pare.
-
TheDocToR
#430 Re: Najbolja pizza u SA?
jeo sam pizzu u ilidzisu i iako sam bio gladan nisam nesto pretjerano impresioniran, tanko tijesto, izgorilo...
bio sam oko 15 h pa mozda pic majstor nije bio raspolozen, ali ako neko mjesto nema konstantu ne treba ni ici tamo.
Za one sto nisu bili Capricossa srednja 9 KM, velika 10 KM, a razlika izmedju srednje i velike se ne primjeti.
bio sam oko 15 h pa mozda pic majstor nije bio raspolozen, ali ako neko mjesto nema konstantu ne treba ni ici tamo.
Za one sto nisu bili Capricossa srednja 9 KM, velika 10 KM, a razlika izmedju srednje i velike se ne primjeti.
- basar
#431 Re: Najbolja pizza u SA?
U Šopingu na Grbavici probajte, u prizemlju, Casa se zove ja mislim.. Bilo je zatvoreno, mijenjao se vlasnik valjda, sad opet otvoreno, pa probajte.
- dust in the wind
#432 Re: Najbolja pizza u SA?
ma vapiano zakon...skup, ali dobar.i pizza i pasta
-
iTo
#433 Re: Najbolja pizza u SA?
fakat neki ljudi su operisani od cula ukusa...
La Scala na ciglanama daleko najukusnija pica u drzavi
- dust in the wind
#434 Re: Najbolja pizza u SA?
kakva pretjerana reakcija na ukuse koji su od kako je svijeta i vijeka razlicitiiTo wrote:fakat neki ljudi su operisani od cula ukusa...
- Michun
#435 Re: Najbolja pizza u SA?
odes u italiju i probas pizzu i ovdje ni jedna ne valja...ukusidust in the wind wrote:kakva pretjerana reakcija na ukuse koji su od kako je svijeta i vijeka razlicitiiTo wrote:fakat neki ljudi su operisani od cula ukusa...
-
vnm
#436 Re: Najbolja pizza u SA?
ja prolazio prije nekoliko dana, zamirisala mi strasno, a nisam nikad jeo tamo. ima miris vrlo sličan kao italijanske picerije.iTo wrote:fakat neki ljudi su operisani od cula ukusa...
-
iTo
#437 Re: Najbolja pizza u SA?
vnm wrote:ja prolazio prije nekoliko dana, zamirisala mi strasno, a nisam nikad jeo tamo. ima miris vrlo sličan kao italijanske picerije.iTo wrote:fakat neki ljudi su operisani od cula ukusa...
probaj neces se pokajati
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#438 Re: Najbolja pizza u SA?
Prob'o u Veneciji i definitivno nisam jeo goru picu u životu.Michun wrote:odes u italiju i probas pizzu i ovdje ni jedna ne valja...ukusidust in the wind wrote:kakva pretjerana reakcija na ukuse koji su od kako je svijeta i vijeka razlicitiiTo wrote:fakat neki ljudi su operisani od cula ukusa...
-
iTo
#439 Re: Najbolja pizza u SA?
dust in the wind wrote:kakva pretjerana reakcija na ukuse koji su od kako je svijeta i vijeka razlicitiiTo wrote:fakat neki ljudi su operisani od cula ukusa...
sidje modno osvijestena..
http://en.wikipedia.org/wiki/Taste_bud
-
iTo
#440 Re: Najbolja pizza u SA?
leet wrote: Prob'o u Veneciji i definitivno nisam jeo goru picu u životu.
iance Italiju preoprucuju samo oni koji u Italiji picu jeli nisu
- Michun
#441 Re: Najbolja pizza u SA?
inace da se ne raspravljamo...obisla italiju uzduz i poprijeko i nasa najbolja je ko njihova najgora.iTo wrote:leet wrote: Prob'o u Veneciji i definitivno nisam jeo goru picu u životu.
iance Italiju preoprucuju samo oni koji u Italiji picu jeli nisu
- MedenoSrce
#442 Re: Najbolja pizza u SA?
da se ne raspravljamo, nije pizza kakvo jelo 
- Michun
#443 Re: Najbolja pizza u SA?
ma tijesto i pec na drva...MedenoSrce wrote:da se ne raspravljamo, nije pizza kakvo jelo
- MedenoSrce
#444 Re: Najbolja pizza u SA?
prave filozofiju i od pizze a najbolja je kada je moja sisterka napravi i eto sta cemo sad 
- Michun
#445 Re: Najbolja pizza u SA?
pozovi me na veceruMedenoSrce wrote:prave filozofiju i od pizze a najbolja je kada je moja sisterka napravi i eto sta cemo sad
- WildRedRose
#446 Re: Najbolja pizza u SA?
+1Michun wrote:pozovi me na veceruMedenoSrce wrote:prave filozofiju i od pizze a najbolja je kada je moja sisterka napravi i eto sta cemo sad
- BHF_Manijak
#448 Re: Najbolja pizza u SA?
Zavisi koji.
Ako je onaj fuserski tipa Ago, onda ne valja nicemu, ako je onaj "stari" U2, onda moze proci, dobra im je pizza.
-
boyche
#449 Re: Najbolja pizza u SA?
Onaj kad ides titovom pa na semaforu desno kad ides prema vjecnoj vatri... cini mi se da je to Kulovića ulica, tako nekako..
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#450 Re: Najbolja pizza u SA?
U Tibrinoj zgradi prva faza je picerija, sasvim ok i cijene i ukus.