Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lucazode
#426 Re: Chelsea FC
Ima li neko normalan komentar za Terry-a? Smatram da je daleko ispod svog nivoa, jake osiciliacije u igri ima zadnji par tekmi.... A o sinoć da i ne pričam 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- karanana
#429 Re: Chelsea FC
vau.
kad je torres dao zadnji gol?
- Riddle
#430 Re: Chelsea FC
Stoka ce da me povali. Sve kontam moraju dobiti danas i upisem ih na listic. 
- Manic Psycho
#431 Re: Chelsea FC
torres je povrijedjen vec duze vrijeme. bar on tako tvrdikaranana wrote:vau.
- ultima_palabra
#432 Re: Chelsea FC
Po kakvim li je on smetljarnicima hodao iza akšama? 
-
LSD
#433 Re: Chelsea FC
Torresu bi najbolje bilo da se vrati u svoj Atletico, mada bi i tamo bio donji u odnosu na Falcao-a....šta bi od onakvog igraca 
- Riddle
#434 Re: Chelsea FC
Svim srcem zelim da ispadnu iz top4. 
- ultima_palabra
#435 Re: Chelsea FC
A i ne bi bilo pošteno da je Norwich izgubio zbog onog Ruddyja... strašan golman.
- Edin H.
#436 Re: Chelsea FC
Igrajte za Romana danas
bice da se nasekirao peglajuci se na sudu sa Berezovskym
Tezak je zivot ruskih tajkuna
http://www.guardian.co.uk/commentisfree ... t-billions
Tezak je zivot ruskih tajkuna
http://www.guardian.co.uk/commentisfree ... t-billions
- Edin H.
#437 Re: Chelsea FC
Vidite sta se desi kad im kazem da igraju za Romana 
- shuma.ispod.pazuha
#439 Re: Chelsea FC
ko je ono poredio AVB-a sa Mourinhom
ovaj lik je samo za Portugala, znaci ovo danas sto sam gledao je ravno ....nicemu
jbt rezultat ko rezultat, ali igra pokazana danas....nemam rijeci, ako ovaj i sutra bude trener Celzija to ce biti novo svjetsko cudo

mada ruku na srce nakon onog starta Nevila nad Ashley Cole-om sudija je morao zaustaviti igru,( za ono bi neko iz Real Madrida dobio crveni
) jer je iz te akcije dosao drugi gol 
ovaj lik je samo za Portugala, znaci ovo danas sto sam gledao je ravno ....nicemu
jbt rezultat ko rezultat, ali igra pokazana danas....nemam rijeci, ako ovaj i sutra bude trener Celzija to ce biti novo svjetsko cudo
mada ruku na srce nakon onog starta Nevila nad Ashley Cole-om sudija je morao zaustaviti igru,( za ono bi neko iz Real Madrida dobio crveni
- cyprus
#440 Re: Chelsea FC
Loše skroz... šta god pomislim da bih trebo još napisat, nekako mi suvišno 
-
Baudelaire
#441 Re: Chelsea FC
Chelsea je pod vodstvom Ancelottija igrao sto puta bolje i ljepše za oko. Ovaj se Boas provaljuje, kao došao je da Chelsea pretvori u ofanzivnu ekipu lijepu za oko, nalik na Real i Barcelonu, a na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice gdje je Chelsea ove sezone stvarno nekog nadigrao.
- ultima_palabra
#442 Re: Chelsea FC
Mislim da trebaju istrpiti lika... pitanje je da li bi neko mogao bolje sa ovakvom ekipom. Ima dosta staraca koji se ne mogu prilagoditi novom stilu igre, plus je tu elephant in the room - Torres
Normalno je da je teško promijeniti stil igre nakon 7 godina... ali mislim da je Abramovich računao sa tim. Da je htio nekoga ko neće ništa mijenjati mogao je ostaviti Ancelottija.
Normalno je da je teško promijeniti stil igre nakon 7 godina... ali mislim da je Abramovich računao sa tim. Da je htio nekoga ko neće ništa mijenjati mogao je ostaviti Ancelottija.
-
Baudelaire
#444 Re: Chelsea FC
ultima_palabra wrote:Mislim da trebaju istrpiti lika... pitanje je da li bi neko mogao bolje sa ovakvom ekipom. Ima dosta staraca koji se ne mogu prilagoditi novom stilu igre, plus je tu elephant in the room - Torres![]()
Ma nisu napravili nikakav napredak, u tom je fazon. Ne nazire se uopšte ta ofanzivna i lepršava igra koju bi Boas trebao stvoriti. Recimo, to se vidi u Romi pod vodstvom Enriquea, ali Chelsea igra bezidejnije, lošije, sporije i gluplje nego pod vodstvom bilo kojeg trenera od dolaska Abramovicha.
-
Madrid
#445 Re: Chelsea FC
Pa ima mozda i najlosiju ekipu, ne zaboravimo da je ekipa stara, imaju oni imena, ali ne i igrace ako razumijes na sta ciljamBaudelaire wrote:ultima_palabra wrote:Mislim da trebaju istrpiti lika... pitanje je da li bi neko mogao bolje sa ovakvom ekipom. Ima dosta staraca koji se ne mogu prilagoditi novom stilu igre, plus je tu elephant in the room - Torres![]()
Ma nisu napravili nikakav napredak, u tom je fazon. Ne nazire se uopšte ta ofanzivna i lepršava igra koju bi Boas trebao stvoriti. Recimo, to se vidi u Romi pod vodstvom Enriquea, ali Chelsea igra bezidejnije, lošije, sporije i gluplje nego pod vodstvom bilo kojeg trenera od dolaska Abramovicha.
Abramovic je sam zahebo stvar sa Toresom, pa zamislite da je iskoristio uticaj AVB-a i doveo dvojac Falcao-Hulk, mislim da bi se Chelsea sada borio za titulu...
ovako su platili 50 miliona i mogu se pusiti, onako bi platili 70-80 miliona i imali bi jedan od najboljih napada...
- cyprus
#446 Re: Chelsea FC
Ma samo nek je otišo Ancelotti... pod njegovim vodstvom je došlo do propadanja tima... AVB sa ovom ekipom objektivno i ne mmože puno više. Ja od ove sezone očekujem samo ostanak na 4. mjestu, a potajno se nadam i možda nekom polufinalu CL...
-
Baudelaire
#447 Re: Chelsea FC
Vi nevjerovatni optimisti po pitanju Boasa. Nema on ni blizu toliko loš sastav koliko ima loše rezultate. Sastav je jači od Ancelottijevog u prošloj sezoni, vidjet ćemo gdje će Chelsea završiti. Makar Ancelottiju nije Liga prvaka bila upitna. A imao je i najbolju sezonu u historiji kluba, samo cyprus očigledno potcjenjuje italijanski fudbal i uopšte italijanske stručnjake 
- cyprus
#448 Re: Chelsea FC
Ne potcjenjujem ja talijanske stručnjake, potcjenjuju ih posljednji rezultatiBaudelaire wrote:Vi nevjerovatni optimisti po pitanju Boasa. Nema on ni blizu toliko loš sastav koliko ima loše rezultate. Sastav je jači od Ancelottijevog u prošloj sezoni, vidjet ćemo gdje će Chelsea završiti. Makar Ancelottiju nije Liga prvaka bila upitna. A imao je i najbolju sezonu u historiji kluba, samo cyprus očigledno potcjenjuje italijanski fudbal i uopšte italijanske stručnjake![]()
-
Baudelaire
#449 Re: Chelsea FC
Pa Milan je još uvijek penzionerski dom, znači nije do Ancelottija. PSG neće biti penzionerski dom, vidjet ćeš. Kad radi u saradnji sa gazdom, Ancelotti može donijeti velike rezultate.
- Lucazode
#450 Re: Chelsea FC
Ma mrtva kriza. Jedini igrač koji je procvjetao pod njegovom palicom je Luiz, sve ostalo je krahiralo.
Loše naštimani mrtvaci.
Loše naštimani mrtvaci.