A jos su mi draze Sozi studentkinje koje misle da su popile svu pamet svijeta, a smjer bukvalno preveslas za 4 semestraSaraFina wrote:Meni nikad priglupi i polupismeni šovinisti upitnog obrazovanja nisu bili djir.512MB wrote:Meni su uvjek ove kofol sto se nedaju bile simpa, uglavnom nemogu dugo glumitSaraFina wrote:
Momci, kataklizma planetarnih razmjera. .. i jedan od vas sa mnom preostao za produženje ljudske rase....
Ja bi radije odabrala opciju da krenemo od paramecijuma. Toliko o tridesetoj i jalovim pokušajima priglupog malogradjanskog šovinizma
Jbg, svi imamo fetiše.
Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
- 512MB
#426 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
- HAVANA
#427 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Jarane,mene su iz svake skole izbacili u koju sam isao ali ipak pisem uvijek i ne daju...512MB wrote:Meni su uvjek ove kofol sto se nedaju bile simpa, uglavnom nemogu dugo glumitSaraFina wrote:512MB wrote: Moras razumit, trideseta pokucala a zagundzije ni na vidiku
Momci, kataklizma planetarnih razmjera. .. i jedan od vas sa mnom preostao za produženje ljudske rase....
Ja bi radije odabrala opciju da krenemo od paramecijuma. Toliko o tridesetoj i jalovim pokušajima priglupog malogradjanskog šovinizma
-
meteorit135531
#428 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Pokusat cu priprostim bosanskim rijecima napisati, ako mi se potreFi.
Kako neko ko svojim privatnim avionom leti na nocne partije i tulume po ovozemaljskim arhipelagima gdje konzumira lake opijate i hektolitre alkohola moze promovisati drzavu iz koje dolazi?
Haj jasno mi je kad odem u Cheers, pa ona hostesa promovise Bavariu, to je pivo,
ali nikako mi nije jasno kako neko moze promovisati drzavu tako sto negdje u VIP salonu sjedne na seciju od antilopske koze, nakezi se paparazzima i pomiliki pudilicu i zabrinuto pogleda da li je manikirka uredno isturpijala psece noktice? I onda saspe u sebe po litre tamnog Guinnessa.
To je otprilike sto Sanela Jenkins radi.
E hajmo sad relativizirati, pa reci da nocni provodi nisu mjesta gdje se inace mogu zateci laki i teski opijati, nego da svi su ucesnici opskrbljeni lakim naoruzanjem u vidu knjiga sa tvrdim uvezom Mese Selimovica i Ive Andrica, te mekog uveza nikad prevazidjenog Santic Alekse, dok u uglu zamagljenog separea na Ibizi sa ibrikom i kondomom u ruci stajase Emina..
Hajd razumijem kad vidim reklamu na CNN- u gdje se kaze : Visit Bosnia, pa ako ugledam baklavu i desetku u pola sa lukom, srce mi zaigra od srece, pa mogu svarit sta znaci promocija jedne drzave.
A Sanelu Jenkins i njeno promoviranje Bosne i Hercegovine, nikako ne mogu.
Valjda sam glup , sta li.
Kako neko ko svojim privatnim avionom leti na nocne partije i tulume po ovozemaljskim arhipelagima gdje konzumira lake opijate i hektolitre alkohola moze promovisati drzavu iz koje dolazi?
Haj jasno mi je kad odem u Cheers, pa ona hostesa promovise Bavariu, to je pivo,
ali nikako mi nije jasno kako neko moze promovisati drzavu tako sto negdje u VIP salonu sjedne na seciju od antilopske koze, nakezi se paparazzima i pomiliki pudilicu i zabrinuto pogleda da li je manikirka uredno isturpijala psece noktice? I onda saspe u sebe po litre tamnog Guinnessa.
To je otprilike sto Sanela Jenkins radi.
E hajmo sad relativizirati, pa reci da nocni provodi nisu mjesta gdje se inace mogu zateci laki i teski opijati, nego da svi su ucesnici opskrbljeni lakim naoruzanjem u vidu knjiga sa tvrdim uvezom Mese Selimovica i Ive Andrica, te mekog uveza nikad prevazidjenog Santic Alekse, dok u uglu zamagljenog separea na Ibizi sa ibrikom i kondomom u ruci stajase Emina..
Hajd razumijem kad vidim reklamu na CNN- u gdje se kaze : Visit Bosnia, pa ako ugledam baklavu i desetku u pola sa lukom, srce mi zaigra od srece, pa mogu svarit sta znaci promocija jedne drzave.
A Sanelu Jenkins i njeno promoviranje Bosne i Hercegovine, nikako ne mogu.
Valjda sam glup , sta li.
- HAVANA
#429 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Sta te briga koliko mogu utusiti.512MB wrote:Pusti to sad, nego posto nam ovamo dusmani hoce da zabrane dizel, za kolko mores dole utusit x6 2011 godiste s 170k km i 190kw? Ozbiljno sadHAVANA wrote: Sad si mi ga do jaja zabio.Svaka cast.
- arzuhal
- muha_sa
#431 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
PratimHAVANA wrote:Sta te briga koliko mogu utusiti.512MB wrote:Pusti to sad, nego posto nam ovamo dusmani hoce da zabrane dizel, za kolko mores dole utusit x6 2011 godiste s 170k km i 190kw? Ozbiljno sadHAVANA wrote: Sad si mi ga do jaja zabio.Svaka cast.Ako ti se zuri prodas meni za 18 milja i bog te veselio.
- 512MB
#432 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ocekujem madnera isto 
- Point.
#433 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Meteor je prekuco temu. Kakav pacenik i kokuz, kruh te jebo. Citav dan ovdje, idi trazi posao bolje bi ti bilo.
- insomnia78
#434 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ovo treba zakljucati ba. Kljucaj Čmoljo lokot ti se pozlatio
-
moonca
#435 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Trebali bi biti suzdrzani komentara, vijest je objavljena u Avgustu. Vjerujem da je istraga u toku.Robert Downey Jr. Blows the Whistle on Elite Hollywood Pedophile Ring Actor names powerful elites connected to global pedophilia network By: Jay Greenberg |@NeonNettle on 17th August 2017 @ 6.06pm
Read more at: http://www.nnettle.com/news/2565-robert ... phile-ring
© Neon Nettle
Ipak je ozbiljna oprtuzba pogotovo sto se pominju djevojcice i njihovo sponzoriranje.
Ne znam da bi pomeniti glumac izlazio u javnost sa ovim uzasom - mada je i on prolazio teske momente u svom zivotu, bio u zatvori itd.
Kako znaju reci Ameri ==Molimo se za Sanelu?
-
moonca
#436 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Treba je zakljucati . 
-
mali jomu
#437 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
.... cuj zakljucat, jok ba,
ovo je jedna od rijetkih tema gdje se mozes pravo nasmijat, dodjes ba sebi
ovo je jedna od rijetkih tema gdje se mozes pravo nasmijat, dodjes ba sebi
- Tito_i_Partija
#438 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Kakva istraga jbt? O cemu pricas ti?moonca wrote:Trebali bi biti suzdrzani komentara, vijest je objavljena u Avgustu. Vjerujem da je istraga u toku.Robert Downey Jr. Blows the Whistle on Elite Hollywood Pedophile Ring Actor names powerful elites connected to global pedophilia network By: Jay Greenberg |@NeonNettle on 17th August 2017 @ 6.06pm
© Neon Nettle
Ipak je ozbiljna oprtuzba pogotovo sto se pominju djevojcice i njihovo sponzoriranje.
Ne znam da bi pomeniti glumac izlazio u javnost sa ovim uzasom - mada je i on prolazio teske momente u svom zivotu, bio u zatvori itd.
Kako znaju reci Ameri ==Molimo se za Sanelu?
https://www.oslobodjenje.ba/o2/showbiz/ ... stala-meta
Idi umij se, izadji malo napolje, popricaj s kim.
- black
#439 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
hu iz juHAVANA wrote:Na kraju krajeva mene skoro citav forum zna i ko sam i sta sam,i kako razmisljam i gdje zivim...Ko si ti?
- ho oponopono
#440 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
...a je ko ona, ustvari boli me kita...i neka partija...
-
dječak sa šibicama
#441 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Vidis, to je tvoj problem, tudje (ne)uspjehe dozivljavas kao svoje, i nisi jedina.SaraFina wrote:dječak sa šibicama wrote:Ma da, ona je jako bitan faktor u Velikoj Britaniji, majka kraljica pa Sanela.
Da li treba Slavicu svojatati onda bi i susjedi i komšije
A Slavica u karijeri apsolutno ništa nije uradila osim što se udala nakon " mankenenske karijere" za lika metar i pol nižeg i 30 godina starijeg.
Nije niti pokušala jelte, a Sana bogami em prestižni fax završila, em bogata raspuśtenica, em poduzetna žena.
Znaš da Bono lično urgirao za Ganićevo puštanje i zvao ženu ministra pravosudja![]()
Mislim, diprite bezveze. I licemjerno i malogradjanski.
Mene licno zaboli neka stvar i za Slavicom i za Sanelom, udale se bogato, nesh ti uspjeha u zivotu.
Ovo je negdje u rangu "uraaaa, pobijedio Bosanac u Zvezdama Granda, dominacija".
- insomnia78
#442 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Ovo je ono sto nije horoz al jebe nase kokosi. Ovo, lobiranje za BiH, pare za istrazivanje ratnih zlocina... Da l ona brabonja ko nas to zavadi gluposti ovdje bi nju za predsjednicu predlagaliThe Irnis Ćatić Foundation was established by Sanela Diana Jenkins in 2002 in memory of her 21-year-old brother, who was brutally killed by Serbian forces in the closing days of the Bosnian war. The name of the foundation was later changed to better leverage Sanela’s other charitable and human rights endeavors.
- Edin H.
#443 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Hoce li znati saltati lijevom rukom?HAVANA wrote:Sta te briga koliko mogu utusiti.512MB wrote:Pusti to sad, nego posto nam ovamo dusmani hoce da zabrane dizel, za kolko mores dole utusit x6 2011 godiste s 170k km i 190kw? Ozbiljno sadHAVANA wrote: Sad si mi ga do jaja zabio.Svaka cast.Ako ti se zuri prodas meni za 18 milja i bog te veselio.
- SaraFina
#444 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
dječak sa šibicama wrote:Vidis, to je tvoj problem, tudje (ne)uspjehe dozivljavas kao svoje, i nisi jedina.SaraFina wrote:
Da li treba Slavicu svojatati onda bi i susjedi i komšije
A Slavica u karijeri apsolutno ništa nije uradila osim što se udala nakon " mankenenske karijere" za lika metar i pol nižeg i 30 godina starijeg.
Nije niti pokušala jelte, a Sana bogami em prestižni fax završila, em bogata raspuśtenica, em poduzetna žena.
Znaš da Bono lično urgirao za Ganićevo puštanje i zvao ženu ministra pravosudja![]()
Mislim, diprite bezveze. I licemjerno i malogradjanski.
Mene licno zaboli neka stvar i za Slavicom i za Sanelom, udale se bogato, nesh ti uspjeha u zivotu.
Ovo je negdje u rangu "uraaaa, pobijedio Bosanac u Zvezdama Granda, dominacija".
Jao pop psihologije Magde W. iz Glorije.
Zato ja mogu reći "hvala Sano za svaku marku kome je pomogla i hvala pa meni i mojim ne treba".
A ti i tebi slični, da ste ravnodušni ne bi po stoti put pominjali njen razvod i isticali ga kao jedini životni uspjeh. Kapiraš?
Što se tiče tih retardiranih prekodrinskih gluposti, vjerujem da si kao obožavatelj "Farme" / "Zadruge " i ostalih bolesnih gluposti mjerodavniji i kao žiri za zvezde.
Ja se gnušam "cajki " i bosanskih a ne tih prekodrinskih
- SaraFina
#445 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
512MB wrote: A jos su mi draze Sozi studentkinje koje misle da su popile svu pamet svijeta, a smjer bukvalno preveslas za 4 semestra
Šta 4? Ti bi to za dva pregazio. Nemo se podcjenjivati struĆnjak
- Bluemore
#446 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Muz je njeno godiste i zajedno su poslovali tj. Spasila ga je Kraha512MB wrote:Jah, cudnim cudom joj karijera krenula uzvodno kad se udala za 300 miliona teskog starijeg ciku, mojne meni te. Sto nije izgradila karijeru u onom sto je studirala, matematika i science i to? Nego eto jet set folovi. A donirat mogu i ja svakom i svasta ako mi zena slucajno zaradi 300 meleona, koga hebe nisu mojeHAVANA wrote:A i tok zivota mi ne lici bas na glupu sponzorusu...512MB wrote: Na cemu zasnivas cinjenicu da je pametna i uspjesna? Lijepa ajd more proc.
Djetinjstvo i obrazovanje[uredi | uredi izvor]
Rođena kao Sanela Ćatić i odrasla u Sarajevu, kao starija od dvoje djece. Jenkins je studirala ekonomiju na sarajevskom univerzitetu. Nakon izbijanja rata u BiH Jenkins napušta BiH, godinu dana boravi u Hrvatskoj. Prelazi u Veliku Britaniju pod statusom izbjeglice i upisuje studij na londonskom univerzitetu.
Rad[uredi | uredi izvor]
Dok je kao studentkinja živjela u Londonu, stekla je učešće u prozvodnji kupaćih kostima marke Melissa Odabash.[2]
Radila je na fotoalbumu "Room 23," fotografkinje Deborah Anderson. Mnoge poznate ličnosti su uslikane i bliski su prijatelji sa Jenkins, uključujući i Georgea Clooneya i Eltona Johna. Zarada stečena prodajom albuma Jenkins upotrebljava za filantropske aktivnosti. [3]
U 2009, Jenkins stvara novu marku pića Neuro. Preduzeće Neuro sa sjedištem u Santa Monici, proizvodi pića s prirodnim sastojcima upakovana u materijal iz reciklaže. Distribucija se odvija širom SAD-a preko raznim lanaca samoposluga Target Corporation, Walgreens, Safeway Inc i Seven Eleven.[4] Pića koja se nude variraju na osnovu u koje doba dana se piju i imaju shodno tome nazive: Passion, Sleep, Sonic, Trim, Daily, i Bliss (bos. "strast, spavanje, glasan, kondicija, dnevni i spokoj").[5]
U 2012 Jenkins osniva muzički studio "D Empire Entertainment", koji nudi kompletan servis saradnje uključujući i multi-platin snimanje. Razni umjetnici i autori su snimali ovdje kao One Republic sa Ryan Tedderom, Chris Brown, Sean Kingston i Asher Monroe.[4]
Filantropska aktivnost[uredi | uredi izvor]
Jenkins je osnovala 2002. The Irnis Catic Foundation u znak sjećanja na brata Irnisa koji je ubijen u ratu. Ova fondacija je pomogla tokom osnivanja medicinskog fakulteta u Sarajevu. 2009. Jenkins dobija nagradu koju dodjeljuje "Centar za mir i multietničku saradnju" (eng. Center for Peace and Multi-Ethnic Cooperation).[6] Nosioci nagrada su Bono kao i Nelson Mandela.
Pdo njenim pokroviteljstvom u augustu 2008 uvodi se projekat za ljudska prava na kalifornijskom univerzitetu. [7] Ovaj projekat se bavi zastupanjem političkih prava i interesa kao i dokumentacijom.[8]To je prvi program za međunarodnu pravdu i ljudska prav na univerzitetu u zapadnom dijelu SAD-a.
Zemljotres na Haitiju[uredi | uredi izvor]
U 2010. težak zemljotres pogađa Haiti, Jenkins i glumac Sean Penn osnivaju Jenkins-Penn Haitian Relief Organization koja dostavlja medicinske aparate i pruža medicisnku pomoć hiljadama građana na Haitiju. Jenkins je sporu brzinu oporavka Haitija uporedila s Bosnom.[9] naglasivši da je potrebna pomoć za obnovu,[10] te zahtijevala da američka vojska ne napušta prebrzo Haiti.[11]
Borba protiv side[uredi | uredi izvor]
Fondacija "Elton John AIDS Foundation" osnovana za borbu protiv Side je dobila podršku od Sanele Jenkins. Njeno preduzeće Neuro je sponzorisalo večeru na kojoj je sakupljeno oko 3.7 miliona dolara. Jenkins je također jedna od aktivistkinja Clinton fondacije.[4]
Angažman u BiH[uredi | uredi izvor]
U martu 2010, nakon što je Ejup Ganić uhapšen, Jenkins plaća kauciju za njegovo puštanje iz zatvora.[12]
U augustu 2010 Jenkins učestvuje kod osnivanja televizijske stanice TV1.[13] Nakon nezapamćenih poplava u BiH 2014. donirala je 200.000 KM.[14]
Privatni život[uredi | uredi izvor]
U 1999. Jenkins se udaje za bankarskog menadžera Rogera Jenkinsa. Imaju zajedno dvoje djece. [15] Nakon razvoda je dobila 150 miliona funti.[16]
A ove fondacije zajebancije, mislis da je muz nije savjetovo kako da ustedi porez? To mu je poso.
Sta ima jos zlobnici i mahalasi?
Kome ste vi interesantni?? Attention seeking hores cak bez 5 minuta Slave
- BajramBarecula
#447 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Jedino sto je zanimljivo u vezi Dzenkinsice jeste to sto je se dovodi u vezu sa prostitucijom u holivudu a i sire.
Udala se, razvela se, uzela cash - ni prvi ni posljednja. Nikoga to i ne zanima nesto posebno, ali prostitucija - tu vec pocinje da smrdi.
Mislim, nije mala stvar kada se, kako bi vi rekli, jedan od najvecih ambasadora nase zemlje u svijetu dovodi u vezu sa prostitucijom, koliko god to osnovano ili neosnovano bilo.
Umijesana u lanac prostitucije? Moguce je, zasto da ne.
Jesu li to suplja naglabanja? Takodjer moguce.
Orgija li po VIP eventima? Mozda, ko ce ga znat.
Ili je striktno poslovna zena koja se povremeno pojavljuje u javnosti? Vjerovatno, al ne mora bit.
Zanimljiva je ta njena knjiga koju je izbacila, Room 23, gdje razni selebritiji poziraju polugoli, medju njima i ona, u cipkastom vesu, sa flasama sampanjca, nerijetko u provokativnim i sugestivnim pozama.
Bezveze se prepucavate kad niko od vas ne moze ni demantovati a ni dokazati takve stvari. Sto bi 'no rekli, treba bit otvoren za sve opcije.
Udala se, razvela se, uzela cash - ni prvi ni posljednja. Nikoga to i ne zanima nesto posebno, ali prostitucija - tu vec pocinje da smrdi.
Mislim, nije mala stvar kada se, kako bi vi rekli, jedan od najvecih ambasadora nase zemlje u svijetu dovodi u vezu sa prostitucijom, koliko god to osnovano ili neosnovano bilo.
Umijesana u lanac prostitucije? Moguce je, zasto da ne.
Jesu li to suplja naglabanja? Takodjer moguce.
Orgija li po VIP eventima? Mozda, ko ce ga znat.
Ili je striktno poslovna zena koja se povremeno pojavljuje u javnosti? Vjerovatno, al ne mora bit.
Zanimljiva je ta njena knjiga koju je izbacila, Room 23, gdje razni selebritiji poziraju polugoli, medju njima i ona, u cipkastom vesu, sa flasama sampanjca, nerijetko u provokativnim i sugestivnim pozama.
Bezveze se prepucavate kad niko od vas ne moze ni demantovati a ni dokazati takve stvari. Sto bi 'no rekli, treba bit otvoren za sve opcije.
-
Samprotivsviju
#448 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Oslobodjenje ti i nije neki objektivan portal po pitanju SaneleTito_i_Partija wrote:Kakva istraga jbt? O cemu pricas ti?moonca wrote:Trebali bi biti suzdrzani komentara, vijest je objavljena u Avgustu. Vjerujem da je istraga u toku.Robert Downey Jr. Blows the Whistle on Elite Hollywood Pedophile Ring Actor names powerful elites connected to global pedophilia network By: Jay Greenberg |@NeonNettle on 17th August 2017 @ 6.06pm
© Neon Nettle
Kako znaju reci Ameri ==Molimo se za Sanelu?![]()
- Edin H.
#449 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Nadam se da ce kliks angazovati detektiva.BajramBarecula wrote: Bezveze se prepucavate kad niko od vas ne moze ni demantovati a ni dokazati takve stvari. Sto bi 'no rekli, treba bit otvoren za sve opcije.
- Tito_i_Partija
#450 Re: Sanela Jenkins 'partija' s Justinom Timberlakeom
Objektivniji je sigurno od onog srpskog portala koji je prenio ovu izmisljotinu u vezi prostitucije sa americkog fake news portala, koju je i Downey Jr. i sam demantov'o, a za koju se kace pojedini bolesnici ovdje.Samprotivsviju wrote:Oslobodjenje ti i nije neki objektivan portal po pitanju SaneleTito_i_Partija wrote:
Kakva istraga jbt? O cemu pricas ti?![]()