Moderator: anex
a u frizideru je?! e onda je mozda to razlog sto je nisam nasao jer nisam isao na tu stranu a nisam pitao. ja trazio na polici sa ostalim sokovima.PipiDugaDevetka wrote:Bingo AP, u nastavku gondole gdje su suhomesnati proizvodi, pa krajnje desno, dolje, gdje su mliječni proizvodi koji moraju biti rashladjivani, pa tu.karanana wrote:pipi, bio sam u bingu na alipasinom, nisam nasao bozu.
jesi li jos negdje naletio na nju osim u hadzicima?
U Hadžićima pitaj radnice da ti pomognu pronaći.
Možebiti da je narod pokupovao jer SA-X je moćan medij. Trenutno nema, možda?

od divljih misOvasamsa25 wrote:Ona nova crna Argeta od divljači, beton je, jutros sam dvije rokno, kontam da je i ona iz Hadzića...

**************************rimac wrote:godinama kupujem brašno Klas tip 500 za pekač. Nedavno kupio slučajno kupio Podravkino. Kruh ispada za 30% bolji, tj. bolje se digne!!! Jučer vidim u KOnzumu, Podravkino jeftinije za 0,60 KM. Pa ajd ti sad kupuj domaće... koje se ne diže!!!
Ja cuo, ne znam da li je istina da Podravka stavlja u svoje brasno Viagru, da se bolje dizerimac wrote:godinama kupujem brašno Klas tip 500 za pekač. Nedavno kupio slučajno kupio Podravkino. Kruh ispada za 30% bolji, tj. bolje se digne!!! Jučer vidim u KOnzumu, Podravkino jeftinije za 0,60 KM. Pa ajd ti sad kupuj domaće... koje se ne diže!!!
e to ti je marketing ili ti prdimahovna -na starobosanskom, a u stvari stavljaju broma i natrijum glutaminata koji je glavni sastojak Vegetedetroit-mercy wrote:Ja cuo, ne znam da li je istina da Podravka stavlja u svoje brasno Viagru, da se bolje dizerimac wrote:godinama kupujem brašno Klas tip 500 za pekač. Nedavno kupio slučajno kupio Podravkino. Kruh ispada za 30% bolji, tj. bolje se digne!!! Jučer vidim u KOnzumu, Podravkino jeftinije za 0,60 KM. Pa ajd ti sad kupuj domaće... koje se ne diže!!!![]()
Al, eto vidim i da raja po forumima prica da se bolje dize
Zar ovo nije CrnogorskiZvek wrote:Zmajevac Franca Zenica - fenomenalna sudzuka
I salama OK (iako sve salame, hrenovke i pastete izbjegavam)
Tehnički, dapringless wrote:
Zar ovo nije Crnogorski
Dobro je ovo sandžačko suho meso. Ja jednom našao slučajno u Robotu, reko' da probam. Valja, ocA mi mogA!nellington wrote:Tehnički, dapringless wrote:
Zar ovo nije CrnogorskiFranca je iz Bijelog Polja, ako se ne varam - kupili su zenički Zmajevac i idu pod brandom Zmajevac Franca.
Zvek wrote:VođO sam po gradu piše Zmajevac Franca Zenica, valjda je Zeničko. Sudzuka im je vrh.
Sarajevski_Marlboro wrote:
E ovaj s kokosom !!!
rimac wrote:godinama kupujem brašno Klas tip 500 za pekač. Nedavno kupio slučajno kupio Podravkino. Kruh ispada za 30% bolji, tj. bolje se digne!!! Jučer vidim u KOnzumu, Podravkino jeftinije za 0,60 KM. Pa ajd ti sad kupuj domaće... koje se ne diže!!!