Po toj logici ne bi trebalo suditi ni pojedinim vojnicima ABiH jer njihova vojska nije pocinila zlocina onoliko koliko ostale dvije vojske.
60 MINUTA - All about
Moderator: anex
-
Alfa Kentaur
#426 Re: 60 MINUTA - All about
Neki kazu da ne treba raskrinkavati SDP-ovu bagru jer nisu uradili kriminala kolio ostale stranke.
Po toj logici ne bi trebalo suditi ni pojedinim vojnicima ABiH jer njihova vojska nije pocinila zlocina onoliko koliko ostale dvije vojske.

- nosara
#427 Re: 60 MINUTA - All about
skolarac wrote: Imao je sdp vlast kada je alijansa za promjene pobjedila.sdp je imao parlamentarnu vecinu 2000 godine.Lagumdzija je bio na celu alijanse.Sta je se desavalo u doba vladavine alijanse:1.uvedeno entitetsko glasanje 2.montirani proces ''Pogorelica'',3.slucaj Alzirska grupa 3.losa privatizacija.Lagumdzija je izasao pred demobilisane borce i invalide i izjednacio ih sa cetnicima iz Banja Luke, hvalio se na Bijeljinskoj tv kako je spasio bošnjačku djecu od islama.Umjesan je u aferu prodaje oruzja Izraelu.Sve u svemu neponovio nam se vise nikada Lagumdzija.
-
Alfa Kentaur
#428 Re: 60 MINUTA - All about
Mislim da niko nema pravo da kritikuje Zlatka. Ipak je on, izrucenjem alziraca, spasio drzavu od novog gradjanskog rata i nestanka Bosne. ...sjetite se ovog zakljucka u 60 minuta. 
- nosara
#429 Re: 60 MINUTA - All about
Klero-nacisti ce se vec pobrinuti i za novi gradjanski rat i za konacno nestajanje BiH...Alfa Kentaur wrote:Mislim da niko nema pravo da kritikuje Zlatka. Ipak je on, izrucenjem alziraca, spasio drzavu od novog gradjanskog rata i nestanka Bosne. ...sjetite se ovog zakljucka u 60 minuta.
- Vodenjak
#430 Re: 60 MINUTA - All about
A kako ti znas koja je to MOJA opozicija?Alfa Kentaur wrote:Je li ti ikada palo na pamet da bi ta tvoja "opozicija" trebala prvo da se obracuna sa kriminalcima i reketasima u svojim safovima??Vodenjak wrote: Napadi na Bakira su samo priprema napada na, eventualnu, mada vrlo tesko ostvarivu pobjedu opozicije na izborima
I de nam reci nesto: Jesi li ti stvarno polupao loncice kad su sve ove igre u pitanju ili te poslase da nas malo umiris?
Za Katarinu znamo da sve sto pishe, pishe kao demokrata i liberal.
Ali, ti si mi malo nejasan...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#431 Re: 60 MINUTA - All about
Ja jos vecu glupost za sve ove godine nisam uspio da procitam na ovom forumu. Jos ti samo u ovom svemu nedostaje da je neposlusne bacao lavovima u Pionirskoj dolini!!!!!!skolarac wrote:Imao je sdp vlast kada je alijansa za promjene pobjedila.sdp je imao parlamentarnu vecinu 2000 godine.Lagumdzija je bio na celu alijanse.Sta je se desavalo u doba vladavine alijanse:1.uvedeno entitetsko glasanje 2.montirani proces ''Pogorelica'',3.slucaj Alzirska grupa 3.losa privatizacija.Lagumdzija je izasao pred demobilisane borce i invalide i izjednacio ih sa cetnicima iz Banja Luke, hvalio se na Bijeljinskoj tv kako je spasio bošnjačku djecu od islama.Umjesan je u aferu prodaje oruzja Izraelu.Sve u svemu neponovio nam se vise nikada Lagumdzija.hrasno38 wrote:Pojedini komentari na ovoj temi me strasno podsjecaju na one sto citavo vrijeme pokausavaju da nametnu tezu da su svi podjednako krivi za rat i da su svi podjednako krivi za zlodjela u ratu. E pa nisu niti ce ikada biti. Isto tako je nemjerljiv niti jednim instrumentom lopovluk partija koje su na vlasti jos malo 20 godina i SDP-a koji nikada nije bio sam na vlasti a i ono sto je bio bio je sto se pokazalo zadnjih godina sa strankom u kojoj su izgleda ponajveci lopovi i mutljarosi, SBiH. Dakle gospodo ukrasti milion i nekoliko milijardi nije isto pogotovo ako se te milijarde krade u ratu a ovaj milion u miru. Najveci krvoloci u ratu su bili Srbi a najveci lopovi prema svome narodu su bili Bosnjacki politicari sa IZ-om na celu i Bakira puno vise interesuje kao i mene kao i veliku vecinu pokradenih gdje su te milijarde a ne gdje je taj milion. Na kraju krajeva Hadzica je optuzio covjek koji i te kako tek treba da bude predmet raznoraznih istraga poslovanja ASA Auta i protekcije koju uziva ta firma sve ove godine. Dakle jedva cekam svaku novu Bakirovu emisiju da makar saznam tko su ti multi-lopovi i multi-kriminalci a redovna kolumna o Lukasenku iz Laktasa bas me dobro oraspolozi.
-
zonbirile
#432 Re: 60 MINUTA - All about
------------------------------------Alfa Kentaur wrote:Mislim da niko nema pravo da kritikuje Zlatka. Ipak je on, izrucenjem alziraca, spasio drzavu od novog gradjanskog rata i nestanka Bosne. ...sjetite se ovog zakljucka u 60 minuta.
ma Drago jesi li to ti,Kalabiću?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#433 Re: 60 MINUTA - All about
NIje mi čak niti smiješno koliki je to novinarski jad. A mislim da je to Zlatko i sam o sebi rekaoAlfa Kentaur wrote:Mislim da niko nema pravo da kritikuje Zlatka. Ipak je on, izrucenjem alziraca, spasio drzavu od novog gradjanskog rata i nestanka Bosne. ...sjetite se ovog zakljucka u 60 minuta.
-
edinbug
#434 Re: 60 MINUTA - All about
nosara wrote:skolarac wrote: Imao je sdp vlast kada je alijansa za promjene pobjedila.sdp je imao parlamentarnu vecinu 2000 godine.Lagumdzija je bio na celu alijanse.Sta je se desavalo u doba vladavine alijanse:1.uvedeno entitetsko glasanje 2.montirani proces ''Pogorelica'',3.slucaj Alzirska grupa 3.losa privatizacija.Lagumdzija je izasao pred demobilisane borce i invalide i izjednacio ih sa cetnicima iz Banja Luke, hvalio se na Bijeljinskoj tv kako je spasio bošnjačku djecu od islama.Umjesan je u aferu prodaje oruzja Izraelu.Sve u svemu neponovio nam se vise nikada Lagumdzija.
Uh , kakvi idioti sjedaju za komp. i seru po ovim forumima, pa to je dno, majko moja mila.
- manijak1
#435 Re: 60 MINUTA - All about
ja se ovog zaključka ne sjećam ili sam preskočioIpak je on, izrucenjem alziraca, spasio drzavu od novog gradjanskog rata i nestanka Bosne. ...sjetite se ovog zakljucka u 60 minuta.
-
dared
#436 Re: Bakir i Etnicko Ciscenje
sine, ako se smatras pismenim, onda opreznije sa stranim terminima, ili mi bar objasni sta znaci : u samom vrhu dokazana intencija??????viva_castro wrote:preuzeto sa stranice FTV-a!309. emisija
Ekskluzivno - Kako je Armija BiH provodila etničko čišćenje hrvatskog stanovništva na području Srednje Bosne
Problem ovdje zaista jeste u tome što je Armiju proglasio provodioce etničkog čišćenja. Za ovakvo nešto trebali bi mu dokazi kako ljudi iz vrha, generali, predsjednici itd. naređuju i blagosiljaju etničko čišćenje, masovne zločine itd.
Vojska RS je takva jer joj je u samom vrhu dokazana intencija, naredbe i sprovedba zločina praćena nekažnjavanjem.
Ovo što je učinila šaka morona jeste gnusno, te ljude treba na sudu osuditi na vješanje! Neko za ovakve zločine mora odgovarati!
Ali napisati kako je "Armija BiH provodila etničko čišćenje" je (koliko god poštovao Bakirov novinarski rad) ne samo udar na državu i poredak koji je branio, nego je i čista nepismenost. Očekivao sam od Bakira i Kaletovića da im njihova slijepa potraga za krivcima makar ne stane na put pismenosti.
(Ovo zaključujem jer odbijam povjerovati u Bakirovu zlosutnost prema domovini, sasvim dovoljno puta je dokazao suprotno)
-
zonbirile
#437 Re: 60 MINUTA - All about
----------------------------------edinbug wrote:nosara wrote:skolarac wrote: Imao je sdp vlast kada je alijansa za promjene pobjedila.sdp je imao parlamentarnu vecinu 2000 godine.Lagumdzija je bio na celu alijanse.Sta je se desavalo u doba vladavine alijanse:1.uvedeno entitetsko glasanje 2.montirani proces ''Pogorelica'',3.slucaj Alzirska grupa 3.losa privatizacija.Lagumdzija je izasao pred demobilisane borce i invalide i izjednacio ih sa cetnicima iz Banja Luke, hvalio se na Bijeljinskoj tv kako je spasio bošnjačku djecu od islama.Umjesan je u aferu prodaje oruzja Izraelu.Sve u svemu neponovio nam se vise nikada Lagumdzija.
Uh , kakvi idioti sjedaju za komp. i seru po ovim forumima, pa to je dno, majko moja mila.
dečko samo odrađuje šihtu za to je plačen da sjedi u nekj od radionica za omladinu,duže brade i kraće pameti i posta za "našu" stvar.Ilegalac,skojevac takoreći.
- KatarinaKosaca
#438 Re: 60 MINUTA - All about
Vidiš, ja mislim da si ti plaČen od drugog za drugaČiju ideju. Tvrdog Č i dosadne retorike.zonbirile wrote:----------------------------------
dečko samo odrađuje šihtu za to je plačen da sjedi u nekj od radionica za omladinu,duže brade i kraće pameti i posta za "našu" stvar.Ilegalac,skojevac takoreći.
-
zonbirile
#439 Re: 60 MINUTA - All about
ti što misliš je najmanje važno,ali da braniš propast to je evidentno na svakoj temi.Ne možeš na svakoj temi tražiti razloge propasti u nekom drugom i predhodnom,a slikanje sranja ružičastom bojom,ostavlja opet miris sranja.
- KatarinaKosaca
#440 Re: 60 MINUTA - All about
Isto toliko je manje važno što ti misliš da netko drugi piše iz centrale svoje stranke. A to neprestano činišzonbirile wrote:ti što misliš je najmanje važno,ali da braniš propast to je evidentno na svakoj temi.Ne možeš na svakoj temi tražiti razloge propasti u nekom drugom i predhodnom,a slikanje sranja ružičastom bojom,ostavlja opet miris sranja.
-
zonbirile
#441 Re: 60 MINUTA - All about
dobra si ti u pustinji oko nas ubijeđuješ nas da je voda i aoza tu iza sljedeće dine.Ali pijeska sve više,vode sve manje,ljudi umiru,bježe iz zbijega,o čemu stalno fantaziraš.Eto neka bude ti iz svoga centra,ja iz svog,ali šta je sa zbiljom oko nas.O čemu stalno kakate,pa kako vas nije stid.
- KatarinaKosaca
#442 Re: 60 MINUTA - All about
Zbilja oko nas ima više dimenzija. Ti pišeš zastupajući najmračniju od njihzonbirile wrote:dobra si ti u pustinji oko nas ubijeđuješ nas da je voda i aoza tu iza sljedeće dine.Ali pijeska sve više,vode sve manje,ljudi umiru,bježe iz zbijega,o čemu stalno fantaziraš.Eto neka bude ti iz svoga centra,ja iz svog,ali šta je sa zbiljom oko nas.O čemu stalno kakate,pa kako vas nije stid.
-
zonbirile
#443 Re: 60 MINUTA - All about
koja bona dimenzija,jedina razvaljena zemlja,žrtva svega i svačega,bez perspektive sa kreditom za plače administraciji i borcima.Ko ovo nevidi je glup,ili kvarnjak koji je nešto ušičario.
-
zonbirile
#445 Re: 60 MINUTA - All about
da nije svjetlija Radonjak osniva stranku,rezidencija se gradi,mali Deen u Milanu se fuka,šta ima još,aha Švrakić polaže temeljac kamen za đamiju.
-
bogumil-8
#446 Re: 60 MINUTA - All about
Iz “Islamske deklaracije” – Alije Izetbegovića (strana 31.):
Ideja još nije realizovana! Borba za TV predajnike nije karakteristična samo za 1992. godinu. “Moramo mi imati svoje, pa makar i dvije opštine” – bio je komentar dvojice mojih komšija još 1992. god. Borba "za islamski poredak" još uvijek traje! U tome su posebno aktivni "novi muslimani" (a što ćemo zbog toga svi biti je.ani njih nije ni briga).“Odgoj naroda, a naročito sredstva masovnog uticaja – štampa, radio, televizija, film – treba da budu u rukama ljudi čiji je islamski moralni intelektualni autoritet nesporan. Ne treba dozvoliti da se ovih sredstava – što je gotovo pravilo – dokopaju izopačeni i degenerisani ljudi, da bi preko njih besmisao i prazninu vlastitog života prenosili na druge. Što možemo očekivati ako sa džamije i televizijskog tornja dolaze narodu sasvim oprečne poruke?“
„U borbi za islamski poredak dozvoljena je upotreba svih sredstava, svih osim jednog – osim zločina.“
-
zonbirile
#447 Re: 60 MINUTA - All about
e jebi ga sada ako počnemo citireti,otkričemo svašta,znaće se sve ko je šta prepisivao i silovao život u Bosni,onako po tim notama.Nego piše da je pisana 1970g,istine radi štmpana je u "Srpskoj reči" V.Šešelja,jer niko drugi nije htio-sic.
- KatarinaKosaca
#448 Re: 60 MINUTA - All about
zonbirile wrote:da nije svjetlija Radonjak osniva stranku,rezidencija se gradi,mali Deen u Milanu se fuka,šta ima još,aha Švrakić polaže temeljac kamen za đamiju.
Šta ima još? Uh, pa kako si zaboravio................
Gradska vlast uzima reket i od naših para pravi televiziju u korist vlastite političke promidžbe i ostanka na vlasti još nekoliko decenija. Jedna i jedna politička opcija ima nekoliko nevladinih organizacija u šaci za koje se navodno ne zna ni ko su ni čiji su ni ko ih financijra, ali gle, čuda uvijek demostriraju uvijek u korist jedne političke opcije.
-
zonbirile
#449 Re: 60 MINUTA - All about
@katarina kosača
ista matrica,ti odmah SDP,pa boli me za njih,ali je Bosna u banani,a tebi važno samo opravdati SDA,Koketa,Princa,Šaju i ostale vedete.
ista matrica,ti odmah SDP,pa boli me za njih,ali je Bosna u banani,a tebi važno samo opravdati SDA,Koketa,Princa,Šaju i ostale vedete.
- KatarinaKosaca
#450 Re: 60 MINUTA - All about
KO je Koke? Gdje sam pravdala Šaju? Gdje sam napisala išta lijepo o SDA? Malo lagišzonbirile wrote:@katarina kosača