burek_in_space wrote:Triput ura za tetu mimu,ura ura uraaaa
Sex prije braka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- HAVANA
#427 Re: Sex prije braka
Ura ura ura
Ovo ona tema o seksu,sjebaste ljudima ćeif. 
- HAVANA
#429 Re: Sex prije braka
Put do pakla je popločan dobrim namjerama

- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#432 Re: Sex prije braka
halo_ba wrote: Eto, saznala sam da ne mogu osjetiti pravo uzivanje jer nisam dala svakom ko je zaiskao.
KRALJICE !
-
*mima*
#433 Re: Sex prije braka
Her Flick wrote:mima wrote:A sta radum do udaje......da heklam?
jes, skidaj paucinu i preko stavi milje sto ces ga oheklati
Trebal tebi sta oheklat?
- Loulou
#435 Re: Sex prije braka
Cijena je u rasponu od 2000 do 7000 kn.
http://www.index.hr/xmag/clanak/kupiti- ... 32227.aspx
http://www.index.hr/xmag/clanak/kupiti- ... 32227.aspx
-
*mima*
#436 Re: Sex prije braka
Her Flick wrote:pa znas, pedaljmima wrote:Sad ce tebi mima oheklat......al mi treba mjera.
Pedalj......evo gotovo.....mores doc po svoj pedalj
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#438 Re: Sex prije braka
jel' se to vi jos sexate? gloooooho bilo...
ajd valjda ste u braku (bili)
pa ce vam se i progledati kroz prste ... 
ajd valjda ste u braku (bili)
-
*mima*
#439 Re: Sex prije braka
Anjusa......evo sad me je zaprosio tako da nam je oprosteno sexanje prije braka.
- HAVANA
#441 Re: Sex prije braka
Ovi ne smiju prije braka a u braku moRe 4
Ope ja donji
- Loulou
#442 Re: Sex prije braka
Ko ti je krivHAVANA wrote:Vidi fakat,ja smijem prije braka a u braku samo jednu.
![]()
Ovi ne smiju prije braka a u braku moRe 4![]()
Ope ja donji![]()
- Loulou
#443 Re: Sex prije braka
Ma, ja ga htjela vama "uvalit", a ti tako...Her Flick wrote:eto havana lulu ti se podade pa ti ostani na jednojLoulou wrote:Ko ti je krivHAVANA wrote:Vidi fakat,ja smijem prije braka a u braku samo jednu.
![]()
Ovi ne smiju prije braka a u braku moRe 4![]()
Ope ja donji![]()
Možeš i ti...al' jok... je'na pa je'na
- HAVANA
#444 Re: Sex prije braka
Ja što sam uvaljivo, uvaljivo sam.
Sad samo jedna 
-
kEN0
#445 Re: Sex prije braka
ostani nevina, to je bas respect.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#446 Re: Sex prije braka
tebi se žuri kod Azraila?Her Flick wrote:mima wrote:nanijetili........jes.....mi smo nanijetili![]()
![]()
![]()
mimice hos se ti ljutit ako ja i anjusu dovedem, jebi ga imam pravo 4
vidim da se anjusi zuri da se uda, sto li
-
Goran_35
#447 Re: Sex prije braka
ima sada mogucnost operacije i ponovnog vracanja nevinostibaby_girl wrote:Pozdrav svima..
Eh ovako, ja imam 18 godina i zivim u dijaspori.. Cesto se desi da izlazim s momkom 1-2 mjeseca, kada trazi da spavam s njim ja odbijem (jer sam jos uvijek nevina), momak me ostavi jer u zemlji u kojoj zivim sex prije braka je normalna stvar... Nije toliko da se bojim da izgubim nevinost nego problem je sto sam uzrasla u porodici koja je uvijek kritikovala sex prije braka, a i u Bosni zivim u jednom gradu u kojem vecina momaka jos uvijek trazi nevine cure, a naravno problem je sto i moja vjera to ne dozvoljava.
Ovdje izlazim s momcima iz drzave u kojoj zivim (jer nazalost nema bosanaca) al sam svjesna da cu se udati za bosanca pa se bojim da ne nadjem nekog momka koji ne tolerise sex prije braka..
Sta vi mislite o ovome, da li tolerisete sex prije braka i da li u BiH momci jos uvijek traze cure nevine za brak? I da li poznajete neku zenu koja je imala problema u braku zbog toga sto je izgubila nevinost prije braka?
Molim vas odgovorite, svaki odg mi je vazan jer u posljednje vrijeme stalno misllim o ovome i ne znam sta da radim...
Tako ako si zainteresovana za skidanje a i vracanje
- Ateista
#448 Re: Sex prije braka
To si ti i hirurg? To je bas super, oduzimas i vracas nevinost, to je sigurno na cijeni.Goran_35 wrote:ima sada mogucnost operacije i ponovnog vracanja nevinostibaby_girl wrote:Pozdrav svima..
Eh ovako, ja imam 18 godina i zivim u dijaspori.. Cesto se desi da izlazim s momkom 1-2 mjeseca, kada trazi da spavam s njim ja odbijem (jer sam jos uvijek nevina), momak me ostavi jer u zemlji u kojoj zivim sex prije braka je normalna stvar... Nije toliko da se bojim da izgubim nevinost nego problem je sto sam uzrasla u porodici koja je uvijek kritikovala sex prije braka, a i u Bosni zivim u jednom gradu u kojem vecina momaka jos uvijek trazi nevine cure, a naravno problem je sto i moja vjera to ne dozvoljava.
Ovdje izlazim s momcima iz drzave u kojoj zivim (jer nazalost nema bosanaca) al sam svjesna da cu se udati za bosanca pa se bojim da ne nadjem nekog momka koji ne tolerise sex prije braka..
Sta vi mislite o ovome, da li tolerisete sex prije braka i da li u BiH momci jos uvijek traze cure nevine za brak? I da li poznajete neku zenu koja je imala problema u braku zbog toga sto je izgubila nevinost prije braka?
Molim vas odgovorite, svaki odg mi je vazan jer u posljednje vrijeme stalno misllim o ovome i ne znam sta da radim...Kosta 400 -500 eurica
![]()
Tako ako si zainteresovana za skidanje a i vracanjenevinosti
javi se na PP
-
covjekjegulja
#449 Re: Sex prije braka
o tome znaci prave papanke razmisljaju, hmmm....baby_girl wrote:Pozdrav svima..
Molim vas odgovorite, svaki odg mi je vazan jer u posljednje vrijeme stalno misllim o ovome i ne znam sta da radim...
-
nikad_ja_to_ne_bi
#450 Re: Sex prije braka
pa nije ovo 16 stoljece,a i t5voji su roditelji isto radili prije braka,a nadam se i u braku,a u Bosni je to postalo normalno prije braka iako ti ja ne vjerujem da si nevina jer ipak imas 18 god i zivis u evropi a ne u nekom zabrdu