Navijacke skupine u BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
banovan

#426 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by banovan »

Fordas wrote:Evo jos malo, samo za nasu najvjerniju publiku - STRUMFOVEEE!

Snimak sa utakmice Sarajevo - Velez

P.S. I jedno pitanje za komsinice - kakav je osjecaj zapaliti baklje koje blicaju? Dobar, jel' de? :D
ccc,vidi se da si citav zivot na tribini :D
Fordas

#427 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

banovan wrote:
P.S. I jedno pitanje za komsinice - kakav je osjecaj zapaliti baklje koje blicaju? Dobar, jel' de? :D
ccc,vidi se da si citav zivot na tribini :D[/quote]
:lol: :lol:
A da odgovoris na pitanje? :P

P.S. Pa gdje si patka, majka mu stara :D
Peppers

#428 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

Alkos wrote:
Peppers wrote:Al pazi im vodje rumenog u bijeloj majici :lol: Molim te reci mi da vam to nije vodja :lol:
Jesi bio u Orasju ili si batalio i gostovanja?!

PS - Sto si izabrao taj nik?!Jel to radis tamo?! :mrgreen: :mrgreen:
Nisam bio u Orasju, a nisam batalio gostovanja.

Sto se tice nika, ocigledno vam se muzicki ukus svodi samo na Hanku, Seku, Jukana, Sarr "A" Roma, pa vas rijec "peppers" ne asocira ni na sta drugo osim na jedan od kafica u gradu.

Image

Image

Image

I za kraj, najludje su Horde zla:

Image
Fordas

#429 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Cekaj malo, nije li ljuba Alicic najlepsi manijak?
tek nakon njega dolazi Koke, pa Enes Begovic, sve sami uvazeni clanovi uprave :D , pa sako polumenta..... nemoj da nabrajam jos 8-)
Peppers

#430 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

Fordas wrote:Cekaj malo, nije li ljuba Alicic najlepsi manijak?
tek nakon njega dolazi Koke, pa Enes Begovic, sve sami uvazeni clanovi uprave :D , pa sako polumenta..... nemoj da nabrajam jos 8-)
Ovdje govorimo o muzickim afinitetima navijaca, a ne simpatijama muzicara prema odredjenim klubovima. Proslavismo i mi i vi 20 godina, pa jedni dovedose cajke da im drmaju, a jedni ne. Fakti su fakti :-D
elSaik

#431 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by elSaik »

Fordas wrote:Cekaj malo, nije li ljuba Alicic najlepsi manijak?
A to Ljuba pjevao na proslavi titule? Nešto ga i ne primijetih.
JEDAN JE HASE

#432 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by JEDAN JE HASE »

E moji strumfovi na tu prvu nocnu tekmu protiv svinjskog je doslo nesto manje od 8 000,a kapacitet sugavice je tacno 8 200 stolica,a bilo je bruku praznih mjesta,ja sam bio na tekmi sa jaranima na sjeveru,i oni su navijaci fks,a dosli smo zato sto zivimo na trgu u hrasnom odmah preko puta stadiona i drago nam je sto su se reflektori upalili poslije toliko godina,najvise zbog dusmana koji su ih i unistili tokom rata,a ocekivao sam vecu posjetu,ipak je ovo za vas nesto posebno,al i nema vas vise u gradu... ;-)
Peppers

#433 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

JEDAN JE HASE wrote:E moji strumfovi na tu prvu nocnu tekmu protiv svinjskog je doslo nesto manje od 8 000,a kapacitet sugavice je tacno 8 200 stolica,a bilo je bruku praznih mjesta,ja sam bio na tekmi sa jaranima na sjeveru,i oni su navijaci fks,a dosli smo zato sto zivimo na trgu u hrasnom odmah preko puta stadiona i drago nam je sto su se reflektori upalili poslije toliko godina,najvise zbog dusmana koji su ih i unistili tokom rata,a ocekivao sam vecu posjetu,ipak je ovo za vas nesto posebno,al i nema vas vise u gradu... ;-)
Zato ste nam vi sa 1.500 protiv Veleza dali zadacu :-)
vjecnobordo

#434 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by vjecnobordo »

Peppers wrote:
JEDAN JE HASE wrote:E moji strumfovi na tu prvu nocnu tekmu protiv svinjskog je doslo nesto manje od 8 000,a kapacitet sugavice je tacno 8 200 stolica,a bilo je bruku praznih mjesta,ja sam bio na tekmi sa jaranima na sjeveru,i oni su navijaci fks,a dosli smo zato sto zivimo na trgu u hrasnom odmah preko puta stadiona i drago nam je sto su se reflektori upalili poslije toliko godina,najvise zbog dusmana koji su ih i unistili tokom rata,a ocekivao sam vecu posjetu,ipak je ovo za vas nesto posebno,al i nema vas vise u gradu... ;-)
1.500?
Hajde ako oni u avazu napišu 2.500, a znamo kolika su govna, bar imaš oči. Možeš vidjeti da je samo na sjeveru bilo preko 1.500 duša.
JThomas

#435 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by JThomas »

a na drugom mjestu na tabeli sad, po prelijepom danu ;-)

pa zapitajte se malo...
cico x

#436 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by cico x »

hahahahahaha,joj pepers jaci si mi trenutno od el-saika,neka te sviju mi ,nedamo te nikome !!!
JEDAN JE HASE

#437 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by JEDAN JE HASE »

Peppers wrote:
Cuj 1500,daBogda ti toliko bilo na dzenazi :lol: i tebi i tim novinarima koji pisu da je toliko bilo,mi cemo vam po milioniti put odrzati predavanje na sugavici mali moji strumfici :dance:
cico x

#438 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by cico x »

neka ba hase,nemoj da ih puno po guzi tucemo ,ipak su oni "nasi mali" ,imace kasnije posljedice!
sa njima treba postepeno matko-zeko-skoro....
Šibicar

#439 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Šibicar »

JEDAN JE HASE wrote:
Peppers wrote:
Cuj 1500,daBogda ti toliko bilo na dzenazi :lol: i tebi i tim novinarima koji pisu da je toliko bilo,mi cemo vam po milioniti put odrzati predavanje na sugavici mali moji strumfici :dance:
Ovo je tipični pitarski mozak,koji kad ne zna šta da kaže i kad mu ponestane nekih seljačkih fazona,razvija mentalne sposobnosti amebe,koje za posljedicu imaju ovakve bljuvotine,koje zdrav razum ne može shvatiti. :roll:
JEDAN JE HASE

#440 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by JEDAN JE HASE »

Pa sta cu vam kad ste toliko dosadni i jadni,vi nekome nesto da dokazujete,ma bjazi :run: ,a to je bila sala,vidis smajlija iza ;-)
Sounder

#441 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Sounder »

Glupo je ovo sada sto cu pitati pogotovo poslije zeljine tekme pod reflektorima i autobusa na raznju, ali kako izgledaju tekme gdje odu ovi kod onih? Koja je najbolja grupa koja se prikaze u drugim gradovima? Lesinari, Horde Zla, Manijaci?? Izvinite vi ostali samo znam za te tri grupe sa vrha glava. Npr. je li neki veliki rizik skupiti 100 clanova Hordi i otici u Banjaluku? Da li veliki broj Lesinara putuje?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#442 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by -LIBERO- »

Peppers wrote:
1500 :?: Ma jok ba,bilo nas je 150 :D ...prebroj samo kop na sjeveru pa ce ti biti jasno kolika je to laz napisana u novinama,ali bas laz :-)

U ostalom,strpljen,spasen.... :D
Sada 9.,eto nas tih "1500" :D na Grbavicu,pa ces vidjeti kako izgleda "1500" :D navijaca kada zagrmi :thumbup: :mrgreen:

p.s a onom novinaru u oslobodjenju koji je napisao 1500 da nas je bilo protiv Veleza(samo RA je bilo 200-300) naserem mu se u usta corava ,nepismena i tendenciozna :dance: :mrgreen:
Cafe Camargue

#443 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Cafe Camargue »

što mješate kruške i jabuke, tema je "navijačke skupine" a ne "publika na stadionima u bih"
draže mi je vidjet i čut 1500 ljudi na sjeveru nego 20000 na istoku i zapadu... al đaba je to maslačcima pričat :D
Peppers

#444 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Peppers »

JEDAN JE HASE wrote:Cuj 1500,daBogda ti toliko bilo na dzenazi :lol:
Treba li neki komentar na ovo? :skoljka:

Hajmo sad svi "...bolje da se nisam ni probudio...nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio..." :lol:
banovan

#445 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by banovan »

Fordas wrote:
banovan wrote:
ccc,vidi se da si citav zivot na tribini :D
:lol: :lol:
A da odgovoris na pitanje? :P

P.S. Pa gdje si patka, majka mu stara :D[/quote]

sta da pricam sa kompleksasom koji nezna kako se zove "Baklja koja blica" :mrgreen:
JEDAN JE HASE

#446 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by JEDAN JE HASE »

Peppers wrote:
JEDAN JE HASE wrote:Cuj 1500,daBogda ti toliko bilo na dzenazi :lol:
Treba li neki komentar na ovo? :skoljka:

Hajmo sad svi "...bolje da se nisam ni probudio...nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio..." :lol:
Bem ti koji si ti specialac :lol: Zaboravih vas pitat gdje vam je onaj transparent torcida sarajevo :lol: :lol: :lol: :lol: ,znam da je visio na jugu skoro svaku tekmu od 97 do 02-03,ma sta bi mi bez vas,kome bi se smijali... p.s. cuo sam da bojkotujete derbi na grbavici :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by JEDAN JE HASE on 27/04/2009 19:37, edited 1 time in total.
Fordas

#447 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Eto nek ti znas, to je jako bitno zivotu. U tvom vjerovatno i najbitnije. A sto su ih Hz palile prije 4 godine, to nije bitno :P
Ripicipi

#448 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Ripicipi »

Fordas wrote:Eto nek ti znas, to je jako bitno zivotu. U tvom vjerovatno i najbitnije. A sto su ih Hz palile prije 4 godine, to nije bitno :P
Nismo prije 4, ali hajd, nije ni bitno, bitno je da smo ih prvi profurali u BiH ;-)
M-16

#449 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by M-16 »

-LIBERO- wrote:
Peppers wrote:
1500 :?: Ma jok ba,bilo nas je 150 :D ...prebroj samo kop na sjeveru pa ce ti biti jasno kolika je to laz napisana u novinama,ali bas laz :-)

U ostalom,strpljen,spasen.... :D
Sada 9.,eto nas tih "1500" :D na Grbavicu,pa ces vidjeti kako izgleda "1500" :D navijaca kada zagrmi :thumbup: :mrgreen:

p.s a onom novinaru u oslobodjenju koji je napisao 1500 da nas je bilo protiv Veleza(samo RA je bilo 200-300) naserem mu se u usta corava ,nepismena i tendenciozna :dance: :mrgreen:
1500, a ganjaju titulu :lol: bruka, brooka aaaa aaaaaa :D

velezovaca je bio jedan bus ( 200-300 :lol: :shock: ) sreo sam ih kad sam posao vani.

malo li je 8500 za 10-og na tabeli :dance:
JEDAN JE HASE

#450 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by JEDAN JE HASE »

Ovi letjeci medvjedici su najbolji,ev u orasiju ih bilo 47 :-) ,sto je dosta dobra brojka u odnosu na njihov renome :lol: ,fakat jedva cekam derbi na grbavici da vam tih 1500 :D hordi napuni sjever i istok na grbavici i odrzi vam jos jedan cas u navijanju... :dance: A u srijedu aBd u modricu.... :thumbup:
Post Reply