Idi pjeske.AMD wrote:Prati malo Zgembo šta pišem, ako neko treba odrasti to si ti. Navodio sam ti primjer, nije istina da isti ljudi drže sve državne firme. To je dokaz kolko neznaš, a misliš da znaš. Ti bi želio da znaš, ali ti ipak neznaš.
Pero kralju, šta ja kradem od tebe? Ne kradem ja od tebe, država krade od tebe! Razlika između mene i tebe je ta što mene vrijeđa lopovluk i loša usluga. Ja hoću bolju uslugu za svoje pare. Da sam ja reko ne plaćam ništa pa da me pljujete uredu, ali ja plaćam sve što meni odgovara i što je u granicama razuma. Plaćam ADSL 52,5 KM, skupo jeste, ali barem je pouzdana usluga. HS sam plaćao 35 KM i otkazao sam ih jer mi je loša usluga. Dakle, nije poenta u 2 KM za tramvajsku kartu, nego odnos cijena-usluga.
I nije samo ono sto sam ti maloprije napisao.
Svi se ovdje kunemo u jednu-nam-jedinu, ali cemo odmah pljunut na svaku njenu instituciju.
Gradski prevoz!
Idi bolan pred Skupstinu i trazi svoja politicka prava i nemoj pljuvat na ljude slicne sebi sto se trude da zarade pare za svoje porodice!
U kojoj ti firmi radis? Da tebe pljackaju kao sto papci pljackaju GRAS! I da ti jos traze bolju uslugu, a ne placaju ni ono sto im das!
Ko je ovdje lud? Plati pa klati.