Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Plavih_11 wrote:
A drugo pitanje je da li ce Manchester proci Porta. Ima jedna tradicija koja kaze da ni jedan engleski klub nuikad nije dobio Porta u Portugalu ... Doduse, tradicije su tu da se ruse ali polako ..
ne moraju pobjediti... nek odigraju 3:3 idu dalje heh
Sramotno, sudija poklonio Liverpoolu penal protiv Chelsea. Nakon što je igrač Liverpoola promašio gol, sudija pokazao penal i to na igraču kojem ne lopta da nije bila upučena, već koji je nije uopće vidio niti je bio u bilo kakvoj šansi.
Better Man wrote:Sramotno, sudija poklonio Liverpoolu penal protiv Chelsea. Nakon što je igrač Liverpoola promašio gol, sudija pokazao penal i to na igraču kojem ne lopta da nije bila upučena, već koji je nije uopće vidio niti je bio u bilo kakvoj šansi.
Mislim da grijeshish u vezi penala,ali ok tvoje mishljenje.
Reina ko zadnji kloc primi gol!
Bayern vodi 1-0,jel ih ovo Barca fura da neshto mogu?!
Better Man wrote:Sramotno, sudija poklonio Liverpoolu penal protiv Chelsea. Nakon što je igrač Liverpoola promašio gol, sudija pokazao penal i to na igraču kojem ne lopta da nije bila upučena, već koji je nije uopće vidio niti je bio u bilo kakvoj šansi.
Svaka čast sudiji na onom penalu!
Penal je čist k'o suza samo što je argument protiv "ono se inače ne sudi". Sudije nemaju petlje češće suditi onakve penale a igrači to zloupotrebljavaju pa je uvijek nakon prekida krkljanac u šesnaestercu. Igrač je blagovremeno krenuo na loptu i zadržan je rukama od strane igrača koji je zakasnio za njim - penal. Za dobrobit igre i fair-playa svaki ovakav opravdano dosuđen kazneni udarac je pozitivna stvar. Ako je bilo neke greške onda je u tome što akcija nije prekinuta ODMAH: u penal-situacijama se po pravilima ne pušta prednost.
Mogao je onda dva-tri napada iza sudit i penal za Chelsae kad je čini mi se Ivanović odnešen... Isto je bio faul, ako je ono prvo bio penal, ovo drugo je bio penal i žuti karton
ja golmana i govana onaj prvi iz aviona se vidjelo da ce ga čeh primit
drogba prejak, a scolari ga drzo na klupi
JohnnyS wrote:Mogao je onda dva-tri napada iza sudit i penal za Chelsae kad je čini mi se Ivanović odnešen... Isto je bio faul, ako je ono prvo bio penal, ovo drugo je bio penal i žuti karton
jest al hiddink nije dobar sa medinom cantalejo ko benitez
JohnnyS wrote:Mogao je onda dva-tri napada iza sudit i penal za Chelsae kad je čini mi se Ivanović odnešen... Isto je bio faul, ako je ono prvo bio penal, ovo drugo je bio penal i žuti karton
Nisam dobro vidio tu situaciju, i meni je šuhveli.
Ja ne mogu shvatiti ovakve oscilacije u igri i ovakva dva različita poluvremena. Ovo nema logike nikakve...
Ne navijam ni za jedne, moji igraju sutra, ali da ovakvo ruglo od pristupa igri vidimo od dva ovakva tima... Fakat ne kontam.
Jao, sad utakmica ne valja... Bil to bilo bolje da igraju Juve-Bayern i 1:0 da završi... Da je ušla za 5:4 kad je skinuo glavom s gol crte ko zna kako bi završilo?
HRT, na kome ja gledam, prenosi šejtane, ne znam za BHT. Svejedno, gledaću ja ManU, biće bolja tekma. A da mi je neko rekao da ću gledati tekmu sa osam golova i reći "pušiona od tekme"...
Doduše, i da mi je neko rekao da će ovaj dvomeč dati 12 golova... Hej, fakat: u zadnjih 8 utakmica ove dvije ekipe palo 10 golova, a u ove dvije 12!