Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post Reply
Skijaš

#426 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Image

Da napomenem, ovo su prihvatili Ivanićev PDP i oba HDZ-a. A treba biti posebna vrsta smeća da se ovako nešto odbije. Međutim, Hadžifejzovićev i Đakovićev državnik ovo odbija iako se ovim ne ugrožava ni Srbe ni entitet. I šta se dešava ? Mišljenje i stav svih na jednu stranu, Dodikov stav na drugu i Dodik zbog Tihićeve izdaje iz tog izađe kao pobjednik ? Pa Sulejmane mater ti izdajničku ako ne znaš napraviti korak naprijed ili držati linije, idi u penziju, nemoj nas tako jeftino prodavati.
kiky

#427 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by kiky »

tihi je dno dna ...
taj zombi če ovoj zemlji još dosta zla nanijet prije nego što ode ...
spreca

#428 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by spreca »

Jel to Sulejman Velicanstveni opet poceo kenja....ma nije on nikad ni prestajao :lol:
rijeka oz

#429 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by rijeka oz »

Svi potezi od prvog dana su upucivali na to da je SDA izdajnicka stranka koj je imala za cilj srusiti Republiku Bosnu i Hercegovinu , Avonjevsku , seklarnu , gradjansku , multi multi . Koalicija sa SDS om i HDZ om , u Krajini , posto su imali sigurnu vlast u rukama visak glasova su dali Biljani Plavsic da u predsjednistvo slucajno ne bi uletio Nijaz durakovic . Smjena Halilovica vracene ,, banane ,, JNA . Da li se neko sjeca alijine izjave da nam ne treba ukidati embargo na uvoz oruzja . Fikret abdic je trebao biti clan predsjednistva imao je najvise glasova on je bio tada najpopularniji bosanski musliman na planeti a uskocio je Alija balija . Zbog sudjelovanja i pristajanja na muslimansku avliju neki uglednici SDA su napustili tu izdajnicu i dusmansku stranku kao npr dr Rusmir Mahtcehajic jedan od najumnih ljudi u bosni . Cak je Tunjo pricao o izdajnickoj politci koja se vodi uz sofru i uz kahvu sa rahat lokumom . jedan takav sastanak je on napustio . Tako barem kaze on mada je i on covjek nistarija . Tihic svakako spada u prvi esalon bosanskih izdajnika i dodikovih pusikuraca koji unistava i ovo malo ponosa i dostojanstva koje nam je ostalo . Sud i protjerati smece iz Bosne u Srbiju .
popajic

#430 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by popajic »

Mene cudi da neki tek sad otkrivaju putokaze i smjernice izdajnicke SDA politike , pa naravno i Tihica .
Bagra nam je sjebala i drzavu i zivote i nikad im dosta , nikad .
Sve naci partije su braca po nakaznosti...cemu cudjenje ?

Ali, ljudi moji , svaki cas spominjati Tihicevu bolest takodje nije ljudski.
Skijaš

#431 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

Tihić je najveći problem ove države i on je glavni realizator u projektu "Dodik". Cilj je na protivničkoj strani stvoriti političku snagu kojoj Sarajevo neće moći da se odupre u slučaju secesije i zato Tihićevo postepeno jačanje Dodika. Kako da mu čovjek želi dobro ? Da Tihić mene pokušava zalampati, da mene pokušava zavaliti, ipak bi mi ga bilo žao kao čovjeka zbog bolesti koja ga muči. Ali on udara na državu, otvoreno jača neprijatelje iste, pa kako da mu želim dobro ? Kašastim ga sokom i infuzijom hranili sljedeće tri godine, izdajnik ljigavi.

Znači trebamo napraviti razliku između nepravde koju se čini nama pojedinačno i nepravde koju se čini državi. Kad Tihić meni napakosti, ja ću mu to oprostiti, kao i svakom drugom. Ali kad udara na državu, ko sam ja da to praštam ? Izdajnicima države je malo tri karcinoma.
mustang

#432 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by mustang »

pa hoćel više ovom ušlji odzvonit,eno ga sav pomodrio- nateko ko švalerski racku,,,,,,a nikad krepat ebo majku.......
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#433 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by Chmoljo »

mustang wrote:pa hoćel više ovom ušlji odzvonit,eno ga sav pomodrio- nateko ko švalerski racku,,,,,,a nikad krepat ebo majku.......
ne ulazim u tvoje rezonovanje, u to da ne voliš nekoga, ali želiti nekome smrt... ne mogu dozvoliti takav način forumanja. :-)

ovaj ban neka ti bude opomena. malo povucite ručnu. :-)

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila”
» mustang

7 dana
dinoEL

#434 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by dinoEL »

rijeka oz wrote:Svi potezi od prvog dana su upucivali na to da je SDA izdajnicka stranka koj je imala za cilj srusiti Republiku Bosnu i Hercegovinu , Avonjevsku , seklarnu , gradjansku , multi multi . Koalicija sa SDS om i HDZ om , u Krajini , posto su imali sigurnu vlast u rukama visak glasova su dali Biljani Plavsic da u predsjednistvo slucajno ne bi uletio Nijaz durakovic . Smjena Halilovica vracene ,, banane ,, JNA . Da li se neko sjeca alijine izjave da nam ne treba ukidati embargo na uvoz oruzja . Fikret abdic je trebao biti clan predsjednistva imao je najvise glasova on je bio tada najpopularniji bosanski musliman na planeti a uskocio je Alija balija . Zbog sudjelovanja i pristajanja na muslimansku avliju neki uglednici SDA su napustili tu izdajnicu i dusmansku stranku kao npr dr Rusmir Mahtcehajic jedan od najumnih ljudi u bosni . Cak je Tunjo pricao o izdajnickoj politci koja se vodi uz sofru i uz kahvu sa rahat lokumom . jedan takav sastanak je on napustio . Tako barem kaze on mada je i on covjek nistarija . Tihic svakako spada u prvi esalon bosanskih izdajnika i dodikovih pusikuraca koji unistava i ovo malo ponosa i dostojanstva koje nam je ostalo . Sud i protjerati smece iz Bosne u Srbiju .
e eto sto nije fikret ostao u predsjednistvu pa da sad budemo pokrajina u sklopu velike srbije, kao sto je i APZB bila.
i cuj SDA rusila RBiH, ahahahahah, pa nije SDA uz pomoc JNA naoruzavala stanovnistvo po gradovima.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#435 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

dinoEL wrote:
rijeka oz wrote:Svi potezi od prvog dana su upucivali na to da je SDA izdajnicka stranka koj je imala za cilj srusiti Republiku Bosnu i Hercegovinu , Avonjevsku , seklarnu , gradjansku , multi multi . Koalicija sa SDS om i HDZ om , u Krajini , posto su imali sigurnu vlast u rukama visak glasova su dali Biljani Plavsic da u predsjednistvo slucajno ne bi uletio Nijaz durakovic . Smjena Halilovica vracene ,, banane ,, JNA . Da li se neko sjeca alijine izjave da nam ne treba ukidati embargo na uvoz oruzja . Fikret abdic je trebao biti clan predsjednistva imao je najvise glasova on je bio tada najpopularniji bosanski musliman na planeti a uskocio je Alija balija . Zbog sudjelovanja i pristajanja na muslimansku avliju neki uglednici SDA su napustili tu izdajnicu i dusmansku stranku kao npr dr Rusmir Mahtcehajic jedan od najumnih ljudi u bosni . Cak je Tunjo pricao o izdajnickoj politci koja se vodi uz sofru i uz kahvu sa rahat lokumom . jedan takav sastanak je on napustio . Tako barem kaze on mada je i on covjek nistarija . Tihic svakako spada u prvi esalon bosanskih izdajnika i dodikovih pusikuraca koji unistava i ovo malo ponosa i dostojanstva koje nam je ostalo . Sud i protjerati smece iz Bosne u Srbiju .
e eto sto nije fikret ostao u predsjednistvu pa da sad budemo pokrajina u sklopu velike srbije, kao sto je i APZB bila.
i cuj SDA rusila RBiH, ahahahahah, pa nije SDA uz pomoc JNA naoruzavala stanovnistvo po gradovima.
250KM-polovan AK47,za sljedbenike i članove besplatno! :wink:
A nisu im ni trebali,bavili se ljudi političkim radom i tokom rata,uostalom najbolje je o tome priupitati
Princa ili mu jarana Šaju,onog što ima prijatelja crnca koji opet......duga priča! :D
popajic

#436 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by popajic »

Skijaš wrote:Tihić je najveći problem ove države i on je glavni realizator u projektu "Dodik". Cilj je na protivničkoj strani stvoriti političku snagu kojoj Sarajevo neće moći da se odupre u slučaju secesije i zato Tihićevo postepeno jačanje Dodika. Kako da mu čovjek želi dobro ? Da Tihić mene pokušava zalampati, da mene pokušava zavaliti, ipak bi mi ga bilo žao kao čovjeka zbog bolesti koja ga muči. Ali on udara na državu, otvoreno jača neprijatelje iste, pa kako da mu želim dobro ? Kašastim ga sokom i infuzijom hranili sljedeće tri godine, izdajnik ljigavi.

Znači trebamo napraviti razliku između nepravde koju se čini nama pojedinačno i nepravde koju se čini državi. Kad Tihić meni napakosti, ja ću mu to oprostiti, kao i svakom drugom. Ali kad udara na državu, ko sam ja da to praštam ? Izdajnicima države je malo tri karcinoma.
Potpuno isto mislim kao i ti i Hare.
Bljuje mi se na ljigavce koji su u mnogo cemu gori i od Dode. Jer , kod Dodika nema zakulisnih radnji - covjek jasno i glasno govori da sanja razvaljivanje BIH . Ja sanjam da se on razvali.
Tihic je zmija ispod kamena - o njemu i slicnim sve najgore.Do daske !
Moja opaska o njegovoj bolesti je cisto iz razloga sto pokusavam da zarad takvih i sam ne postanem ljudski isprdak.
Samo to !
popajic

#437 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by popajic »

@dinoEL
Ti kao da si zaspao par godina pred rat , pa se tek sad razbudjujes :-)
hercegovac_pravi

#438 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by hercegovac_pravi »

Kolege forumasi...mozete li kritikovati bez nepotrebnih osvrta na zdravlje, izgled, i ostale tjelesne mahane? Hvala unaprijed.
Skijaš

#439 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

hercegovac_pravi wrote:Kolege forumasi...mozete li kritikovati bez nepotrebnih osvrta na zdravlje, izgled, i ostale tjelesne mahane? Hvala unaprijed.
OK, neću više.
hercegovac_pravi

#440 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by hercegovac_pravi »

zagazaga wrote:
hercegovac_pravi wrote:Kolege forumasi...mozete li kritikovati bez nepotrebnih osvrta na zdravlje, izgled, i ostale tjelesne mahane? Hvala unaprijed.
:D
Nadam se da si osjetila prizvuk prijateljske sugestije a ne moderatorskog upozorenja u mome postu? :D
p.s. ovo samo da pokazem da ni ja ne moram vazda biti "ters" :lol: :lol:
BH BiH

#441 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by BH BiH »

Dok SDP radi Klempo razvaljuje :x
tolerantna

#442 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by tolerantna »

Kakav god politicar Tihic bio, dobar, los, zao itd.... poenta ovog foruma je da se diskutuje o njegovom nacinu rada a ne o tome da li je visok, nizak, klempav, bolestan itd... Forumasi koji se be obicno smatraju najpametnijima, najbolje upucenima i boljim od nas obicnih smrtnika su upravo ti koji najvise vrijedjaju, a najmanje argumenata tog pljuvanja iznose.
Realno, kada se toliko negativno govori o jednom politicaru (od famozne 6-torke) onda treba realno reci i sve mane ostalih, pa i ko tvrdava zasticenog lidera SDP-a (nije ni on svjecka).
Uglavnom...ko sam ja da sudim....
popajic

#443 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by popajic »

tolerantna wrote:Kakav god politicar Tihic bio, dobar, los, zao itd.... poenta ovog foruma je da se diskutuje o njegovom nacinu rada a ne o tome da li je visok, nizak, klempav, bolestan itd... Forumasi koji se be obicno smatraju najpametnijima, najbolje upucenima i boljim od nas obicnih smrtnika su upravo ti koji najvise vrijedjaju, a najmanje argumenata tog pljuvanja iznose.
Realno, kada se toliko negativno govori o jednom politicaru (od famozne 6-torke) onda treba realno reci i sve mane ostalih, pa i ko tvrdava zasticenog lidera SDP-a (nije ni on svjecka).
Pogledaj naslov teme ! ZATO se ovdje govori o ljigavom ( nije fizicki izgled nego mentalni sklop :wink: ) ispotiha Tihom
madner

#444 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by madner »

tolerantna wrote:Kakav god politicar Tihic bio, dobar, los, zao itd.... poenta ovog foruma je da se diskutuje o njegovom nacinu rada a ne o tome da li je visok, nizak, klempav, bolestan itd... Forumasi koji se be obicno smatraju najpametnijima, najbolje upucenima i boljim od nas obicnih smrtnika su upravo ti koji najvise vrijedjaju, a najmanje argumenata tog pljuvanja iznose.
Klempo = kolokvijalno ime za svinju = srpski igrac u nasim redovima :D

Nije do usiju.
tolerantna

#445 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by tolerantna »

Bas je kulturno vrijedjati......
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#446 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

madner wrote: Klempo = kolokvijalno ime za svinju = srpski igrac u nasim redovima :D

Nije do usiju.

Kratko,jezgrovito,precizno opisane karakterne osobine dotičnog,a da se dotaklo nije fizičkog izgleda! :dance: :D
rijeka oz

#447 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by rijeka oz »

Tihic je opasniji i veci neporijatelj Bosni i Bosancima od Karadjica i Mladica hiljdu puta . Spijun , petokolonas , uljez , krtica . Covjek bez dostojansta , bez ponosa , bez karaktera , bez obraza , bez casti bez postenja nesto poput lesinara i hijene . Zbog gladi za vlascu i novcem , zbog neke sulude i bolesne ideje Alije , Latica ..Cengica i soskih hodza da Bosanjaci trebaju imati drzavu gdje ce oni biti apsolutna a ne relativna vecina taj covjeculjak igra se vatrom i svjesno ili nesvjesno dovodi bosanske muslimaNE PRED KAPIJU POTUNOG NESTANKA : bILO KAKVA IDEJA O SKRACENOJ bOSNI VODI BOSANSKE MUSLIMANE U KONACNI I definitivni nestanak . Srbija i Hrvatska sa granicama u Dobrinji i Kiseljaku bi munijaturnu drzavu bosnjakistan progutali za dorucak . Cuo sa nedavno reisa Cerica kako kaze da su Bosnjaci jedini narod u Evropi koji nema svoju drzavu :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: Pa sta je onda Bosna i Hercegovina , je li to moja drzava ili je to pita od furde .S obzirom da je ceric kapo i kum SDA i da je klempo njegov mikrofon jasno ja se radi o izdaji . Za izdaju zemlje i svim normalnim zemljhama slijedi najgora kazna . A nas narod voli Cerica i Tihica , masu im , tapsu ih jer ce dobiti za Bajram malo ovcetine , doduse vise kostiju nego bravetine ipak meso jede efendija .
rijeka oz

#448 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by rijeka oz »

dinoEL wrote:
Slusaj decko , ne zasluzujes odgovor jer si zadnjih 20 godina proveo pod staklenim zvonom ili je nesto trece u pitanju .....Ne volim Fikreta A ali kada je on vidio da u Bosni svaka susa i svaki bilmaz u svojoj avliji pravi drzavu i on je odlucio isto . Ne budi siguran da u Tuzli i u zenici nisu razmisljali da sebi naprave drzavu jer bi bila veca od one koja se pravi u sred rata od Carsije do Cengic vile . Izdajnicka politika SDA nije za 4 godine uspjela osloboditi Grbavicu . Pola miliona stanovnika da je jedno jutro krenula sa lopatama uzela bi Grbavicu . Samo treba preci cestu , most ...znas li kako to izgleda , je si li bio u seheru ikad ...ali ne valja svercati sa cetnicima i praviti bosnjakistan gdje ce vladati 10 porodica do kijametskog dana kako kaze seljance Dzemo Latic . Sto se tice druge recenice , e moj dilbere tugo moja , kamo srece , jos jednom kamo srece da je SDA naoruavala po gradovima i selima stanovnistvo kao sto je to radila kako ti kazes JNA a ja bi dodao sa SDS om . Kamo srece jer bi danas bila Bosna i Bosanci a umjesto srebrenicke djece u zemlji bi Alijini i Tihicevi prijatelji i koalicioni partneri poput krajsnika , dodika , Plavsicke , Ostojica i slicnih . Da je Tihi i SDA samo zeljela Bosnu , normalnu i cjelovitu cetnik ne hodao vise ovom krasnom i divnom zemljom . Danas Bosna smrdi i zaudara na cetnike i SDA na celu sa Tihicem . Ustase baska jos jedan jaran i kolalicioni partner . HDZ stranka koja je hiljade muslimana propustila kroz konc logor i danas je partner sa SDA . Kada se Bosanci oslobode SDA i kada je zgaze i bace u blöato Bosna ce biti slobodna zemlja . Cetnici i ustase ne bi predstavljali nikada problem Bosni da nije SDA koja ih uvijek izvuce iz zivog blata na povrsinu . Kamen koji Bosnu vuce na dno zove SDA i dijelovi IVZ .
tolerantna

#449 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by tolerantna »

rijeka oz wrote:Tihic je opasniji i veci neporijatelj Bosni i Bosancima od Karadjica i Mladica hiljdu puta . Spijun , petokolonas , uljez , krtica . Covjek bez dostojansta , bez ponosa , bez karaktera , bez obraza , bez casti bez postenja nesto poput lesinara i hijene . Zbog gladi za vlascu i novcem , zbog neke sulude i bolesne ideje Alije , Latica ..Cengica i soskih hodza da Bosanjaci trebaju imati drzavu gdje ce oni biti apsolutna a ne relativna vecina taj covjeculjak igra se vatrom i svjesno ili nesvjesno dovodi bosanske muslimaNE PRED KAPIJU POTUNOG NESTANKA : bILO KAKVA IDEJA O SKRACENOJ bOSNI VODI BOSANSKE MUSLIMANE U KONACNI I definitivni nestanak . Srbija i Hrvatska sa granicama u Dobrinji i Kiseljaku bi munijaturnu drzavu bosnjakistan progutali za dorucak . Cuo sa nedavno reisa Cerica kako kaze da su Bosnjaci jedini narod u Evropi koji nema svoju drzavu :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: Pa sta je onda Bosna i Hercegovina , je li to moja drzava ili je to pita od furde .S obzirom da je ceric kapo i kum SDA i da je klempo njegov mikrofon jasno ja se radi o izdaji . Za izdaju zemlje i svim normalnim zemljhama slijedi najgora kazna . A nas narod voli Cerica i Tihica , masu im , tapsu ih jer ce dobiti za Bajram malo ovcetine , doduse vise kostiju nego bravetine ipak meso jede efendija .
Ne kontam..... jedni ga optuzuju da radi s cericem, drugi da radi protiv Cerica....svi se hvatate za izjavu Cerica o Tihicu i srpskom igracu i usput zaboravljate da nije sda apsolutni pobjednik izbora u BiH...koliko ja znam (al izgleda nista ne kontam) neko drugi je osvojio mnogo vise i odlucio uci u koaliciju sa sda. Zasto nisu, ako su vec tako posteni, dragi, fini izabrali neku drugu stranku.....?
Skijaš

#450 Re: Sulejman Tihic ALL ABOUT

Post by Skijaš »

tolerantna wrote:....svi se hvatate za izjavu Cerica o Tihicu i srpskom igracu
Ne svi, meni recimo ta izjava Spahića (a ne Cerića) ne znači ništa osim da se vjerski lider petlja gdje mu nije mjesto. Ja sam svoj sud o Tihiću kao izdajniku donio na osnovu njegovog odnosa prema državi, njegovom davanju legitimiteta neprijateljskoj opciji. Potrebno je međunarodnoj zajednici pokazati da zbog velikosrpskih blokada, sistem ne funkcioniše kako je zamišljen i da treba eliminisati te blokade. Tada možemo očekivati da se međunarodna zajednica uključi u rješavanje problema i država će krenuti naprijed. Ako neko u Sarajevu, u ovom slučaju Tihić, uporno Dodika predstavlja kao konstruktivnog partnera sa kojim dogovor jeste moguć, kako zloupotrebe mehanizma blokada nisu problem, ne može doći do uključivanja stranaca i onda je jasno za koju ekipu Tihić igra.
i usput zaboravljate da nije sda apsolutni pobjednik izbora u BiH...koliko ja znam (al izgleda nista ne kontam) neko drugi je osvojio mnogo vise i odlucio uci u koaliciju sa sda. Zasto nisu, ako su vec tako posteni, dragi, fini izabrali neku drugu stranku.....?
Pa nije sad neki super izbor, između Radončića i Tihića skoro da i ne postoji bitna razlika, a ako Tihić nastavi sa ovim kvislinškim ponašanjem, ako se u sljedećem sukobu na relaciji Dodik - Lagumdžija ponovo svrsta na stranu Dodika, Tihića treba napenaliti iz vlasti i ubaciti Radončića. Obojica su bez karaktera, ali ako ne može sa Tihićem, može s kim može.
Post Reply