Nas slijedeci protivnik - Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#426 Re: Belgija - BiH
Ovo postavljane Topica na beku mi nije jasno nikako 
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#427 Re: Belgija - BiH
Nije ni meni ali tako svi vicu. Mozda je u modi-LIBERO- wrote:Ovo postavljane Topica na beku mi nije jasno nikako
Neznam koga bi drugog. Nemamo ljevaka ni za lijeka.
-
paja_patak
#428 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
znaci ti ne bi volio da bih ode na svjetsko kad bi znao da ce jednu tekmu primiti 6 golova?Ridjobrki wrote:Pa jeste, kontam ja taj pristup... Nije džaba motto srpske vojske i fudbalske repke jedan te isti:
Važno je učestvovati!
bih ako primi gol primice ga zbog kloca berberovica...
-
LSD
#429 Re: Belgija - BiH
Ćiro ili je totalno poludio ili je neka navlakuša za Belgijance sa ovim sastavom.
Topic na lijevom boku
...to je još ludje od taktike Bake-strucnjaka kad mu je Barbarez igrao libera
Ne mogu da vjerujem da ce mu igrati u sredini redom sve dizelaši koji ne mogu trcati ni poluvrijeme kako treba (Ibricic kojem guzovi ne dozvoljavaju pristojno trcanje u ovako jakoj utakmici,Muratovic koji ima 33 kuke i Misimovic koji nikad nije ni bio neki trkac)...pa ko ce trcati na sredini terena?? Berberovic,jel...Damjanovic
Valjda je ovo neka zajebancija i Čirina navlakuša za belgijance jer onaj eventualni sastav koji je danas objavljen jer garancija totalnog potopa u Genku.
Topic na lijevom boku
Ne mogu da vjerujem da ce mu igrati u sredini redom sve dizelaši koji ne mogu trcati ni poluvrijeme kako treba (Ibricic kojem guzovi ne dozvoljavaju pristojno trcanje u ovako jakoj utakmici,Muratovic koji ima 33 kuke i Misimovic koji nikad nije ni bio neki trkac)...pa ko ce trcati na sredini terena?? Berberovic,jel...Damjanovic
Valjda je ovo neka zajebancija i Čirina navlakuša za belgijance jer onaj eventualni sastav koji je danas objavljen jer garancija totalnog potopa u Genku.
-
Dado dijasporitus
#430 Re: Belgija - BiH
Je li imas bolji prijedlog ili je ovo natjecanje u pljuvanju. Bujrum, sirok ti bio forum.LSD wrote:Ćiro ili je totalno poludio ili je neka navlakuša za Belgijance sa ovim sastavom.
Topic na lijevom boku![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da ce mu igrati u sredini redom sve dizelaši koji ne mogu trcati ni poluvrijeme kako treba (Ibricic kojem guzovi ne dozvoljavaju pristojno trcanje u ovako jakoj utakmici,Muratovic koji ima 33 kuke i Misimovic koji nikad nije ni bio neki trkac)...pa ko ce trcati na sredini terena?? Berberovic,jel...Damjanovic![]()
- Mikado
#432 Re: Belgija - BiH
Da malo pocnemo dizat euforiju
- Mikado
- Mikado
- Mikado
#435 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Nek se ponovi ova noc, al ovaj put u reziji repke...
-
Dado dijasporitus
#436 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Radeljic se vraca u Njemacku zbog povrede. Kako stvari stoje minimalan poraz u Genku i pobjeda od dva razlike u Zenici bi bila dovoljna. A onda u punom "ratnom" sastavu sa Hasagicem, Rahimicem, Salihovicem, Ibisevicem i Bajramovicem u boljoj formi na Spance i Turke. Najlosije prolazimo ako iz dva susreta pokupimo samo 2 boda. Mec u Zenici ce dakle biti puno vazniji od ovoga u Genku.
- zecko_kupuz
#437 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Meni je ubjedljivo najsmješnija konstatacija "sa jednim bodom u gostima bili bi prezadovoljni, a kod kuće naravno idemo na sva tri". Ako budemo kukavički igrali u gostima, onda ćemo kukavički igrati i kod kuće. Nisu ovo više ona vremena kad smo mogli golom Bajramovića doći do očekivane pobjede.
Za naše je ta domaća utakmica izgleda gotova stvar. A to me najviše i plaši. Da ne bude opet - velika očekivanja, nikakav rezultat. Mislim da je tekma u Zenici upravo ona koje se trebamo plašiti.
I još jedna stvar. Ćiro toliko hvali Belgijance i njihove mlade, nabrijane, brze igrače, a u našem sastavu ne želi ni čuti za nekog mlađeg kandidata (uz izuzetke sjajnog Džeke i ljubimca Tvitija
). Sa najavljenim sastavom ima da budemo k'o udruženje penzionera u odnosu na Belgiju
.
Za naše je ta domaća utakmica izgleda gotova stvar. A to me najviše i plaši. Da ne bude opet - velika očekivanja, nikakav rezultat. Mislim da je tekma u Zenici upravo ona koje se trebamo plašiti.
I još jedna stvar. Ćiro toliko hvali Belgijance i njihove mlade, nabrijane, brze igrače, a u našem sastavu ne želi ni čuti za nekog mlađeg kandidata (uz izuzetke sjajnog Džeke i ljubimca Tvitija
-
drama
#438 Re: Belgija - BiH
rado_vidjen wrote:dabogda izgubili![]()
fakat treba razapet ciru ako igrali s jednim spicem i popusimo tekmu. treba ga sacekat na aerodromu i polomit.
i ideja sa ibricicem i misimovcem podjednako odusevljava.ko ce mu trcat? samo muratovic? bolje da stavi vladavica umjesto ibricica, jer je brzi, agresivniji, spremniji.
dzeko, covjek od 1,92, da vuce kontru protiv 4 -orice? ahaaaaa. misimovic je prespor za neka ubacivanja iz drugog plana.
dobro vam covjek govori za berberovica. on je ko muha bez glave, nema centarsut, ima viska potez, tehnicki je sirov, poglup, pa pravi gluposti...i tako.
sve sluti na pushu, ali vidicemo. daj boze da grijesim
igra covjek na kontru samo ne znam ko ce povuc' tu kontru??
misimovic il' ibricic?? svaka ekipa treba jednog ' misimovica ' da gurne loptu, odigra kvalitetan pas
i treba da igra al' potpuna je glupost u utakmici u kojoj ce se igrat' kontru stavit' ibricica....
nijedan od njih nit' je eksplozivan nit' brz.... jeben je neki tal oko ibricica....
igrace dok se ne proda iz hnl-a... u svakom postu ohrana ibricic...
treba neko brzi- vladavic il'.... bartolovic
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#439 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Belgijanci ako ikako mognu - nalozice se max. Imaju i pretek motiva zasto. Prosla utakmica sa Belgijom pa onda i ovaj neuspjeh Genka, a i ono sto su nasi navijaic napravili, sto je vjerujem bila najveca najezda navijaca koji nisu iz Zapadne Europe u Brisel prije nekoliko godina. Tako da vjerujem da Belgijanci znaju s kim imaju posla, i na terenu i na tribini. Na drugu ruku, mi ne znamo ni ko smo ni sta samo.
Jedino od ovog sto meni valja je Misimovic-Dzeko jer je to uigran tandem. Ostalo je sve krpljenje i bez veze. Daj boze da Ciro zna nesto sto ja ne znam ili vidim.
Jedino od ovog sto meni valja je Misimovic-Dzeko jer je to uigran tandem. Ostalo je sve krpljenje i bez veze. Daj boze da Ciro zna nesto sto ja ne znam ili vidim.
-
Stari
#440 Re: Belgija - BiH
Dado dijasporitus wrote:Je li imas bolji prijedlog ili je ovo natjecanje u pljuvanju. Bujrum, sirok ti bio forum.LSD wrote:Ćiro ili je totalno poludio ili je neka navlakuša za Belgijance sa ovim sastavom.
![]()
Ne mogu da vjerujem da ce mu igrati u sredini redom sve dizelaši koji ne mogu trcati ni poluvrijeme kako treba (Ibricic kojem guzovi ne dozvoljavaju pristojno trcanje u ovako jakoj utakmici,Muratovic koji ima 33 kuke i Misimovic koji nikad nije ni bio neki trkac)...pa ko ce trcati na sredini terena?? Berberovic,jel...Damjanovic![]()
Fakat ovaj ga pichi k'o da na normu radi.
Barbarez je bio najbolji libero kojeg smo kao reprezentacija ikad imali ... a ti sad razvaljuj usta istreniranim smijehom koliko hoces.
-
elSaik
#441 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Sviđa mi se postava... pobijedit ćemo... 
- -danTe-
#442 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
elSaik wrote:Sviđa mi se postava... pobijedit ćemo...
- FAP mashina
-
LSD
#444 Re: Belgija - BiH
Pa smijem se od muke ustvari...a vidim da si strucnjak koji zna da je Barbarez citavu svoju karijeru igrao kao napadac samo kod Bake libera...bravo majstoreStari wrote:Dado dijasporitus wrote:Je li imas bolji prijedlog ili je ovo natjecanje u pljuvanju. Bujrum, sirok ti bio forum.LSD wrote:Ćiro ili je totalno poludio ili je neka navlakuša za Belgijance sa ovim sastavom.
![]()
Fakat ovaj ga pichi k'o da na normu radi.
Barbarez je bio najbolji libero kojeg smo kao reprezentacija ikad imali ... a ti sad razvaljuj usta istreniranim smijehom koliko hoces.
-
pipi7
#445 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
naše prednosti:
oni su gore favoriti i imaju imperativ pobjede!
mi ne možemo puno izgubiti u subotu, a oni mogu!
navijači!
džeko!
njihove prednosti:
bolji su, realno!
naš golman i odbrana!
selektorove ideje sa topićem na lijevom boku!
naš polubunker, vjerovatno!
protiv španije i turske smo igrali na "sigurno"! nisu nas ni jedni ni drugi nadigrali, al smo zijanili! valjda bi protiv belgije trebalo nešto drugo probat! da nam je selektor malo hrabriji pa da ih napadnemo moglo bi biti svašta! po meni, dobitna kombinacija je džeko u špicu, a miske i pjanić odmah iza njega, muratović i jahić u vezi.
zašto pjaniću ne dati šansu od prve!?
odbrana se mora krpiti! počev od golmana pa do kapitena koji nije igrao utakmicu 4 mjeseca!
zaključak: moramo igrati za gol više!
oni su gore favoriti i imaju imperativ pobjede!
mi ne možemo puno izgubiti u subotu, a oni mogu!
navijači!
džeko!
njihove prednosti:
bolji su, realno!
naš golman i odbrana!
selektorove ideje sa topićem na lijevom boku!
naš polubunker, vjerovatno!
protiv španije i turske smo igrali na "sigurno"! nisu nas ni jedni ni drugi nadigrali, al smo zijanili! valjda bi protiv belgije trebalo nešto drugo probat! da nam je selektor malo hrabriji pa da ih napadnemo moglo bi biti svašta! po meni, dobitna kombinacija je džeko u špicu, a miske i pjanić odmah iza njega, muratović i jahić u vezi.
zašto pjaniću ne dati šansu od prve!?
odbrana se mora krpiti! počev od golmana pa do kapitena koji nije igrao utakmicu 4 mjeseca!
zaključak: moramo igrati za gol više!
- van Basten
#446 Re: Belgija - BiH
Stari wrote:i.
Barbarez je bio najbolji libero kojeg smo kao reprezentacija ikad imali.
- FAP mashina
#447 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Trening reprezentacije Bosne i Hercegovine u parku pred hotelom Hercegovina 25.03.2009
Ima da ih pocjepamo

Ima da ih pocjepamo
-
tazmaniaBAN
#448 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
kako se zove ovo, ova igra? 
Last edited by tazmaniaBAN on 26/03/2009 13:25, edited 3 times in total.
- banjaluka078
#449 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Moze biti glupavo pitanje, ali koja TV kuca ce prenositi utakmicu?