Kad si sad ovakav, sta je tek bilo sa 19 godinabelissima wrote:Sjecam se kakav sam bio ja sa 19 godina...zato tebi covjek ne moze nista zamjeriti!
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Peppers
#426 Re: FK Zeljeznicar
-
belissima
#427 Re: FK Zeljeznicar
Rozajska paprikice...hi hi hi 
- weed
#428 Re: FK Zeljeznicar
jel' ovo onaj feminizirani pitarcic!?belissima wrote:Rozajska paprikice...hi hi hi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#430 Re: FK Zeljeznicar
Trebao si napisati cirilicom, ipak je to vama sluzbeno pismouzalud pitas wrote:Hajmo Totalni Moroni![]()
Tamo daleko, daleko od mora,
Tamo je selo moje, tamo je ljubav moja.
Tamo je selo moje, tamo je ljubav moja.
O zar je morala doć', ta tužna nesrećna noć,
Kada si dragane moj, otiš'o u krvavi boj.
Tamo daleko, gde cveta limun žut,
Tamo je srpskoj vojsci jedini bio put.
Tamo je srpskoj vojsci jedini bio put.
Tamo daleko, daleko od mora,
Tamo je selo moje, tamo je Srbija.
Tamo je selo moje, tamo je Srbija.
Bez otadžbine, na Krfu živeh ja,
i opet veselo kličem, živela Srbija!
i opet veselo kličem, ŽIVELA SRBIJA!
MELODIJA
- odvijac
#431 Re: FK Zeljeznicar
ja bordasa sto im sad proradi savjest,tu pjesmu koliko ja znam pjevamo vec poodavno,ali piticama tek sad zasmetalo,sto se dolazi do zakljucka,potrebna im je dusevna hrana protiv zelje.ma jasta samo nek talasaju,sta god!!!MODRIMO BORDO!!
- Šibicar
#432 Re: FK Zeljeznicar
odvijac wrote:ja bordasa sto im sad proradi savjest,tu pjesmu koliko ja znam pjevamo vec poodavno,ali piticama tek sad zasmetalo,sto se dolazi do zakljucka,potrebna im je dusevna hrana protiv zelje.ma jasta samo nek talasaju,sta god!!!MODRIMO BORDO!!
-
elSaik
#433 Re: FK Zeljeznicar
ćiro wrote:Sad im je glavni hit:
"U šumarku skrivenom medvjeda je mali dom..."
![]()
![]()
Ali drama koliko su nas nadglasali, a ipak čuli sve pjesme naše... hihihi...
- weed
#434 Re: FK Zeljeznicar
kome?ćiro wrote:Sad im je glavni hit:
"U šumarku skrivenom medvjeda je mali dom..."
![]()
![]()
-
uzalud pitas
#435 Re: FK Zeljeznicar
Preko klipova
Spicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamo dalekoooo
Spicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamo dalekoooo
- odvijac
#436 Re: FK Zeljeznicar
ne mogu se oteti dojmu koliko smo vam interesantni,jebote kakav to smek ima zeljo,da je opsesija manjem sarajevskom klubu,odnosno navijacima fks.nego skontam da poslije onih godina karanja,ostane trauma,to vi na najbolji nacin pokazujete,ne mozete bez prve ljubavi,vasih je.baca 
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#437 Re: FK Zeljeznicar

ipak su oni u srcu plavi istina se ne moze sakriti ej fakat otkud vam plava boja na grbu?
-
riko-ga
#438 Re: FK Zeljeznicar
Boja plava srcu dragaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- bato99
#439 Re: FK Zeljeznicar
aloo manijaci ima li tog izvještaja sa današnje utakmice
-
elSaik
#440 Re: FK Zeljeznicar
Šta te zanima?bato99 wrote:aloo manijaci ima li tog izvještaja sa današnje utakmice
- bato99
#441 Re: FK Zeljeznicar
pa daj napiši šta se dešavalo danas na grbavici..izgleda da si ti jedini pravi manijak na ovom forumuelSaik wrote:Šta te zanima?bato99 wrote:aloo manijaci ima li tog izvještaja sa današnje utakmice
-
LSD
#442 Re: FK Zeljeznicar
Ko je ovaj bato99?? odakle se on ukaza na ovom forumu?? šta ovo on nešto ispituje i proziva manijake?? za koga on uopšte navija??...jao lika 
- rado_vidjen
#443 Re: FK Zeljeznicar
kako ne znas batu, navijac skupine velike tradicije
ja sam jopet preskocio tekmu, ali ako se iz travnika donesu 3 boda, bome bi mogao promjeniti stav
ja sam jopet preskocio tekmu, ali ako se iz travnika donesu 3 boda, bome bi mogao promjeniti stav
- bato99
#444 Re: FK Zeljeznicar
daj bolan LSD koji ti je... niko nikog ne proziva..već haj napišite nešto o današnjoj utakmiciLSD wrote:Ko je ovaj bato99?? odakle se on ukaza na ovom forumu?? šta ovo on nešto ispituje i proziva manijake?? za koga on uopšte navija??...jao lika
-
elSaik
#445 Re: FK Zeljeznicar
Ma ima raje koja bi pisala, ali šta god da napišemo, eto ti 5-6 pitarčića sa svojim glupostima, ali eto...
Teren:
Željo najbolji ove sezone, ali je to daleko od bilo čega ozbiljnog. Imali priliku na početku, 8.-9. minut, Rovčanin pucao u golmana gostiju. 2-3 minute poslije toga, Sadiković s naše polovine upošljava Rovčanina, koji lobuje golmana - 1:0. Kasnije, prilika za Bajića, ostao sam na desnoj strani šesnaesterca, pucao, ali u vanjski dio mreže. Do kraja poluvremena ništa značajno (mislim da je to sve što se dešavalo u prvom). U drugom odličan šut Sadikovića iz slobodnog. Par napada koji su mogli biti opasniji da su nam napadači bili pribraniji. Par šuteva izvan 16, ali ništa naročito opasno. U 86. kontranapad Želje, Pelaku bježi lopta, golman ga ruši - penal i drugi žuti za golmana. Na gol stao igrač, jer su gosti izvršili sve izmjene. Pelak izvodi penal - 2:0. Do kraja utakmice još par pokušaja napada, ali ništa posebno. Široki - užasno loš. Dođu do 16, ali ne znaju šta dalje. Iskreno, ne sjećam se da su ijednom ugrozili naš gol...
Tribine:
Slab sam u procjenama prisutnih na tribinama, ali eto, odokativno, možda milja. Gostujući navijači došli pred stadion u 20. minuti, na tribinu ušli u 35.. Nešto ih puno peglali drotovi. Bilo ih je tačno 15, došli jednim kombijem. Mercedes. Navijali tih 10ak minuta, do kraja prvog poluvremena. Drugo poluvrijeme, grupa od nekih 100-120 momaka stvara kop na sjeveru i navija se čitavo drugo poluvrijeme.
To je to. Možda sam nešto zaboravio, ali eto...
Teren:
Željo najbolji ove sezone, ali je to daleko od bilo čega ozbiljnog. Imali priliku na početku, 8.-9. minut, Rovčanin pucao u golmana gostiju. 2-3 minute poslije toga, Sadiković s naše polovine upošljava Rovčanina, koji lobuje golmana - 1:0. Kasnije, prilika za Bajića, ostao sam na desnoj strani šesnaesterca, pucao, ali u vanjski dio mreže. Do kraja poluvremena ništa značajno (mislim da je to sve što se dešavalo u prvom). U drugom odličan šut Sadikovića iz slobodnog. Par napada koji su mogli biti opasniji da su nam napadači bili pribraniji. Par šuteva izvan 16, ali ništa naročito opasno. U 86. kontranapad Želje, Pelaku bježi lopta, golman ga ruši - penal i drugi žuti za golmana. Na gol stao igrač, jer su gosti izvršili sve izmjene. Pelak izvodi penal - 2:0. Do kraja utakmice još par pokušaja napada, ali ništa posebno. Široki - užasno loš. Dođu do 16, ali ne znaju šta dalje. Iskreno, ne sjećam se da su ijednom ugrozili naš gol...
Tribine:
Slab sam u procjenama prisutnih na tribinama, ali eto, odokativno, možda milja. Gostujući navijači došli pred stadion u 20. minuti, na tribinu ušli u 35.. Nešto ih puno peglali drotovi. Bilo ih je tačno 15, došli jednim kombijem. Mercedes. Navijali tih 10ak minuta, do kraja prvog poluvremena. Drugo poluvrijeme, grupa od nekih 100-120 momaka stvara kop na sjeveru i navija se čitavo drugo poluvrijeme.
- bato99
#446 Re: FK Zeljeznicar
@elsaik hvala na infu...izvinite što sam vam upo na temu..znam da svi mrzite cijela bosna zrinjski i ultrase.. eto ovo je zadnji put da sam vam došo na temu hebiga imam nekoliko prijatelja manijaka i radi njih poštujem želju..pozdrav svim pravim manijacimaelSaik wrote:Ma ima raje koja bi pisala, ali šta god da napišemo, eto ti 5-6 pitarčića sa svojim glupostima, ali eto...
Teren:
Tribine:
-
elSaik
#447 Re: FK Zeljeznicar
Ma ne mrzi baš čitava Bosna Zrinjski... 
-
LSD
#448 Re: FK Zeljeznicar
A ultras je decko...to nam reci,da znamo s kim imamo posla,ko nam postavlja pitanja i sl.
Radi par manijaka poštuje Želju...zanimljivo
...šta bi bilo da ih zna više...garant bi i sam poceo navijati za Želju.
Radi par manijaka poštuje Želju...zanimljivo
-
elSaik
#449 Re: FK Zeljeznicar
Što si ti nadrkan? Da ti nije krivo što je Željo pobijedio...LSD wrote:A ultras je decko...to nam reci,da znamo s kim imamo posla,ko nam postavlja pitanja i sl.
Radi par manijaka poštuje Želju...zanimljivo...šta bi bilo da ih zna više...garant bi i sam poceo navijati za Želju.
3 utakmice bez poraza i primljenog gola...
-
LSD
#450 Re: FK Zeljeznicar
Opet smo beton,jelde... jel opet Simo Krunic-jedan od naselSaik wrote:Što si ti nadrkan? Da ti nije krivo što je Željo pobijedio...LSD wrote:A ultras je decko...to nam reci,da znamo s kim imamo posla,ko nam postavlja pitanja i sl.
Radi par manijaka poštuje Želju...zanimljivo...šta bi bilo da ih zna više...garant bi i sam poceo navijati za Želju.
3 utakmice bez poraza i primljenog gola...Fina serija...