Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
abondanzieri wrote:@scheph,taj klub se sada zove Milton Keynes Dons i nalazi se 96-om mjestu
a stari navijaci ne priznaju taj novi klub Milton pa su osnovali AFC Wimbledon koji je krenuo iz zadnje lige al ima duplo vecu gledanost nego Milton...sad su prosli par kola u FA Cupu
TRADICIJA JE CUDO
za ovo bas nisam znao, nekad sam gotivio ovaj klub dok su igrali u PL ali eto bas tuzno sto se tako desilo, Milton Keynes Dons! gdje nadjose to ime da mi je znati, a da li znate ko sada igra na starom stadionu?
Nikad losiji Chelsea nikad jaci ManU, nemati nijednu sansu na utakmici a ocekivati titulu je presmjesno, Scolari se gubi, teski dani za Chelsea...
Iznenagjen i uvrijegjen sam sto bi reko Sojic, onakvu igru u najgorim snovima nisam ocekivao od Chelsea, najavljivat pobjedu a ne stvorit nijednu sansu je jadno, Giggs penzioner da ocita lekciju citavom veznom redu Chelsea - ni u najgorim snovima toga nema, nerealno fakat, uzas
Cestitke ManU-u na sampionskoj igri
Pa fazon je u tome sto su dali brdo para a doveli kloceve. Onda i trenera koji ocigledno pojma nema i eto formule za neuspjeh. U veznom redu Ballack, Lampard i Deco imaju preko 30 godina, naprijed umorni Drogba i Anelka koji su takodjer profurali 30-tu, ne znam cemu se nada Scolari sa ovom ekipom. Iskustvo je svakako pozeljno ali iskustvo ne moze trcati, treba im mladjih igraca da poguraju, ovo juce je fakat bilo smjesno.
Pa ako uzmes u obzir da zlatom placaju ove svoje antitalente i da nakon 21 odigranog kola jos uvijek nije poslozio ekipu onda fakat nema pojma sta radi. Stara slava-vozdra.
Giggs jeste bio najbolji ali nista manje los nije bio ni Evra koji se kad god je pozelio setkao kroz sredinu cak i vise nego po lijevom boku a sve to zahvaljujuci Chelsea-ovoj staticnoj odbrani. Protiv onog sastava i jos vaznije protiv onakve postavke igre (nisu na gol cestito opucali) se sve ekipe iz EPL-a mogu naigrati. Koliko god je do igraca toliko je i do Scolarija.
Edin H. wrote:a inače je funta na nivou eura ima i dva mjeseca :-
Nije bas tako, pala je na 1 -1 oko Nove godine, ali se sada krece 1,1,
Ipak pravi razliku na takve cifre jer je ponuda sada otprilike 110 miliona eura.
Nude mu platu od £250.000 sedmicno
A ona Kakina izjava oko kapitenske trake u Milanu?!
I samo da se zna,nisam simpatizer Milana,nego pokushavam da skontam jesi li ozbiljan kada mislish da ce se ovaj transfer i ostvariti?!
burek_in_space wrote:
A ona Kakina izjava oko kapitenske trake u Milanu?!
I samo da se zna,nisam simpatizer Milana,nego pokushavam da skontam jesi li ozbiljan kada mislish da ce se ovaj transfer i ostvariti?!
Ne znam, ja bih presao, a rekao sam ti da i Berlusconi voli repa.
Mislim da mu nude razumnu cifru za njegove usluge - evo sada pola miliona funti sedmicno
Ja se iskreno nadam da ce Kaka preci, a Manchaster City ispasti is Premiershipa (trenutno su 15-ti), pa neka igra za pola miliona funti semicno u First Division-u zajedno sa Robihnom.
ma kakav manchester city, daleko su oni od vrha koliko god para da imaju, ja da sam Kaka nikad ne bi presao u man city... i Robinho isto, bolje bi mu bilo da je u Chelsea otisao ...
eno i tottenham je trebao biti u vrhu sa svim pojacanjima pa sta bi, ne mogu nikog da dobiju...