ŠejtaneEuridika wrote:Ozbiljna samTomahawk11 wrote:Euridika![]()
.
Ako si kandidat za jopen, samo mi javi, naći ćemo kandidatkinju po izboru.![]()
Šala...
Joj kad ti ovo snime dežurni klix j....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ŠejtaneEuridika wrote:Ozbiljna samTomahawk11 wrote:Euridika![]()
.
Ako si kandidat za jopen, samo mi javi, naći ćemo kandidatkinju po izboru.![]()
Šala...
sheilak wrote:Sad je gotovo. :/Tomahawk11 wrote:Uh, a šta je bio plansheilak wrote:Tomahawk begenisan?!
Pa ode onda citav moj plan![]()
Euridika![]()
Al ni Euridika ti ne bi pomogla.
Tomahawk11 wrote:
![]()
Šteta
Vidimsheilak wrote:Tomahawk11 wrote:
![]()
Šteta![]()
![]()
A volim te zezat, Tomahawk.halali hahaha
Nema ići, ti si ovo sve zakuhalaEuridika wrote:Samo se vi volite, ja volim kad ljubav cvjeta. Over and out.
Ovakvu uvredu samo kafa može sprati.Tomahawk11 wrote:Nema ići, ti si ovo sve zakuhalaEuridika wrote:Samo se vi volite, ja volim kad ljubav cvjeta. Over and out.![]()
Ko će vam znati, vi to meni nesh iza leđa....eh, žene, žene
Samo reci kadEuridika wrote:Ovakvu uvredu samo kafa može sprati.Tomahawk11 wrote:Nema ići, ti si ovo sve zakuhalaEuridika wrote:Samo se vi volite, ja volim kad ljubav cvjeta. Over and out.![]()
Ko će vam znati, vi to meni nesh iza leđa....eh, žene, žene
Dobro, Tomahawk. Ali samo da te upozorim. Sa mnom (ni) zezanje nikad nije bezazleno.Tomahawk11 wrote:Vidimsheilak wrote:Tomahawk11 wrote:
![]()
Šteta![]()
![]()
A volim te zezat, Tomahawk.halali hahaha
![]()
Rekoh ranije, slobodno![]()
Za tebe sve na veresiju
Javim dok skontam.Tomahawk11 wrote:Samo reci kadEuridika wrote:Ovakvu uvredu samo kafa može sprati.
Hoćeš reći da si opasnasheilak wrote:
Dobro, Tomahawk. Ali samo da te upozorim. Sa mnom (ni) zezanje nikad nije bezazleno.
Vecinom dusevne prirode.Tomahawk11 wrote:Hoćeš reći da si opasnasheilak wrote:
Dobro, Tomahawk. Ali samo da te upozorim. Sa mnom (ni) zezanje nikad nije bezazleno.![]()
Kakve posljedice....oćelavim, spadnu mi obrve i trepavice, dobijem aritmiju....![]()
Ili pak samo duševne prirode?
Budem li se budio sav u znoju, javim tisheilak wrote:Salim se, tomo, ne boj se
Ok, sad necu nista dalje reci. Iako me vuces za jezik.Tomahawk11 wrote:Budem li se budio sav u znoju, javim tisheilak wrote:Salim se, tomo, ne boj se
Ovaj gore opis podjeca na popularne dizelase iz 90-ihkiligonzales wrote:Loze se na njih nece da priznaju... Ostalim kazu fini ste u prevodu dosadni stemarkovic.vladimir wrote:interesuje me samo gdje ove djevojke nalaze na likove koji toliko
pisaju uz drvo,
likove koji izlaze navece u trenerkama
ili u pelama s bijelim varapama,
utegnutim majama,
suskavim trenerkama,
"njegovanim" dugim noktima na malom prstu
imaju duge nokte na nohama,
peksinluk pod noktima i td ...
nisam bas cest na forumu, al bas me interesuje gdje su naisle na momke sa svim tim osobinama, ne bi da stajem na niciju stranu ... al sve gore nabrojano, smijem li pitat gdje upoznajete te tipove, licno iskustvo ili cisto onako ... opazanje na ulici ?!?
usput, nista licno, al kad ste navalile toliko o tome sta vam se gadi, jebga recite i na sta se lozite,
iako stoji to za neke pojedince iz vasih zivota koje ste opisale... dugi nokti i td...

Sjo Dzeke 'vam desno. I to jos u bojama Manchester City-a.Samprotivsviju wrote:
E ja licim na tog do Dzeke lijevo...Tito_i_Partija wrote:Sjo Dzeke 'vam desno. I to jos u bojama Manchester City-a.Samprotivsviju wrote: