Kome ba?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

fantom slobode

#426 Re: Kome ba?

Post by fantom slobode »

aida05 wrote:Fantom slobodne -odgadjaj vjencanje!Mi ispisasmo 4 lista a fishtrija se ne izjasni :(
Odgadjam, e sto ti je musko, nadje srodnu dusu, pa se prepadne...Neka, naletice na kakvu fishtriju, pa ce vidjet' belaja...
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#427 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Eto vidis,a mene opet ispalise po usima.....Nije ni cudo sto sam klempava :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#428 Re: Kome ba?

Post by pici »

aida05 wrote:Eto vidis,a mene opet ispalise po usima.....Nije ni cudo sto sam klempava :D
samo pustis kosicu i problem rijesen :D
Šeherzada

#429 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

pici wrote:
aida05 wrote:Eto vidis,a mene opet ispalise po usima.....Nije ni cudo sto sam klempava :D
samo pustis kosicu i problem rijesen :D
Ma nemogu ja s dugom kosom deverati.Kod mene ko u muskarca-sto krace to bolje :D
fantom slobode

#430 Re: Kome ba?

Post by fantom slobode »

Naj ti je bolje ko meyrem@ u dzamiju, a ne po kaficima traziti momke.Ona ima rijetko lijepe zube...A i pred dzamijom vidi i cipele, a i carape kod te muskadije, moze uvijek nesto da probere, no ona i dalje sama, boji se da ne izgubi abdest...
Šeherzada

#431 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Probala ja i to.Jedan petak samiju pa pred dzamiju i pocvela vikati KO ONA ISPRED TRZNICE"nEMOJTE KUCI BEZ MENE ICI MOZE VAS OKLAGIJA SA COSKA STICI"....I OPET NISTA :lol:
fantom slobode

#432 Re: Kome ba?

Post by fantom slobode »

aida05 wrote:Probala ja i to.Jedan petak samiju pa pred dzamiju i pocvela vikati KO ONA ISPRED TRZNICE"nEMOJTE KUCI BEZ MENE ICI MOZE VAS OKLAGIJA SA COSKA STICI"....I OPET NISTA :lol:
E da si bogdo isla jos koji petak, bilo bi tu vise uspjeha...Nista, mozda da probas u crkvu, tamo ima bogojaznih, malo se prosetaj tamo oko 6, kada je vrijeme mise.Mozes svaki dan, mozda se kojoj mami svidis.Ti samo na koljena i trazi da se ispovjedis, dace ti velecasni kakav dobar savjet, znaju oni sve sta im se u zupi desava...
Šeherzada

#433 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Neka hvala,toliko ocajna jos nisam :D
fantom slobode

#434 Re: Kome ba?

Post by fantom slobode »

aida05 wrote:Neka hvala,toliko ocajna jos nisam :D
nije to ocajanje, to da izbjegnes one u tenama, sa zutim zubima...Kako mogu drugi preko velecasnog naci sebi srodnu dusu...
Šeherzada

#435 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Ma koja srodna dusa.....Ja sam unikat :D
fantom slobode

#436 Re: Kome ba?

Post by fantom slobode »

aida05 wrote:Ma koja srodna dusa.....Ja sam unikat :D
jeste, takve se vise ne desavaju. Nisi ko ove obicne, predvidljive djevojke.A volis i da jedes...
Šeherzada

#437 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Dzaba ja to pricam.....Niko mi ne vjeruje :( Sve bi ja prezalila ali i roze covjek me napusti
fantom slobode

#438 Re: Kome ba?

Post by fantom slobode »

aida05 wrote:Dzaba ja to pricam.....Niko mi ne vjeruje :( Sve bi ja prezalila ali i roze covjek me napusti
to je otudjenje covjeka od zene, nigdje pravih emocija, jos ti ovo fudbalsko prvenstvo sjede na muku.Neka, bice bolje, nema te na daleko...
Šeherzada

#439 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Sad si me postidio........ :oops: :oops: :oops:
fantom slobode

#440 Re: Kome ba?

Post by fantom slobode »

aida05 wrote:Sad si me postidio........ :oops: :oops: :oops:
E sto ti je karakter divan, nisi ti ko one sto nemaju ni stida, ni obraza...Primjetice to kakav muskarac sa postenim namjerama.Cuvaj se kad ides zimi na klizanje, vidis li da se barabe znaju nakaciti, sad, pa sad.Ne daj ti svog, kako te je mater naucila.
Šeherzada

#441 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Sa si se narogusio na mene? :x
fantom slobode

#442 Re: Kome ba?

Post by fantom slobode »

aida05 wrote:Sa si se narogusio na mene? :x
e sada sam se ja postidio...

ne daj onog roza covjeka drugoj, kakve su ove u nas, zacas ce ga oteti.Eno one me-e ko fol trazi pomoc, a ti joj kakva si dobra i hoces pomoci...A dobra si, jos da hoces u liniju se dotjerat' ...
Šeherzada

#443 Re: Kome ba?

Post by Šeherzada »

Roze ciku nedam ni pod razno!Kakva sam naivna na pocetku mislila da ga dam.Ih sto ti je ludo zensko.A dobra sam nego sta.....i stasom i glasom.I netreba meni linija,imam ja dobar kasetofon :D
d2

#444 Re: Kome ba?

Post by d2 »

d2 wrote:
lamija_SA wrote:Ma ima i dobrih momaka i dobrih djevojaka. Sve ostalo je do pravog vremena i mjesta kada će se sresti.

Ne treba biti površan pa suditi po piću koje djevojka drži ili cipelama koje momak nosi.
U biti razumijem problem koji je iznijet u uvodnom postu. Ali isto tako postoje i djevojke koje se isto mogu zapitati za muški rod!
Gdje su dobri, interesantni momci, obrazovani, šarmantni. šaljivđije, sportisti?
tu sam, od pola 5 sam na vilsu na biciklu koga zanima :lol:
a evo i rezultata u kilometrima :lol:

Image
d2

#445 Re: Kome ba?

Post by d2 »

aida05 wrote:Roze ciku nedam ni pod razno!Kakva sam naivna na pocetku mislila da ga dam.Ih sto ti je ludo zensko.A dobra sam nego sta.....i stasom i glasom.I netreba meni linija,imam ja dobar kasetofon :D
hocetel u palmu na kolace ? :lol:
Irm@

#446 Re: Kome ba?

Post by Irm@ »

d2 wrote:
aida05 wrote:Roze ciku nedam ni pod razno!Kakva sam naivna na pocetku mislila da ga dam.Ih sto ti je ludo zensko.A dobra sam nego sta.....i stasom i glasom.I netreba meni linija,imam ja dobar kasetofon :D
hocetel u palmu na kolace ? :lol:
:lol: :lol: :lol: :D :-D
Meyrem

#447 Re: Kome ba?

Post by Meyrem »

fantom slobode wrote:
Naj ti je bolje ko meyrem@ u dzamiju, a ne po kaficima traziti momke.Ona ima rijetko lijepe zube...A i pred dzamijom vidi i cipele, a i carape kod te muskadije, moze uvijek nesto da probere, no ona i dalje sama, boji se da ne izgubi abdest...
bezveze bi bilo da pisem kako je ovo gomila smetlja i lazi, kako nemam pojma ko je ovaj lik i
kako taj lik nema nikakvog razloga da pljuje nepoznate ljude na forumu ... ali na njegovom
primjeru vam plasticno mogu pojasniti sto je "nesreca", vrsta muskarca koju bi trebalo izbjegavati,
nazvanu po jedinom sto vam takav tip moze donijeti. Takvi najvise vrebaju po kaficima i internet forumima ...

Kako prepoznati "nesrecu"?
Fizicki izgled i odjeca nista ne govore, ali ne mozete da ne primjete da tip govori iskljucivo ruzno o drugima, o ljudima
koje poznaje i ne poznaje, cak i prijateljima, djevojkama (ako ih je bilo itd.). (Za razliku od njega idealni muskarac nikad ne prica o sebi,
drugima i novcu :D).

"Nesreca" je sklona laganju, pa ce tako slagati bilo sta samo da bi vas odvukla u stan, vikendicu ili auto (u konkretnom slucaju
Aidu na messenger :D). Laganje, nazalost, ne mozete odmah prepoznati, ali kad primjetite najbolje je da se sto prije
distancirate od njega.

"Nesrecu" upoznajete iskljucivo po kaficima, ne bavi se sportom, ne svira nista, nema hobbija, druzi se sa sebi slicnima ...
("nesreca" nikad ne dolazi sama :D) On ce se vrlo brzo kompletno nalijepiti na vas, tako da ako imate bogat drustveni,
sportski i ini zivot mozete ga ubrzo s njim zaboraviti. On ce vas vrlo brzo staviti pred ultimatum ako se bavite necim u sta
on nema uvida: "Snowboarding ili ja!", "Spanija ili ja!" itd. itd.

I najbolje cure mogu naletjeti na nesrecu (iz mog kruga prijatelja cak 3). Obzirom da "nesreca" samo zuji
po kaficima nema puno tema za razgovor i nakon kratkog vremena postane vam dosadna.
Dolazimo do najveceg problema sa "nesrecom" - kako ga se otarasiti.
Ovo je najtezi dio cijele price, jer ako ste sa ovakvim tipom duze od mjesec dana, on vec
prica o porodici, braku i slicno. Ako ste s njim u aferi rizikujete svoju stvarnu vezu, jer ce "nesreca"
kad ga ostavite najvjerovatnije otici vasem dragom i sve mu ispricati u lice. Moje prijateljice su imale
isti scenarij - psiho-teror mjesecima

Zato, drage moje cure, pamet u glavu i ne dajte se ispod cijene :D
d2

#448 Re: Kome ba?

Post by d2 »

kad me je majka dok sam bio mladji docekivala sa "gdje si do sada bio nesreco jedna" jel to znaci da sam ja zapravo ovaj nesretnik sto je opisan gore ? :roll: :lol:
Meyrem

#449 Re: Kome ba?

Post by Meyrem »

d2 wrote:kad me je majka dok sam bio mladji docekivala sa "gdje si do sada bio nesreco jedna" jel to znaci da sam ja zapravo ovaj nesretnik sto je opisan gore ? :roll: :lol:
:lol:

cini mi se da nisi dok je bica i Vilsa :lol:
madner

#450 Re: Kome ba?

Post by madner »

Meyrem wrote:
fantom slobode wrote:
bezveze bi bilo da pisem kako je ovo gomila smetlja i lazi, kako nemam pojma ko je ovaj lik i
kako taj lik nema nikakvog razloga da pljuje nepoznate ljude na forumu ... ali na njegovom
primjeru vam plasticno mogu pojasniti sto je "nesreca", vrsta muskarca koju bi trebalo izbjegavati,
nazvanu po jedinom sto vam takav tip moze donijeti. Takvi najvise vrebaju po kaficima i internet forumima ...
Image

Zdravo damo, kako je?
Post Reply