Dexter Morgan

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Mali_Vuk

#426 Re: Dexter Morgan

Post by Mali_Vuk »

Lakat Jebić wrote:ja se ponadao da ce ono debrino preseravanje s kraja prosle sezone izostavit....
:x Kako je iritantno ono njeno konstatno cmizdrenje, i to uvijek na neki fol plača kroz smijeh. Baš bezveze. Isto me nervirao Ritin govor kroz šapat, nema šanse da joj čuješ glas :twisted: Ovaj drugi problem je riješen prilično brzo :D
shiljak

#427 Re: Dexter Morgan

Post by shiljak »

Nekako u ovoj epizodi svasta se razlicito izdesavalo..pretrpano, jos i ta debra sto place na kraju i bas eto sad da pocne ono spominjati :-) :D

p.s. i dalje nekako predugo traje serija, 57 minuta, a prije je bilo 45
ortodont

#428 Re: Dexter Morgan

Post by ortodont »

:oops: Spoiler alert :oops:

Isače fegetu. :lol: :lol: :lol:
Joker88

#429 Re: Dexter Morgan

Post by Joker88 »

ortodont wrote: :oops: Spoiler alert :oops:

Napominjala sam to u prethodnim postovima, ali me niko nije uzimao za ozbiljno :D
al_neri

#430 Re: Dexter Morgan

Post by al_neri »

ortodont wrote: :oops: Spoiler alert :oops:

Mozda je doslo vrijeme da dexter proba nesto novo :D
ortodont

#431 Re: Dexter Morgan

Post by ortodont »

Joker88 wrote: Napominjala sam to u prethodnim postovima, ali me niko nije uzimao za ozbiljno :D
:D :thumbup:
Tribeka

#432 Re: Dexter Morgan

Post by Tribeka »

shiljak wrote:Nekako u ovoj epizodi svasta se razlicito izdesavalo..pretrpano, jos i ta debra sto place na kraju i bas eto sad da pocne ono spominjati :-) :D

Ma dje predugo traje, molim te :mrgreen: Bilo bi mi prekratko i sahat i pol da traje.

Svasta se nesto izdesavalo, ovo su komotno mogli i dvije staviti. Ali vjerovatno, blizi se rasplet pa treba ubrzati. Najjaci kadrove cijele sezone je ovo pice sa Isaakom. Ipak ima nade, da postanu haveri. Realno, ovom covjeku treba prijatelj vise nego koka :lol:

Ovo sa Debrom je malo bolesno, moglo je i bez toga.

Zelimo vise akcije sa Hannom :!: :mrgreen:
madFlava

#433 Re: Dexter Morgan

Post by madFlava »

KAko je krenula sezona mislio sam, evo je dobra napokon :) al ova i prethodne dvije su limunade zesce.
shiljak

#434 Re: Dexter Morgan

Post by shiljak »

Tribeka wrote:
shiljak wrote:Nekako u ovoj epizodi svasta se razlicito izdesavalo..pretrpano, jos i ta debra sto place na kraju i bas eto sad da pocne ono spominjati :-) :D

Ma dje predugo traje, molim te :mrgreen: Bilo bi mi prekratko i sahat i pol da traje.

Svasta se nesto izdesavalo, ovo su komotno mogli i dvije staviti. Ali vjerovatno, blizi se rasplet pa treba ubrzati. Najjaci kadrove cijele sezone je ovo pice sa Isaakom. Ipak ima nade, da postanu haveri. Realno, ovom covjeku treba prijatelj vise nego koka :lol:

Ovo sa Debrom je malo bolesno, moglo je i bez toga.

Zelimo vise akcije sa Hannom :!: :mrgreen:
Mislim da znam kako ce sezona zavrsiti. Debru ce krenuti plavusa da ubije i onda ce dexter da je ubije :D.. A sa ovim kriminalcem deperom, on bi mogao ranije da ode :-D
Joker88

#435 Re: Dexter Morgan

Post by Joker88 »

shiljak wrote: Mislim da znam kako ce sezona zavrsiti. Debru ce krenuti plavusa da ubije i onda ce dexter da je ubije :D.. A sa ovim kriminalcem deperom, on bi mogao ranije da ode :-D
Ma ja , sve sluti da ce se tako zavrsiti.. Prema imdb Isaac glumi u 12 epizoda, tako da mozda ostane do kraja sezone..
Bilo bi dobro, mada se nece desiti, da Hana ubije Debru (njeno izjavljivanje ljubavi prema Dexu je bilo nepodnosljivo :x ) ..
Da Dex ode sa Hannom u Argentinu i happy end (jer sve serije nakon 7-8 sezone postanu dosadne, HIMYM je npr. nepodnosljiva vise )
Mr. Brightside

#436 Re: Dexter Morgan

Post by Mr. Brightside »

a Laguerta :mrgreen:
shiljak

#437 Re: Dexter Morgan

Post by shiljak »

Joker88 wrote:
shiljak wrote: Mislim da znam kako ce sezona zavrsiti. Debru ce krenuti plavusa da ubije i onda ce dexter da je ubije :D.. A sa ovim kriminalcem deperom, on bi mogao ranije da ode :-D
Ma ja , sve sluti da ce se tako zavrsiti.. Prema imdb Isaac glumi u 12 epizoda, tako da mozda ostane do kraja sezone..
Bilo bi dobro, mada se nece desiti, da Hana ubije Debru (njeno izjavljivanje ljubavi prema Dexu je bilo nepodnosljivo :x ) ..
Da Dex ode sa Hannom u Argentinu i happy end (jer sve serije nakon 7-8 sezone postanu dosadne, HIMYM je npr. nepodnosljiva vise )
haha, e samo da se to sa Debrom hoce ostvariti sto kazes, a onda mogu i da nastave sa novim sezonama :lol: :-D
Gandalf

#438 Re: Dexter Morgan

Post by Gandalf »

Debra je najpuknutiji lik u seriji - zašto nju Trinity ne odradi umjesto one jadne Dexove žene
dingosp0

#439 Re: Dexter Morgan

Post by dingosp0 »

Poslje 7 sezone bice i 8, a to ce biti zadnja sezona ...

mislim da ce se sve sto se sad desava prenjeti u sezonu 8...jedino ko bi mogao da nestane je Isaak, koji je sad realno jedina opasnost za dextera... osim LaGuerte isto ...LaGuerta ce sigurno biti ta koja ce da provali dextera, a mozda cak i Debra.. imam neki osjecaj, jer je pukla skroz... tako da ce je mozda ljubomora unistit i da ce izletit za sve sto zna o dexteru... a sve ce se zavrsiti da dexter sazna sta LaGuerta vec sve zna o njemu ili da je ubije .... a mozda da ga provali, onda on i ova plavka se pokupe i zdime nedje ...
Joker88

#440 Re: Dexter Morgan

Post by Joker88 »

ma ja, LaGuerta ce ga uhvatit, ukoliko ovaj ne pobjegne negdje ili ako uvedu jos jednog "Doaksa" da odgovara za njegova djela, sto bi bilo glupo
irac300

#441 Re: Dexter Morgan

Post by irac300 »

Meni ono sijelo Dexa i Isaaca i priča o ljubavi nekako daje slutnju kako bi se trebala radnja odvijati. A to je da će Dexterova nova ljubav zaplatiti od ovog Ukrajinca. Možda se i varam, ali kontam ne bi toliko potencirali priču o ljubavi baš u trenutku kada Dexter počinje gajiti ljubavne osjećaje prema ženi.
Joker88

#442 Re: Dexter Morgan

Post by Joker88 »

Mozda se Isaac zaljubi u Dexa :D
shiljak

#443 Re: Dexter Morgan

Post by shiljak »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Tribeka

#444 Re: Dexter Morgan

Post by Tribeka »

irac300 wrote:Meni ono sijelo Dexa i Isaaca i priča o ljubavi nekako daje slutnju kako bi se trebala radnja odvijati. A to je da će Dexterova nova ljubav zaplatiti od ovog Ukrajinca. Možda se i varam, ali kontam ne bi toliko potencirali priču o ljubavi baš u trenutku kada Dexter počinje gajiti ljubavne osjećaje prema ženi.
Ima i ta opcija. I onda ce se nameraciti da ga rokne, pa makar is'o za njim i u Ukrajinu. :mrgreen: Jer mi se ovako cini, da se nesto previse necka. Te hoce, te nece. Mada, ja ne bih imao nista protiv, da i La Guertu i Debru povede sa sobom 8-)
Gandalf

#445 Re: Dexter Morgan

Post by Gandalf »

irac300 wrote:Meni ono sijelo Dexa i Isaaca i priča o ljubavi nekako daje slutnju kako bi se trebala radnja odvijati. A to je da će Dexterova nova ljubav zaplatiti od ovog Ukrajinca. Možda se i varam, ali kontam ne bi toliko potencirali priču o ljubavi baš u trenutku kada Dexter počinje gajiti ljubavne osjećaje prema ženi.
to bi bilo u stilu "oko za oko" - ima ta opcija savim finu podlogu, ali mi to nekako izgleda kopija situacije s Trinityem, kada je izgubio ženu - kako god da bude, mislim da Hanu nećeno gledati u narednoj sezoni, bilo da će je neko sredit' bilo da će pobjeć'.
irac300

#446 Re: Dexter Morgan

Post by irac300 »

Ma da, svašta je moguće. Ja sam to onako sam od sebe, a sad šta je scenaristima u glavi bilo to samo oni znaju. ;-)
ortodont

#447 Re: Dexter Morgan

Post by ortodont »

Malo je nedostajalo da slomim čašu kada sam vidio Hanu kako nepomično leži. :D
Ali, sve se čini da će ona ipak zaplatit' na kraju. :(

Još 3 epizode, La Guerta is on fire. :evil:
al_neri

#448 Re: Dexter Morgan

Post by al_neri »

Meni samo nije jasno kako onaj bogalj moze nekoga zapalit :D Nisam ocekivao da ce se sa Isaakom ovako zavrsiti, bas mi je postao simpatican
Lakat Jebić

#449 Re: Dexter Morgan

Post by Lakat Jebić »

ma mozda nije onaj bogalj palio, mozda ce ostavit piromana za sljedecu sezonu :D
Joker88

#450 Re: Dexter Morgan

Post by Joker88 »

al_neri wrote: Nisam ocekivao da ce se sa Isaakom ovako zavrsiti, bas mi je postao simpatican
:thumbup: :thumbup:
Post Reply