helo wrote:@DaysleepeR
Neka ti imaš 50 godina i 150godina iskustva, evo kada si toliko pametan de nam ti otkri misterioznu zagonetku kako problem rješiti. Kako nešto barem pokušati uraditi, a ne samo kukati i vaziti ko mi im ništa nemožemo, pa kad im nemožemo onda cemo i dalje samo šutiti i to trpiti.
I ja znam da su u takvoj pozicij i da samo sami sebe mogu smjeniti, ali evo svjedoci smo svi da do toga nikada nece doci, ikao su se svi digli i rekli dosta je više, narod želi promjene! I šta sad? Vrjedi li bilo šta pokušati, osim utakmice koja ce se desiti na koševu?
po meni apsolutno slijedeće:
ukinuti savez i popiti zabranu od FIFE i UEFE na 2 godine
za te dvije godine dovesti prave ljude i dozvoliti im da naprave savez iznova sa novim komisijama, statutom, svim zivim i aplicirati sa svim tim kod UEFE i FIFE
ne sumnjam da bi ponovo bili licencirani
samo tako jer:
ovaj i ovakav savez i statut koji ih stiti od svih nas je apsolutno odobren i verifikovan kao i zastien od strane FIFE i UEFE i njega mogu promijeniti samo isti ovi lopovi koji sad sjede u savezu
treba shvatiti da su oni sami sebi pisali statut koji ih tu drzi dozivotno ili dok oni to sami zele
dakle totalni reset pa od pocetka, manji ce blam biti nego ovo sad
i savjet, ako vec hoces da diskutujes, informisi se, nemozes diskutovati sa polovicnim informacijama