onda te garant znam...ako si isao u moju smjenu...mawerick wrote:godinu starijiLace wrote:ma ti si negdje moja generacija...ja rodjena 76-e pa skontajmawerick wrote:mi smo jednom uletili prije vakta kod seje na fizicko i uhvatili ih kako se pipkaju, stipkaju....
U koju ste osnovnu skolu isli?
- Lace
-
Ripicipi
Ja se izvinjavam sto se petljam, ali Mawerick BA!!!, vidis da te Lace "napada", a ti se uhvatio Clydove maleLace wrote:onda te garant znam...ako si isao u moju smjenu...mawerick wrote:godinu starijiLace wrote: ma ti si negdje moja generacija...ja rodjena 76-e pa skontaj
P.S naravno samo pod uslovom da se i Clydova slaze
-
Ripicipi
E BAS si nezahvalna, jesi li ti sigurna da si isla u Veselin Maslesha?Lace wrote:ja uvaljivaca...preko mojih ledja...e nece moci ...odabi
a mozda i tebe znam...znam neke kindercadi iz osnovne
Nas su tamo ucili da se na lijepe rijeci odgovori isto tako lijepim
Slabo te je uciteljica vaspitala
- Lace
ma to je zato sto sam ja davno isla u skolu...pa zaboravila...a u medjuvremenu naucila neke druge stvaripotres_mozga wrote:E BAS si nezahvalna, jesi li ti sigurna da si isla u Veselin Maslesha?Lace wrote:ja uvaljivaca...preko mojih ledja...e nece moci ...odabi
a mozda i tebe znam...znam neke kindercadi iz osnovne![]()
Nas su tamo ucili da se na lijepe rijeci odgovori isto tako lijepim![]()
-
Ripicipi
Pa zar ni Branko Kockica nije ostavio nikakav uticaj na tebe??Lace wrote:ma to je zato sto sam ja davno isla u skolu...pa zaboravila...a u medjuvremenu naucila neke druge stvaripotres_mozga wrote:E BAS si nezahvalna, jesi li ti sigurna da si isla u Veselin Maslesha?Lace wrote:ja uvaljivaca...preko mojih ledja...e nece moci ...odabi
a mozda i tebe znam...znam neke kindercadi iz osnovne![]()
"U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO, U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO, U NJEMU JE SVE LEPO, U NJEMU JE SVE NJEZNO, U NJEMU SE SVE RADUJE"
- Lace
jest al to opet nema veze s tobompotres_mozga wrote:Pa zar ni Branko Kockica nije ostavio nikakav uticaj na tebe??Lace wrote:ma to je zato sto sam ja davno isla u skolu...pa zaboravila...a u medjuvremenu naucila neke druge stvaripotres_mozga wrote: E BAS si nezahvalna, jesi li ti sigurna da si isla u Veselin Maslesha?![]()
Slabo te je uciteljica vaspitala![]()
"U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO, U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO, U NJEMU JE SVE LEPO, U NJEMU JE SVE NJEZNO, U NJEMU SE SVE RADUJE"
-
Ripicipi
Sreca tvoja(prednost moja) jer sam FINO vaspitan pa ne zelim odgovarati starijima od sebeLace wrote:jest al to opet nema veze s tobompotres_mozga wrote:Pa zar ni Branko Kockica nije ostavio nikakav uticaj na tebe??Lace wrote: ma to je zato sto sam ja davno isla u skolu...pa zaboravila...a u medjuvremenu naucila neke druge stvari![]()
- Lace
a tebe su tako zvali i inace...nije ploska samo forumski nickploska wrote:OS Veselin Maslesa/77 godiste /bio sam u 8 razredu kad je poceo rat/razrednica Rebac Gordana/vidm ima vas iz moje bivse skole puno na forumu pa ako me neko prepozna javite se luda generacijo
- Lace
e zbog ovakvih ja najvolim da se druzim s generacijom...al konstantno se puteri uvaljuju...ko fol STARKA...TETA...a idu za mnomŠeha wrote:Dok god budes imao minimum kulture i obracao joj se sa "teta" oprostice tipotres_mozga wrote:
Sreca tvoja(prednost moja) jer sam FINO vaspitan pa ne zelim odgovarati starijima od sebe, ali znaj ako se ikada sretnemo u tramvaju NECU ti ustupiti mjesto da sjednes IAKO si starija "dama"
![]()
"STARKO"
djes seha
-
Galadriela
ma sena je bila legenda žena!!!Šeha wrote:Ja sam bio generacija ispred tebe, razrednica Alisa Mandic (nisam siguran za prezime ali muzicko je predavalaGaladriela wrote:O.Š. Hasan Kikić, od '87-'92, razrednica Senija Nanić (rahmetli)
ima li koga iz tog doba...kamenog?
)
Sena mi je bila jedna od najdrazih nastavnica.
onakvi nastavnici su rijetki...
-
ploska
ma ja to mi je bio nadimak na moje prezime...jesmo li se mi znali????Lace wrote:a tebe su tako zvali i inace...nije ploska samo forumski nickploska wrote:OS Veselin Maslesa/77 godiste /bio sam u 8 razredu kad je poceo rat/razrednica Rebac Gordana/vidm ima vas iz moje bivse skole puno na forumu pa ako me neko prepozna javite se luda generacijo
-
ploska
Dzenana Polic nastavnica vgeografije je bila citav rat na Grbavici i svasta je prezivila ...kazu da poslije rata nije dosla sebi nikako ,a profesor fizike popularni Asim Moric Moca rahmet mu dusi njemu su tijelo pronasli u nekoj grobnici kod aerodromskog naselja tako sam cuo..Bonnie-Clydova mala wrote:Ouch ovo za Gordanu nisam znala![]()
Ko ti je bila uciteljica? Moja Jasmina (ne mogu se sjetiti prezimena), mala plava, najbolja! I ona je umrla poodavno koliko ja znam...
A sjecam se i legendarnih "strah i trepet" nastavnika:
Azemina - priroda i drustvo
Dženana - geografija
Slavica - muzicko
Mitra - matematika
Sejo - fizicko
Koracka - biologija....
-
mawerick
kazu: stara koka, dobra juha!Lace wrote:e zbog ovakvih ja najvolim da se druzim s generacijom...al konstantno se puteri uvaljuju...ko fol STARKA...TETA...a idu za mnomŠeha wrote:Dok god budes imao minimum kulture i obracao joj se sa "teta" oprostice tipotres_mozga wrote:
Sreca tvoja(prednost moja) jer sam FINO vaspitan pa ne zelim odgovarati starijima od sebe, ali znaj ako se ikada sretnemo u tramvaju NECU ti ustupiti mjesto da sjednes IAKO si starija "dama"
![]()
"STARKO"
![]()
djes seha
-
mawerick
joj kad se samo sjetim Polickinih noktiju....auuuu...kuku lele...ploska wrote:Dzenana Polic nastavnica vgeografije je bila citav rat na Grbavici i svasta je prezivila ...kazu da poslije rata nije dosla sebi nikako ,a profesor fizike popularni Asim Moric Moca rahmet mu dusi njemu su tijelo pronasli u nekoj grobnici kod aerodromskog naselja tako sam cuo..Bonnie-Clydova mala wrote:Ouch ovo za Gordanu nisam znala![]()
Ko ti je bila uciteljica? Moja Jasmina (ne mogu se sjetiti prezimena), mala plava, najbolja! I ona je umrla poodavno koliko ja znam...
A sjecam se i legendarnih "strah i trepet" nastavnika:
Azemina - priroda i drustvo
Dženana - geografija
Slavica - muzicko
Mitra - matematika
Sejo - fizicko
Koracka - biologija....
a, Mocu smo zvali Super Hik, al' je imao zadah....
- Babsy
Odjeljenje 3melb26sa wrote:Koji razred, generacija, razrednica? Mozda se i znamo....Babsy wrote:O.S. Miljenko Cvitkovic, danasnja Musa Cazim Catic
Genracija 1991/99
Uciteljica: Mirsada Pipic
Razrednica: Zineta Krzovic.. naka nova bas tad dosla
A vjerovatno se ne znamo.
Stick je bio u mom razredu... tada nekada.. ako se jos ko sjeca sticka
- Bonnie-Clydova mala
potres_mozga wrote:Pa zar ni Branko Kockica nije ostavio nikakav uticaj na tebe??Lace wrote:ma to je zato sto sam ja davno isla u skolu...pa zaboravila...a u medjuvremenu naucila neke druge stvaripotres_mozga wrote: E BAS si nezahvalna, jesi li ti sigurna da si isla u Veselin Maslesha?![]()
Slabo te je uciteljica vaspitala![]()
100 points Potres
Ti si meni legenda! A Mawerika cemo ostaviti da possssrche juhu
- Lace
ma nisam se ja druzila s vama mladjima...al se sjecam nadimka...prozivanja u i oko skoleploska wrote:ma ja to mi je bio nadimak na moje prezime...jesmo li se mi znali????Lace wrote:a tebe su tako zvali i inace...nije ploska samo forumski nickploska wrote:OS Veselin Maslesa/77 godiste /bio sam u 8 razredu kad je poceo rat/razrednica Rebac Gordana/vidm ima vas iz moje bivse skole puno na forumu pa ako me neko prepozna javite se luda generacijo