N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#426 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Bar 50% gledalaca ove lige je u Zenici - a još da je Čelik u vrhu procenat bi bio i veći - prema tome Čelik čak i ovako slab je mnogo bitniji za ovu ligu od titula Želje i Sarajeva od prije 40-50 godina.
The idijot

#427 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

Hadzic ostaje , Puzigaca novo pojacanje !

Image

Ivo Ištuk, novi-stari šef stručnog štaba je na pripreme pred narednu sezonu krenuo sa osiromašenim igračkim kadrom i bez pravih pojačanja.
Međutim, dobre vijesti za navijače Čelika su te, da će, Emir Hadžić koji je u protekle dvije sezone bio najbolji strijelac Čelika i naredne sezone stanovati u Zenici.
Razgovarao sam sa ljudima iz Čelika i, ako ne potpišem ugovor sa jednim njemačkim klubom, vratit ću se u Čelik, rekao je Hadžić za dnevni avaz.

Osim ostanka Hadžića, rupu na lijevom beku, koja je nastala odlaskom Moranjkića u Slobodu popunit će sada već bivši član banjalučkog Borca, Bojan Puzigaća.
Rizvanović koji je prije nekoliko dana došao na probu iz Švicarske zadovoljio je stručni štab i tako poponio upražnjeno mjesto stopera.
Stručni štab Čelika na paklenim vrućinama sada lakše diše, čekajući početak nove sezone.
misolino

#428 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Gandalf wrote:Bar 50% gledalaca ove lige je u Zenici - a još da je Čelik u vrhu procenat bi bio i veći - prema tome Čelik čak i ovako slab je mnogo bitniji za ovu ligu od titula Želje i Sarajeva od prije 40-50 godina.
Svaka čast buraz...Al ne mozemo dokazati seljacima... :thumbup:
misolino

#429 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Dr.Belajsuz wrote:
misolino wrote: 1. Nemoj se provaljivati(stadion kosevo ne moze primiti 38 000),a i da moze nije bio skroz pun.
2. Pa sta ako je Željo dogurao do Newcastla,vidimo koliko je jak Newcastle..ispao u drugu ligu :-D , a ionako su vas izbacili s pola snage :-D
3. Nemoj Boga ti upoređivati atmosferu kad igra Željo s onom na Bilinom polju,a i stadione (Kosevo nije nista bolje od Bilinog polja,bio sam na Kosevu,stolice(pola razvaljenih)...itd.
4. Kad ćemo već kod nivoa ( Željo i Čelik i ostali ) su bili na istom nivou u bivsoj Yugoslaviji...a to je ispod velike četvorke (Zvezda,Dinamo,Partizan,Hajduk).
Mislim da sam ti rekao sve kako je i bilo...
1. Koliko Koševo može primiti? 36.000? I Željo-New Castle je bio pun stadion+stepenice, kao što ti čovjek reče. Isto tako recimo Sarajevo-Dinamo 30.000+stepenice, Sarajevo-Besiktas i sl. Neću pričati o atmosferi na nekim derbijima. Govorimo o predstavljanju BiH.
2. Tada je New Castle bio velikan, sa onim igračima. Po tvojoj logici, jedan primjer: Sarajevo izbaci Genka, za 5 godina Genk osvoji Ligu šampiona, onda navijači mogu pričati s kakvim su klubom igrali? Nakon toga, Genk ispadne u 3. ligu Belgije, i opet nista od toga? :lol: Vi i dalje gledate snimke tekme sa onim Turcima, što im bi mrsko trčati :D
3. Niko nije ni upoređivao stadione.
4. ALL TABELA PRVE SAVEZNE LIGE JUGOSLAVIJE:
6. Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773 1205
8. Zeljeznicar Sarajevo 1063 403 274 386 1456 1424 1080
16. Celik Zenica 574 172 152 250 563 753 496

Vječna tabela Premijer lige BiH(od sezone 02/03):
01 Sarajevo 07 218 112 48 58 366 212 384
04 Zeljeznicar Sarajevo 07 218 108 39 71 330 224 363
07 Celik Zenica 07 218 86 39 91 261 256 303

I eto momčino, Željo se raspada ovih zadnjih 5-6 godina i opet daleko iznad vas, da ima kapitala za još 5 sezona :D
Prvo..kako je zeljo daleko ispred čelika,jel tek u zadnjem kolu prestigao Čelik,kad je čelik izgubio na bilinom od Borca..to govoris kao da je željo 1 a čelik zadnji.. :?
Drugo..Čelik je igrao sa gentom,koji nije nista slabiji od Newcastla,i znas kakva je bila atmosfera,samo sto sarajlije nisu iz zavisti prenosili utakmicu na BHT 1,a atmosfera je bila odlična tj.takva da su igrači genta sa čuđenjem gledali kad je pun stadion skandirao.,Kemo majstore'
Treće..Na kosevu su bili i navijači sarajeva,i drugi iz okoline Sarajeva...Sta mislis da zeljo ima toliko navijača 38000 :lol:
Četvrto..Ako ćemo već o atmosferi..Koliko je ove sezone bilo ljudi na grbavici???Ako se dobro sječam bili ste 7 na ljestvici ove sezone,a Čelik 1 kod kuče,a 2 na strani iza Sarajeva.Toliko o popularnosti tog Velikog Želje
5.Još malo pa češ uporediti Želju sa Barcelonom. : :?: ;-)
The idijot

#430 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

dosadni ste :twisted:
sta ima

#431 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sta ima »

jeli isTina da nas i dzekson napusta ako je ondA SMO OTISLI NA SAMO DNO
The idijot

#432 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

sta ima wrote:jeli isTina da nas i dzekson napusta ako je ondA SMO OTISLI NA SAMO DNO
izgleda da je tako ...nije otisao na pripreme s ekipom.... :!:
misolino

#433 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Nema veze,doći će nam pojačanje iz žepća :lol: :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) :-)
soul_assassin

#434 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by soul_assassin »

The idijot wrote:
sta ima wrote:jeli isTina da nas i dzekson napusta ako je ondA SMO OTISLI NA SAMO DNO
izgleda da je tako ...nije otisao na pripreme s ekipom.... :!:
ostace Jackson ba vidio ga ja na Kamberovicu neki dan :D ne smiju ga prodat ba inace ce borit se za opstanak....nije na pripremama iz licnih nekih razloga cuo sam :?
susc_ovjek

#435 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by susc_ovjek »

Gandalf wrote:Bar 50% gledalaca ove lige je u Zenici - a još da je Čelik u vrhu procenat bi bio i veći - prema tome Čelik čak i ovako slab je mnogo bitniji za ovu ligu od titula Želje i Sarajeva od prije 40-50 godina.
40-50 godina?

Shta ima ova liga od tih silnih navijaca u Zenici? Kvalitet, pare, sta? Liga je nesto kao jaca kao sa tim navijacama koji ne gledaju fudbal, jer se nema sta vidjet, nego ne znam ni sta gledaju i za koji qrac navijaju...

Mlogo se vi (kao grad) poredite sa Sarajevom (kao gradom) u svemu, bez ikakvog osnova.
Imas onu all time tabelu, svih takmicenja pa sjedni i gledaj, mozda shvatis :)
misolino

#436 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Sarajevo se hvali da je metropola,a nema ni 400 000 stanovnika,pa sta...ako ćemo već oko toga ko se hvali...
Baltazar_khan

#437 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Baltazar_khan »

misolino wrote:Sarajevo se hvali da je metropola,a nema ni 400 000 stanovnika,pa sta...ako ćemo već oko toga ko se hvali...
Image
Epitop

#438 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Ne kontate ni jedni ni drugi da smo u 5 grama u istim go*nima, a vi se prepirete oko gluposti, ako nemate šta pametno napisati na temi bolje je preskočite. :run:
Imate teme o svojim klubovima pa pišite o njima, a ne neke gluposti koje nemaju veze sa klubom.
@baltazar kan bravo, jesi cool lik :-)
dino84

#439 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by dino84 »

Gandalfe,smanji ribu :thumbup:
Pratim tvoje postove i uvijek si maksimalno objektivan pa sam se i zacudio,Robijasima i zenickoj publici svaka cast na skoro svakoj poslijeratnoj sezoni,ali prosla sezona vam je bila totalni odron,pa imaju ljudi oci ako nista drugo.Ni sjenka od onih ranijih sezona,dovoljno je reci da vam je Jug vecinu utakmica bio polovicno ispunjen,a ostale tribine katastrofa.
To je jednostavno sudbina svih klubova u ligi,posjeta prati rezultat jer ovo nije Engleska nego BiH.Celik ako dobije Zelju imace izvrsnu posjetu do prvih domacih posrtanja kao i prosle sezone,a ako ovi nasi hadalji uzmu bod na Bilinom racunaj na sezonu identicnu kao i proslu ako ne i goru.
Zato je i Istuk najavio da nema govora o zamjeni domacinstva,jer ne zeli dva poraza na startu,inace mu zelim sve najgore buduci da je dosao u Zelju i najavljivao titule a otisao usred sezone sa objasnjenjem da Zeljo nema para.Koliko sam skontao,i raja u Zenici je skontala da je ublehas obicni.
Gandalf

#440 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

@dino84, inače se trudim ostati izvan tih Ze-Sa prepucavanja, na to se furaju ovi mlađe generacije koje imaju viška vremena, ne znaju šta će od sebe al' ne krivim ih mladi su :arrow: hoću reći, nisam toliko mlad ali taj dan sam izgleda i ja imao viška vremena :D
A sada vratimo se temi :arrow: Ante Radić brzonogi napadač blizu je potpisa za Čelik :thumbup: A ništa ne bi bilo čudno ni da naša bajna uprava otjera Radića a dovede nekog mladog i poletnog npr. A. Obada ili Z. Novakovića :-)
The idijot

#441 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The idijot »

ma nas klub sluzi samo za pranje novca i nizasta drugo !
a sto dino84 rece i kod nas se propolovio broj gledalaca , valjda je raja vise skontala s kim ima posla.....i 100% sam siguran da ce ova sezona biti gora od prethodne , osim mozda 1. kola kada ce doci vise raje zbog protivnika a i da et ljudi kao vide taj novi tim ...10 godina sve isto ... GODINE PROLAZE , TITULE NE DOLAZE .... PUNE TRIBINE , PRAZNE VITRINE !
misolino

#442 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Nazalost...Moram se i ja sloziti sa sa svim ovim konstatacijama....Al sramota jest,ovolike godine ne osvojiti nista,ni kup,ni prvenstvo.Mislim ako nisu ni u čemu bolji od nekih klubova iz BiH,trebaju imati bar vise morala,bar eto zbog publike.E sad ne znam primaju li redovno plate i ostalo...Jednostavno,u situaciji,takvoj kakva vlada u BiH,Zenica opet zivi za nogomet i N.K.Čelik..... :evil:
Distortion

#443 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Distortion »

Ma Ivo je covjek koji gleda sam sebe, kako dodatne pare zaradit a sta ce bit sa plasmanom apsolutno ga boli briga. Hoce da otjera Dzeksona zato sto covjek trazi visu platu a da dovede nekog svog iz Livna od kojeg ce uzet dio kesha sto ga je doveo. U Čeliku je losa situacija i nisam optimista...

A tribine i to, nije bila losa prosla sezona, momci se trude, jest da onaj dio juga koji je dijelom bio na istoku a dijelom otisao na druge tribine puno fali...ali to je odluka tih momaka i treba je postovati. Na tribinu su dosli mladji momci zeljni dokazivanja i uradili su dosta stvari. Nije istina da je jug lose izgledao prosle sezone...niti je istina da Bilino nije bilo posjeceno...bilo je posjecenije nego ostali stadioni a rezultati = qrac!
misolino

#444 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by misolino »

Baltazar_khan wrote:
misolino wrote:Sarajevo se hvali da je metropola,a nema ni 400 000 stanovnika,pa sta...ako ćemo već oko toga ko se hvali...
Image
Na ovo mogu samo da kazem,sljedeće : Svjetski si i Evropski čovjek... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Baltazar_khan

#445 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Baltazar_khan »

misolino wrote: Na ovo mogu samo da kazem,sljedeće : Svjetski si i Evropski čovjek... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ovo kao neki šuk, jel :shock: :-)
Globus

#446 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Globus »

bolje zenicki smrad nego sarajevski cevapi :S ajd ba dosta vas je vise svaka tema o nekom domacem klubu pisu navijaci rivala ... :S
sta ima

#447 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sta ima »

dali moze neko da mi kaze zasto zlaja ne pise vise komentare na nk celik
jeli upitanju zabrana jer on jedino pise istinu ili je na odmoru

a za ovog sarajlijicu bi bilo bolje da se okrene sarajevu i da ga ocisti od sandzacki i siptarski govana mozda onda sarajvo i bude cisce
armin071

#448 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by armin071 »

Baltazar_khan wrote:
misolino wrote: Na ovo mogu samo da kazem,sljedeće : Svjetski si i Evropski čovjek... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ovo kao neki šuk, jel :shock: :-)
Pa zar nisi skontao :D
Humor na zenicki nacin........ :run:
Eweleen

#449 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eweleen »

misolino wrote:
Dr.Belajsuz wrote:
misolino wrote: 1. Nemoj se provaljivati(stadion kosevo ne moze primiti 38 000),a i da moze nije bio skroz pun.
2. Pa sta ako je Željo dogurao do Newcastla,vidimo koliko je jak Newcastle..ispao u drugu ligu :-D , a ionako su vas izbacili s pola snage :-D
3. Nemoj Boga ti upoređivati atmosferu kad igra Željo s onom na Bilinom polju,a i stadione (Kosevo nije nista bolje od Bilinog polja,bio sam na Kosevu,stolice(pola razvaljenih)...itd.
4. Kad ćemo već kod nivoa ( Željo i Čelik i ostali ) su bili na istom nivou u bivsoj Yugoslaviji...a to je ispod velike četvorke (Zvezda,Dinamo,Partizan,Hajduk).
Mislim da sam ti rekao sve kako je i bilo...
1. Koliko Koševo može primiti? 36.000? I Željo-New Castle je bio pun stadion+stepenice, kao što ti čovjek reče. Isto tako recimo Sarajevo-Dinamo 30.000+stepenice, Sarajevo-Besiktas i sl. Neću pričati o atmosferi na nekim derbijima. Govorimo o predstavljanju BiH.
2. Tada je New Castle bio velikan, sa onim igračima. Po tvojoj logici, jedan primjer: Sarajevo izbaci Genka, za 5 godina Genk osvoji Ligu šampiona, onda navijači mogu pričati s kakvim su klubom igrali? Nakon toga, Genk ispadne u 3. ligu Belgije, i opet nista od toga? :lol: Vi i dalje gledate snimke tekme sa onim Turcima, što im bi mrsko trčati :D
3. Niko nije ni upoređivao stadione.
4. ALL TABELA PRVE SAVEZNE LIGE JUGOSLAVIJE:
6. Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773 1205
8. Zeljeznicar Sarajevo 1063 403 274 386 1456 1424 1080
16. Celik Zenica 574 172 152 250 563 753 496

Vječna tabela Premijer lige BiH(od sezone 02/03):
01 Sarajevo 07 218 112 48 58 366 212 384
04 Zeljeznicar Sarajevo 07 218 108 39 71 330 224 363
07 Celik Zenica 07 218 86 39 91 261 256 303

I eto momčino, Željo se raspada ovih zadnjih 5-6 godina i opet daleko iznad vas, da ima kapitala za još 5 sezona :D
Prvo..kako je zeljo daleko ispred čelika,jel tek u zadnjem kolu prestigao Čelik,kad je čelik izgubio na bilinom od Borca..to govoris kao da je željo 1 a čelik zadnji.. :?
Drugo..Čelik je igrao sa gentom,koji nije nista slabiji od Newcastla,i znas kakva je bila atmosfera,samo sto sarajlije nisu iz zavisti prenosili utakmicu na BHT 1,a atmosfera je bila odlična tj.takva da su igrači genta sa čuđenjem gledali kad je pun stadion skandirao.,Kemo majstore'
Treće..Na kosevu su bili i navijači sarajeva,i drugi iz okoline Sarajeva...Sta mislis da zeljo ima toliko navijača 38000 :lol:
Četvrto..Ako ćemo već o atmosferi..Koliko je ove sezone bilo ljudi na grbavici???Ako se dobro sječam bili ste 7 na ljestvici ove sezone,a Čelik 1 kod kuče,a 2 na strani iza Sarajeva.Toliko o popularnosti tog Velikog Želje
5.Još malo pa češ uporediti Želju sa Barcelonom. : :?: ;-)
ti si nepismen :run:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#450 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by pape »

sta ima wrote:dali moze neko da mi kaze zasto zlaja ne pise vise komentare na nk celik
jeli upitanju zabrana jer on jedino pise istinu ili je na odmoru

a za ovog sarajlijicu bi bilo bolje da se okrene sarajevu i da ga ocisti od sandzacki i siptarski govana mozda onda sarajvo i bude cisce
@Sta ima, .... za ovo ti je 30 dana odmora od foruma.

@misolino, ... ti ces odmoriti 7 dana.
Post Reply