intervju novog lidera Bosnjaka!

JMJ

#426 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by JMJ »

Joj, ubicu se, tako ti je to kad imas sekundu za post.Izvinjavam se.To sto nije Republika sada i mene boli

*ako je bas vazno, zensko
nedim01

#427 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nedim01 »

sretan dan Armije RBiH Generale! Mi smo jos uvijek tu...ko zna, ako zatreba ;)
kameni

#428 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by kameni »

Sretan dan Armije Republike Bosne i Hercegovine svim njenim borcima a i onima koji bi danas bili njeni pripadnici. Samo naprijed za SEFERA i BPS.
profko

#429 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by profko »

danas ima nekakva svecana akadmija povodom dana ARBiH. TREBATE ZNATI: SEFER HALILOVIC, JOVAN DIVJAK, STJEPAN SIBER, KERIM LUCAREVIC...UOPSTE NISU POZVANI. dan Armije RBiH slave oni koji su gadjali sarajevo odozgo i koje smo uhvatili u aprilu i maju 1992.g.

inace, Sretan na bio ovaj Dan...imamo se cega sjecati...a za sve nase pale borce sjetite se na nacin kako vam najvise odgovara.

http://www.blogger.ba/slike/2093.17576.jpg

Generale..BORIMO SE!
doktor30

#430 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by doktor30 »

bilo je malo ostrijih diskusija, ali evo, smirujemo tenzije. "danas je dan Republike..." :)...

Sretan nam svim dan Armije Republike Bosne i Hercegovine! Seferu Halilovicu kao osnivacu i komandantu ARBiH zelim sretan ovaj Dan!

p.s. Generale, mnogo je nepravde danas, svako prica o borbi u ratu, ali zna se ko je gdje bio...vidite da znamo svi...
Soul_Sista

#431 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by Soul_Sista »

Viva la Republique Bosnie Herzégovine, Viva la Republique Bosnie Herzégovine vikali su malo antifasisti ali ih tamo vani niko nije cuo jer su njihovi uzvici ostali izmedju forumska cetiri zida :D :D :D :sax:
doktor30

#432 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by doktor30 »

cmok :P
p.s. cestitaj Dan..
Karadoz

#433 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by Karadoz »

I sta kazu Sefer legenda... i ja kazem od cega legenda zivi od generalske peMzije?
Real Khan

#434 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by Real Khan »

[quote="JMJ"]Joj, ubicu se, tako ti je to kad imas sekundu za post.Izvinjavam se.To sto nije Republika sada i mene boli

*ako je bas vazno, zensko[/quote]

Ma ne sekiraj se JMJ, nije uopće bitno jer nisam znao u kom rodu da ti se obratim u prethodnom postu.

*PS, ne upucavam se majke mi, oženjen sam :D
nedim01

#435 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nedim01 »

Karadoz wrote:I sta kazu Sefer legenda... i ja kazem od cega legenda zivi od generalske peMzije?
zivi od svog rada, a ne kao izetbegovicevi ratni profiteri od miliona maraka
liberte

#436 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by liberte »

Real Khan wrote:Da, baš se zakuhalo i to bez ikakve potrebe. To je na našu žalost još jedan dokaz da se politikom svako bavi a mnogi na pogrešan i kontraproduktivan način. Previše se u Bosni (i inače na Balkanu) ulazi emocijama u političku debatu. Potpuno shvatam namjeru doktora30, ali me čudi da nije shvatio da takvim pristupom ne pomaže svojoj političkoj opciji nego postiže potpuno suprotan efekt. Koliko sam ja upućen u situaciju unutar BPS-a, ne vjerujem da oni odobravaju "diskurs" doktora30. Ali, ipak, u svakoj stranci imaš ljudi poput doktora30 koji se zapale kao HEPO-kocka* i onda "useru i šefa i stanicu i 2 km pruge"... samo mala opaska. ;-)

Pratim nekoliko dana postove kako na ovoj temi tako i drugim.
Ljudi, pa zar vam nije jasno da je pacijent, pardon, DOKTOR30 zapravo sin Sefera Halilovica, poznatiji u narodu kao SEMIR HALILOVIC.
Provaljen je odavno na nekoliko tema. Na jednoj je to javno i priznao.
Postujem Seferov ratni doprinos i tu nema nikakve dvojbe.
Ali, jadan i zalostan je nacin na koji Semir predstavlja i zastupa tu politicku opciju kroz ovaj forum. I onim ljudima koji su simpatizirali Sefera i BPS, zgadio im je sve.
Semire, ziv bio, malo popusti ovu raju sa svojim udbaskim pristupom i nastupom. Nije ovo forum kontraobavjestajne sluzbe JNA i UDBE ciji je Sefer bio jatak tokom svog sluzbovanja u JNA. (za to postoje materijalni dokazi koje sam spreman na forumu predociti)
Prijateljski savjet, popusti malo, Allaha ti!
Last edited by liberte on 17/04/2008 23:48, edited 1 time in total.
doktor30

#437 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by doktor30 »

liberte wrote:
Real Khan wrote:Da, baš se zakuhalo i to bez ikakve potrebe. To je na našu žalost još jedan dokaz da se politikom svako bavi a mnogi na pogrešan i kontraproduktivan način. Previše se u Bosni (i inače na Balkanu) ulazi emocijama u političku debatu. Potpuno shvatam namjeru doktora30, ali me čudi da nije shvatio da takvim pristupom ne pomaže svojoj političkoj opciji nego postiže potpuno suprotan efekt. Koliko sam ja upućen u situaciju unutar BPS-a, ne vjerujem da oni odobravaju "diskurs" doktora30. Ali, ipak, u svakoj stranci imaš ljudi poput doktora30 koji se zapale kao HEPO-kocka* i onda "useru i šefa i stanicu i 2 km pruge"... samo mala opaska. ;-)

Ljudi, pa zar vam nije jasno da je pacijent, pardon, doktor30 zapravo sin Sefera Halilovica, poznatiji u narodu kao SEMIR HALILOVIC.
Ali, jadan i zalostan je nacin na koji Semir predstavlja i zastupa tu politicku opciju kroz ovaj forum. I onim ljudima koji su simpatizirali Sefera i BPS, zgadio im je sve.
Semire, ziv bio, malo popusti ovu raju sa svojim udbaskim pristupom i nastupom. Nije ovo forum kontraobavjestajne sluzbe JNA i UDBE ciji je Sefer bio jatak tokom svog sluzbovanja u JNA.
Popusti malo, Allaha ti!
dodji sutra u vrazovu od 8. trazi dr.zukica. :D
liberte

#438 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by liberte »

doktor30 wrote:
liberte wrote:

Ljudi, pa zar vam nije jasno da je pacijent, pardon, doktor30 zapravo sin Sefera Halilovica, poznatiji u narodu kao SEMIR HALILOVIC.
Semire, ziv bio, malo popusti ovu raju sa svojim udbaskim pristupom i nastupom. Nije ovo forum kontraobavjestajne sluzbe JNA i UDBE ciji je Sefer bio jatak tokom svog sluzbovanja u JNA.
Popusti malo, Allaha ti!
dodji sutra u vrazovu od 8. trazi dr.zukica. :D

Pusti suplju. Provaljen si odavno. Sorry, nisam te ja provalio. Drugi su :dance:
doktor30

#439 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by doktor30 »

Popusti malo, Allaha ti!
[/quote]
dodji sutra u vrazovu od 8. trazi dr.zukica. :D[/quote]

Pusti suplju. Provaljen si odavno. Sorry, nisam te ja provalio. Drugi su :dance:[/quote]

odavno ja tvrdim da ovdje ima svakakvih budala 8) . hahahaahahah, majko mila
doktor30

#440 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by doktor30 »

liberte wrote:

Ljudi, pa zar vam nije jasno da je pacijent, pardon, DOKTOR30 zapravo sin Sefera Halilovica, poznatiji u narodu kao SEMIR HALILOVIC.
Semire, ziv bio, malo popusti ovu raju sa svojim udbaskim pristupom i nastupom. Nije ovo forum kontraobavjestajne sluzbe JNA i UDBE ciji je Sefer bio jatak tokom svog sluzbovanja u JNA. (za to postoje materijalni dokazi koje sam spreman na forumu predociti)
Prijateljski savjet, popusti malo, Allaha ti!

kako odavno a ti na forumu tek cetiri dana ? ! :D jaooo ovdje svakakvih, kako ono rece, udbasa

p.s. Sefer sta god da je radio u jna, njegova stvar, od 1991 do danas je castan covjek.
liberte

#441 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by liberte »

Semire, ti da citas sta je napisano, bilo bi ti jasno. Ne pada mi na pamet da ti bilo sta objasnjavam, ali moj post je poceo:''Pratim nekoliko dana postove kako na ovoj temi tako i drugim''.
Dacu ti savjet kao stariji i iskusniji, a i simpatican si mi. Gledao sam te par puta na tv.
Prvo dobro procitaj, pa reaguj. Nemoj se provaljivati bezveze.
Cetiri dana su i vise nego dovoljna da se procita puno toga, a kamoli ova tvoja sacica postova. :thumbup:
doktor30

#442 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by doktor30 »

liberte wrote:Semire, ti da citas sta je napisano, bilo bi ti jasno. Ne pada mi na pamet da ti bilo sta objasnjavam, ali moj post je poceo:''Pratim nekoliko dana postove kako na ovoj temi tako i drugim''.
Dacu ti savjet kao stariji i iskusniji, a i simpatican si mi. Gledao sam te par puta na tv.
Prvo dobro procitaj, pa reaguj. Nemoj se provaljivati bezveze.
Cetiri dana su i vise nego dovoljna da se procita puno toga, a kamoli ova tvoja sacica postova. :thumbup:

Napisao si odavno, procitaj sta si napisao, hahahahaah, slusaj "stariji i iskusniji", i ti si meni simpatican :D
nedim01

#443 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nedim01 »

kao libertas...je l to ona ustashka organizacija kkoja je trazila da se ponovo sudi nasem Generalu? i ti njihov nick? fuj! nego da ti kazem ovo, "SVI SMO MI SEMIR" :-D

Nedim Hadzic pripadnik 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH.
Vozdra raja :-)

#444 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by Vozdra raja :-) »

@Doktore30, Semire,

Sefer Halilovic ce ostati upisan u historiji kao covijek koji je jedno vrijeme herojski vodio herojsku armiju BiH u odbrani od zlotvora.
Alija ce biti upamcen kao covijek koji je cijeli rat vodio cijelu goloruku ali herojsku armiju BiH u odbrani od zlotvora.
Svi prave greske, i Alija, i Sefer, i ti, i ja, i svi drugi...

Na dzenazu AI je doslo preko 150 000 ljudi. Ipak to nesto znaci.

Budimo pametni, prestanimo se klati medjusobno, odajmo priznanja i jednom i drugom, zabiljezimo njihove greske, i krenimo naprijed...
liberte

#445 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by liberte »

nedim01 wrote:kao libertas...je l to ona ustashka organizacija kkoja je trazila da se ponovo sudi nasem Generalu? i ti njihov nick? fuj! nego da ti kazem ovo, "SVI SMO MI SEMIR" :-D

Semire, to si opet ti?
Kakav bolan Nedim Hadzic.
Pa svima je jasno da koristis i taj nick :D

OBAVJESTENJE SVIMA:

nickove DOKTOR30 i NEDIM01 koristi SEMIR (SEFERA) HALILOVIC za svoju i promociju svog babe :thumbup:

Zaboravio sam reci da je i to provaljeno. Procitao na nekoliko tema :run:

:bih:
doktor30

#446 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by doktor30 »

[quote="Vozdra raja :-)"]@Doktore30, Semire,

Sefer Halilovic ce ostati upisan u historiji kao covijek koji je jedno vrijeme herojski vodio herojsku armiju BiH u odbrani od zlotvora.
Alija ce biti upamcen kao covijek koji je cijeli rat vodio cijelu goloruku ali herojsku armiju BiH u odbrani od zlotvora.
Svi prave greske, i Alija, i Sefer, i ti, i ja, i svi drugi...

Na dzenazu AI je doslo preko 150 000 ljudi. Ipak to nesto znaci.

Budimo pametni, prestanimo se klati medjusobno, odajmo priznanja i jednom i drugom, zabiljezimo njihove greske, i krenimo naprijed...[/quote

halo ba, majke ti me nemoj identificirati sa covjekom sa kojim nemam nista, nemoj da ja vas pocnem zvati bakir, zlatko, ejup itd. nosicemo se.

a sto se tice ovoga, upravu si. trebamo se prestati klati i krenuti skupa, da.......jebiga....nastradali smo svakako. ja sam izgubio 3 rodjaka u rat, u armiji rbih, i krivo mi za rs, krivo mi za nepravdu, ne mogu stari da progutam njihove vile, ganiceve, ove one...
nedim01

#447 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nedim01 »

liberte wrote:
nedim01 wrote:kao libertas...je l to ona ustashka organizacija kkoja je trazila da se ponovo sudi nasem Generalu? i ti njihov nick? fuj! nego da ti kazem ovo, "SVI SMO MI SEMIR" :-D

Semire, to si opet ti?
Kakav bolan Nedim Hadzic.
Pa svima je jasno da koristis i taj nick :D

OBAVJESTENJE SVIMA:

nickove DOKTOR30 i NEDIM01 koristi SEMIR (SEFERA) HALILOVIC za svoju i promociju svog babe :thumbup:

Zaboravio sam reci da je i to provaljeno. Procitao na nekoliko tema :run:

:bih:

ja papka
frakson

#448 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by frakson »

Opet se broje krvna zrnca :bih: ko je de bio 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH pa bi trebo past u nesvjest kad ovo procitam, ili moj je general kriv tvoj je nevin ili obrnuto, pa onda neko rece ustase e sad ce neko balije i odma me vrne u devedesete iz kojih sam se jedva iskoprco, pa na kraju je tako i pocelo, toliko komentara,tema,rasprava u nedogled i naletis na vako nesto, i zakljucis da ovdje neko ljeci svoje flustracije,jer kako drukcije objasniti nakog ko se ne mjenja,svoje misljenje :-)
nedim01

#449 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by nedim01 »

frakson wrote:Opet se broje krvna zrnca :bih: ko je de bio 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH pa bi trebo past u nesvjest kad ovo procitam, ili moj je general kriv tvoj je nevin ili obrnuto, pa onda neko rece ustase e sad ce neko balije i odma me vrne u devedesete iz kojih sam se jedva iskoprco, pa na kraju je tako i pocelo, toliko komentara,tema,rasprava u nedogled i naletis na vako nesto, i zakljucis da ovdje neko ljeci svoje flustracije,jer kako drukcije objasniti nakog ko se ne mjenja,svoje misljenje :-)

da sta znas koja je to brigada ARBiH cijenio bi, ali eto, vjerovatno si bio u civilinoj zastiti ;)
frakson

#450 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!

Post by frakson »

nedim01 wrote:
frakson wrote:Opet se broje krvna zrnca :bih: ko je de bio 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH pa bi trebo past u nesvjest kad ovo procitam, ili moj je general kriv tvoj je nevin ili obrnuto, pa onda neko rece ustase e sad ce neko balije i odma me vrne u devedesete iz kojih sam se jedva iskoprco, pa na kraju je tako i pocelo, toliko komentara,tema,rasprava u nedogled i naletis na vako nesto, i zakljucis da ovdje neko ljeci svoje flustracije,jer kako drukcije objasniti nakog ko se ne mjenja,svoje misljenje :-)

da sta znas koja je to brigada ARBiH cijenio bi, ali eto, vjerovatno si bio u civilinoj zastiti ;)
:-) sam si sebi dao odgovor , a da si imalo pametniji nebi spominjao gdje si bio jer vjeruj mi ima ljudi koji su doprinjeli vise i od tebe i od mene, a ja sam bio na bausteli, cisto da ti bude lakse :D
Post Reply