intervju novog lidera Bosnjaka!
-
JMJ
#426 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
Joj, ubicu se, tako ti je to kad imas sekundu za post.Izvinjavam se.To sto nije Republika sada i mene boli
*ako je bas vazno, zensko
*ako je bas vazno, zensko
-
nedim01
#427 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
sretan dan Armije RBiH Generale! Mi smo jos uvijek tu...ko zna, ako zatreba 
-
kameni
#428 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
Sretan dan Armije Republike Bosne i Hercegovine svim njenim borcima a i onima koji bi danas bili njeni pripadnici. Samo naprijed za SEFERA i BPS.
- profko
#429 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
danas ima nekakva svecana akadmija povodom dana ARBiH. TREBATE ZNATI: SEFER HALILOVIC, JOVAN DIVJAK, STJEPAN SIBER, KERIM LUCAREVIC...UOPSTE NISU POZVANI. dan Armije RBiH slave oni koji su gadjali sarajevo odozgo i koje smo uhvatili u aprilu i maju 1992.g.
inace, Sretan na bio ovaj Dan...imamo se cega sjecati...a za sve nase pale borce sjetite se na nacin kako vam najvise odgovara.
http://www.blogger.ba/slike/2093.17576.jpg
Generale..BORIMO SE!
inace, Sretan na bio ovaj Dan...imamo se cega sjecati...a za sve nase pale borce sjetite se na nacin kako vam najvise odgovara.
http://www.blogger.ba/slike/2093.17576.jpg
Generale..BORIMO SE!
-
doktor30
#430 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
bilo je malo ostrijih diskusija, ali evo, smirujemo tenzije. "danas je dan Republike..."
...
Sretan nam svim dan Armije Republike Bosne i Hercegovine! Seferu Halilovicu kao osnivacu i komandantu ARBiH zelim sretan ovaj Dan!
p.s. Generale, mnogo je nepravde danas, svako prica o borbi u ratu, ali zna se ko je gdje bio...vidite da znamo svi...
Sretan nam svim dan Armije Republike Bosne i Hercegovine! Seferu Halilovicu kao osnivacu i komandantu ARBiH zelim sretan ovaj Dan!
p.s. Generale, mnogo je nepravde danas, svako prica o borbi u ratu, ali zna se ko je gdje bio...vidite da znamo svi...
- Soul_Sista
#431 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
Viva la Republique Bosnie Herzégovine, Viva la Republique Bosnie Herzégovine vikali su malo antifasisti ali ih tamo vani niko nije cuo jer su njihovi uzvici ostali izmedju forumska cetiri zida

-
doktor30
#432 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
cmok
p.s. cestitaj Dan..
p.s. cestitaj Dan..
- Karadoz
#433 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
I sta kazu Sefer legenda... i ja kazem od cega legenda zivi od generalske peMzije?
- Real Khan
#434 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
[quote="JMJ"]Joj, ubicu se, tako ti je to kad imas sekundu za post.Izvinjavam se.To sto nije Republika sada i mene boli
*ako je bas vazno, zensko[/quote]
Ma ne sekiraj se JMJ, nije uopće bitno jer nisam znao u kom rodu da ti se obratim u prethodnom postu.
*PS, ne upucavam se majke mi, oženjen sam
*ako je bas vazno, zensko[/quote]
Ma ne sekiraj se JMJ, nije uopće bitno jer nisam znao u kom rodu da ti se obratim u prethodnom postu.
*PS, ne upucavam se majke mi, oženjen sam
-
nedim01
#435 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
zivi od svog rada, a ne kao izetbegovicevi ratni profiteri od miliona marakaKaradoz wrote:I sta kazu Sefer legenda... i ja kazem od cega legenda zivi od generalske peMzije?
-
liberte
#436 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
Real Khan wrote:Da, baš se zakuhalo i to bez ikakve potrebe. To je na našu žalost još jedan dokaz da se politikom svako bavi a mnogi na pogrešan i kontraproduktivan način. Previše se u Bosni (i inače na Balkanu) ulazi emocijama u političku debatu. Potpuno shvatam namjeru doktora30, ali me čudi da nije shvatio da takvim pristupom ne pomaže svojoj političkoj opciji nego postiže potpuno suprotan efekt. Koliko sam ja upućen u situaciju unutar BPS-a, ne vjerujem da oni odobravaju "diskurs" doktora30. Ali, ipak, u svakoj stranci imaš ljudi poput doktora30 koji se zapale kao HEPO-kocka* i onda "useru i šefa i stanicu i 2 km pruge"... samo mala opaska.![]()
Provaljen je odavno na nekoliko tema. Na jednoj je to javno i priznao.
Postujem Seferov ratni doprinos i tu nema nikakve dvojbe.
Ali, jadan i zalostan je nacin na koji Semir predstavlja i zastupa tu politicku opciju kroz ovaj forum. I onim ljudima koji su simpatizirali Sefera i BPS, zgadio im je sve.
Semire, ziv bio, malo popusti ovu raju sa svojim udbaskim pristupom i nastupom. Nije ovo forum kontraobavjestajne sluzbe JNA i UDBE ciji je Sefer bio jatak tokom svog sluzbovanja u JNA. (za to postoje materijalni dokazi koje sam spreman na forumu predociti)
Prijateljski savjet, popusti malo, Allaha ti!
Last edited by liberte on 17/04/2008 23:48, edited 1 time in total.
-
doktor30
#437 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
dodji sutra u vrazovu od 8. trazi dr.zukica.liberte wrote:Real Khan wrote:Da, baš se zakuhalo i to bez ikakve potrebe. To je na našu žalost još jedan dokaz da se politikom svako bavi a mnogi na pogrešan i kontraproduktivan način. Previše se u Bosni (i inače na Balkanu) ulazi emocijama u političku debatu. Potpuno shvatam namjeru doktora30, ali me čudi da nije shvatio da takvim pristupom ne pomaže svojoj političkoj opciji nego postiže potpuno suprotan efekt. Koliko sam ja upućen u situaciju unutar BPS-a, ne vjerujem da oni odobravaju "diskurs" doktora30. Ali, ipak, u svakoj stranci imaš ljudi poput doktora30 koji se zapale kao HEPO-kocka* i onda "useru i šefa i stanicu i 2 km pruge"... samo mala opaska.![]()
Ali, jadan i zalostan je nacin na koji Semir predstavlja i zastupa tu politicku opciju kroz ovaj forum. I onim ljudima koji su simpatizirali Sefera i BPS, zgadio im je sve.
Semire, ziv bio, malo popusti ovu raju sa svojim udbaskim pristupom i nastupom. Nije ovo forum kontraobavjestajne sluzbe JNA i UDBE ciji je Sefer bio jatak tokom svog sluzbovanja u JNA.
Popusti malo, Allaha ti!
-
liberte
#438 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
doktor30 wrote:dodji sutra u vrazovu od 8. trazi dr.zukica.liberte wrote:Real Khan wrote:Da, baš se zakuhalo i to bez ikakve potrebe. To je na našu žalost još jedan dokaz da se politikom svako bavi a mnogi na pogrešan i kontraproduktivan način. Previše se u Bosni (i inače na Balkanu) ulazi emocijama u političku debatu. Potpuno shvatam namjeru doktora30, ali me čudi da nije shvatio da takvim pristupom ne pomaže svojoj političkoj opciji nego postiže potpuno suprotan efekt. Koliko sam ja upućen u situaciju unutar BPS-a, ne vjerujem da oni odobravaju "diskurs" doktora30. Ali, ipak, u svakoj stranci imaš ljudi poput doktora30 koji se zapale kao HEPO-kocka* i onda "useru i šefa i stanicu i 2 km pruge"... samo mala opaska.![]()
Semire, ziv bio, malo popusti ovu raju sa svojim udbaskim pristupom i nastupom. Nije ovo forum kontraobavjestajne sluzbe JNA i UDBE ciji je Sefer bio jatak tokom svog sluzbovanja u JNA.
Popusti malo, Allaha ti!
Pusti suplju. Provaljen si odavno. Sorry, nisam te ja provalio. Drugi su
-
doktor30
#439 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
[/quote]Pratim nekoliko dana postove kako na ovoj temi tako i drugim.
Ljudi, pa zar vam nije jasno da je pacijent, pardon, doktor30 zapravo sin Sefera Halilovica, poznatiji u narodu kao SEMIR HALILOVIC.
Popusti malo, Allaha ti!
dodji sutra u vrazovu od 8. trazi dr.zukica.
Pusti suplju. Provaljen si odavno. Sorry, nisam te ja provalio. Drugi su
odavno ja tvrdim da ovdje ima svakakvih budala
-
doktor30
#440 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
liberte wrote:Real Khan wrote:Da, baš se zakuhalo i to bez ikakve potrebe. To je na našu žalost još jedan dokaz da se politikom svako bavi a mnogi na pogrešan i kontraproduktivan način. Previše se u Bosni (i inače na Balkanu) ulazi emocijama u političku debatu. Potpuno shvatam namjeru doktora30, ali me čudi da nije shvatio da takvim pristupom ne pomaže svojoj političkoj opciji nego postiže potpuno suprotan efekt. Koliko sam ja upućen u situaciju unutar BPS-a, ne vjerujem da oni odobravaju "diskurs" doktora30. Ali, ipak, u svakoj stranci imaš ljudi poput doktora30 koji se zapale kao HEPO-kocka* i onda "useru i šefa i stanicu i 2 km pruge"... samo mala opaska.![]()
Semire, ziv bio, malo popusti ovu raju sa svojim udbaskim pristupom i nastupom. Nije ovo forum kontraobavjestajne sluzbe JNA i UDBE ciji je Sefer bio jatak tokom svog sluzbovanja u JNA. (za to postoje materijalni dokazi koje sam spreman na forumu predociti)
Prijateljski savjet, popusti malo, Allaha ti!
kako odavno a ti na forumu tek cetiri dana ? !
p.s. Sefer sta god da je radio u jna, njegova stvar, od 1991 do danas je castan covjek.
-
liberte
#441 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
Semire, ti da citas sta je napisano, bilo bi ti jasno. Ne pada mi na pamet da ti bilo sta objasnjavam, ali moj post je poceo:''Pratim nekoliko dana postove kako na ovoj temi tako i drugim''.
Dacu ti savjet kao stariji i iskusniji, a i simpatican si mi. Gledao sam te par puta na tv.
Prvo dobro procitaj, pa reaguj. Nemoj se provaljivati bezveze.
Cetiri dana su i vise nego dovoljna da se procita puno toga, a kamoli ova tvoja sacica postova.
Dacu ti savjet kao stariji i iskusniji, a i simpatican si mi. Gledao sam te par puta na tv.
Cetiri dana su i vise nego dovoljna da se procita puno toga, a kamoli ova tvoja sacica postova.
-
doktor30
#442 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
liberte wrote:Semire, ti da citas sta je napisano, bilo bi ti jasno. Ne pada mi na pamet da ti bilo sta objasnjavam, ali moj post je poceo:''Pratim nekoliko dana postove kako na ovoj temi tako i drugim''.
Napisao si odavno, procitaj sta si napisao, hahahahaah, slusaj "stariji i iskusniji", i ti si meni simpatican
-
nedim01
#443 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
kao libertas...je l to ona ustashka organizacija kkoja je trazila da se ponovo sudi nasem Generalu? i ti njihov nick? fuj! nego da ti kazem ovo, "SVI SMO MI SEMIR"
Nedim Hadzic pripadnik 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH.
- Vozdra raja :-)
#444 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
@Doktore30, Semire,
Sefer Halilovic ce ostati upisan u historiji kao covijek koji je jedno vrijeme herojski vodio herojsku armiju BiH u odbrani od zlotvora.
Alija ce biti upamcen kao covijek koji je cijeli rat vodio cijelu goloruku ali herojsku armiju BiH u odbrani od zlotvora.
Svi prave greske, i Alija, i Sefer, i ti, i ja, i svi drugi...
Na dzenazu AI je doslo preko 150 000 ljudi. Ipak to nesto znaci.
Budimo pametni, prestanimo se klati medjusobno, odajmo priznanja i jednom i drugom, zabiljezimo njihove greske, i krenimo naprijed...
Sefer Halilovic ce ostati upisan u historiji kao covijek koji je jedno vrijeme herojski vodio herojsku armiju BiH u odbrani od zlotvora.
Alija ce biti upamcen kao covijek koji je cijeli rat vodio cijelu goloruku ali herojsku armiju BiH u odbrani od zlotvora.
Budimo pametni, prestanimo se klati medjusobno, odajmo priznanja i jednom i drugom, zabiljezimo njihove greske, i krenimo naprijed...
-
liberte
#445 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
nedim01 wrote:kao libertas...je l to ona ustashka organizacija kkoja je trazila da se ponovo sudi nasem Generalu? i ti njihov nick? fuj! nego da ti kazem ovo, "SVI SMO MI SEMIR"![]()
Semire, to si opet ti?
Kakav bolan Nedim Hadzic.
Pa svima je jasno da koristis i taj nick
OBAVJESTENJE SVIMA:
nickove DOKTOR30 i NEDIM01 koristi SEMIR (SEFERA) HALILOVIC za svoju i promociju svog babe
Zaboravio sam reci da je i to provaljeno. Procitao na nekoliko tema
-
doktor30
#446 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
[quote="Vozdra raja
"]@Doktore30, Semire,
Budimo pametni, prestanimo se klati medjusobno, odajmo priznanja i jednom i drugom, zabiljezimo njihove greske, i krenimo naprijed...[/quote
halo ba, majke ti me nemoj identificirati sa covjekom sa kojim nemam nista, nemoj da ja vas pocnem zvati bakir, zlatko, ejup itd. nosicemo se.
a sto se tice ovoga, upravu si. trebamo se prestati klati i krenuti skupa, da.......jebiga....nastradali smo svakako. ja sam izgubio 3 rodjaka u rat, u armiji rbih, i krivo mi za rs, krivo mi za nepravdu, ne mogu stari da progutam njihove vile, ganiceve, ove one...
Budimo pametni, prestanimo se klati medjusobno, odajmo priznanja i jednom i drugom, zabiljezimo njihove greske, i krenimo naprijed...[/quote
halo ba, majke ti me nemoj identificirati sa covjekom sa kojim nemam nista, nemoj da ja vas pocnem zvati bakir, zlatko, ejup itd. nosicemo se.
a sto se tice ovoga, upravu si. trebamo se prestati klati i krenuti skupa, da.......jebiga....nastradali smo svakako. ja sam izgubio 3 rodjaka u rat, u armiji rbih, i krivo mi za rs, krivo mi za nepravdu, ne mogu stari da progutam njihove vile, ganiceve, ove one...
-
nedim01
#447 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
liberte wrote:nedim01 wrote:kao libertas...je l to ona ustashka organizacija kkoja je trazila da se ponovo sudi nasem Generalu? i ti njihov nick? fuj! nego da ti kazem ovo, "SVI SMO MI SEMIR"![]()
Semire, to si opet ti?
Kakav bolan Nedim Hadzic.
Pa svima je jasno da koristis i taj nick![]()
OBAVJESTENJE SVIMA:
nickove DOKTOR30 i NEDIM01 koristi SEMIR (SEFERA) HALILOVIC za svoju i promociju svog babe![]()
Zaboravio sam reci da je i to provaljeno. Procitao na nekoliko tema![]()
ja papka
- frakson
#448 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
Opet se broje krvna zrnca
ko je de bio 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH pa bi trebo past u nesvjest kad ovo procitam, ili moj je general kriv tvoj je nevin ili obrnuto, pa onda neko rece ustase e sad ce neko balije i odma me vrne u devedesete iz kojih sam se jedva iskoprco, pa na kraju je tako i pocelo, toliko komentara,tema,rasprava u nedogled i naletis na vako nesto, i zakljucis da ovdje neko ljeci svoje flustracije,jer kako drukcije objasniti nakog ko se ne mjenja,svoje misljenje 
-
nedim01
#449 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
frakson wrote:Opet se broje krvna zrncako je de bio 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH pa bi trebo past u nesvjest kad ovo procitam, ili moj je general kriv tvoj je nevin ili obrnuto, pa onda neko rece ustase e sad ce neko balije i odma me vrne u devedesete iz kojih sam se jedva iskoprco, pa na kraju je tako i pocelo, toliko komentara,tema,rasprava u nedogled i naletis na vako nesto, i zakljucis da ovdje neko ljeci svoje flustracije,jer kako drukcije objasniti nakog ko se ne mjenja,svoje misljenje
da sta znas koja je to brigada ARBiH cijenio bi, ali eto, vjerovatno si bio u civilinoj zastiti
- frakson
#450 Re: intervju novog lidera Bosnjaka!
nedim01 wrote:frakson wrote:Opet se broje krvna zrncako je de bio 2.Viteske brigade 1.Korpusa ARBiH pa bi trebo past u nesvjest kad ovo procitam, ili moj je general kriv tvoj je nevin ili obrnuto, pa onda neko rece ustase e sad ce neko balije i odma me vrne u devedesete iz kojih sam se jedva iskoprco, pa na kraju je tako i pocelo, toliko komentara,tema,rasprava u nedogled i naletis na vako nesto, i zakljucis da ovdje neko ljeci svoje flustracije,jer kako drukcije objasniti nakog ko se ne mjenja,svoje misljenje
da sta znas koja je to brigada ARBiH cijenio bi, ali eto, vjerovatno si bio u civilinoj zastiti