Belaj u tramvaju - mladić zboden
-
Almirko
stvarno mi je zao momka. djecu koja su to uradila treba zatvoriti do kraja zivota. jadno je isto da NOVA TV ovo pokusava prikazati kao ubistvo na nacionalnoj osnovi. to je stvarno jadno. "3 bosnjaka su ubili hrvata". jadno je to.
-
costacurta
Neki dan kad su privodili na sud onog glavonju što ubi taksistu Bilala skupila se raja da ga DOČEKA a on sav važan poče pljuvat po masi i hebavat matere svima odreda
... pljuno sam TV!
Danas čujem da je ovaj balo izjavio da mu ne može niko ništa
i da se nikoga ne boji! Ljut sam i bijesan toliko da se riječima ne može opisati ALI,
SABUR ljudi, koliko god smo ogorčeni i koliko kod smo kivni na njih trojicu, njihove roditelje, sistem i državu isto toliko treba da nas bude stid nas samih!! Pun tramvaj a niko ništa! Iskren da budem, i ja da sam bio tu vjerovatno ništa ne bih uradio kao i 99% vas sa ovog foruma! Hajmo sutra polijepiti po Sarajevu njihove slike ali uz UBICE dodajte na plakat
+ 4 000 000 Bosanaca i Hercegovaca SAUČESNICI! Mi smo svi na neki način krivi što je ovo dijete ubijeno! Koliko je ovakvih i sličnih belaja bilo do sada pa niko qrcom ne mrdnu!
MI SMO SVI PIČKE!!
Gotovo je! Što je bilo bilo je! Šta ću ja sad pred njihovom kućom i pljuvat im po roditeljima i istjerivat vještice, kju klus klan ili već šta! Ne vjerujem ni da bi to Ana (Denisova majka) željela da učini! Žena koja je izgubila sve na svijetu ne vjerujem da bi opravdala takvo nešto!
Pustite ba!! Pogledajte se u ogledalo i postavite si pitanje koliko sam i saam kriv i suodgovoran za svo ovo zlo oko mene?! Neki dan ona starica, jučer Denis i bezbroj belaja koji se i ne prijavljuju a za koje svi znamo da se dešavaju u našim mahalama, u mom gradu! Ma baš me briga, takva je obično reakcija... sve dok se meni ne desi, a šta onda!?
OPROSTI I HALALI DENISE!!!!!
Počivaj u miru Božijem!!
Danas čujem da je ovaj balo izjavio da mu ne može niko ništa
SABUR ljudi, koliko god smo ogorčeni i koliko kod smo kivni na njih trojicu, njihove roditelje, sistem i državu isto toliko treba da nas bude stid nas samih!! Pun tramvaj a niko ništa! Iskren da budem, i ja da sam bio tu vjerovatno ništa ne bih uradio kao i 99% vas sa ovog foruma! Hajmo sutra polijepiti po Sarajevu njihove slike ali uz UBICE dodajte na plakat
+ 4 000 000 Bosanaca i Hercegovaca SAUČESNICI! Mi smo svi na neki način krivi što je ovo dijete ubijeno! Koliko je ovakvih i sličnih belaja bilo do sada pa niko qrcom ne mrdnu!
MI SMO SVI PIČKE!!
Gotovo je! Što je bilo bilo je! Šta ću ja sad pred njihovom kućom i pljuvat im po roditeljima i istjerivat vještice, kju klus klan ili već šta! Ne vjerujem ni da bi to Ana (Denisova majka) željela da učini! Žena koja je izgubila sve na svijetu ne vjerujem da bi opravdala takvo nešto!
Pustite ba!! Pogledajte se u ogledalo i postavite si pitanje koliko sam i saam kriv i suodgovoran za svo ovo zlo oko mene?! Neki dan ona starica, jučer Denis i bezbroj belaja koji se i ne prijavljuju a za koje svi znamo da se dešavaju u našim mahalama, u mom gradu! Ma baš me briga, takva je obično reakcija... sve dok se meni ne desi, a šta onda!?
Počivaj u miru Božijem!!
-
No_oNe__
Cuh danas da je ovaj sto je Denisu rasparao stomak, dok su mu u hitnoj vadili krv pitao "hoce'l bolit??????"
EJ HOCE LI BOLITI?????
Ako niko ne sazna ko je polijepio plakate, niko nece biti krivicno gonjen. Mogu uvijek djeca lijepiti plakate.
I svakako su slike vec na netu, net je jak medij, hiljade ljudi vec su ih vidjeli. Sta fali da ih vidi jos par stotina.
EJ HOCE LI BOLITI?????
Ako niko ne sazna ko je polijepio plakate, niko nece biti krivicno gonjen. Mogu uvijek djeca lijepiti plakate.
I svakako su slike vec na netu, net je jak medij, hiljade ljudi vec su ih vidjeli. Sta fali da ih vidi jos par stotina.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
zanimljivo. na desetine putnika je posmatralo ono sto su radili denisu, kao i slucajnih prolaznika. danas, ti isti ljudi su ovako bijesni kao i vecina forumasa na ovoj temi. i danas bi, kao, da ih svi VIDE. kao, tad ih nisu vidjeli.
zaista mislite da ce poziv na linc ovih delikvenata nesto promijeniti?
ako se nadje neko da ubije ove mladjahne monstrume, da ih prebije nakon sto ih prepozna na slikama i sretne na ulici kad budu pusteni na slobodu, to ce sprijeciti da se dese neka nova klanja djece po tramvajima?
kao, prepast ce se neki buduci koljaci pa to nece raditi? a kad su se to prepali?
ovi su monstrumi odrastali u ovoj zemlji, u ovom gradu, nisu pali s marsa - MI snosimo dio odgovornosti za ono sto je u njihovim glavama.
i kakvu to poruku saljemo djeci ovim pozivom na linc?
apelirajte na sud, na gradonacelnicu, na gradske vlasti, da mali monstrumi nikad ne ugledaju svjetlo dana, ali ne pozivajte na linc i vjesanje za cune sad kad denisa vise nema.
ako se nadje neko da ubije ove mladjahne monstrume, da ih prebije nakon sto ih prepozna na slikama i sretne na ulici kad budu pusteni na slobodu, to ce sprijeciti da se dese neka nova klanja djece po tramvajima?
kao, prepast ce se neki buduci koljaci pa to nece raditi? a kad su se to prepali?
ovi su monstrumi odrastali u ovoj zemlji, u ovom gradu, nisu pali s marsa - MI snosimo dio odgovornosti za ono sto je u njihovim glavama.
apelirajte na sud, na gradonacelnicu, na gradske vlasti, da mali monstrumi nikad ne ugledaju svjetlo dana, ali ne pozivajte na linc i vjesanje za cune sad kad denisa vise nema.
Last edited by Bea_Trix on 08/02/2008 20:25, edited 1 time in total.
- anakadabra
Eh moja Bea_Trix u normalnoj državi Semiha bi podnijela ostavku, Denis Zviždenjak bi podnio ostavku, predsjednica Federacije bi podnijela ostavku....... ali fotelja je tako mila

- mensurbh
Dobra ideja...LoB@ wrote:a ne bi bilo lose finoo uslikati tu trojicu ,saznati im imena i fino polijepiti po gradu njihove slike i puno ime i prezime pa da se zna i ko su i sta su pa kad ih fino puste iz zatvora ne bi im bilo bas najbolje...
- Dori
Jedan blog sa dernek.ba

Jarane tebe wise nema... Jos u to u potpunosti ne vjerujem, nemogu da shwatim da si nas napustio, sta cemo mi bez tebe??? Sta ce biti sa one pijanke koju si mi obecao?? Sa swakom suzom swe mi postaje jasnije, ali ni suza wise nema... Uwijek ces ostati u mome srcu, nikada te necu zaborawiti... Jos uwijek cekam da mi se jawis na msn-u, da mi pocnes ziwce waditi kao sto si znao, da mi pricas o swojim glupostima koje su me uwijek nasmijawale...Nedawno si mi priznao da si se zaljubio i da ces uciniti swe za tu curu, htio si se promjeniti, htio si postati momak kakwog ona zasluzuje... Obecao si mi za 2 mjeseca ispricati swe detalje ali... zasto je ziwot tako okrutan??? Zasto je Bog toliko neprawedan, zasto je uzeo naseg Denisa, zasto se zlo uwijek desi dobrim ljudima, cime je on to zasluzio??? Kakwa osoba moze biti u stanju da uzme neciji ziwot, to nije cowjek to je monstrum... no i sami znate gdje mi ziwimo, oni ce odsetati iz zatwora kao da nista nije bilo, mirne swijesti, jer to je za njih nista... Neshwataju da su nam oduzeli jarana, brata.... Bog ce da ih kazni.... Nema wise druga mog, druga moga jedinog, nema wise, uzeo ga Bog....Zadnji put kad smo se culi rijesawali smo zajedno test inteligencije, ni sam nije wjerowao koliko je pametan,, cak je smatrao da mu Einstein nije ni do koljena,, hehe...Bio je genij za matematiku i fiziku, i sta je swe mogao postici u ziwotu... Swi mi koji smo ga poznawali znali smo koliko on wrijedi kao momak i kakwa je osoba bio... Bez njega nista wise isto nece biti... Puno si mi znacio i nikada te necu zaborawiti....Postao si nas andeo cuwar, koji ce nas cuwati od bilo kakwog zla, znam da nas neces u potpunosti napustiti.... PUNO TE WOLIM I U MOME SRCU ZAUWIJEK CES ZIWJETI.... RIP NAS JARANE....
NEKA TI JE LAKA ZEMLJA...
Last edited by Dori on 09/02/2008 07:47, edited 1 time in total.
-
tempora
Bea_Trix wrote:zanimljivo. na desetine putnika je posmatralo ono sto su radili denisu, kao i slucajnih prolaznika. danas, ti isti ljudi su ovako bijesni kao i vecina forumasa na ovoj temi. i danas bi, kao, da ih svi VIDE. kao, tad ih nisu vidjeli.
Moram te ponoviti, da ne bih potpuno izgubila razum, citajuci postove obuce i mnogih drugih, koji pozivaju na demoliranje objekta majke jednog od ubica, imenuju je, pozivaju na linc,a taj je linc valjda od drustvenog znacaja da ga i sam forum nesmetano propusta.
Covjek ne zna koga vise da se plasi, pojedinca, koji svuda i svakako moze eksplodirati, ili razularene mase, koja kada je najvise potrebno ne reaguje i poziva se na svoju privatnost, a vec u drugom momentu, otvara oci i kezi krvolocne zube za lijecenje frustracija -opet preko nevinih.
- Simply_Red
Demoliranje objekta ne preporucujem, jer koliko ja znam, objekat je njima neko izdavao. I znam i to da je taj striktno naredjivao da se ne pusta narodna muzika, samo orijentalna, sto su ovi, u njegovom odsustvu krsili.
-
colt
#438 Hrvatski mediji su FUUUUUUUUUUUJ
Hrvatski mediji su FUUUUUUUUUUUJ
KISELJAK - Pogled nasmiješenog dječaka s osmrtnice na stupovima, rijeka ljudi s bijelim cvijećem i upaljenim svijećama i, u konačnici, suze neutješne majke Ane i krik za sinom jedincem.
Danas je u kiseljačkom selu Lepenica pokopan mučki ubijeni Denis Mrnjavac, od kojega se oprostilo na stotine ljudi iz svih krajeva, a među njima i neki od visokopozicioniranih dužnosnika u tijelima vlasti. Ulica je najglasnija u traženju pravde, a kiseljačke ulice danas nisu zborile o huliganskom napadu, nego o napadu na mladića koji je pohađao
Katolički školski centar u Sarajevu, a čijim je ubojicama zasmetao pogled.
Kiseljak, pitomi gradić središnje Bosne, obavijen je crninom, a tugu je još pojačavao bijeli Denisov lijes. Nesretna majka uzalud je zvala njegovo ime. Ruka ubojice odredila mu je kraj ovozemaljskog puta.
Denisa su voljeli svi - od djece do općinskog načelnika, koji je današnji dan proglasio danom žalosti, te su zastave spuštene na pola koplja.
Ovaj je grad shrvan komentirala je trgovkinja u cvjećarnici "Iva" priređujući vijence za Denisov pokop, a čuvši kako pišemo o njegovoj tragičnoj sudbini, djevojka koja je pristigla pokupiti naručeno cvijeće progovorila je o osobnom iskustvu.
Napali su me u tramvaju kao i jadnog Denisa. Napali su me jer sam progovorila hrvatsku riječ, i to stariji ljudi, a onda su me izvrijeđala i djeca nevjerojatna je ta ispovijed. Zastupnik u državnom Domu naroda Ivo Miro Jović osupnuto pita što se još mora dogoditi da društvo i mediji u BiH prepoznaju Sarajevo kao grad opasnog življenja za svakoga, poglavito za Hrvate.
Učenicima trgaju križeve s lančića ispred KŠC-a, jedna je časna sestra ošamarena, zapaljena je starica, napadnut franjevački provincijal, a sada ubijen i divan mladić, odlikaš, učenik generacije i nadareni glazbenik i sportaš podsjeća Jović. Denisa pamte kao mirnog i nasmiješenog dječaka. Zašto je zasmetao Ademiru Leloviću (18), Berinu Taliću (19) i Nerminu Sikirici (17) ostat će znano samo njima. Denis je rastao sa svojom majkom, bakom i djedom, koji su tek danas popodne, spuštanjem kovčega u grob, shvatili da ga više nema.
Svjedoci koji od straha nisu reagirali u tramvaju, ako imaju imalo ljudskosti, imalo savjesti, sada će kazati što se dogodilo poručila je Branka Jukić, novinarka TV Kiseljaka, koja je izvještavala o višestrukim napadima na Hrvate Sarajeva i okolice.
U ovom će vas gradu zaskočiti ako samo čuju hrvatsku riječ dodaje B. Jović, a konobar lokala "Metropolis" dodaje: Nekada nisi smio na Buća potok poslije 10 navečer, a sada ne smiješ niti na Alipašino. Možda je to tema koju ovim slučajem treba otvoriti.
KISELJAK - Pogled nasmiješenog dječaka s osmrtnice na stupovima, rijeka ljudi s bijelim cvijećem i upaljenim svijećama i, u konačnici, suze neutješne majke Ane i krik za sinom jedincem.
Danas je u kiseljačkom selu Lepenica pokopan mučki ubijeni Denis Mrnjavac, od kojega se oprostilo na stotine ljudi iz svih krajeva, a među njima i neki od visokopozicioniranih dužnosnika u tijelima vlasti. Ulica je najglasnija u traženju pravde, a kiseljačke ulice danas nisu zborile o huliganskom napadu, nego o napadu na mladića koji je pohađao
Kiseljak, pitomi gradić središnje Bosne, obavijen je crninom, a tugu je još pojačavao bijeli Denisov lijes. Nesretna majka uzalud je zvala njegovo ime. Ruka ubojice odredila mu je kraj ovozemaljskog puta.
Denisa su voljeli svi - od djece do općinskog načelnika, koji je današnji dan proglasio danom žalosti, te su zastave spuštene na pola koplja.
Ovaj je grad shrvan komentirala je trgovkinja u cvjećarnici "Iva" priređujući vijence za Denisov pokop, a čuvši kako pišemo o njegovoj tragičnoj sudbini, djevojka koja je pristigla pokupiti naručeno cvijeće progovorila je o osobnom iskustvu.
Napali su me u tramvaju kao i jadnog Denisa. Napali su me jer sam progovorila hrvatsku riječ, i to stariji ljudi, a onda su me izvrijeđala i djeca nevjerojatna je ta ispovijed. Zastupnik u državnom Domu naroda Ivo Miro Jović osupnuto pita što se još mora dogoditi da društvo i mediji u BiH prepoznaju Sarajevo kao grad opasnog življenja za svakoga, poglavito za Hrvate.
Učenicima trgaju križeve s lančića ispred KŠC-a, jedna je časna sestra ošamarena, zapaljena je starica, napadnut franjevački provincijal, a sada ubijen i divan mladić, odlikaš, učenik generacije i nadareni glazbenik i sportaš podsjeća Jović. Denisa pamte kao mirnog i nasmiješenog dječaka. Zašto je zasmetao Ademiru Leloviću (18), Berinu Taliću (19) i Nerminu Sikirici (17) ostat će znano samo njima. Denis je rastao sa svojom majkom, bakom i djedom, koji su tek danas popodne, spuštanjem kovčega u grob, shvatili da ga više nema.
Svjedoci koji od straha nisu reagirali u tramvaju, ako imaju imalo ljudskosti, imalo savjesti, sada će kazati što se dogodilo poručila je Branka Jukić, novinarka TV Kiseljaka, koja je izvještavala o višestrukim napadima na Hrvate Sarajeva i okolice.
U ovom će vas gradu zaskočiti ako samo čuju hrvatsku riječ dodaje B. Jović, a konobar lokala "Metropolis" dodaje: Nekada nisi smio na Buća potok poslije 10 navečer, a sada ne smiješ niti na Alipašino. Možda je to tema koju ovim slučajem treba otvoriti.
- Sretno Biće
a jesi ti majke ti normalan... ovo ubojstvo nema nikave veze s nacionalizmom pa ni s hrvatima i muslimanima kao takvima! ni ja nisam muslimanka, no ovo opazanje meni kao hrvatu mi ide na jetre... umjesto da ti je sve ovo tesko citati kao gradjaninu jednog grada koji polako postaje, odnosno jeste zona sumraka, ili gradjaninu drzave koja nije ni d od drzave, koja lici na neku losu karikaturu iz jos goreg romana... i umjesto da ti je tesko citati jer vlasti i sve ostalo ne rade posao, a ne tebi je tesko jer si hrvat... e pa pun mi K**** svih tih hrvatica, srbica bosnjakovica koji sve gledaju kroz neki debilin nacionalizam...Lincoln-Burrows wrote:Meni kao Hrvatu je teško i čitati ovo pa i neke komentare, a koliko god se neki okomljuju na Picom ipak on govori (znači ne šuti).
- YaYa_MiMi
U kakvom mi svijetu zivimo??? STA MOZEMO UCINITI DA NESTO PROMIJENIMOOOO??? Trebamo se dobro zamisliti sta nam je ciniti kao gradjanima kako bi bili sigurni u ovom gradu, u ovoj zemlji - NA DUGI ROK.
I NE! Ne smijemo zaboraviti ovu tragediju nakon nekoliko dana ili sedmica jer na nju treba gledati kao na opomenu....opomenu da se probudimo vec jednom, da "prodrmamo" beskorisne politicare i zvanicnike kojima se nasi novci slivaju u dzepove. Upravo su oni te osobe koje ostaju indiferentne prema rupama u zakonu, a upravo se zbog tih rupa u zakonu gradjani boje pritrcati u pomoc sugradjaninu u opasnosti, od straha da bi ih ti isti kriminalci mogli proganjati...Treba prodrmati politicare iz njihovih udobnih fotelja neka vide konacno sta se to desilo sa ulicama Sarajeva, Zenice, Mostara, Tuzle, Banja Luke, svakog grada u BiH...Njihova pasivnost doprinosi porastu stope kriminala ne samo u nasem Kantonu vec i u cijeloj drzavi.
Mislim da javni linc nije opcija koju treba zagovariti ili podrzati...
Predlazem da se izvrsi pritisak na vladu Kantona u vidu peticije gradjana kojom ce se traziti:
- organizovanje javnih rasprava na temu maloljetnicke delikvencije,
- ukljucenje svih medija u kampanju protiv maloljetnicke delikvencije i kriminala,
- donosenje zakona o NAJSTROZIJIM sankcijama za maloljetnike delikvente,
- pokretanje gradjanske inicijative da osnovne i srednje skole ucinimo sigurnijim mjestima - bez oruzja, nasilja i anarhije.
Ucinimo to zbog Denisa!!!
Ucinimo to zbog nase djece!!!!
I NE! Ne smijemo zaboraviti ovu tragediju nakon nekoliko dana ili sedmica jer na nju treba gledati kao na opomenu....opomenu da se probudimo vec jednom, da "prodrmamo" beskorisne politicare i zvanicnike kojima se nasi novci slivaju u dzepove. Upravo su oni te osobe koje ostaju indiferentne prema rupama u zakonu, a upravo se zbog tih rupa u zakonu gradjani boje pritrcati u pomoc sugradjaninu u opasnosti, od straha da bi ih ti isti kriminalci mogli proganjati...Treba prodrmati politicare iz njihovih udobnih fotelja neka vide konacno sta se to desilo sa ulicama Sarajeva, Zenice, Mostara, Tuzle, Banja Luke, svakog grada u BiH...Njihova pasivnost doprinosi porastu stope kriminala ne samo u nasem Kantonu vec i u cijeloj drzavi.
Mislim da javni linc nije opcija koju treba zagovariti ili podrzati...
Predlazem da se izvrsi pritisak na vladu Kantona u vidu peticije gradjana kojom ce se traziti:
- organizovanje javnih rasprava na temu maloljetnicke delikvencije,
- ukljucenje svih medija u kampanju protiv maloljetnicke delikvencije i kriminala,
- donosenje zakona o NAJSTROZIJIM sankcijama za maloljetnike delikvente,
- pokretanje gradjanske inicijative da osnovne i srednje skole ucinimo sigurnijim mjestima - bez oruzja, nasilja i anarhije.
Ucinimo to zbog Denisa!!!
Ucinimo to zbog nase djece!!!!
-
Leonid Breznjev
evo vec drugi dan trubim, kako ne treba pozivati na lincovanje, napade, demoliranje, ubijanje... kako ne treba dirati ni majku ubice.. ni njegovu familiju.. badava... pozuda za nasiljem, izgleda ne jenjava...tempora wrote:Bea_Trix wrote:zanimljivo. na desetine putnika je posmatralo ono sto su radili denisu, kao i slucajnih prolaznika. danas, ti isti ljudi su ovako bijesni kao i vecina forumasa na ovoj temi. i danas bi, kao, da ih svi VIDE. kao, tad ih nisu vidjeli.
Moram te ponoviti, da ne bih potpuno izgubila razum, citajuci postove obuce i mnogih drugih, koji pozivaju na demoliranje objekta majke jednog od ubica, imenuju je, pozivaju na linc,a taj je linc valjda od drustvenog znacaja da ga i sam forum nesmetano propusta.![]()
Covjek ne zna koga vise da se plasi, pojedinca, koji svuda i svakako moze eksplodirati, ili razularene mase, koja kada je najvise potrebno ne reaguje i poziva se na svoju privatnost, a vec u drugom momentu, otvara oci i kezi krvolocne zube za lijecenje frustracija -opet preko nevinih.Opet fuj.
@Bea_Trix
@tempora
Hvala vam!
-
klixober
Nemojmo se spustati na njihov nivo.Kada kazem "njihov" mislim na te sto traze nacionalnu pozadinu u ovome,a kada kazem "mi" mislim na sve gradjane Sarajeva.colt wrote:Meni se gade Hrvatski mediji sto mijesaju politiku u ovo. Otvorili su komentare i sad svi Hrvati pljuju po nama.Et Denis je ubijen samo zato sto je Hrvat.
-
Leonid Breznjev
samo jos jedan komantar o hrvatskim medijima ili slicnom, namah zatvaram temu! da se razumijemo!
-
Leonid Breznjev
rekao sam da ne zelim nikakve komentare ovdje.. imas podforum medija, pa si tamo izvoli novootvoriti temu.. ok? tvoja gubica, kako je ti nazivas, mene ne interesira, dok ne pocne da vrijedja...colt wrote:@Arslane
Nije pravedno. Zasto u HR medijima, moderatori ne reaguju.Namjerno su postavili temu sa iznosenim LAZIMA i otvorili komentarisanje da MOGU siriti mrznju a ti prijetis o zatvaranju teme i da mi zacepis gubicu. Zasto mi jedini moramo biti normalni i civilizovani, pa zatvoriti temu a ne dati mogucnost da kazemo da LAZU.
hvala na razumijevanju!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
costacurta wrote:Neki dan kad su privodili na sud onog glavonju što ubi taksistu Bilala skupila se raja da ga DOČEKA a on sav važan poče pljuvat po masi i hebavat matere svima odreda![]()
... pljuno sam TV!
Danas čujem da je ovaj balo izjavio da mu ne može niko ništai da se nikoga ne boji! Ljut sam i bijesan toliko da se riječima ne može opisati ALI,
MI SMO SVI PIČKE!!
Počivaj u miru Božijem!!
samo da dodam
da si kojim slučajem spriječio ubojstvo šaketanjem balavaca
dobio bi oko 500 maraka kazne ili možda čak i zatvor
opasni su roditelji takve djece... nema tu osude svoga kopileta
samo su drugi krivi
-
rashid
Nemoj da na ovoj temi popravljam tvoje gluposti ... pa nije samo Sarajeva ... nego svih gradzana Bosne i Hercegovine!!!!!!!!!!!!!komeba wrote:Nemojmo se spustati na njihov nivo.Kada kazem "njihov" mislim na te sto traze nacionalnu pozadinu u ovome,a kada kazem "mi" mislim na sve gradjane Sarajeva.colt wrote:Meni se gade Hrvatski mediji sto mijesaju politiku u ovo. Otvorili su komentare i sad svi Hrvati pljuju po nama.Et Denis je ubijen samo zato sto je Hrvat.
-
dimu
pa ja kontam to neka 3 krkana od 2 metra i po 120 kg pa im niko nije smio nista u tom punom tramvaju
dosta vise linkova! administrator
pa pogledajte samo kakvi su to balavci, pa njih prosjecna djevojcica moze nasutati a ne 30 ljudi u tramvaju, sram ih bilo...
pa jednostavno ne mogu da vjerujem da se ljudi boje ovakvih "tipova" pa boze dragi nisu imali automatske puske...
jadni mi kad ovakvi mogu terorisat grad i kad ih se neko boji hahaha pa ovo je zalosno da ne moze biti zalosnije.
dosta vise linkova! administrator
pa pogledajte samo kakvi su to balavci, pa njih prosjecna djevojcica moze nasutati a ne 30 ljudi u tramvaju, sram ih bilo...
pa jednostavno ne mogu da vjerujem da se ljudi boje ovakvih "tipova" pa boze dragi nisu imali automatske puske...
jadni mi kad ovakvi mogu terorisat grad i kad ih se neko boji hahaha pa ovo je zalosno da ne moze biti zalosnije.
-
JAKA
jest, na kraju ćeš završiti u zatvoru i dobit batine jer si spasio nekoga od nekog bogalja i jer si pokazao inicijativu. kao maloljetnik (i socijalni bogalj) možeš ubijati, silovati i uništavati, a punoljetnici ne smiju spasit nekome život...komi wrote:
samo da dodam
da si kojim slučajem spriječio ubojstvo šaketanjem balavaca
dobio bi oko 500 maraka kazne ili možda čak i zatvor
opasni su roditelji takve djece... nema tu osude svoga kopileta
samo su drugi krivi
ne treba zakone za maloljetnike zaoštriti, ali ukoliko se radi o ubistvu i saučešću u ubistvu, i nekim drugim kardinalnim zločinima, treba ih tretirati kao punoljetnike, jer "djeca" ne ubijaju, barem ne normalna. općenito treba zakon zaoštriti, jer ovdje se svako (a kad kažem svako mislim na one koji imaju veze i đale) izvuče i na kraju još bude nagrađen.
- Troll_Happens
colt wrote:Hrvatski mediji su FUUUUUUUUUUUJ
Pa mozda ti je pun k.. ali je cinjenica da dosta stvari upereno protiv ucenika koji idu u KSC i cisto iz zavisti napadaju te ucenike, jer nisu mahalasi i shaneri ko u drugim skolama, naravno ne bih da generalizujem ali ako koja skola u sarajevu valja onda je to KSC. Sama cinjenica da niko u tramvaju nije reagovao opravdava cinjenicu koja je gore boldirana. Jos po nekim pricama da li je tacno ili ne kada su ga udarili i kada je pao dole ispao mu je lancic sa krizom i onda ga je ovaj nozem dokrajcio. To objasnjava zasto niko iz tramvaja nece da svjedoci jer se zna o cemu se radi....Sretno Biće wrote:a jesi ti majke ti normalan... ovo ubojstvo nema nikave veze s nacionalizmom pa ni s hrvatima i muslimanima kao takvima! ni ja nisam muslimanka, no ovo opazanje meni kao hrvatu mi ide na jetre... umjesto da ti je sve ovo tesko citati kao gradjaninu jednog grada koji polako postaje, odnosno jeste zona sumraka, ili gradjaninu drzave koja nije ni d od drzave, koja lici na neku losu karikaturu iz jos goreg romana... i umjesto da ti je tesko citati jer vlasti i sve ostalo ne rade posao, a ne tebi je tesko jer si hrvat... e pa pun mi K**** svih tih hrvatica, srbica bosnjakovica koji sve gledaju kroz neki debilin nacionalizam...Lincoln-Burrows wrote:Meni kao Hrvatu je teško i čitati ovo pa i neke komentare, a koliko god se neki okomljuju na Picom ipak on govori (znači ne šuti).
A samim tim sto ubica nije pokazao ni trunku kajanja vec sta vise bezobrazno odgovara "nemozete mi nista" dovoljno govori o kakvom se monstrumu radi... I sa takvim samo lincom i istom mjerom treba odgovoriti... da mi je sin najrodjeniji da je tako nesto uradio isto bih mislio.. jer mi takav ne treba ko sin....
Mozda Nova sere i to radi da malo digne masu ali nije ni to puno daleko od stvarnosti....