ma ko zna cega si ti pun...Rambo-Amadeus wrote:pogresno postavljas stvari...naravno da ih se moze biti pun...kako sam ih onda ja pun???Saian wrote:sjo Silver Testelone, pa nisu maniri gliste da ih se bude punoRambo-Amadeus wrote:
pun manira
djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
hormonapjega wrote:ma ko zna cega si ti pun...Rambo-Amadeus wrote:pogresno postavljas stvari...naravno da ih se moze biti pun...kako sam ih onda ja pun???Saian wrote: sjo Silver Testelone, pa nisu maniri gliste da ih se bude puno
- scorpion7
#428 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Sto li ja vidim da je tebe jedan takav "uzeo na kvarno" pa sad mi ispastamo ovdje...mahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih
a o izgledu tj ljepoti bolje da ne komentarisem
ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
- anais_nin
#429 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
i meni se ciniscorpion7 wrote:Sto li ja vidim da je tebe jedan takav "uzeo na kvarno" pa sad mi ispastamo ovdje...mahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih
ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
![]()
![]()
![]()
![]()
- scorpion7
#430 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Sto ti je iskustvo...odma smo je provalilianais_nin wrote:i meni se ciniscorpion7 wrote:Sto li ja vidim da je tebe jedan takav "uzeo na kvarno" pa sad mi ispastamo ovdje...mahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
navodno nekulturni, neromanticni i uz to jos ne znaju sta je higijenairfan2 wrote:i nakon 18 stranica konacno da otvorim temu i vidim o cemu se radi.. i opet mi bude mrsko procitat prvi post ..ukratko, o cemu se radi u ovoj temi?
ljudi, de vi meni recite, zasto su nasi muskarci ???..
-
pita_zeljanica
a kakve su tek zene, kada su nam muskarci vec takvi? 
-
pita_zeljanica
sigurno tek fino mirises otkako je guza vidjela toronto..inace bi ti od hefte do hefte malo plaknula..ne znam, pitaj autoricu teme Very Happy ja samo za sebe mogu zboriti Embarassed ni najgorem se neprijatelju ne bih pozelila Laughing (al zato fino mirisem Laughing)
moram li navesti da je ovo samo zeza??
-
pita_zeljanica
ja sam totalno ispala iz fazona sto se tice te zezancije i toga, pa moram uvijek naglasiti.. ( cisto sumnjam da sam ikada i bila u fazonu).. 
- anais_nin
suti da ne bi ovog Zapada ne bih naucila ni ovo jednom hefticnopita_zeljanica wrote:sigurno tek fino mirises otkako je guza vidjela toronto..inace bi ti od hefte do hefte malo plaknula..ne znam, pitaj autoricu teme Very Happy ja samo za sebe mogu zboriti Embarassed ni najgorem se neprijatelju ne bih pozelila Laughing (al zato fino mirisem Laughing)![]()
moram li navesti da je ovo samo zeza??
-
pita_zeljanica
a sto nas je zapad naucio kulturi..o tome da i ne govorimo..suti da ne bi ovog Zapada ne bih naucila ni ovo jednom hefticno Laughing Very Happy