Samo tako kolega, skromnost je vrlinakolega wrote:khm, ..., prvo nisam stari a drugo vuk još manje i uvijek sam bio pravo raja sa crvenkapicama, ..., ja sam istinski ljubitelj onih koji tragaju za znanjem i ne zadovoljavaju se malim ocjenamaPalaSa Marsa wrote:Hehehe kolega stari vuk na sigurno idekolega wrote:ma moraš pažljivo sa učenicama, dok savladaju gradivo a kasnije nije problem![]()
![]()
Ljubav je....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PalaSa Marsa
#426 Re: Ljubav je....
- kolega
#427 Re: Ljubav je....
pa dobro, nije baš u svim prilikama skromnost vrlina, ako trebaš nekoga da nagradiš za trud i dobre ocjene onda tu treba pokazati izdašnostPalaSa Marsa wrote:Samo tako kolega, skromnost je vrlina
-
PalaSa Marsa
#428 Re: Ljubav je....
OK, kolega izgleda da ces se ti dobro snaci, Sretno kolegakolega wrote:pa dobro, nije baš u svim prilikama skromnost vrlina, ako trebaš nekoga da nagradiš za trud i dobre ocjene onda tu treba pokazati izdašnostPalaSa Marsa wrote:Samo tako kolega, skromnost je vrlina
- kolega
#429 Re: Ljubav je....
čekaj što mi kažeš "sretno" pa ne idem u jamu, nije valjda toliko opasno, ..., hajde da si mi rekla "bistro" to bi bilo ono ko "valjda će biti šta u tavu"PalaSa Marsa wrote:OK, kolega izgleda da ces se ti dobro snaci, Sretno kolega![]()
-
PalaSa Marsa
#430 Re: Ljubav je....
Hahahaahah ma kolega dragi, shvati kako hoces, samo nek' ti se ostvare nakanekolega wrote:čekaj što mi kažeš "sretno" pa ne idem u jamu, nije valjda toliko opasno, ..., hajde da si mi rekla "bistro" to bi bilo ono ko "valjda će biti šta u tavu"PalaSa Marsa wrote:OK, kolega izgleda da ces se ti dobro snaci, Sretno kolega![]()
- kolega
#431 Re: Ljubav je....
samo da se ne protumači pogrešno, moje nakane su plemenite i čiste poput avionske šoferšajbe, ... i još nešto, ocjena se uvijek može popraviti samo treba vježbatPalaSa Marsa wrote:Hahahaahah ma kolega dragi, shvati kako hoces, samo nek' ti se ostvare nakane![]()
bila tava ili jama, sve jedno sretno
![]()
![]()
-
PalaSa Marsa
#432 Re: Ljubav je....
Da upravo si potvrdio moju konstataciju u predhodnim postovima..Ma ja, vidi se iskustvo iskusnog nam kolegekolega wrote:samo da se ne protumači pogrešno, moje nakane su plemenite i čiste poput avionske šoferšajbe, ... i još nešto, ocjena se uvijek može popraviti samo treba vježbatPalaSa Marsa wrote:Hahahaahah ma kolega dragi, shvati kako hoces, samo nek' ti se ostvare nakane![]()
![]()
![]()
Nema tumacenja, ne opterecujem se ja tumacenjima..nego da nas ovi ne izbace ovo predje u chatanje dragi kolega..
- kolega
#433 Re: Ljubav je....
ne, ne, ovo nije čatanje, ovo je sve za ljubav, pa makar i pala sa marsa, ništa ne treba danas odbacivatiPalaSa Marsa wrote:Da upravo si potvrdio moju konstataciju u predhodnim postovima..Ma ja, vidi se iskustvo iskusnog nam kolegekolega wrote:samo da se ne protumači pogrešno, moje nakane su plemenite i čiste poput avionske šoferšajbe, ... i još nešto, ocjena se uvijek može popraviti samo treba vježbatPalaSa Marsa wrote:Hahahaahah ma kolega dragi, shvati kako hoces, samo nek' ti se ostvare nakane![]()
![]()
![]()
![]()
Nema tumacenja, ne opterecujem se ja tumacenjima..nego da nas ovi ne izbace ovo predje u chatanje dragi kolega..
-
PalaSa Marsa
#434 Re: Ljubav je....
- kolega
#435 Re: Ljubav je....
nije nužno sve da se konta, ..., jednostavno to može biti pjesnička dekoracija, nešto što se ne vidi po noći postaje jasno tek po danuPalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
Ne kontam ovo dragi kolega, ne kontam
-
PalaSa Marsa
#436 Re: Ljubav je....
Kolega ja ti bas ne bih znala rec'...al' ako ti kazes, nije nikakav problem..evo rec cu slazem se, ono Solidarnost, eto da ne bude da se pravim pametnakolega wrote:nije nužno sve da se konta, ..., jednostavno to može biti pjesnička dekoracija, nešto što se ne vidi po noći postaje jasno tek po danuPalaSa Marsa wrote:![]()
![]()
Ne kontam ovo dragi kolega, ne kontam
- [Matrix]
#437 Re: Ljubav je....
Bome "kolega" ti i gospoja sto je heknula sa marsa bi trebali preci na ritalno ispijanje subrine.jel tako "mackice".
salim se.zacatali ste.itteee na msn.
- kolega
#438 Re: Ljubav je....
ooo Solidarnost, Poljska u mom srcu, Leh Valensa, ..., pa što odmah' ne kažeš, ja sam uvijek cijenio mišljene ženska koje se bori protiv nepravde i u duši je revolucionarkaPalaSa Marsa wrote:Kolega ja ti bas ne bih znala rec'...al' ako ti kazes, nije nikakav problem..evo rec cu slazem se, ono Solidarnost, eto da ne bude da se pravim pametna
- otherside
#439 Re: Ljubav je....
mudro zboris kolega, sigurno si imao sve petice u rukama...ovaj, knjizicikolega wrote:realno je da imaš prolaznu ocjenu a kad je u pitanju prolazna ocjena svak je hoće, mislim da je dobije, nek' ona dođe u ruke, mislim u knjižici
- kolega
#440 Re: Ljubav je....
ma ne znam, ja mislim da je ona malo konzervativnih shvatanja i ne želi da se osamimo na msn, ..., nadam se da razumiješ[Matrix] wrote:Bome "kolega" ti i gospoja sto je heknula sa marsa bi trebali preci na ritalno ispijanje subrine.jel tako "mackice".![]()
- kolega
#441 Re: Ljubav je....
da ti pravo kažem, te odlikašice nisam nikad plaho begeniso, ufuraju se i ko će sa njima, za mene je uvijek važila ona maxima - trica kraljicaotherside wrote:mudro zboris kolega, sigurno si imao sve petice u rukama...ovaj, knjizici
- otherside
#442 Re: Ljubav je....
[Matrix] wrote:Bome "kolega" ti i gospoja sto je heknula sa marsa bi trebali preci na ritalno ispijanje subrine.jel tako "mackice".![]()
- kolega
#443 Re: Ljubav je....
ja sam joj govorio, nemoj letit bez instrumenata a ona navalila i eto ti ...otherside wrote:[Matrix] wrote:Bome "kolega" ti i gospoja sto je heknula sa marsa bi trebali preci na ritalno ispijanje subrine.jel tako "mackice".![]()
salim se.zacatali ste.itteee na msn.heknuli su oni oboje ovdje i sad suti i trpi
- otherside
#444 Re: Ljubav je....
ono..malo jaca trica jel'de?kolega wrote:da ti pravo kažem, te odlikašice nisam nikad plaho begeniso, ufuraju se i ko će sa njima, za mene je uvijek važila ona maxima - trica kraljicaotherside wrote:mudro zboris kolega, sigurno si imao sve petice u rukama...ovaj, knjizici
- kolega
#445 Re: Ljubav je....
to su već opipljive ocjene a one veće su obično u oblacima dalekootherside wrote:ono..malo jaca trica jel'de?trica plus
cisto da se da naznaka nekoj potencijalnoj zasluzenoj cetvorci
-
PalaSa Marsa
#446 Re: Ljubav je....
Imas pravo da mislis sta god hoces kolega, ko misli on mislikolega wrote:ma ne znam, ja mislim da je ona malo konzervativnih shvatanja i ne želi da se osamimo na msn, ..., nadam se da razumiješ[Matrix] wrote:Bome "kolega" ti i gospoja sto je heknula sa marsa bi trebali preci na ritalno ispijanje subrine.jel tako "mackice".![]()
Matrix heehehehh
-
PalaSa Marsa
#447 Re: Ljubav je....
Kazem ja, zlatna sredinakolega wrote:to su već opipljive ocjene a one veće su obično u oblacima dalekootherside wrote:ono..malo jaca trica jel'de?trica plus
cisto da se da naznaka nekoj potencijalnoj zasluzenoj cetvorci
-
PalaSa Marsa
#448 Re: Ljubav je....
kolega, kolega da si prije rek'o/upozorio ovaj pad sa Marsa, mozda bi bilo efekta, no medjutim, meni se svidje ja bih opet pala kol'ko je bilo dobro

- kolega
#449 Re: Ljubav je....
znam, ali ima i ona druga izreka; ko misli taj nema pametnijeg poslaPalaSa Marsa wrote:Imas pravo da mislis sta god hoces kolega, ko misli on misli![]()
- kolega
#450 Re: Ljubav je....
hajde opet ali ako može sa manje visine, da ne bihuzurimo komšiluk bukomPalaSa Marsa wrote:kolega, kolega da si prije rek'o/upozorio ovaj pad sa Marsa, mozda bi bilo efekta, no medjutim, meni se svidje ja bih opet pala kol'ko je bilo dobro![]()