legionarka wrote:a nista bjezanje....neka te Sai...![]()
bas nam je zatrebalo....sirovih materijala....mladjahnih...ovi djuturumi samo sute..
hm, jesam li ja to imao chast
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jok, nego sam se ja iznenadio kako me mozhe unezgodit tako nesto, da sjedim nezasluzheno u nekom Vip-u, mislio sam da sam cvrschizoom66 wrote:too bi te kao trebali zaliti?...Saian wrote:joj nagledo sam se filmova na nos mi izlazili, neki prijatelj je sluschajno imao tatu ministra tako da sam kao prvu noc zavrsio u VIP-a al moram priznati osjecao sam se jako neugodno jer nisam bio tamo svojom zaslugom, ono kao bash chudno, plus je ekipa u tom VIP-u bilo nako baaaaaaaaaaa, od sljedece noci sam mu zaprijetio da nam smije donositi samo besplatne ulaznice za onaj drugi raja sectionPrincess Fiona wrote: pa gdje si Saiane, sta bi na Heineken Otvorenom Zraku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...hajd' dobro...
...jadnichak...
:D:D
halooooSaian wrote:jok, nego sam se ja iznenadio kako me mozhe unezgodit tako nesto, da sjedim nezasluzheno u nekom Vip-u, mislio sam da sam cvrschizoom66 wrote:too bi te kao trebali zaliti?...Saian wrote: joj nagledo sam se filmova na nos mi izlazili, neki prijatelj je sluschajno imao tatu ministra tako da sam kao prvu noc zavrsio u VIP-a al moram priznati osjecao sam se jako neugodno jer nisam bio tamo svojom zaslugom, ono kao bash chudno, plus je ekipa u tom VIP-u bilo nako baaaaaaaaaaa, od sljedece noci sam mu zaprijetio da nam smije donositi samo besplatne ulaznice za onaj drugi raja section![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...hajd' dobro...
...jadnichak...
![]()
![]()
![]()
de ba saio, da ima kakva da lichi na nju, ko da bi forumalaSaian wrote:oprostite za skretanje s teme, molio bih moderatore da nedolichno sutra izbrisu , ja bih rado takario Evu Green, ako foruma ona, ili naravno ako koja lichi na nju [/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma joj to je chista retorika bilalady midnight wrote:de ba saio, da ima kakva da lichi na nju, ko da bi forumalaSaian wrote:oprostite za skretanje s teme, molio bih moderatore da nedolichno sutra izbrisu , ja bih rado takario Evu Green, ako foruma ona, ili naravno ako koja lichi na nju [/size]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D:D:P:P
pa ima i to svojih charibosmen wrote: Znaci retoricki bi je natakario
zoom66 wrote:mlada damo, kad vec moram biti pri temi jerbo bih se u suprotnom morao samobanirati a to nije, slozit cete se, dobar primjer mladjim forumskim narashtajima, rado bih se natakario na vas...lady midnight wrote:kakvo je ovo skretanje sa teme?:D dalek je put od takarenja pa do heinekena
bar u navedenom pravcu
nego gazda zoom, shta ti imash reci na temu:D
:D:D:D
zoom66 wrote:lady midnight wrote:zoom66 wrote:mlada damo, kad vec moram biti pri temi jerbo bih se u suprotnom morao samobanirati a to nije, slozit cete se, dobar primjer mladjim forumskim narashtajima, rado bih se natakario na vas...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uh, e pa ko mi je kriv kad sama izazivam....![]()
![]()
![]()
dobro je, lekcija nauchena, necu vishe ni zuc, obecavam:D:D
a mladim forumskim narashtajima preporuchujem da se ne ugledaju na mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedan od najkonkretnijih postova ove temedawn_upon_dawn wrote:
hajd necu forumasice, znate i ti i anais da ste mi na listi, plus jos samo sam virtuelno biseksualna i kad su u pitanju tako doooobre cure![]()
nekako mi nezgodno sastaviti listu za takarenjeJer se radi o sexu, ja odmah zamisljam sirove forme
a ovo kod mene je ZAISTA bolesno intelektualno
uostalom, bila bih presretna imati u RL njih za "raju" samo takvu
jesam pokvarila temu? jesam? super
znaci:
ne posebnim redoslijedom: rikardoreis, black, StLouis, mi padaju na pametALI
pozivam se na peti amandman sto se tice jednog forumasa kojeg isto ne poznajem licno kao ni gorenavedene... a psiholozima ostavljam da prosude zasto:D:D:D
muzu ovde je u pitanju izjasnjavanje "na slijepo"zoom66 wrote:anais_nin wrote:mmmmlegionarka wrote:anais....citas ih pred spavanje???
:)
pa sta mislis sto sam se prvo za rikardoreisa izjasnila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta to tacno znas?_ambassador wrote:ma da se i to sreditianais_nin wrote:
ja ne znam za tebe, ali ja se ovde osjecam kao da sam vec upala u orgijene zna se ko kome sta gdje u sta
![]()
![]()
P.S. ja sam se i u vezi parade davno i GLASNO izjasnila![]()
:D
![]()
ma znam ja sviju vas, ako nevjerujes pitaj sajprija
vise muda u zeMskom dijelu nego u muskomdanas wrote:ma vi se citate ko bukvari![]()
![]()
a bogami cure kuraznesve fessed up
![]()
muski -- ko i vazda -- nista![]()
![]()
ja mu vamo halalila a on i preko mene vec se izjasniozoom66 wrote:mlada damo, kad vec moram biti pri temi jerbo bih se u suprotnom morao samobanirati a to nije, slozit cete se, dobar primjer mladjim forumskim narashtajima, rado bih se natakario na vas...lady midnight wrote:kakvo je ovo skretanje sa teme?:D dalek je put od takarenja pa do heinekena
bar u navedenom pravcu
nego gazda zoom, shta ti imash reci na temu:D
bjezite vas dvije sto mi se tu sada vadite, pravdate, kafe, folovi, golovilady midnight wrote:dawn_upon_dawn wrote:![]()
ljubim strucno oko
![]()
i dje sad dodjavola ona lady midnight nesta ??:D rekla je izlistati
![]()
![]()
tako mi i treba kad sam brzopleta
ma nemam ti ja shta listati, draga moja![]()
shto se tiche takarenjaslabo ko ovdje da mi probudi mashtu virtuelno...shta cu mu ja, meni treba live feeling
plus shto me mora intelektualno
:D izazIvati
(e sad, hocemo li ubacivati fusnote, ili je strucnom okudovoljno ako se samo ovako pozovem na jedan jedini izuzetak
![]()
)
a shto se tiche osoba koje ovdje simpatishem i sa kojima bih rado na kafu ili slichno (da nastavim shto si zapochelato jest kvariti temu
), ma mene bi pravo stid bilo
![]()
i spomenuti rijech takarenje u istom kontekstu
![]()
a dotichni ce se sami prepoznati, ako uopshte navracaju na ovu temu.
![]()
eto, dosta od mene, i previshe:D
Sayo pa zar i tiSaian wrote:oprostite za skretanje s teme, molio bih moderatore da nedolichno sutra izbrisu , ja bih rado takario Evu Green, ako foruma ona, ili naravno ako koja lichi na nju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
khm khm,kad smo kod maccarone...rekla da vas pozdravim,sinoc smo bile na kafici,i kaze da jedva ceka da vas sve natakariSaraLe wrote:Ja, ti, danas i macca , svaka svakuanais_nin wrote:i maccuSaraLe wrote: I mene![]()
![]()
Nema ljubomore![]()
![]()