testovi3 wrote:nagib na malti
Nekad davno mozda al sad se pokvario totalno,a uz to moras grah bacati kad ce imati pite!
Makedonac i Asdz
testovi3 wrote:nagib na malti
Probao prvi put kod Nagiba(kod telecoma) nije losa tj. među top pitama u gradu ali ni priblizno makedoncu za sada mi je top kod njega.nookey wrote:MM na Čvili
Bolonjac wrote: među top pitama u gradu
Buredzici u Forinu !!Afrodita89 wrote:Forino
U potpunosti se slažem.malsal wrote:Ovu temu definitivno ne treba citat dok si gladan...
Spomenuta Bosna kod Vijećnice i kod Makedonca, na Špicu u Pofalićima su jedine pite u gradu poslije kojih mi ne treba Ranisan.chuchumbamayumbe wrote:Ljudi,
Gdje se jede najbolja pita u Sarajevu (osim kod naših nana, pozlatile im se mubareć ručice)!![]()
Gdje je najbolji burek, zeljanica, krompiruša, sirnica, sjecani, buredžici...?
Pofalići, preko puta tramvajske stanice, sa lijeve strane od Aspeka, ako je ono Aspek na uglu.WildRedRose wrote:gdje je taj Makedonac ?
i dalje nemam pojma, a taman mi dodje blizu poslaortodont wrote:Pofalići, preko puta tramvajske stanice, sa lijeve strane od Aspeka, ako je ono Aspek na uglu.WildRedRose wrote:gdje je taj Makedonac ?
Nisam siguran šta piše, mislim da ne piše, ali je tako svi zovu.WildRedRose wrote:i dalje nemam pojma, a taman mi dodje blizu poslaortodont wrote:Pofalići, preko puta tramvajske stanice, sa lijeve strane od Aspeka, ako je ono Aspek na uglu.WildRedRose wrote:gdje je taj Makedonac ?hvala ti, morat cu potraziti . jel se bas zove Makedonac ?
ortodont wrote: Ili ovako, sa desne strane od kafića Cassa Mate ili Music kako se nekada zvao mislim.
to je to, prvo kod nagiba, pa u nash na kafutestovi3 wrote:nagib na malti
MakedonacWildRedRose wrote:i dalje nemam pojma, a taman mi dodje blizu poslaortodont wrote:Pofalići, preko puta tramvajske stanice, sa lijeve strane od Aspeka, ako je ono Aspek na uglu.WildRedRose wrote:gdje je taj Makedonac ?hvala ti, morat cu potraziti . jel se bas zove Makedonac ?

Koliko si je pohvalio ja ću obavezno morati da svratim da vidim kakva je.PipiDugaDevetka wrote:Ako se nađete kojim slučajem u hotelu HOLYWOOD ili na tramvajskom terminalu na IlidžU. Svakako svratite u buregdžinicu ZVRK. Mala neugledna, ali ZVRK HANUME (bos. balerine) prave bosanske pite za desetku. Nikada nije buregdžinica ZVRK osvanula u novinama da je privremeno zatvorena zbog nehigijene. Ja ne pamtim takav slučaj,
a dugo pamtim.
Ljeti kada navale turisti, vidio sam grupu Slovenaca udaviše se zeljanicom made by ZVRK HANUME.
Dobra je bas me podsjeca njihova krompirusa na makedonca ali previse luka stavezlo87 wrote:Koliko si je pohvalio ja ću obavezno morati da svratim da vidim kakva je.PipiDugaDevetka wrote:Ako se nađete kojim slučajem u hotelu HOLYWOOD ili na tramvajskom terminalu na IlidžU. Svakako svratite u buregdžinicu ZVRK. Mala neugledna, ali ZVRK HANUME (bos. balerine) prave bosanske pite za desetku. Nikada nije buregdžinica ZVRK osvanula u novinama da je privremeno zatvorena zbog nehigijene. Ja ne pamtim takav slučaj,
a dugo pamtim.
Ljeti kada navale turisti, vidio sam grupu Slovenaca udaviše se zeljanicom made by ZVRK HANUME.Hvala što reče.