Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
King Kikapu
ne rekoh li ja da mi je zenski mozak najveca erogena zona?
- lady midnight
jesi li? ne upratih, a ti ne zamjeriKing Kikapu wrote:ne rekoh li ja da mi je zenski mozak najveca erogena zona?
neka nama takvih
ipak...ovo o chemu ja pricham bash i nema veze sa mozgom.(1)
hebi ga, dodijali mi vishe notorni shupljaci...ma dodijali su mi odavno, ali vecheras sam u maksuz shtimungu
ko misli da inteligencija i libido, odnosno inteligencija i seksualno umijece stoje u nekakvoj medjusobnoj relaciji, a pogotovo antiproporcionalnoj, taj zaista nema blage veze niti o jednom niti o drugom.
potpuno druga stvar je shto se neko lozhi na inteligenciju (evo, ja priznajem bez lazhne skromnosti - intelligence is the sexiest thing I can imagine
(1) upravo skontah da se ovo mozhe razumjeti na vishe nachina
-
King Kikapu
ako je inteligencija sposobnost snalazenja u novim situacijama i okolnostima onda definitivno ima veze i sa sexom i sa seksualnoscu.
- manijak1
- anais_nin
manijak1 wrote:Žene u krevetu su poželjne i kao takve
![]()
mogu biti samo pametne
![]()
međutim ja sam moram priznati glup da shvatim koja je svrsishodnost činjenice da je u krevetu pametna ili glupa žena?
![]()
što će reći svaka je dovoljno pametna da zna zašto je u krevetu
![]()
sve ostalo su čisto individualne odlike
![]()
s više ili manje mašte .....dakle .....trebe ne palite se na to da ste glupe samo zato što ste trebe
![]()
![]()
![]()
i tako on uleti klizeci
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#432 Re: Re:
Sto otvaras stare teme?Odmah ce ti reci da si klon Nausnice!Bolje pusti ih da pocivaju u miruseln wrote:Przen ili pohovan?King Kikapu wrote:ne rekoh li ja da mi je zenski mozak najveca erogena zona?
-
zemo_online
#433 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
zene koje nose naocale su bolje u krevetu od onih koje ne nose.
kladim se da na ovoj temi barem 80% zena nosi naocale.
- Prozor
#434 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
ova tema je glupa
-
mojgrad
#435 Re:
Ovo je pravo pogresan primjer. Postavio si pitanje i htio mozda da ispadnes komican a ispao si gluplji nego njen odgovor. Oprosti mi ali kad vec insisitras kroz ovu temu i ovakva pitanja na to ko je glup onda i da ti odgovorim istom iskrenoscu. Ne shvatam sta si ocekivao da ce ti odgovoriti? Nasmijati se tvojoj sali mozda?seln wrote:Je li toliko tesko? Zena kojoj vidis kroz glavu, koja ne konta nista vise od "macak, hocemol na pice"....veca_sa wrote:definisi pojam glupe zene pa ci ti i ja reci svoje iskustvo
Primjer: pitam cinicno jednu takvu(ona valja malo jace gluposti) "Jesi li ti slucajno plavusa"..a ona, mrtva ozbiljna "Pa bila sam, al sad sam ofarbala u brinet".
Jasnije?
Ja mislim da je ona svojom reakcijom se spustila na tvoj nivo, dala ti je tacno odgovor koji si zelio da cujes
Pojam ko je i koliko pametan je individualna stvar. Za mene uopste nije inteligentan onaj koji je zavrsio faks a prosipa gluposti i ne vidi dalje od svog nosa.
A to da li je sa manje inteligentnim ljudima bolji seks, ne znam koliko sebe smatras inteligentnim? Probaj pa nam javi
-
mojgrad
#436 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
a one koje nose sociva??test01 wrote:zene koje nose naocale su bolje u krevetu od onih koje ne nose.
- Dioda
#437 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Prozor wrote:ova tema je glupa
- dushmanka_sa
#438 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Koja glupa postavka.
Podjela glupe i pametne zene.
Hmmm... Iz koje ere zemaljske kugle to potice?
Mozda ta glupa koja je nekim cudom zavrsila s tobom u krevetu nije primjetila koliko si oman'o pa ti je zato bila bolja od neke pametnije?
Mozda ta glupa koja je nekim cudom zavrsila s tobom u krevetu nije primjetila koliko si oman'o pa ti je zato bila bolja od neke pametnije?
- milivoje
#439 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
dushmanka_sa wrote: Mozda ta glupa koja je nekim cudom zavrsila s tobom u krevetu nije primjetila koliko si oman'o pa ti je zato bila bolja od neke pametnije?
- Furby
#440 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Opet seln i njegova tema 
- seln
#442 Re: Re:
Mene zoves glupim i u istom dahu navaljas gomilu infantilnog pametovanja?mojgrad wrote:Ovo je pravo pogresan primjer. Postavio si pitanje i htio mozda da ispadnes komican a ispao si gluplji nego njen odgovor. Oprosti mi ali kad vec insisitras kroz ovu temu i ovakva pitanja na to ko je glup onda i da ti odgovorim istom iskrenoscu. Ne shvatam sta si ocekivao da ce ti odgovoriti? Nasmijati se tvojoj sali mozda?seln wrote:Je li toliko tesko? Zena kojoj vidis kroz glavu, koja ne konta nista vise od "macak, hocemol na pice"....veca_sa wrote:definisi pojam glupe zene pa ci ti i ja reci svoje iskustvo
Primjer: pitam cinicno jednu takvu(ona valja malo jace gluposti) "Jesi li ti slucajno plavusa"..a ona, mrtva ozbiljna "Pa bila sam, al sad sam ofarbala u brinet".
Jasnije?
Ja mislim da je ona svojom reakcijom se spustila na tvoj nivo, dala ti je tacno odgovor koji si zelio da cujes![]()
Pojam ko je i koliko pametan je individualna stvar. Za mene uopste nije inteligentan onaj koji je zavrsio faks a prosipa gluposti i ne vidi dalje od svog nosa.
A to da li je sa manje inteligentnim ljudima bolji seks, ne znam koliko sebe smatras inteligentnim? Probaj pa nam javi.
Ako si zensko, javi mi se....
- seln
#443 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Ovaj komentar je sultan svih gluposti.Prozor wrote:ova tema je glupa
- seln
#444 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Pogledaj u enciklopediju pod "Originalnost".dushmanka_sa wrote:Koja glupa postavka.
I javi mi se...tvoj komentar je obecavajuci.
- seln
#445 Re: Re:
Nadji jebaca...on ne mora biti pametan. I ja u ovim glupim trebama nisam trazio djevojku, vec orgazam.Furby wrote:MadamPiaNo wrote:Budalom u krevetu?Da moram 20 puta da se ponavljam i da objasnjavam istu stvar?
NE Tu
NE tako, Ovako
Ma ne tu
Ovako
Prodje mi cejf
NE
Zato nemam momka
-
KYLIE
#446 Re: Re:
ma nek si joj rekao, pametnom, pardon pametnoj je i jedna dostaseln wrote: Nadji jebaca...on ne mora biti pametan. I ja u ovim glupim trebama nisam trazio djevojku, vec orgazam.
- seln
#447 Re: Re:
Ovo sam stvarno mislio. Ako je tesko naci pametnog momka, nije tesko naci jebaca.KYLIE wrote:ma nek si joj rekao, pametnom, pardon pametnoj je i jedna dostaseln wrote: Nadji jebaca...on ne mora biti pametan. I ja u ovim glupim trebama nisam trazio djevojku, vec orgazam.
Ne mora biti pametan...samo da koliko-toliko dobro izgleda (i gore i dole).
-
KYLIE
#448 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
problem je u tome sto vecina zena ne trazi jebaca nego tog nekog pametnog momka
-
*mima*
#449 Re: Re:
Ti se dobro slazes sama sa sobom.Furby wrote:MadamPiaNo wrote:Budalom u krevetu?Da moram 20 puta da se ponavljam i da objasnjavam istu stvar?
NE Tu
NE tako, Ovako
Ma ne tu
Ovako
Prodje mi cejf
NE
Zato nemam momka
- seln
#450 Re: Jesu li glupe zene bolje u krevetu?
Pa otkuda onda sve one kurvice koje traze samo provod i metak?KYLIE wrote:problem je u tome sto vecina zena ne trazi jebaca nego tog nekog pametnog momka