Raska Muhina wrote:ja sam bogme nevina ušla u brak--amore bit da sam još nevina.
Nutella Havanina wrote:Ja sam svom druga bila.![]()
Lazu sve.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Raska Muhina wrote:ja sam bogme nevina ušla u brak--amore bit da sam još nevina.
Nutella Havanina wrote:Ja sam svom druga bila.![]()
*mima* wrote:Raska Muhina wrote:evo ja svoj s merakom poklanjam*mima* wrote:pošto košta himen u Dubaiju?
necu......muha ga diro
nije ga ni barno*mima* wrote:Raska Muhina wrote:
evo ja svoj s merakom poklanjam
necu......muha ga diro
garant ga u cvor svezaliRaska Muhina wrote:ama nijeplain vanilla wrote:Raska Muhina wrote:ja sam bogme nevina ušla u brak--amore bit da sam još nevina.![]()
![]()
![]()
u miraz himen donijela, pa ti zao raspakovati![]()
![]()
![]()
on jadnicak upire al nešta ne puca
valjda kad su mi šili novi stavili plasticni
ok, na pitanje da li djevojka treba da bude nevina, ja kazem da treba ! (eto, da ti bude ON-topic)nihil_ wrote:Da zdravstveno, al kad su oba partnera nevina, iako ne razgovaramo o zdravlju. Ovdje je pitanje da li djevojka treba da je nevina.drTooth wrote:zenidba nevinih osoba je zdravstveno mnogo sigurnija... a to sto se poklapa s nekim religijskim uvjerenjima dođe kao razlog više !
k'o god kaže da je zatucano ne taslačiti se prije braka, ima taj epitet !
OK je a ko je muskarac preso sve javne kuce u krugu od 10000km al ako je cura imala jednog prije, avaaaj! Onda je ona drolja, i to nije pametno s njene strane jer je mogla hudnica nesto pokupit.
Ma daj, to razmisljanje je glupo i mislim da su ti zaostali i konzervativni muskarci dinosaurursi i da nece jos puno.
thea wrote:drTooth wrote:zenidba nevinih osoba je zdravstveno mnogo sigurnija... a to sto se poklapa s nekim religijskim uvjerenjima dođe kao razlog više !
k'o god kaže da je zatucano ne taslačiti se prije braka, ima taj epitet !
joj sto voljela da ovaj tko trezi nevinu, naide na onu koja zasije himen.
kad ono, ona i grupnjake vezala
*mima* wrote:cuj mehak ko dusa.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....jadan muha......
eee, pa bona ne koristi vise onaj Softly omeksivacRaska Muhina wrote:a vala i mehak mu ko duša![]()
hajd ti ko vako iskusna reci---jelde da je tvrd štetan*mima* wrote:pokvariste vako finu temu.......cccccccc
Raska Muhina wrote:a vala i mehak mu ko duša![]()
muha_sa wrote:hajd ti ko vako iskusna reci---jelde da je tvrd štetan*mima* wrote:pokvariste vako finu temu.......cccccccc
može vala i kozaracko kolo oko njega igrat on mehak ko mehakHAVANA wrote:Raska Muhina wrote:a vala i mehak mu ko duša![]()
Mazi ga,tepaj mu,dadni mu oraha ,meda...
muha_sa wrote:može vala i kozaracko kolo oko njega igrat on mehak ko mehakHAVANA wrote:Raska Muhina wrote:a vala i mehak mu ko duša![]()
Mazi ga,tepaj mu,dadni mu oraha ,meda...![]()
bajat med a i orasi stari--haman užutiliHAVANA wrote:Raska Muhina wrote:a vala i mehak mu ko duša![]()
Mazi ga,tepaj mu,dadni mu oraha ,meda...
ne diraj mi u kolomuha_sa wrote:može vala i kozaracko kolo oko njega igrat on mehak ko mehakHAVANA wrote:Raska Muhina wrote:a vala i mehak mu ko duša![]()
Mazi ga,tepaj mu,dadni mu oraha ,meda...![]()
Svi smo otisli kod karabegaRaska Muhina wrote:gdje se to razidjoste