AllStar wrote:Brisbane wrote:Da li neko zna dobrog Endodentist (specijalista za kanale) u Sarajevu.
Cijena nije bitna, interesuje me kvalitet.
Planiram raditi isti kanal vec treci put, uvijek ostane nesto

ja sam radio kod Dr. Pirovića, čovjek je umjetnik

radi, što neko ne bi ni pogledao...za te stvari, najbolji je u BiH, ako ne i šire...radio sam i bijele plombe, prezadovoljan sam...
http://www.pirovic.ba/usluge.html 
Ja radila u Vrazovoj, mislim da se Dijana zove. Ta žena je užasna, derala se na mene cijelo vrijeme, govorila mi kako ovakve kao ja se najbrže udaju jer muškarci vole pekmezaste žene da bi ih onda mogli zaštititi
Uglavnom, poslije nje mi je trebao psiholog, ali što je žena odradila svoj posao, svaka joj čast. Godina i po je prošla i nemam nikakvih problema. Meni je mjesec dana liječila kanale i nakon toga uradila operaciju ciste, boljelo je ko vrag, ali draze mi da je boljelo, pa da sad nemam problema, vec da me mazila pa da mi nakon tri mjeseca bude 100 puta gore. Uglavnom, nije mi htjela dati antibiotike nakon operacije, pogledala me i nako prekoluta ocima, ma mlada si ti, moze se tvoj organizamm izboriti sam s postoperativnom upalom, dala mi hiljadu nekih prirodnih biljaka da uzmem i da ispirem i fakat i jesam. Dva dana mi bilo nateceno, nakon 7 dana skinula konce, zub izgleda kao da se nikad nista nije radilo ni na njemu ni oko njega