Dominacija i tvrdoglavost do isključivosti, ali osoba od povjerenja koja te neće povrijediti svjesno. Dobar organizator, i dobar pedagog.anthraxQ wrote:a bik, podznak lav (m) ?
imal tu sta zanimljivo?
Nadjite se - sexy horoskop
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#426 Re: Nadjite se - sexy horoskop
- Ramzess Veliki
#427 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Da znam da te ne barim.kockica_kockica wrote:Ramzess Veliki wrote:Ima li neka Vaga ovdje?
naravno da ima
- Ramzess Veliki
#428 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ali vjerni su u braku.WRRsmom wrote:ako hoces da mu budes mama, nistaIndigia wrote:sta to fali muskim rakovima![]()
![]()
Jer su nesposobni smotati neku sa strane.
-
Zizi505
#429 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ovo je tačnoRamzess Veliki wrote:Dominacija i tvrdoglavost do isključivosti, ali osoba od povjerenja koja te neće povrijediti svjesno. Dobar organizator, i dobar pedagog.anthraxQ wrote:a bik, podznak lav (m) ?
imal tu sta zanimljivo?
- Indigia
#430 Re: Nadjite se - sexy horoskop
a skorpija-ovan (podznak) 
-
sha_ba
#431 Re: Nadjite se - sexy horoskop
vodolija, podznak jarac 
- iz dna duše
#432 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Jeste, to je problem,kada zavoli, teško da prestaje da voli...pa makar i patila.....i može tako voljeti i patiti dugo, dugo, ali zaista, kada jednom napravi rez, napravi za cijeli život, ne zato što je gruba i bezosjećajna nego što je to jedini način da se zaštiti, da se iz sažaljenja ne upusti ponovo u neku vezu....Distanca od nekoga ili nečega je njen oklop jer brzo popusti, ako nema te distance.... ;islim da joj po svemu odgovaraju najviše bikovi, jer riba ima potrebu da ima nekoga ko djeluje zaštitnički, a one to vole, mada su u stanju da se sasvim dobro brinu o sebi...nekada ih to zamori i ćele da se naslone na nekoga i tu osobu maze i tetoše.... Lav najmanje paše sa ribom, ne samo zato što su jedno vodeni, drugo vatreni znak...jer i lav je taj koji očekuje stalnu pažnju i priznanja, a ribi kako rekoh, to na duže staze ne odgovara...Ramzess Veliki wrote:sha_ba wrote:vjeruj da ne znam....
valjda sa ribicama....
![]()
![]()
Nemoj Ribicu podcjenjivati. Riba je posljednji znak horoskopa i u sebi sadrži sve prethodne znake. Zbog toga Riba može da bude bilo koji drugi znak po svojoj volji. Problem je sa Ribom što je njoj sve igra dok se ne zaljubi. Kad se Riba zaljubi, tad pruža sve, i bezgranično voli i pati u toj ljubavi. Mada ... ima jedan problem ... Riba ima veliko srce i može da voli mnogo ... i mnoge.
Za razliku od Škorpije koja puca na prvi dojam i osvaja svojom seksualnom energijom, pa to ili prođe na prvu ili ne, dok Riba kad se zainteresuje tačno osjeti šta vam treba, i zavešće vas ili odmah, ili nakon nekog vremena ... ali će vas zavesti sigurno.
-
hhaarree
#433 Re: Nadjite se - sexy horoskop
joj sto me izanaliziraste pravo da vam kazem 
- žuta lala
#434 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ako mi neko može obrazložiti zašto ne uspijevaju veze: žena blizanac i muškarac riba, bila bih mu jakoooo zahvalna. 
- MedenoSrce
#435 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Zato sto im se svjetla gledaju kvadratnim aspektom
- Rootboi
#436 Re: Nadjite se - sexy horoskop
zato što ljudi slušaju šta im kaže horoskopžuta lala wrote:Ako mi neko može obrazložiti zašto ne uspijevaju veze: žena blizanac i muškarac riba, bila bih mu jakoooo zahvalna.
- žuta lala
#437 Re: Nadjite se - sexy horoskop
A nije fkt, ne pratim ja šta je ko u horoskopu, već ako se s nekim ne slažem, uvijek se ispostavi da je riba u horoskopu. Šega mi to, pa eto da pitam ove što se k'o razumiju u te stvari zašto je to tako.Rootboi wrote:zato što ljudi slušaju šta im kaže horoskopžuta lala wrote:Ako mi neko može obrazložiti zašto ne uspijevaju veze: žena blizanac i muškarac riba, bila bih mu jakoooo zahvalna.
- Rootboi
#438 Re: Nadjite se - sexy horoskop
slažeš se I sa mnom a eto nisam ribažuta lala wrote: A nije fkt, ne pratim ja šta je ko u horoskopu, već ako se s nekim ne slažem, uvijek se ispostavi da je riba u horoskopu. Šega mi to, pa eto da pitam ove što se k'o razumiju u te stvari zašto je to tako.
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#439 Re: Nadjite se - sexy horoskop
zamisli da mi je to profesija. for real.Ramzess Veliki wrote:Dominacija i tvrdoglavost do isključivosti, ali osoba od povjerenja koja te neće povrijediti svjesno. Dobar organizator, i dobar pedagog.anthraxQ wrote:a bik, podznak lav (m) ?
imal tu sta zanimljivo?
- Ramzess Veliki
#440 Re: Nadjite se - sexy horoskop
iz dna duše wrote:
Jeste, to je problem,kada zavoli, teško da prestaje da voli...pa makar i patila.....i može tako voljeti i patiti dugo, dugo, ali zaista, kada jednom napravi rez, napravi za cijeli život, ne zato što je gruba i bezosjećajna nego što je to jedini način da se zaštiti, da se iz sažaljenja ne upusti ponovo u neku vezu....Distanca od nekoga ili nečega je njen oklop jer brzo popusti, ako nema te distance.... ;islim da joj po svemu odgovaraju najviše bikovi, jer riba ima potrebu da ima nekoga ko djeluje zaštitnički, a one to vole, mada su u stanju da se sasvim dobro brinu o sebi...nekada ih to zamori i ćele da se naslone na nekoga i tu osobu maze i tetoše.... Lav najmanje paše sa ribom, ne samo zato što su jedno vodeni, drugo vatreni znak...jer i lav je taj koji očekuje stalnu pažnju i priznanja, a ribi kako rekoh, to na duže staze ne odgovara...
Osim kombinacije muškarac Riba - žena Bik. Tad teret pada na Ribu, a Bik uživa u materijalnoj sigurnosti. Bik ne zna da voli a Riba traži ljubav ... u ovoj varijanti Riba je iskorištena i sešava se to što kažeš - potpuno se okreće od Bika i zatvara se u sebe.
- WildRedRose
#441 Re: Nadjite se - sexy horoskop
e vala si ga ful'o k'o corava baba.Ramzess Veliki wrote:Odlično. Apsolutno tačno.
![]()
Osim kombinacije muškarac Riba - žena Bik. Tad teret pada na Ribu, a Bik uživa u materijalnoj sigurnosti. Bik ne zna da voli a Riba traži ljubav ... u ovoj varijanti Riba je iskorištena i sešava se to što kažeš - potpuno se okreće od Bika i zatvara se u sebe.
- pirmin
#442 Re: Nadjite se - sexy horoskop
"Znamo" li se sa nekog od astro-foruma?MedenoSrce wrote:Zato sto im se svjetla gledaju kvadratnim aspektom
- Ramzess Veliki
#443 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ma ne zna ... Bik je sretan ako mu je pružena topla i sigurna štala i ako telad imaju sijena. Imaju seksualnu energiju ali su taraba u tehnici, ne znaju pružiti zadovoljstvo. U svom hopa-cupa repertoaru imaju misionarsku pozu i to im je vrh.WildRedRose wrote:e vala si ga ful'o k'o corava baba.Ramzess Veliki wrote:Odlično. Apsolutno tačno.
![]()
- nuovavita
#444 Re: Nadjite se - sexy horoskop
O Ramzese Veliki koji sve znaš...da čujem...škorpija sa lavom u podznaku
Nije da slijepo vjerujem u određenje horoskopskim znakom, ali ima tu nešto...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#445 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Odavno nije niko pljuvao moj znak, joj miline 
-
Katamaran_Sa
#446 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Ima li netko lijepu rijec za Jarca

- WildRedRose
#447 Re: Nadjite se - sexy horoskop
jarcevi su super, ovo govorim subjektivnoKatamaran_Sa wrote:Ima li netko lijepu rijec za Jarca![]()
-
Katamaran_Sa
#448 Re: Nadjite se - sexy horoskop
PostenoWildRedRose wrote:jarcevi su super, ovo govorim subjektivnoKatamaran_Sa wrote:Ima li netko lijepu rijec za Jarca![]()
samo vama naci osobu da odgovara... k'o naci zrno soli u tonama secera
![]()
- Ramzess Veliki
#449 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Jesi li slobodna da te ženim ili treba da te ukradem mužu? Meni svaka kombinacija odgovara.nuovavita wrote:O Ramzese Veliki koji sve znaš...da čujem...škorpija sa lavom u podznaku![]()
Strast i snaga ... voliš li da dominiraš i vodiš u krevetu? Da znam da se ne opirem.
- Ramzess Veliki
#450 Re: Nadjite se - sexy horoskop
Imam ja jednu lijepu riječ - Yamaha.Katamaran_Sa wrote:Ima li netko lijepu rijec za Jarca![]()