Umjetnost zavodjenja?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
perfekcionista1

#426 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by perfekcionista1 »

djevojke poput Sheilak ne vole dominantne, iskusne muskarce, osjeca se nesigurno u takvom ambijentu. :wink:
Preferira ove mlakonje sto ce za njom sliniti i trckarati samo zato sto je zensko :D
sheilak

#427 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by sheilak »

Ova sheilak sto sada pise voli zenske vise nego ti (r)
Euridika
Globalna šefica

#428 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

perfekcionista1 wrote:djevojke poput Sheilak ne vole dominantne, iskusne muskarce, osjeca se nesigurno u takvom ambijentu. :wink:
Preferira ove mlakonje sto ce za njom sliniti i trckarati samo zato sto je zensko :D
Ova Sheilak je trenutno muškog spola. :D Prepoznaćeš je po slovu "r" na kraju posta. Ovo "r" ukazuje na identitet autora, a širem forumskom populusu je poznat po tome što sve forumašice zove na kafu... :wink:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#429 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by heat »

:pisnuo: :pisnuo:
ma on je meni kraaaaalj :lol: :lol:
tendzera

#430 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by tendzera »

Baš se pitah šta se zbiva sa Sheilak, znam da je bila pripadnica ljepšeg spola. Pomislih da nisam prije forumašio pod dejstvom kakvih opojnih droga, il' da nije prvi obznanjeni trans u pitanju.
perfekcionista1

#431 Re: Umjetnost zavodjenja?

To vi ozbiljni? :-D
Pa otidjite s likom na kahvu, ali uz pratnju, ne preporucujem osamljivanje :lol:
ho oponopono

#432 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by ho oponopono »

...cugaju kao da bi bile IN...ah te čoporaške bičarke, a ova jada na gustom kao među njima je OUT, nije povodljiva...i naposljetku budi pažnju, frajerima se diže na nju...

...joj više ni cugati iz ćejfa ne možeš odma se kombinacije prave dobra/zla...rospija/svetica...

...a ko zna pobogu možda one prvi put ispijaju žešću a ova pretjerala prošlu noć pa popravlja se...

...ali ne, bitno je etiketiranje... niti znaš ko je/ šta je odma dijagnoza o mentalnom sklopu, moralu/etici/bontonu...da li je međunožje možda sabrano djelo ili još joj frajer nije otvorio horizonte...(ne)podobna...za kres/vezu...pih...

...joj medovačo...pelinkovac... :pusi2:
perfekcionista1

#433 Re: Umjetnost zavodjenja?

Cugerke su uvijek zamjerile necugerkama :D

Puno senzibilnosti na temu cuganja ovdje. 8-) . Ja sam samo spomenuo jednu sitnicu koja me privukla, ne radi se o izboru pica koliko o njenoj razlicitosti od vecine u datom trenutku. To muskarce poput mene zna privuci. Nekad je drugacija vrsta trivijalnosti taj neki okidac u muskarcu. Djevojka moze konzumirati alkohol ali uraditi nesto drugo sto ce muskarca privuci. Dakle, relativnost je prisutna u svemu. :thumbup:
ho oponopono

#434 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by ho oponopono »

...ma cugam kad mi i šta mi prahne i isto tako apstiniram...variram od osjetljivog do neosjetljivog... :pusi2:

...ali isto tako ne veremim šta drugi konzum, sve je stvar izbora, a ne nekog nazorluka niti raditi nešto zarad činjenice biti jebote IN/OUT...takvi mi nisu ni za žala...

...nego mi zaparalo ...ono" nije podlegla pritisku drugarica, ustvari je bila ono što jeste"...a ove kao 4 nisu svoj na svome...?!

...jebote, djeve cugale, njihov izbor i to se treba poštovati ...kakav uticaj i pritisak ova je uspjela izbjeći...njen izbor sokić tu noć i tu se stori završava... niti ju to determinira boljom osobom i karakterom u odnosu na one 4...jašta je nego relativno... :pusi2:
perfekcionista1

#435 Re: Umjetnost zavodjenja?

Upravo sam uvjeren da vecina omladine pocinje sa porocima jer misle da su in a ne zbog stvarnog nagona za tim. Danas osnovci pocinju pusiti kako bi izgledali starije, zrelije. Jah eto on sa 14 god ima potrebu za cigarama. :oops:

Spomenuta djevojka kojoj,cini mi se, dajemo previse pozornosti, je personifikacija pasivne afektivnosti i afiniteta prema specificnostima koje vidimo u datom trenutku. Mozda je ona gora od svih njih ali u tom momentu ja razumijem onako kako vidim, necu glumiti Frojda i hipoteticki prezentirati mogucu istinu o njoj. Kasnije tokom upoznavanja se bolje vide stvari.

Ne volim sto izgleda da moralisem, mozda previse kenjam jer nisam ni ja moralni uzor, ali tako sam dozivio te stvari i to je moj stav.
prog321

#436 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by prog321 »

ho oponopono wrote:...cugaju kao da bi bile IN...ah te čoporaške bičarke, a ova jada na gustom kao među njima je OUT, nije povodljiva...i naposljetku budi pažnju, frajerima se diže na nju...

...joj više ni cugati iz ćejfa ne možeš odma se kombinacije prave dobra/zla...rospija/svetica...

...a ko zna pobogu možda one prvi put ispijaju žešću a ova pretjerala prošlu noć pa popravlja se...

...ali ne, bitno je etiketiranje... niti znaš ko je/ šta je odma dijagnoza o mentalnom sklopu, moralu/etici/bontonu...da li je međunožje možda sabrano djelo ili još joj frajer nije otvorio horizonte...(ne)podobna...za kres/vezu...pih...

...joj medovačo...pelinkovac... :pusi2:
:thumbup: :lol:
HAVANA

#437 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by HAVANA »

Meni je bas seksi zensko sa casom vina :D a moze i piva vala komotno sto se mene tice,sta joj je ceif.Jok,otice na koncert hladnog piva i pit gusti od marelice,il na veceru,svijece,folovi,golovi...i kaze limunadu pliiiz... :oops:
Russki

#438 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Russki »

sta je ovo ba :lol: :lol: :lol:
Euridika
Globalna šefica

#439 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

HAVANA wrote:Meni je bas seksi zensko sa casom vina :D a moze i piva vala komotno sto se mene tice,sta joj je ceif.Jok,otice na koncert hladnog piva i pit gusti od marelice,il na veceru,svijece,folovi,golovi...i kaze limunadu pliiiz... :oops:
Znači ja ne mogu biti seksi... :(

Svakako imam preko 25, vakat mi je mrijeti... uh, ne mogu ni to, preskupo je... :shock: :sad:
HAVANA

#440 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by HAVANA »

Ko je to rekao :D Nisam rekao da bez ne moze,nego i da sa moze...biti keksi.
pukepuke

#441 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by pukepuke »

Ovaj glas...
heat

#442 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by heat »

Image
:D
nuovavita

#443 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by nuovavita »

:P :lol: :lol: :lol: :lol:
heat

#444 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by heat »

nuovavita wrote::P :lol: :lol: :lol: :lol:
Image :evil:
edo_79

#445 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by edo_79 »

Euridika wrote:
HAVANA wrote:Meni je bas seksi zensko sa casom vina :D a moze i piva vala komotno sto se mene tice,sta joj je ceif.Jok,otice na koncert hladnog piva i pit gusti od marelice,il na veceru,svijece,folovi,golovi...i kaze limunadu pliiiz... :oops:

Svakako imam preko 25, vakat mi je mrijeti... uh, ne mogu ni to, preskupo je... :shock: :sad:
Bogami ako hodžarinu nisi riješila, ja ti nebih savjetovao da se upuštaš u takvu vrstu poduhvata :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#446 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

edo_79 wrote:
Euridika wrote:

Bogami ako hodžarinu nisi riješila, ja ti nebih savjetovao da se upuštaš u takvu vrstu poduhvata :mrgreen:
Za hodžu mi je lako, treba platiti grobno mjesto i troškove ukopa... 5 milja kermi... :roll: :(
eluna

#447 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by eluna »

zar ovo nije tema o umjetnosti zavođenja????

kakva hodžarina i grobna mjesta :unesvijest:
supercali

#448 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by supercali »

Euridika wrote:
edo_79 wrote:
Za hodžu mi je lako, treba platiti grobno mjesto i troškove ukopa... 5 milja kermi... :roll: :(
Grobnih mjesta u parkovima koliko zelis
Razvalimo klupu i samo te smjestimo izmedju ona 2 stuba na jednom napisemo glava na drugom noge
Euridika
Globalna šefica

#449 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

supercali wrote:
Euridika wrote:
edo_79 wrote:
Grobnih mjesta u parkovima koliko zelis
Razvalimo klupu i samo te smjestimo izmedju ona 2 stuba na jednom napisemo glava na drugom noge
Jest, pa da mi naplate 15000 KM i još mi zatraže urbanističku, građevinsku i upotrebnu dozvolu i još hejbet drugih papira... :skoljka:
Euridika
Globalna šefica

#450 Re: Umjetnost zavodjenja?

Post by Euridika »

eluna wrote:zar ovo nije tema o umjetnosti zavođenja????

kakva hodžarina i grobna mjesta :unesvijest:
Dok smo se zavodili, smijali su nam se. Sad se kopamo... :lol: :lol: :lol:
Post Reply