vetlife.... ima broj za hitne slucajeve....nera18 wrote:jel neko zna nekog veterinara koji ce se odazvati u toku noci...
jel se moze ikom obratiti
Preporucite veterinara
Moderator: anex
- Cholina_Lokica
#426 Re: Preporucite veterinara
- Pasiflora
#427 Re: Preporucite veterinara
Zna li neko nesto o dr. Amiru Zahirovicu sa veterine?
- therrarrius
#428 Re: Preporucite veterinara
Znam, i nista nije dobro. Ovo nije ona tipicna studentska nego zaista lik je zlo. Imas na nekoliko stranica prije gdje je neko opsirnije pisao o njemu, meni se na sam pomen tog lika aktiviraju hemeroidi.sitno wrote:Zna li neko nesto o dr. Amiru Zahirovicu sa veterine?
- Pasiflora
#429 Re: Preporucite veterinara
[quote="therrarrius"][/quote]
imas pm
imas pm
-
LaCici
#430 Re: Preporucite veterinara
Da ne citam sve postove moze li mi neko preporuciti veterinara u Novom Sarajevu za vakcinaciju mace?
-
strafna
#431 Re: Preporucite veterinara
Ass Alan na veterinarskom fakultetu,katedra za hirurgiju... lijep poz
-
teAMICA
#432 Re: Preporucite veterinara
Amar Popović, dođe ti kući i završi sve... super vet., Bog mu zdravlja dao...LaCici wrote:Da ne citam sve postove moze li mi neko preporuciti veterinara u Novom Sarajevu za vakcinaciju mace?
- Cholina_Lokica
#433 Re: Preporucite veterinara
osim ako macu ne planiras preko granice vodititeAMICA wrote:Amar Popović, dođe ti kući i završi sve... super vet., Bog mu zdravlja dao...LaCici wrote:Da ne citam sve postove moze li mi neko preporuciti veterinara u Novom Sarajevu za vakcinaciju mace?
ako nece preko granice, Amar
- SadaMeHuseine
#434 Re: Preporucite veterinara
Mustafa Hodžić sa Grbavice....inače moj dobar prijatelj i veliki čovjek prvenstveno.Veterinar neupitne reputacije i čovjek koji iznad svega voli životinje.LaCici wrote:Da ne citam sve postove moze li mi neko preporuciti veterinara u Novom Sarajevu za vakcinaciju mace?
Kod njega pod uslovom da ne misliš voditi macu preko granice...
Alternativa, Vet.stanica STUP...doktor Rizvo...haos stručnjak...ako ćeš preko granice.
P.S. Obavezno zapiši dan i vrijeme primitka prve vakcine,ako se radi o prvoj vakcini...
-
LaCici
#435 Re: Preporucite veterinara
I koliko naplacuje?teAMICA wrote:Amar Popović, dođe ti kući i završi sve... super vet., Bog mu zdravlja dao...LaCici wrote:Da ne citam sve postove moze li mi neko preporuciti veterinara u Novom Sarajevu za vakcinaciju mace?
-
teAMICA
#436 Re: Preporucite veterinara
jooj sad ću slagat, mislim da je 30-40 KM, neka me neko ispravi ako griješim. Evo ti broj pa ga najbolje sama pitaj: 061397178LaCici wrote:I koliko naplacuje?teAMICA wrote:Amar Popović, dođe ti kući i završi sve... super vet., Bog mu zdravlja dao...LaCici wrote:Da ne citam sve postove moze li mi neko preporuciti veterinara u Novom Sarajevu za vakcinaciju mace?
- Friesian
#437 Re: Preporucite veterinara
ma Alan je najbolji..
-
LaCici
#438 Re: Preporucite veterinara
Je li i on dolazi na adresu i koliko je kod njega vakcina?
-
monroe
#439 Re: Preporucite veterinara
Zna li iko dobrog veterinara za zeceve? Posebno za sterilizaciju??
-
anonimus03
#440 Re: Preporucite veterinara
cula sam za nekog veterinara Mustafu u alipasinoj ulici (tamo gdje je nekad j.krasni radio)...ima li iko sa njim iskustva? jel to isti mustafa sa grbavice?? 
-
marchelina
#441 Re: Preporucite veterinara
Meni je pas trenutno u jako teškom stanju zahvaljujući dijagnostičkim vještinama Amara Popovića i Andreja Krasnog!
Vrli dijagnostičari, "zvijezde" u usponu, kako ih reklamiraju pojedinci, nisu prepoznali da pas ima babeziozu! Pošto nije liječena na vrijeme, pas je trenutno u jako teškom stanju, ima oslabljeno srce, ne može da mokri i td. Amar Popović me je koštao preko 500 EUR (jer je "dijagnosticirao" encefalitis koji se može potvrditi jedino CT-om, koji se najbliže nalazi u Sloveniji; napomena: nije rekao da moramo otići tamo, ali eto, ako možemo da bi to bilo jako dobro). Andrej Krasni me je koštao nešto manje- iako je i njegova preporuka bila CT jer je "nešto neurološki", tako da recimo njih dvojica mogu dijeliti taj trošak+ razne krvne pretrage, terapije lijekovima i td me koštalo u njegovoj fensi ordinaciji oko 350 KM. Pri tom, radili smo ultrazvuk bubrega na moje insistiranje, a da nisam dobila niti jedne slike, a nalaz urina sam dobila- doslovno na papiriću (post it; ako ko ne vjeruje, mogu i skenirati!).
Mrzim trenutno samu sebe što sam izbjegavala veterinarski fakultet, baš zbog promocije "stručnjaka" po ovom forumu, ali evo danas nakon cjelokupnog pregleda više stručnjaka dobili smo slijedeće:
1. babezioza
2. prekidi u radu srca
3. oslabljena funkcija desnog bubrega
4. pijesak u mokraći
(ovo sada pišem manje više na pamet, rado ću iste nalaze skenirati- EKG, UVZ, urin, periferna analiza krvi).
Pas je u jako teškom stanju, i pitanje je da li će se izvući jer ovo traje više od mjesec dana. Ali, bilo kako bilo, tople preporuke za doktore na veterinarskom fakultetu. Sve pretrage sam platila oko 260 KM (dva RTG snimka, UVZ, analiza urina, detaljna analiza krvi). Svi su bili jako stručni, nisu postavili dijagnozu dok nisu imali sve crno na bijelo i nisu se gađali dijagnozama, "nečim neurološkim" i td.
Pozdrav!
P.S. pošto se radi o javnom forumu, ne bih se potpisivala, ali pomenuta gospoda će me vjerovatno prepoznati iz napisanog. Ako treba, svakako, ime i prezime sa JMBG-om mogu tražiti u pp.
Vrli dijagnostičari, "zvijezde" u usponu, kako ih reklamiraju pojedinci, nisu prepoznali da pas ima babeziozu! Pošto nije liječena na vrijeme, pas je trenutno u jako teškom stanju, ima oslabljeno srce, ne može da mokri i td. Amar Popović me je koštao preko 500 EUR (jer je "dijagnosticirao" encefalitis koji se može potvrditi jedino CT-om, koji se najbliže nalazi u Sloveniji; napomena: nije rekao da moramo otići tamo, ali eto, ako možemo da bi to bilo jako dobro). Andrej Krasni me je koštao nešto manje- iako je i njegova preporuka bila CT jer je "nešto neurološki", tako da recimo njih dvojica mogu dijeliti taj trošak+ razne krvne pretrage, terapije lijekovima i td me koštalo u njegovoj fensi ordinaciji oko 350 KM. Pri tom, radili smo ultrazvuk bubrega na moje insistiranje, a da nisam dobila niti jedne slike, a nalaz urina sam dobila- doslovno na papiriću (post it; ako ko ne vjeruje, mogu i skenirati!).
Mrzim trenutno samu sebe što sam izbjegavala veterinarski fakultet, baš zbog promocije "stručnjaka" po ovom forumu, ali evo danas nakon cjelokupnog pregleda više stručnjaka dobili smo slijedeće:
1. babezioza
2. prekidi u radu srca
3. oslabljena funkcija desnog bubrega
4. pijesak u mokraći
(ovo sada pišem manje više na pamet, rado ću iste nalaze skenirati- EKG, UVZ, urin, periferna analiza krvi).
Pas je u jako teškom stanju, i pitanje je da li će se izvući jer ovo traje više od mjesec dana. Ali, bilo kako bilo, tople preporuke za doktore na veterinarskom fakultetu. Sve pretrage sam platila oko 260 KM (dva RTG snimka, UVZ, analiza urina, detaljna analiza krvi). Svi su bili jako stručni, nisu postavili dijagnozu dok nisu imali sve crno na bijelo i nisu se gađali dijagnozama, "nečim neurološkim" i td.
Pozdrav!
P.S. pošto se radi o javnom forumu, ne bih se potpisivala, ali pomenuta gospoda će me vjerovatno prepoznati iz napisanog. Ako treba, svakako, ime i prezime sa JMBG-om mogu tražiti u pp.
Last edited by marchelina on 31/03/2011 21:02, edited 1 time in total.
- Cholina_Lokica
#442 Re: Preporucite veterinara
Zao mi je marcellina 
Ja se u dr. Dinu sa veterine kunem, to sam i ovdje pisala prije... Svi sa veterine su mi uvijek bili
Ja se u dr. Dinu sa veterine kunem, to sam i ovdje pisala prije... Svi sa veterine su mi uvijek bili
- jaca-maca
#443 Re: Preporucite veterinara
mnogi hvale veterinara Mustafu, ima li ko iskustva s njim?
-
marchelina
#444 Re: Preporucite veterinara
Da, to sam zaboravila napisati, veterinar Mustafa je odličan! On mi je bio dan prije nego što ću otići na Veterinu i rekao je sigurno problem s bubrezima- što je, između ostalog i tačno.
Tako da, moje iskustvo sa vet. Mustafom
Tako da, moje iskustvo sa vet. Mustafom
-
Terenc
#445 Re: Preporucite veterinara
Mala pomoć mi treba vezano za sterilizaciju,evo vec tri dana zovem Čustovića,zna li neko da li je promjenio broj ili je nesto drugo u pitanju.Takodjer umjesto njega koga da zovnem za sterilizaciju.
hvala unaprijed
hvala unaprijed
- Pasiflora
#446 Re: Preporucite veterinara
Sto nisi ukljucio opciju pp?
Mislim da Custovic nije u SA narednih mjesec dana (tako sam cula)
Sterilizaciju ti moze svaki veterinar uraditi. Odvedi ga/nju na veterinu.
-
Mimm
#447 Re: Preporucite veterinara
Ja bih svakome preporucila Veterinarsku stanicu Domaljevac.
Pas, inace njemacki lovni terijer mi je bio bolestan unazad mjesec dana, visoka temperatura, sav natecen, povracao je, odbijao hranu, umor. Inace je to bio jedan izrazito zivahan pas, pun energije..
Lokalni veterinari su davali razne dijagnoze, od upale grla, trovanja.. Da bi mi prije 7 dana pas oslijepio. Odmah smo se zaputili u Domaljevac. Tamo su mu dijagnosticirali leukemiju, zbog brzog napredovanja i lose prognoze bolesti morali smo uspavati psa.
Pas, inace njemacki lovni terijer mi je bio bolestan unazad mjesec dana, visoka temperatura, sav natecen, povracao je, odbijao hranu, umor. Inace je to bio jedan izrazito zivahan pas, pun energije..
Lokalni veterinari su davali razne dijagnoze, od upale grla, trovanja.. Da bi mi prije 7 dana pas oslijepio. Odmah smo se zaputili u Domaljevac. Tamo su mu dijagnosticirali leukemiju, zbog brzog napredovanja i lose prognoze bolesti morali smo uspavati psa.
- Pasiflora
#448 Re: Preporucite veterinara
Jao, uzas
Zao mi je....
-
Terenc
#449 Re: Preporucite veterinara
sitno wrote:Sto nisi ukljucio opciju pp?
hvala puno,završio samo.
- minjonja
#450 Re: Preporucite veterinara
marchelina, jel bolje cuko?