Azel France i ostale prodavnice :-))))
Moderator: anex
- nebojeplavo
Menio treba texas sorc..hajmo zene prijavite 
-
amrino
Kupish u Azelu farmerkice za 10-15 KM i otfikarish fino nogavice makazama...nebojeplavo wrote:Menio treba texas sorc..hajmo zene prijavite
Shalim se...ja sam do sad najbolje texas sorcice vidjela na pijaci Ciglane- na onom standu gdje se prodaju one dobre farmerke...ako znas na sta mislim...
- nebojeplavo
Vidim da cu morati skoknuti do ciglana...vidjela sam jedan dobar..al samo br. 32
toliko mrsava ipak nisam 
-
Pearl
ja mislila juce do ciglana, da provjerim jesu dosle lanene pantalonice, al' mi bi mrsko..
ako neko skuzi, please javite.. ili ako znate gdje ima ...
ako neko skuzi, please javite.. ili ako znate gdje ima ...
-
melb26sa
Bilo je jedno tri vrste u Orsayu - malo iznad koljena sa nekim kristalicima na lijevoj strani, onda jedna malo ispod koljena kopcanje dugmad cijelim prednjim dijelom i jedna koja prati liniju tijela a onda se prikraju i suzava - po meni tesko se hoda u njoj.sajra-sa wrote:Zna li neko gdje mogu kupiti lijepu texas suknju, duzine do koljena?
Ima li ih mozda u Brosu?
Svima cijena 69,90 ali moguce da sada bude snizenja.
-
sabanss
Pa bas i ne mora. Ja recimo nemam ravne tabane i nikad nisam imao problema. Cipele mi nisu kostale 100 KM niti koliko je to vec tada bilo para. Jedina sto mi pricaju za mene iz tih godina je da nisam volio hodati pa su me svugdje morali nositi, cipele niti carape nisam podnosio pa sam skoro svugdje hodao bos.Rania wrote: Zato se ipak ne treba zalijetati sa komentarima da su ovi ili oni snobovi zato sto brinu da im djete nema dus tabane. Ko zeli kvalitetnu cipelu za svoje dijete mora izvaliti puno para. Alternative ovdje (a cini mi se ni na zapadu) NEMA.
.
Malo dijete ionakovani ne hoda puno, po kuci je ipak mislim najzdravije da hoda boso.
- zena21
Hm... znam da cete me sad ruziti, ali otisla sam u Skandal u Mercatoru na Dobrinji
Znam da se Skandal spominjao na onoj drugoj temi gdje gazda otpustio curu i nista joj nije platio
Helem... u Skandalu snizenje... ima kupacih kostima, crveni i bijeli sa tangama
, a kostaju samo 7KM
da sam malo mladja, kupila bih onaj crveni
ostale velicine 38 i 40.
djeci kupila par maica bez ledja, sa nekim resama, cool looking - 7-9KM
eto... ima slatkih haljinica, ali samo za one slangice

Znam da se Skandal spominjao na onoj drugoj temi gdje gazda otpustio curu i nista joj nije platio
Helem... u Skandalu snizenje... ima kupacih kostima, crveni i bijeli sa tangama
ostale velicine 38 i 40.
djeci kupila par maica bez ledja, sa nekim resama, cool looking - 7-9KM
eto... ima slatkih haljinica, ali samo za one slangice
-
mamica papucarka
e jesi solidarna

hos da ti ja ovdje kupim pa ponesem. Ima XXXXL
hos da ti ja ovdje kupim pa ponesem. Ima XXXXL
-
melb26sa
Sta je ovo, niko se ne javlja od juna?
Da ja prijavim: u Azzaru snizenje od 30-50%, ona radnja Legend ili-kako-se-vec-zove pored Forina na Titovoj isto ima ali proljetno snizenje, i naravno, Orsay ima snizenje do 50%.
I Peko ima snizenje - bas sam ove sedmice morala kupovati papuce jer su me nazuljale tene (imala carape naravno!).
Da ja prijavim: u Azzaru snizenje od 30-50%, ona radnja Legend ili-kako-se-vec-zove pored Forina na Titovoj isto ima ali proljetno snizenje, i naravno, Orsay ima snizenje do 50%.
I Peko ima snizenje - bas sam ove sedmice morala kupovati papuce jer su me nazuljale tene (imala carape naravno!).
-
NadiaAgain
Hehe ma kako ne kupuje, kupuje:) Ma iskreno i jesam dosta manje sopingovala u zadnje vrijeme, ali da se pohvalim kupila sam super bijele hlace u benetonu za samo 40 KM kakve sam bas i htjela i cini mi se da mi super stoje, i da sam malo smrsala (a mozda sam oboje malo umislila ali nema veze jer mi godi), i crnu super suknju u sisleyu ono za posla i tako...
Planiram u Minhen u subotu pa mozda bude i malo sopinga
Planiram u Minhen u subotu pa mozda bude i malo sopinga
-
Elvy
Cao svimaaa.....
da vam se i ja pridruzim..
nedavno sam dosla u sarajevo i ako bi mogle da mi napisete mjesto i radnju gdje se moze kupiti dobra odjeca a i obuca...ako moze i ulica...jer sarajevo ne poznajem najbolje samo Centar...
eto bila bih vam zahvalna
caoooo
da vam se i ja pridruzim..
nedavno sam dosla u sarajevo i ako bi mogle da mi napisete mjesto i radnju gdje se moze kupiti dobra odjeca a i obuca...ako moze i ulica...jer sarajevo ne poznajem najbolje samo Centar...
eto bila bih vam zahvalna
caoooo
- zena21
bila ja sinocflora.sa wrote:znam da je vrijeme rasprodaja, snizenja i sl...ali svejedno da kazemda sam danas ulazila u dorothy perkins, i u prizemlju u dijelu gdje su farmerke, mogu se kupiti 3 majice za 39.90KM...ja odoh poslije posla
po gradu je ludnica... snizenja svuda...u DP nemaju bas neki izbor, nova roba jos nije stigla, a dosta starog se prodalo...
te maje su obicne, jednobojne super kvalitete... ja nakupovala raznih dok jos nisu bile snizene
U Terra Novi je isto haos... super maja i nekih topica za 10KM... sve je snizeno do minimuma
u Happeningu se skoro sve prodalo, jer njihovo snizenje traje vec neko vrijeme... Mogli su se kupiti neki mantilici za jesen ili proljece za 35-40KM, a originalna cijena je preko 100KM...
Eto, zene javljajte gdje ima sta dobro
-
izblajhana
danas sam kupila u Azelu dva peskirazena21 wrote:zene bone nebilekupuje li iko ista
![]()