Čovječe kako su tebe drilovali...Adi_187 wrote:http://www.herbalifeww.com/at/
DaysleepeR vec koristim 7 dana formulu 1 shake mix u kojem se jednom obruku nalaze svi vitamini, minerali,vlakna kao i proteina tacno onoliko koliko je potrebno za moje potrebe. To nije dodatak prehrani nego jedan obrok. Posto zivim ubrzanim tempom cak nemam vremena da jedem. Radim od 8 do 3 h i po obicaju sam preskakao dorucak sto je bila najveca greska tj nisam imao vremena. I onda dodjem kuci poslije posla ili odem negdje da jedem sav umoran istrosen i gladan i pojedem bruku svega i to je djelovalo da sam dobio 10 kg viska. Sada imam kvalitetan dorucak koji me drzi do podne i kada zavrsim sa poslom pojedem nesto laganije i vec djeluje. Pijem 3 litra vode na dan. Sada vec imam energije cak i za fitness poslije posla. Bio sam danas kod ljekara i konstatovao je da mi se popravila krvna slika. Eto to je moj utisak nebi dalje da pricam. Dodatci israni su svakako potrebni jer ono sto danas zovemo voce ili povrce to vise i nije. Ljudi u bosni nemaju svijesti o israni vazno je samo se dobro najesti. U redu takav sam i sam bio ali ipak zivim svoj zivot i ne zelim ga protraciti u raznim frustracijama i bolestima. Herbalife preporuka svjetske zdravstvene federacije, israna koja zivi 25 godina i jos traje.
Nakon 7 dana, e moram probat, molim te javi mi se na pp da mi kažeš kad da dođem na slijedeći session kako bih i ja nabavio sebi te droge.