Herbalife?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Locked
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Adi_187 wrote:http://www.herbalifeww.com/at/

DaysleepeR vec koristim 7 dana formulu 1 shake mix u kojem se jednom obruku nalaze svi vitamini, minerali,vlakna kao i proteina tacno onoliko koliko je potrebno za moje potrebe. To nije dodatak prehrani nego jedan obrok. Posto zivim ubrzanim tempom cak nemam vremena da jedem. Radim od 8 do 3 h i po obicaju sam preskakao dorucak sto je bila najveca greska tj nisam imao vremena. I onda dodjem kuci poslije posla ili odem negdje da jedem sav umoran istrosen i gladan i pojedem bruku svega i to je djelovalo da sam dobio 10 kg viska. Sada imam kvalitetan dorucak koji me drzi do podne i kada zavrsim sa poslom pojedem nesto laganije i vec djeluje. Pijem 3 litra vode na dan. Sada vec imam energije cak i za fitness poslije posla. Bio sam danas kod ljekara i konstatovao je da mi se popravila krvna slika. Eto to je moj utisak nebi dalje da pricam. Dodatci israni su svakako potrebni jer ono sto danas zovemo voce ili povrce to vise i nije. Ljudi u bosni nemaju svijesti o israni vazno je samo se dobro najesti. U redu takav sam i sam bio ali ipak zivim svoj zivot i ne zelim ga protraciti u raznim frustracijama i bolestima. Herbalife preporuka svjetske zdravstvene federacije, israna koja zivi 25 godina i jos traje.
Čovječe kako su tebe drilovali...

Nakon 7 dana, e moram probat, molim te javi mi se na pp da mi kažeš kad da dođem na slijedeći session kako bih i ja nabavio sebi te droge.
Adi_187

Post by Adi_187 »

Dirty Harry wrote:
Adi_187 wrote: Posto zivim ubrzanim tempom cak nemam vremena da jedem. Radim od 8 do 3 h
Ako je tebi posao od 8 do tri ubrzan ritam zivota onda sam svojevremeno radio brzinom svjetlosti.
Adi_187 wrote: DaysleepeR vec koristim 7 dana formulu 1 shake mix u kojem se jednom obruku nalaze svi vitamini, minerali,vlakna kao i proteina tacno onoliko koliko je potrebno za moje potrebe. To nije dodatak prehrani nego jedan obrok. Posto zivim ubrzanim tempom cak nemam vremena da jedem. Radim od 8 do 3 h i po obicaju sam preskakao dorucak sto je bila najveca greska tj nisam imao vremena. I onda dodjem kuci poslije posla ili odem negdje da jedem sav umoran istrosen i gladan i pojedem bruku svega i to je djelovalo da sam dobio 10 kg viska. Sada imam kvalitetan dorucak koji me drzi do podne i kada zavrsim sa poslom pojedem nesto laganije i vec djeluje. Pijem 3 litra vode na dan. Sada vec imam energije cak i za fitness poslije posla.
Vodiš računa o ishrani, piješ puno vode i ideš na fitness, ali je Herbalife zaslužan? No comment.
Adi_187 wrote: Dodatci israni su svakako potrebni jer ono sto danas zovemo voce ili povrce to vise i nije.
Ovo je suvišno komentarisati ....
Sta je suvisno komentarisat jer voce koje imamo na trzistu je sve ne samo pravo voce. Za muskarca je potrebno 9 porcija raznovrsno-svjezeg voca za dnevne potrebe vitaminima. Kazem svjezeg voca to se potrazumjeva ubranog sa grane. A ti vidi kakvo voce mozes kupit i stvarno malo se raspitaj sta sadrzi to voce. Zaro glasam za dodatke israni bez obzira koje kompanije. Meni odgovara ovaj nacin i F1 mi savrseno odgovara i nece me tvoje misljenje ubjedit jer meni super lezi i vidim rezultate.
Adi_187

Post by Adi_187 »

Vodiš računa o ishrani, piješ puno vode i ideš na fitness, ali je Herbalife zaslužan? No comment.

ovo citiram

F1 nije nikakav caroban stapic to je samo obrok koji zadovoljava dnevne potrebe za vitaminima,mineralima,vlaknima i proteinima. Kvalitet i cije govori kao renome koji ova kompanija ima i milione korisnika.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Adi_187 wrote:
Dirty Harry wrote:
Adi_187 wrote: Posto zivim ubrzanim tempom cak nemam vremena da jedem. Radim od 8 do 3 h
Ako je tebi posao od 8 do tri ubrzan ritam zivota onda sam svojevremeno radio brzinom svjetlosti.
Adi_187 wrote: DaysleepeR vec koristim 7 dana formulu 1 shake mix u kojem se jednom obruku nalaze svi vitamini, minerali,vlakna kao i proteina tacno onoliko koliko je potrebno za moje potrebe. To nije dodatak prehrani nego jedan obrok. Posto zivim ubrzanim tempom cak nemam vremena da jedem. Radim od 8 do 3 h i po obicaju sam preskakao dorucak sto je bila najveca greska tj nisam imao vremena. I onda dodjem kuci poslije posla ili odem negdje da jedem sav umoran istrosen i gladan i pojedem bruku svega i to je djelovalo da sam dobio 10 kg viska. Sada imam kvalitetan dorucak koji me drzi do podne i kada zavrsim sa poslom pojedem nesto laganije i vec djeluje. Pijem 3 litra vode na dan. Sada vec imam energije cak i za fitness poslije posla.
Adi_187 wrote: Dodatci israni su svakako potrebni jer ono sto danas zovemo voce ili povrce to vise i nije.
Ovo je suvišno komentarisati ....
Sta je suvisno komentarisat jer voce koje imamo na trzistu je sve ne samo pravo voce. Za muskarca je potrebno 9 porcija raznovrsno-svjezeg voca za dnevne potrebe vitaminima. Kazem svjezeg voca to se potrazumjeva ubranog sa grane. A ti vidi kakvo voce mozes kupit i stvarno malo se raspitaj sta sadrzi to voce. Zaro glasam za dodatke israni bez obzira koje kompanije. Meni odgovara ovaj nacin i F1 mi savrseno odgovara i nece me tvoje misljenje ubjedit jer meni super lezi i vidim rezultate.
Tebi su stvarno mozak isprali. Sta je, zaveo te onaj Audi TT iz filma ... mislim da znas o cemu pricam :lol: Čuj vidiš rezultate, pa jesi li ti procitao moj post? Manje jedes, fitnes, voda.... pa normalno da vidiš rezultate. Čuj znam li šta ima u voću??? Znaš li ti šta ima u tom prašku??? Ha ha ... ne mogu da vjerujem dokle ispiranje mozga može doći ...
bedifferent12

Post by bedifferent12 »

Adi_187 wrote:http://www.herbalifeww.com/at/

DaysleepeR vec koristim 7 dana formulu 1 shake mix u kojem se jednom obruku nalaze svi vitamini, minerali,vlakna kao i proteina tacno onoliko koliko je potrebno za moje potrebe. To nije dodatak prehrani nego jedan obrok. Posto zivim ubrzanim tempom cak nemam vremena da jedem. Radim od 8 do 3 h i po obicaju sam preskakao dorucak sto je bila najveca greska tj nisam imao vremena. I onda dodjem kuci poslije posla ili odem negdje da jedem sav umoran istrosen i gladan i pojedem bruku svega i to je djelovalo da sam dobio 10 kg viska. Sada imam kvalitetan dorucak koji me drzi do podne i kada zavrsim sa poslom pojedem nesto laganije i vec djeluje. Pijem 3 litra vode na dan. Sada vec imam energije cak i za fitness poslije posla. Bio sam danas kod ljekara i konstatovao je da mi se popravila krvna slika. Eto to je moj utisak nebi dalje da pricam. Dodatci israni su svakako potrebni jer ono sto danas zovemo voce ili povrce to vise i nije. Ljudi u bosni nemaju svijesti o israni vazno je samo se dobro najesti. U redu takav sam i sam bio ali ipak zivim svoj zivot i ne zelim ga protraciti u raznim frustracijama i bolestima. Herbalife preporuka svjetske zdravstvene federacije, israna koja zivi 25 godina i jos traje.
austrijska zastava, njemacka adresa i brojevi... molim te za broj ili adresu u austriji!
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

E stvarno si dosadan, procitaj malo cijelu temu, stvarno mi je dosadno ponavljat sve o "renomiranoj kompaniji" i svemu ostalom čemu vas uče na seansama u Radon plazi i drugim folovima iz filmova za ispiranje mozga... i da, nađi neki drugi način da prodaješ smeće naivnim ljudima. Ovako ne praviš reklamu, naprotiv ...

p.s. poznajem ja vas mnogo bolje nego što misliš, ali to si do sada i sam zaključio, zar ne?
Adi_187

Post by Adi_187 »

Da znam sta ima i po preporuci 65 zdravstvene organizacije
a ako vec pitas
http://www.herbalife.com/files/HL//Medi ... -45-08.pdf
Da ja znam sta ima u tom vocu,slatkisima hemija koja dovodi da je pola ljudi debelo a to dovodi do depresija,srcanih udara,tumora itd itd
a da ne govorim koliko je ta hrana kancerogena uz to sto nemamo adekvatnu instituciju za provjeru ispravnosti hrane.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Adi_187 wrote:Vodiš računa o ishrani, piješ puno vode i ideš na fitness, ali je Herbalife zaslužan? No comment.

ovo citiram

F1 nije nikakav caroban stapic to je samo obrok koji zadovoljava dnevne potrebe za vitaminima,mineralima,vlaknima i proteinima. Kvalitet i cije govori kao renome koji ova kompanija ima i milione korisnika.
HL nema nikakav renome.
Da ga ima prodavao bi se u prodavnicama kao i svi ostali normalni proizvodi.
HL se ovako prodaje po motivacijskim skupovima uvijek istom mentalnom sklopu - povodljivom.

O milionima korisnika sam ti već rekao, Mc Donald's ima puno veći broj redovnih konzumenata nego HL, hoćemo li reći onda da je Mc Donald's bolji od Hl? I ako ne zašto onda koristiš tu glupu analogiju?
Zato što si jednostavno glup?

Neznam jesi li čuo za placebo, ali zato je tebi "bolje" iako ti je priča toliko šuplja tako da mislim da lažeš.

Niko ne koristi HL samo da bi se osjećao bolje, nego da bi zaradio.
Bez takve opcije koja se nudi slabo bi ko plaćao tolike pare za sranje.

Ti si buraz skužen davno, samo nikako da to skontaš.
Adi_187

Post by Adi_187 »

DaysleepeR wrote:
Adi_187 wrote:Vodiš računa o ishrani, piješ puno vode i ideš na fitness, ali je Herbalife zaslužan? No comment.

ovo citiram

HL nema nikakav renome.
HL se ovako prodaje po motivacijskim skupovima uvijek istom mentalnom sklopu - povodljivom.

O milionima korisnika sam ti već rekao, Mc Donald's ima puno veći broj redovnih konzumenata nego HL, hoćemo li reći onda da je Mc Donald's bolji od Hl? I ako ne zašto onda koristiš tu glupu analogiju?

Neznam jesi li čuo za placebo, ali zato je tebi "bolje" iako ti je priča toliko šuplja tako da mislim da lažeš.

Ok komanija koja ima 25 miliona zadovoljnih korisnika u kontinuitetu, koja je primjer mreznog poslovanja u svijetu, koja je spasila hiljade zivota, koja je preporuka sv zdrv organizacije,ti odi u mc donald s sretno ti bilo

I mislim da si obiscni primitivac koji sve pobija sto nije probao i szgraza se na rezultatima kao i to da sjedis za tom kantom po citav dan kako bi blatio sve zivo isfrustrirani idiote idi se lijeci.
Adi_187

Post by Adi_187 »

I glupane nisam govorio o renomeu mreze fast foodova przene kancerogene hrane nego o polju nutricionizma,dodataka prehrani
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Ha ha, kad nestane arumenata počinje vrijeđanje .... moderacija, mislim da je neko zaslužio jednosmjernu za banoviće ...

:D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Adi_187 wrote:
DaysleepeR wrote:

ovo citiram

HL nema nikakav renome.

Ok komanija koja ima 25 miliona zadovoljnih korisnika u kontinuitetu, koja je primjer mreznog poslovanja u svijetu, koja je spasila hiljade zivota, koja je preporuka sv zdrv organizacije,ti odi u mc donald s sretno ti bilo

I mislim da si obiscni primitivac koji sve pobija sto nije probao i szgraza se na rezultatima kao i to da sjedis za tom kantom po citav dan kako bi blatio sve zivo isfrustrirani idiote idi se lijeci.
Sve boldirano je laž.

Dokaza je milion i nalaze se na ovoj temi.

Dovoljno o tebi govori to što nečeš da pročitaš to što piše.
A da samo možeš sa strane da pročitaš svoje postove, zabrinuo bi se za stanje svoje psihe vjeruj mi.

Ti si čovječe ruiniran totalno.

Dosad nismo imali ovako težak slučaj.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Adi_187 wrote:I glupane nisam govorio o renomeu mreze fast foodova przene kancerogene hrane nego o polju nutricionizma,dodataka prehrani
Malo si plitak da razumiješ ono što želim reći.

Milioni ljudi konzumiraju svakakva sranja, od fast fooda, do HL-a.

Dakle broj korisnika najmanje govori o kvalitetu nečega.

To je moja poenta.

Nadam se da sad kontaš.

Ako ne, probaćemo idući put sa šarenim kokicama.
Adi_187

Post by Adi_187 »

Dirty Harry wrote:Ha ha, kad nestane arumenata počinje vrijeđanje .... moderacija, mislim da je neko zaslužio jednosmjernu za banoviće ...

Ja sam argumente stavio a vi ste rekla kazala...i kao i onaj pateticni bosanaski mentalitet nek je meni dobro hebo sve ostalo
Adi_187

Post by Adi_187 »

Broj korisnika u ovom slucaju govori o kvaliteti!
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Adi_187 wrote:
Dirty Harry wrote:Ha ha, kad nestane arumenata počinje vrijeđanje .... moderacija, mislim da je neko zaslužio jednosmjernu za banoviće ...

Ja sam argumente stavio a vi ste rekla kazala...i kao i onaj pateticni bosanaski mentalitet nek je meni dobro hebo sve ostalo
Hoćeš argumente?

Ima milion, hajd počećemo od osnova.

Mark Hughes, osnivač HL-a je rekao kako ga je na osnivanje kompanije zdrave hrane navela smrt majke koja se borila sa težinom čitav život i na kraju umrla od tableta za smanjenje težine, ne uspjevši skinuti kile.

To je notorna laž.

Njegova majka je umrla sa kilažom manjom od idealne za njenu visinu od predoziranja antidepresivima.

Osnivač HL-a je umro od predoziranja drogom i alkoholom.
NJegov doktor je morao policiji nakon smrti da predoči lijekove koje je ovaj koristio među kojima su bili lijekovi za tri bolesti za koje HL ima preparate.
Dakle sam osnivač HL-a nije koristio vlastite proizvode koje proporučuje kao jedine idealne, nego je koristio lijekove drugih kompanija.

Izvještaj sa autopsije imaš na nekoj od prethodnih strana ove teme.

ako hoćeš još činjenica samo reci, ja imam materijala za 20 dana tipkanja.
Last edited by DaysleepeR on 23/03/2007 22:16, edited 1 time in total.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Adi_187 wrote:Broj korisnika u ovom slucaju govori o kvaliteti!
Isto će ti reći i PR Mc Donald's-a.

Glup argument do bola.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Adi_187 wrote:

Ti si fakat slučaj. Tvoji argumenti:

- ne jesti voće i povrće (TI znaš šta se nalazi u njima...) jer "to dovodi do depresija,srcanih udara,tumora itd itd"
- pravilna ishrana i fitnes ne znače ništa bez HL-a jer iako to upražnjavaš sve zasluge pripisuješ HL-u
- čudotvorni preobražaj za samo 7 dana korištenja HL-a ???
....

Još jednom da napomenem, znam vas. Znam šta se dešava na vašim skupovima u Holideju ili R. plazi. Dolaze menadžeri i kurče se čekovima o zaradi, porezu na budale. Gledao sam vaš promotivni materijal. Ne priča se tamo o zdravlju, nego o brzoj zaradi, kao slučajno glavni ispirač mozgova ulazi u napucani Audi TT :lol:

da ne nabrajam više i ne ponavljam se jer tebi to očigledno ne dolazi do mozga.
Adi_187

Post by Adi_187 »

Ne ulazim u to sta je ko uradio ja samo kazem rezultate na meni, prijatelju koji dobija 5 kg mjesecno i mnogim ljudima koji uspjesno koriste f1. Opet kazem da f1 nije caroban stapic i daje tijelu samo ono sta mu je potrebno za jedan dan. A o cemu ti pricas jesil probao f1?. Za sedam dana nije bio nikakav preobrazaj nego sam uravnotezio isranu i dao tijelu ono sto je potrebno.
I prije sam isao na fitness samo sto nije dalo rezultate kao sada jer nisam unosio kvalitetne proteine u organizam i moja se israna svodila na previse masnoca i ugljikohidrata sto i fitness nije mogao da dovede u +.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Adi_187 wrote:Ne ulazim u to sta je ko uradio ja samo kazem rezultate na meni, prijatelju koji dobija 5 kg mjesecno i mnogim ljudima koji uspjesno koriste f1. Opet kazem da f1 nije caroban stapic i daje tijelu samo ono sta mu je potrebno za jedan dan. A o cemu ti pricas jesil probao f1?. Za sedam dana nije bio nikakav preobrazaj nego sam uravnotezio isranu i dao tijelu ono sto je potrebno.
I prije sam isao na fitness samo sto nije dalo rezultate kao sada jer nisam unosio kvalitetne proteine u organizam i moja se israna svodila na previse masnoca i ugljikohidrata sto i fitness nije mogao da dovede u +.
Puno je jeftinijih načina da se to isto postigne.

HL isto kao i stotine drugih.

Ništa posebno i to je činjenica.

Sve ostalo je propaganda.
Adi_187

Post by Adi_187 »

Kvalitetan obrok koji kosta 1,80 km meni nije skup.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Adi_187 wrote:Ne ulazim u to sta je ko uradio ja samo kazem rezultate na meni, prijatelju koji dobija 5 kg mjesecno i mnogim ljudima koji uspjesno koriste f1. Opet kazem da f1 nije caroban stapic i daje tijelu samo ono sta mu je potrebno za jedan dan. A o cemu ti pricas jesil probao f1?. Za sedam dana nije bio nikakav preobrazaj nego sam uravnotezio isranu i dao tijelu ono sto je potrebno.

Ja isto tako znam ljude kojima HL nije djelovao. Pa je onda bilo "uzmi jos ove vitamine od 30 KM ..." itd.
Evo ja ne koristim i HL i imam rezultate. I?

A isto tako znam da vam je osnovna strategija u reklamiranju "vidi mene..., imam prijatelja ..."
Ne znam samo kako svi silni fit ljudi postižu to sve bez preskupog HL-a.
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Ali znas sta ja ne mogu vjerovati, svi vi bjesomučno ponavljate iste stvari, ali bas iste kao pjesmicu naučenu napamet. Ja naprosto ne mogu vjerovati da se sa nekoliko cjelodnevnih sesija u skupim hotelima gdje ljudi plješću u stilu Jerry Springera, uz muziku izlaze na pozornuci, izvaljuju čekove od 250000$, gledajući debilne promotivne filmove itd može mozak isprati do te mjere????

Pa jel vidis ti sta pises? Ti savjetujes da ne jedemo voce i povrce??? Pitaj doktora koji ti je utvrdio čudesno poboljšanje krvne slike šta misli o tome. On bi trebao znati, školovao se za to, pa češ vidjeti šta će ti reći. Znam ja ko su ti ljudi koji su "sponzori" HL-a. Da, znam i imena. I ne nisu ljekari, nisu stručnjaci.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Momak,

mi ovdje nemamo ništa od toga što će se HL prodavati manje ili više.

Ti ako sebi želiš dobro pročitaćeš ovu temu i razmisliti.

Ako ne, šta ću ti ja, skontačeš jednom, ionako se u HL niko ne zadrži duže od par godina dok ne skonta kako zarade ipak nema.

I samo za kraj par brojki, to sam ti ostao dužan:

27 unsucessful stories from Herbalife distributors

http://www.cockeyed.com/workfromhome/ep ... l2005.html

Ljudi kojima je super islo neko vrijeme na kraju su listom ostali bez kinte.

Da ponovim da su 70% konzumenata Herbalifea sami distributeri, gdje je ostatak od 30% onih koji tek ulaze u sistem.

Takodje ljudi koji prestanu da distribuiraju, ne ostaju vjerni Herbalifeu, nego naprasno prekidaju, sto dovoljno govori da proizvod ko proizvod nije uopste kvalitetan, nego se radi o pranju mozga i kad ljudi jednom shvate o cemu se radi, ne pada im na pamet vise da probaju - ili jednostavno nemaju kinte da kupe ni osnovni paket.

Herbalife je ogroman sistem koji opstaje na temeljima regrutiranja novih kupaca dok oni nesto stariji totalno bankrotiraju dakle otpadaju.

Mozes to raditi godinama, kad na kraju podvuces crtu, nema para...

Vrlo malo price o kvaliteti proizvoda, a jako puno o profitu od prodaje.

Dakle preparat kurcu nevalja, ali jebaji ga ako se moze zaradit, samo da se ne umire od njega.

Stavio sam već jednostavnu formulu na ovu brojku od 2 milijarde godisnjeg obrta.

2 milijarde $/1 milion aktivnih distributera=2000$ godišnje prometa po distributeru.

Ja prodaje u PM.
Adi_187

Post by Adi_187 »

Koristim f1 zbog toga sto jednostavno nisam imao uravnotezenu isranu. Radim od 8 do 3 h i od toga pauza ili bude ili ne bude i to mozda oko 12 ili 1 gdje je meni dorucak propadao i tako vremenom sam ostao bez navike za doruckom a da ne pricam o kvaliteti onoga sto sam jeo. Radio sam tako sto kada je pauza ili kada se vratim kuci poslije posla od gladi sam gutao hranu mahom razne hamburgere, pizze, cevape, pite i ostalo. Desilo se to da sam imao 10 kg viska i stalan umor, depresiju, boli glava, pospanost itd...
ovdje podvlacim crtu mog zivota prije 8 dana
----------
sada imam uravnotezenu isranu...znate kako,reci cu vam lako:))
f1 koji ima sve sto je jednom normalnom organizmu potrebno (vitamini.minerali,vlakna,proteini http://www.herbalife.com/files/HL//Medi ... -45-08.pdf)
jedem ujutro i spremam ga za minuta. Prije nisam imao vremena za dorucak a sada u 7 i 30 popijem moj shake. Poslije toga 4 sata sam sit. Jednostavno sam unjeo u organiza,m sve sto mu je potrebno i on radi bez da zove za glad. (prije od cevapa,pita,pizza,sendvica koje sadrze samo masti i kalorije sam imao konstantnu glad i depresiju jer u organizam nisam unosio dovoljno vitamina, proteina i vlakana.) Sada kada unesem f1 sam sit 4 sata jer zeludac je pametna masina i sve dok ne nahrani sve celije organizma on je nezadovoljan i hoce jos a rezultat je to salo i pivski stomak. Redovno idem u wc sto mi strasno dosta znaci jer kao sto kinezi kazu koji su najzdravija nacija da zdravlje je u crijevima.
Elem kada iza 12 sati osjetim glad pojedem nesto lagano ali uz obavezno integralni hljeb koji sadrzi vlakna. Rezultat je sto za rucak i veceru ne moram da se prejedam da bi se zasitio nego sasvim normalno. Naravno nezaobilazna je voda koju pijem 3 litra. Ujutro dvije case, 15 minuta poslije rucka 2 i poslije vecere dvije ali i nju ne gutam kao stoka nego u gutljajima kao sto teniseri rade jer voda na ex pravi havariju u stomaku i slezeni.
Ono sto je vazno je da ustajem jako raspolozen i nije mi potrebna kafa za razbudjivanje. Naravno idem 2 puta sedmicno u teretanu i jednom puta aerobne vjezbe kao sto su trcanje hodanje ili basket. To je sve dovelo da sam sretan i svakom cu preporuciti moju formulu jer zdravlje je na prvom mjestu.
Locked