Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Shoshana
#426 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Jelno ovi moji jopena prvi na tablici

-
bos
#427 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
...sa utakmicom vise od pingvina 
- pitt
#428 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
jos maloShoshana wrote:Jelno ovi moji jopena prvi na tablici![]()
-
Shoshana
#429 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Me'scini meni crko monitor
Kako god gledam, ovi moji jos uvijek prvi
- pitt
#430 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
bogami ako moji budu obako igrali, tvoji ce i ostati prviShoshana wrote:Me'scini meni crko monitor![]()
- pitt
#431 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Odrasmo NJ i veceras 
Drz se tetka....stizemo
Drz se tetka....stizemo
- pitt
#432 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Opet na celu istocne konferencije i ubjedljivo prvi u atlantic diviziji. Sid is back i opasno izgleda. jao kako prebacuje pak preko igraca i dribla
ostrvljani su ga ispusili 3:1 
-
Shoshana
#433 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ma, da ti pravo kazem, ja kad vidim ove moje kako kljakavo igraju (a znam da su u stanju igrati daleko bolje), cudom se cudim da nas niste prestigli, ne samo vi, nego i 15 drugih timovapitt wrote:Odrasmo NJ i veceras
Drz se tetka....stizemo
Nego sta je vazno - mi opet prvi
-
bos
#434 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ako ovako ostane ima da pomahnitamo gledajuci flyerse, sad dvije i najmanje cetiri u play off-u... 
- pitt
#435 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
tetka samo kuka
Vala, meni ne bi bilo lose da deremo i flyrese i u playoffu. samo da ne bude povreda vise......hosu ubise zadnji put 
- pitt
#436 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
odrasmo mrske rendzere 3:1
:D Opet prvi 
-
shadow
#437 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Na istoku je sve u pet deka, bodovna razlika izmedju prvog i osmog svega 8 boba, bas neznatno. Svak svakog moze uzeti, dosta je tu oscilacija i nema velikih favorita.
Na zapadu je druga prica, Detroit bjezi Vancouveru 23 bobe, to je vec konkretna razlika.
Na zapadu je druga prica, Detroit bjezi Vancouveru 23 bobe, to je vec konkretna razlika.
- pitt
#438 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
veceras pade i philly 4:2....i oficijelno smo prvaci Altantic Division i jos uvijek prvi u istocnoj konferenciji
Sid the kid je back in action. Zabio je dvicu veceras, i jedan od ljepsih golova ove sezone....stick iza ledja i kroz svoje noge
Let's go Pens!!!!!
-
bos
#439 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
http://www.youtube.com/watch?v=JpLh5T3X19Q
Strasno...
Da nije onog gola Ricka Nasha bio bi i najbolji iako ima jos dosta do kraja sezone za pingvine...
Strasno...
Da nije onog gola Ricka Nasha bio bi i najbolji iako ima jos dosta do kraja sezone za pingvine...
- pitt
#440 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
ma ne znam vala da iko pak onako moze vrtiti kao on
Boga strah
AL meni je najbolji bio gol od prosle sezone mislim....protiv mrskih kanadjana ....kad je sam svih 5 igraca predriblao iuvalio gol 
-
bos
#441 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ipak repriza od prosle sezone-senatori 
- pitt
#442 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
mozda je i bolje......da im naplatimobos wrote:Ipak repriza od prosle sezone-senatori
-
shadow
#443 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
opet s montrealom buahah...s njima imamo plaho povoljnu gol razliku, nekih -30
...bice katastrofa ko da gledam
- pitt
#444 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Joj onih govana seRatora iz Ottawe........kazu strategija im treba bit da slome i onesposobe Sida
Najnovije bljuvotine su da smo namjerno izgubili od philly samo da bi sa seratorima igrali. Koji luzeri ..
Jedva cekam da im guzove oderemo

Najnovije bljuvotine su da smo namjerno izgubili od philly samo da bi sa seratorima igrali. Koji luzeri ..
PITTSBURGH -- Well, it's hardly the Black Sox Scandal of 1919, but thanks to Ottawa GM/coach Bryan Murray for giving us the first sidebar of the playoffs on a silver platter.
No doubt trying to deflect some of the attention away from his miserable, injury-plagued squad, Murray opened the playoff banter by suggesting the Penguins had tanked Game 82 of the regular season against Philadelphia in order to avoid a first-round matchup against the Flyers and draw his underdog Senators.
And who could blame the Pens if that was in the back of their minds given that the Senators will open this series Wednesday night without captain Daniel Alfredsson, Mike Fisher and Chris Kelly, to say nothing of their crisis of confidence in their goaltending and complete lack of team chemistry.
But as for the tanking charges, the fact that a healthy Sidney Crosby sat out the finale, coupled with a pathetic performance on the power play (0-for-8), does lend credence to conspiracy theorists and Murray wasn't the only one with a raised eyebrow.
One NHL scout told ESPN.com there was a smell of garbage emanating from the game and it didn't come from any landfill sites near the Wachovia Center. Murray told reporters in Ottawa that he knew what the Penguins were up to from the opening faceoff when he saw Crosby wasn't in the lineup.
"You guys all know -- they wanted to play Ottawa," Murray said Monday. "That's fine. It was fairly obvious from the drop of the puck."
An NHL source said the league had no quibble with either the lineup iced by the Penguins or their effort Sunday.
Asked if Murray's comments might have been additional bulletin-board fodder for the Penguins, who are out to avenge last season's first-round loss to the Senators, Pittsburgh coach Michel Therrien merely smiled.
"First of all, it's so ridiculous that I don't want to even comment," Therrien said.
The Penguins coach didn't seem surprised, though, that Murray had thrown what amounts to a red herring in the playoff waters.
"He's got a lot of experience. If he thinks that's going to motivate his team, good for him," Therrien said. "I know our team is really motivated to start the series."
Most of the players found the notion amusing.
"I really have no comment. He has an opinion, that's fine," said Gary Roberts, who returned to the Penguins lineup for the first time after breaking his leg Dec. 29. "We know that we didn't go out there to throw the hockey game. I've never put my skates on in my career where I've gone out hoping to lose or wanting to lose."
"There's stuff said all the time," Crosby said. "I don't think we're worried about it. We trust the character and pride in this room."
Scott Burnside is the NHL writer for ESPN.com.
- stochar
#445 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Pitte, kakva je situacija? mogu li se ovi Senatori razjebat'?
- pitt
#446 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
ma jasta nego mogu....pola igraca im je izvan stroja.....situacija u timu napeta......vidis da kukaju samo.stochar wrote:Pitte, kakva je situacija? mogu li se ovi Senatori razjebat'?
Evo gledam sa prozora ispred arene veliki ekran stavili....karti ni za lijeka......na ulici od 400 do 800 cijena
- stochar
#447 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
gled'o sam im medjusobne omjere, pingvini su prilicno losiji, mada, nekad se mora srusiti neugodna tradicija...pitt wrote:ma jasta nego mogu....pola igraca im je izvan stroja.....situacija u timu napeta......vidis da kukaju samo.stochar wrote:Pitte, kakva je situacija? mogu li se ovi Senatori razjebat'?
Evo gledam sa prozora ispred arene veliki ekran stavili....karti ni za lijeka......na ulici od 400 do 800 cijena![]()
p.s. ja bih ih ocerup'o da dam 800 dolara za kartu, a oni izgube...
- pitt
#448 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
ma igra se u 4 dobivene ba. veceras i u petak ovdje...pa 2 u ottawi, pa jedna ovdje, pa jedna u ottawi i zadnja (ako dodje do nje) ovdjestochar wrote:gled'o sam im medjusobne omjere, pingvini su prilicno losiji, mada, nekad se mora srusiti neugodna tradicija...pitt wrote:ma jasta nego mogu....pola igraca im je izvan stroja.....situacija u timu napeta......vidis da kukaju samo.stochar wrote:Pitte, kakva je situacija? mogu li se ovi Senatori razjebat'?
Evo gledam sa prozora ispred arene veliki ekran stavili....karti ni za lijeka......na ulici od 400 do 800 cijena![]()
p.s. ja bih ih ocerup'o da dam 800 dolara za kartu, a oni izgube...
- pitt
#449 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ocekivana pobjeda......4:0
Kud bolji poklon za povratak 42godisnjem Gary Roberts nakon povrede....od 2 gola i par dobrih udaraca
Idemo dalje....u petak deranje seRatora.....part deux 

-
bos
#450 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
S pravom se senatori prepali.
Sinoc samo pingvini kuci digli sto dovoljno govori koliko su ekipe izjednacene, ne bi me iznenadilo da veceras bruinsi "sokiraju" habse u Montrealu ili predatori strasne red wingse u Detroitu...