bossnjak wrote:Danasnje društvo nema problem sa feministkinjama ili zenama opcenito , već sa ovakvim muškarcima koji su postali ravnodušni što im je svejedno da zaradjuu manje od žene, da kuhaju da peglaju da spremaju i da rade ženske poslove .
Dakle ovo nije borba muškaraca i žena nego muškaraca i muškaraca koji se ulizuje ženama, i kasnije bivaju zgazeni od istih, pa svoje frustracije iskaljivaju na onim muškarcima koji imaju svoj stav, koji se ne boje reci ja ti neću kuhati, ja ti necu peglat ,dakle oni su njima zavidni, pa mogu se izvlacit da su ovi zatucani
Cuj da kuhaju peglaju i to zenski poslovi. Eee, ne bih da mi zensko nesto sprema a ja u snazi nikad. Cuj da dam da pegla, nema zena pojma kako ja volim da se ispegla.
Jaro ako kad odes pisat i srat nekad ti ne naumpadne ocistit plocice okolo i solju onda jebiga, nesto je do tebe. Ako kad odes da se kupas nemas obicaj dlacurine iza sebe ocistit i nekad dezinficirat kadu/kabinu onda jebiga.
Ako bi ti da ti neko usisava dje i ti prznis jer eto to je zensko a da to dzaba radi, e jebiga.
Haman da ti ne trazis zenu vec novu mamu, koju bi nekad i natego jer eto ne mores mamu